قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

انتظار طولانی بیماران در مطب‌های بیرجند؛ نظارت‌ها تشدید می‌شود - تسنیم

گلایه بیماران از انتظار طولانی در مطب‌های بیرجند ادامه دارد و دانشگاه علوم پزشکی از تشدید نظارت‌ها خبر داد.
 انتظار طولانی بیماران در مطب‌های بیرجند؛ نظارت‌ها تشدید می‌شود - تسنیم



۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مرکز گردشگری سلامت کردستان افتتاح شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مرکز گردشگری سلامت کردستان عصر امروز پنجشنبه 29 مردادماه همزمان با گرامیداشت هفته دولت، با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، مسئولان استانی و جمعی از مدیران اجرایی به بهره‌برداری رسید.

این مجموعه که با هدف توسعه ظرفیت‌های توریسم درمانی، ارتقای خدمات سلامت و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه درمان و گردشگری در استان احداث شده، می‌تواند به عنوان یکی از ظرفیت‌های جدید کردستان برای ارائه خدمات پزشکی به شهروندان استان و بیماران خارج از منطقه مورد استفاده قرار گیرد.

مرکز گردشگری سلامت کردستان در زمینی به مساحت 987 مترمربع احداث شده و دارای 2 هزار و 700 مترمربع زیربناست.

برای طراحی، ساخت و تجهیز این مجموعه بیش از 2 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده که 330 میلیارد ریال از این میزان از محل تسهیلات بانکی تأمین شده است.

بهره‌برداری از این مرکز، بخشی از نیازهای زیرساختی استان در حوزه خدمات تخصصی سلامت را پاسخ خواهد داد و زمینه را برای توسعه فعالیت‌های درمانی و گردشگری سلامت در کردستان فراهم می‌کند.

ترکیب خدمات درمانی و اقامتی برای بیماران و همراهان

این مجموعه با برخورداری از بخش‌های متنوع خدماتی و درمانی، از جمله بخش‌های مربوط به جراحی‌های تخصصی، طراحی شده تا بتواند خدمات مورد نیاز بیماران را در محیطی استاندارد ارائه کند.

یکی از ویژگی‌های این مرکز، پیش‌بینی فضای اقامتی و واحد پذیرایی برای بیماران و همراهان آنان است؛ موضوعی که می‌تواند مشکلات مربوط به اسکان و خدمات جانبی بیماران مراجعه‌کننده از شهرهای دیگر را کاهش دهد.

ظرفیتی جدید برای پیوند سلامت و گردشگری در کردستان

کردستان با برخورداری از ظرفیت‌های طبیعی، مرزی و فرهنگی، از جمله استان‌هایی است که می‌تواند در حوزه گردشگری سلامت نقش‌آفرینی کند.

راه‌اندازی چنین مراکزی علاوه بر ارتقای سطح خدمات درمانی، می‌تواند به ایجاد فرصت‌های اقتصادی، اشتغال‌زایی و جذب سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت و گردشگری استان کمک کند.

مرکز گردشگری سلامت کردستان اکنون به عنوان یکی از طرح‌های جدید خدماتی استان وارد مدار بهره‌برداری شده و انتظار می‌رود با مدیریت مناسب و توسعه خدمات تخصصی، سهمی در تقویت جایگاه کردستان در حوزه توریسم درمانی داشته باشد.

انتهای پیام/  


۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته و یک مصدوم دستاورد حادثه رانندگی محور محلات به نیم‌ور

به گزارش ایلنا، بهروز ایران‌نژاد به تشریح جزئیات این حادثه پرداخته و در این رابطه افزود: وقوع حادثه رانندگی بین یک دستگاه خودروی وانت‌پیکان و یک دستگاه کامیون در محور مواصلاتی محلات به نیم‌ور محدوده مقابل شهرک صنعتی صدریه، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس علوم پزشکی استان مرکزی اعلام شد.

وی ادامه داد: این راستا بلافاصله 2 تیم عملیاتی از پایگاه‌های اورژانس دوراهی باقرآباد و شهری محلات به محل حادثه اعزام شدند. بررسی‌های انجام شده از صحنه وقوع حادثه نشان داد که در این حادثه رانندگی یک زن 22 ساله به دلیل شدت جراحات وارد شده جان خود را از دست داده و یک مرد 24 ساله نیز مصدوم شده است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار داشت: فرد مصدوم این حادثه رانندگی که دچار کاهش سطح هوشیاری شده بود، پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی برای ادامه روند فرایندهای درمان به بیمارستان امام خمینی شهرستان محلات منتقل شده است. انتهای پیام/


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته دستاورد تصادف محور دودهک به دلیجان

به گزارش ایلنا، بهروز ایران‌نژاد به تشریح جزئیات این حادثه رانندگی پرداخته و افزود: گزارشی مبنی بر برخورد یک دستگاه تریلی با راننده یک خودروی سنگین که برای رفع نقص فنی خودروی خود در محور مواصلاتی دودهک به دلیجان نرسیده به جاده جاسب، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس علوم پزشکی استان اعلام شد.

وی ادامه داد: در این راستا بلافاصله تیم عملیاتی اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی به محل حادثه اعزام شد. در این حادثه، راننده مرد خودروی سنگین که حدود 50 سال سن داشت، بر اثر شدت جراحات وارد شده جان خود را از دست داد و تلاش‌های تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی برای نجات این مرد مؤثر واقع نشد. انتهای پیام/




 نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.

 درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله
۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

برنا - گروه ورزشی: لژیونر ایرانی در پیروزی پرگل لخ‌پوزنان مقابل تون، روی سه گل تیمش نقش مستقیم داشت تا شبی درخشان را در پلی‌آف لیگ اروپا پشت سر بگذارد.

 خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد

در پی ابهام‌های اخیر درباره نحوه مصرف و کسر حجم بسته‌های اینترنت، همراه اول با تشریح سازوکار محاسبه ترافیک و اجرای یک آزمایش زنده، نحوه کسر حجم از بسته‌های اینترنتی را برای خبرنگاران توضیح داد.

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...