قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

پیگیری سرنوشت 3 خلبان ادامه دارد/اراده خلبانان از فناوری دشمن پیشی گرف - تسنیم

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش گفت: قطر اطلاعات دقیقی درباره سه خلبان دیگر به ایران ارائه نکرده است.
 پیگیری سرنوشت 3 خلبان ادامه دارد/اراده خلبانان از فناوری دشمن پیشی گرف - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، امیر سرتیپ خلبان ستاد مسعود جعفری، معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه امروز شیراز، با تشریح جزییات یکی از ماموریت‌های دشوار نیروی هوایی اظهار کرد: تاکنون کشور قطر به‌جز تحویل پیکر مطهر شهید کاظمی، هیچ خبر دقیقی از سرنوشت سه خلبان دیگر حاضر در این ماموریت ارائه نکرده است.

وی افزود: تلاش‌های نیروی هوایی، دستگاه‌های اطلاعاتی و وزارت امور خارجه برای پیگیری وضعیت این خلبانان همچنان ادامه دارد و تاکنون تنها پیکر مطهر شهید کاظمی پس از پنج ماه به کشور بازگردانده شده است.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: پیکر این شهید بزرگوار پس از بازگشت به وطن مورد استقبال و شناسایی قرار گرفت و امروز نیز در گلزار شهدای دارالرحمه شیراز به خاک سپرده خواهد شد.

ماموریتی با آگاهی از مخاطرات؛ پرواز در ارتفاع کمتر از 30 متر

امیر جعفری با تشریح ابعاد یکی از ماموریت‌های عملیاتی نیروی هوایی و با اشاره به پیچیدگی سامانه‌های پدافندی اطراف پایگاه هدف، گفت: این ماموریت با آگاهی کامل از مخاطرات و با شجاعت خلبانان انجام شد؛ ماموریتی که به پایگاه شهید دوران واگذار شده بود، از نظر عملیاتی یکی از دشوارترین ماموریت‌ها به شمار می‌رفت.

وی افزود: کارکنان پایگاه دوم شکاری، شهدای عزیز و مسئولان مربوطه از پیش مسیر عملیات را بررسی کرده بودند و ما به‌طور کامل از رینگ پدافندی پایگاه هدف آگاهی داشتیم و به دلیل وجود آب در بخش عمده مسیر، محدودیت‌های تقرب نیز وجود داشت.

وی ادامه داد: متخصصان امر می‌دانند که پنهان ماندن جنگنده بر فراز آب بسیار دشوار است، زیرا سامانه‌های راداری دشمن از فاصله‌های بسیار دور قادر به شناسایی جنگنده‌ها هستند.

پذیرش آگاهانه ماموریت توسط خلبانان؛ عاشقانه و شجاعانه

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش با اشاره به روحیه بالای خلبانان تصریح کرد: خلبانان و اعضای دسته پروازی که از شیراز اعزام شدند، با آگاهی کامل از میزان خطرات، شجاعانه و عاشقانه این ماموریت را پذیرفتند.

امیر جعفری اظهار کرد: بر اساس محاسبات انجام‌شده در ستاد، خلبانان باید در تمام مسیر در ارتفاع کمتر از 30 متر پرواز می‌کردند و دقیقا همین کار را انجام دادند، زیرا در غیر این صورت احتمال شناسایی و هدف قرار گرفتن آنان بسیار بالا بود.

مقایسه با عملیات تاریخی شهید دوران؛ از بغداد تا پایگاه آمریکایی

وی با اشاره به عملیات تاریخی شهید عباس دوران اظهار کرد: خلبانان پایگاه شهید دوران، ماموریتی دوران‌گونه انجام دادند، همان‌گونه که شهید دوران در سال 1361 با اجرای عملیات خود، معادلات امنیتی بغداد را بر هم زد و برگزاری کنفرانس جنبش عدم تعهد را تحت تاثیر قرار داد.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش افزود: در آن زمان، بغداد دارای رینگ پدافندی بسیار قدرتمندی بود و حدود 2 سال هیچ جنگنده‌ای به دلیل استقرار سامانه‌های موشکی اهدایی شرق و غرب امکان نزدیک شدن به بغداد را نداشت، اما شهید دوران این ماموریت را با موفقیت انجام داد.

امیر جعفری تصریح کرد: سامانه‌های پدافندی امروز مستقر در اطراف پایگاه‌های آمریکایی در کشور‌های منطقه، از جمله سامانه‌های پاتریوت، به‌مراتب پیشرفته‌تر از سامانه‌های پدافندی عراق در دوران جنگ تحمیلی هستند.

عبور از یکی از پیچیده‌ترین سامانه‌های پدافندی؛ پاتریوت در برابر شجاعت

وی گفت: سامانه پاتریوت علاوه بر توانایی رهگیری هواپیماها، قابلیت کشف، هشدار و مقابله با حملات موشکی را نیز دارد و حمله هوایی به چنین مناطقی بسیار دشوار است.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش ادامه داد: چهار خلبان دلاور پایگاه شهید دوران با آگاهی کامل از این شرایط، به دلیل مهارت بسیار بالا، سابقه حضور در رزمایش‌های مختلف و جایگاه آنان به‌عنوان معلم خلبان، این ماموریت را پذیرفتند و با نهایت شجاعت و جسارت، ماموریت خود را اجرا کرده و پایگاه مورد نظر را هدف قرار دادند و ماموریت محوله نیروی هوایی را به سرانجام رساندند.

هدف قرار گرفتن در بازگشت و پس از انجام ماموریت

امیر جعفری اظهار کرد: با وجود موفقیت در اجرای ماموریت، به دلیل استقرار رینگ پدافندی بسیار گسترده، در مرحله بازگشت نیز تهدید‌ها ادامه داشت و در نهایت هواپیما‌های گشت هوایی نظامی دشمن موفق شدند هواپیما‌های این ماموریت را هدف قرار دهند.

اراده، مهم‌تر از برتری فناوری

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمادگی نیرو‌های مسلح گفت: مجموعه ارتش جمهوری اسلامی ایران با تمام تجهیزات، امکانات و توانمندی‌های خود در اختیار ستاد‌های فرماندهی و گوش‌به‌فرمان فرمانده معظم کل قوا قرار دارد.

امیر جعفری افزود: دشمن از تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای همچون جنگنده‌های نسل پنجم، از جمله اف‑35 و موشک‌های پیشرفته برخوردار است و برخی کشور‌های منطقه نیز به این تجهیزات دسترسی دارند، اما با این حال، مهم‌تر از برخورداری

از تجهیزات پیشرفته، اراده، جسارت و جرات استفاده از این امکانات در برابر دشمن است.

وی ادامه داد: با وجود فاصله فناوری میان تجهیزات ایران و دشمن، نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، اعم از ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با توکل به خداوند و بدون هیچ‌گونه تردید، از تمام ظرفیت‌های خود برای مقابله با دشمن استفاده می‌کنند و هر زمان که انجام عملیات و پرواز لازم باشد، ماموریت خود را انجام خواهند داد و نتیجه آن، چه شهادت باشد و چه پیروزی، برای ملت ایران افتخار و پیروزی محسوب می‌شود.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه قطر تاکنون تنها پیکر شهید کاظمی را تحویل داده و هیچ اطلاعات دقیقی از سرنوشت سه خلبان دیگر این مأموریت ارائه نکرده است، گفت: پیگیری‌های نیروی هوایی، دستگاه‌های اطلاعاتی و وزارت امور خارجه برای تعیین وضعیت این خلبانان همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/424  





 سوریه، گرفتار میان خشم ترکیه و اسرائیل/ آینده این سه کشور چیست؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

سوریه، گرفتار میان خشم ترکیه و اسرائیل/ آینده این سه کشور چیست؟

تماس رئیس موساد با وزیر خارجه دولت موقت سوریه درباره حضور نظامی ترکیه و حمله چند روز بعد اسرائیل به ابوالظهور، نشانه‌های تشدید رقابت آنکارا و تل‌آویو در سوریه را آشکار کرده است؛ رقابتی که هنوز به جنگ نرسیده، اما یک اشتباه محاسباتی یا کشته شدن نخستین نظامی ترک می‌تواند معادله را به‌کلی تغییر دهد.

 آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است

تهران - ایرنا - مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند

تسلا آزمایش نسخه‌های تولیدی Cybercab را در خیابان‌های عمومی آغاز کرده است.

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 پیام رمزآلود برای کشورهای منطقه | در جنگ فیل‌ها، سبزه پامال می‌شود!
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام رمزآلود برای کشورهای منطقه | در جنگ فیل‌ها، سبزه پامال می‌شود!

در حالی که تحرکات نظامی آمریکا در منطقه به تیتر یک رسانه‌های غربی تبدیل شده است، یک استراتژیست ارشد چینی با استفاده از یک ضرب‌المثل باستانی، آب پاکی را روی دست کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکایی ریخت

 ۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.