قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

خدمات بانکی در مرز خسروی 24 ساعته شد/ افزایش 26 درصدی تردد - تسنیم

استاندار کرمانشاه گفت: خدمات بانک‌های استان کرمانشاه برای اربعین در مرز خسروی شبانه‌روزی است.
 خدمات بانکی در مرز خسروی 24 ساعته شد/ افزایش 26 درصدی تردد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، منوچهر حبیبی در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان، با اشاره به فرا رسیدن ایام اربعین و جایگاه استان کرمانشاه در مسیر تردد زائران اظهار کرد: استان کرمانشاه به دلیل برخورداری از دو مرز رسمی خسروی و سومار، یکی از مقاصد اصلی سفر زائران اربعین است و باید همه دستگاه‌های متولی با آمادگی کامل در خدمت زائران باشند.

استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت فعالیت مستمر شعب بانکی ارائه‌دهنده خدمات ارزی در مرز خسروی گفت: بانک‌هایی که مسئولیت ارائه خدمات به زائران را بر عهده دارند باید برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند تا این خدمات به‌صورت شبانه‌روزی ارائه شود.

حبیبی افزود: بر‌اساس گزارش ارائه‌شده، 31 شعبه برای ارائه خدمات ارزی به زائران در نظر گرفته شده است که شعب مستقر در مرز خسروی باید در تمام ساعات شبانه‌روز فعال باشند.

وی عنوان کرد: بانک‌های ملی، پست بانک و ملت که متولی این موضوع هستند، باید در این ایام نسبت به افزایش نیرو و تقویت ظرفیت‌های خود اقدام کنند؛ چرا که ایام اربعین تنها حدود 10 روز از سال است و انتظار می‌رود با استفاده از همه ظرفیت‌ها، خدمات‌رسانی مطلوبی به زائران انجام شود.

استاندار کرمانشاه با اشاره به افزایش تردد زائران از مرز خسروی گفت: پیش‌بینی ما این است که امسال شاهد افزایش چشمگیر حضور زائران در این مرز باشیم. طبق آمار ارائه‌شده، در روز گذشته حدود 30 هزار نفر از مرز خسروی تردد داشته‌اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 26 درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: زائری که از جنوب، شمال یا شرق کشور خود را به مرز خسروی می‌رساند، نباید در مسیر دریافت خدمات با مشکل مواجه شود و لازم است مدیران عامل بانک‌های متولی، فرمانداران و دستگاه‌های مرتبط نظارت دقیق و مستمر بر نحوه خدمت‌رسانی داشته باشند.

استاندار کرمانشاه به گزارش اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان درباره واحدهای صنعتی نیمه‌فعال و راکد اشاره کرد و گفت: در مجموع حدود هزار واحد صنعتی در استان وجود دارد که بر اساس گزارش ارائه‌شده، 74 واحد نیازمند بررسی و پیگیری ویژه هستند.

وی افزود: از این تعداد، 40 واحد قابلیت احیا دارند و 34 واحد نیز عملاً امکان احیا ندارند که باید این موضوع به‌صورت دقیق مشخص و دسته‌بندی …





 واکنش وزیر خارجه اسرائیل به تشدید تنش با ترکیه
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش وزیر خارجه اسرائیل به تشدید تنش با ترکیه

وزیر خارجه رژیم اشغالگر گفت تل آویو ترجیح می‌دهد راه حل‌های دیپلماتیک با ترکیه را در پیش بگیرد.

 ببینید| پزشکیان: در برابر دشمن سر خم نمی‌کنیم و ذلیلانه کوتاه نمی‌آییم
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پزشکیان: در برابر دشمن سر خم نمی‌کنیم و ذلیلانه کوتاه نمی‌آییم

رئیس چمهور گفت: رهبری شهید نیز علناٌ تأکید کرده‌اند که باید از وضعیت نه جنگ و نه صلح خارج شویم و برای این کار باید بر اساس تدبیر، مصلحت، حکمت و عزت تصمیم بگیریم؛ قرار نیست سر خم کنیم و در مقابل دشمن ذلیلانه کوتاه بیاییم. با قدرت و منطق می‌توانیم بنشینیم و مشکلات را حل کنیم و این امکان‌پذیر است. ما در حال تلاش هستیم تا این اتفاق رخ دهد

 محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در راهبردهای دفاعی ایران تکامل رخ داده و از جنگ تحمیلی دوم دائما درحال تکامل دفاعی - سیاسی است.

 ببینید | پزشکیان: ساخت مدرسه کافی نیست؛ باید برای ساختن انسان‌های توانمند تلاش کنیم
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

ببینید | پزشکیان: ساخت مدرسه کافی نیست؛ باید برای ساختن انسان‌های توانمند تلاش کنیم

رئیس جمهور در مراسم گرامیداشت روز پزشک گفت: اقدامی که امروز در تهران برای ساخت ۱۰ مجتمع آموزشی آغاز شد، فقط ساخت مدرسه نیست؛ باید از همین حالا برای شیوه آموزش در این فضاها و استفاده از فناوری و ابزارهای نوین برنامه‌ریزی کنیم. باید به دانش‌آموزان علاوه بر علم، مهارت، همکاری، پایبندی و حل مسئله آموزش داده شود تا بتوانند در آینده ایران را سربلند کنند و از بحران‌ها عبور دهند. دانش‌آموزان ذخایر بی‌انتهای کشور هستند؛ هر کدام از آن‌ها می‌توانند در آینده به نخبگانی تبدیل شوند که مشکلی از کشور حل کنند. وظیفه ما فراهم کردن بستر مناسب برای شکوفایی استعدادها و توانمندی‌های نسل آینده است./دانشجو

 مدنی زاده: اصلاح نظام بانکی با بانک آینده پایان نیافته است / سرمایه‌گذاری برای بهبود درآمد آینده کشور در دستور کار دولت
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

مدنی زاده: اصلاح نظام بانکی با بانک آینده پایان نیافته است / سرمایه‌گذاری برای بهبود درآمد آینده کشور در دستور کار دولت

رکنا اقتصادی: وزیر اقتصاد با تأکید بر اینکه اصلاح نظام بانکی با بانک آینده پایان نیافته است، گفت: پس از بانک آینده، سراغ سایر مؤسسات مالی و بانک‌ها نیز رفته‌ایم.

 رضایی: جنگ اقتصادی را خنثی می‌کنیم/همراهی با آمریکا دشمنی با ایران است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رضایی: جنگ اقتصادی را خنثی می‌کنیم/همراهی با آمریکا دشمنی با ایران است - تسنیم

رضایی گفت:به تمام کشورهای اطراف می‌گوییم وارد جنگ اقتصادی علیه ایران نشوند وهرکس وارد شود،آن را دشمن می‌دانیم.



پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

«مجیک ماشروم» خاطرات یک بیمار آلزایمری را به یادش آورد!/ راستی‌آزمایی یک ادعای عجیب
سایت عصرایران

«مجیک ماشروم» خاطرات یک بیمار آلزایمری را به یادش آورد!/ راستی‌آزمایی یک ادعای عجیب

این روایت در نگاه اول شبیه داستان‌های باورنکردنی یا معجزه‌آسا به نظر می‌رسد؛ اما برخلاف بسیاری از ادعاهای فضای مجازی، این‌بار یک مقاله علمی واقعی پشت ماجراست...
کنسرو را یک‌بار بجوشانیم و چند روز نگه داریم؟ پاسخ مهم درباره خطر بوتولیسم
سایت دیدبان ایران

کنسرو را یک‌بار بجوشانیم و چند روز نگه داریم؟ پاسخ مهم درباره خطر بوتولیسم

آیا می‌توان کنسرو را یک‌بار جوشاند و بعد چند ساعت یا چند روز بدون جوشاندن مجدد مصرف کرد؟ این سؤال به‌ویژه در سفر و شرایط بحرانی برای بسیاری از خانواده‌ها مطرح است. فاخره بهبهانی می‌گوید کنسروهای جوشیده‌شده را بدون باز کردن درِ قوطی نمی‌توان برای مدت طولانی نگهداری کرد و پس از حدود ۲ تا ۳ ساعت، برای مصرف ایمن باید دوباره جوشانده شوند.
سایت خبرآنلاین

پزشک عراقی علیه ایران؟/ واکنش فوری هلال‌احمر به یک ویدئوی جنجالی