قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

یادداشت|در آستانه تشییع با شکوه؛ مروری بر میراث جاودان رهبر شهیدمان - تسنیم

تشییعی میلیونی در راه است؛ ملت ایران با رهبر جدید، عهد تمدن‌سازی نوین اسلامی را تجدید می‌کنند.
 یادداشت|در آستانه تشییع با شکوه؛ مروری بر میراث جاودان رهبر شهیدمان - تسنیم



۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شبکه‌سازی مردمی راهبرد اصلی مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رودسر، سردار عباس بایرامی رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس شامگاه پنج شنبه در مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب در مسجد شهدای رودسر، با اشاره به شرایط کنونی کشور اظهار کرد: امروز در ایام اربعین، با شرایطی مواجه هستیم که دشمن یک جنگ ترکیبی چندلایه، پیچیده و برنامه‌ریزی‌شده را علیه جمهوری اسلامی طراحی کرده و در این مسیر تلاش کرده است قدرت‌های مختلف جهان را نیز با خود همراه کند.

وی با تشریح برنامه‌های دشمن علیه ملت ایران افزود: دشمن در حالی که در برخی عرصه‌ها ناچار به عقب‌نشینی شده است، اکنون چند امید را دنبال می‌کند که یکی از مهم‌ترین آنها، ایجاد فشار در داخل کشور و رساندن مردم به نقطه‌ای است که از فشارهای اقتصادی، مشکلات و ناامیدی به نقطه جوش برسند و در برابر نظام قرار گیرند.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با بیان اینکه دشمن با فشارهای اقتصادی سنگین، محدود کردن مسیرهای تجاری و ایجاد اختلال در بازار داخلی و همچنین انتشار اخبار و اظهارات خاص، تلاش می‌کند فضای روانی جامعه را تحت تأثیر قرار دهد و مردم را نسبت به آینده کشور ناامید کند، تصریح کرد: بخش قابل توجهی از این اقدامات، جنگ روانی است و دشمن تلاش می‌کند با ایجاد محاصره اقتصادی و روانی، دستاوردهای بیش از چهار دهه گذشته را تحت تأثیر قرار دهد؛ اما تجربه این سال‌ها نشان داده اگر به نیروهای داخلی و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی اعتماد کنیم، می‌توانیم از این شرایط عبور کرده و دشمن را به نقطه ناامیدی برسانیم.

شبکه‌سازی؛ یکی از مهم‌ترین راهبردهای مقابله با دشمن

بایرامی با اشاره به سیره امام حسن عسکری(ع) بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات آن حضرت، شبکه‌سازی در سخت‌ترین شرایط سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و اعتقادی بود و نظام جمهوری اسلامی نیز باید از این تجربه برای شرایط امروز استفاده کند، امام حسن عسکری(ع) در اوج فشار، محاصره و محدودیت توانست شبکه‌ای از نیروهای شیعه ایجاد کند و همین شبکه‌سازی باعث شد جریان امامت و تشیع در شرایط دشوار نیز استمرار پیدا کند.

وی با اشاره به عملکرد رهبر شهید انقلاب در زمینه شبکه‌سازی گفت: رهبر شهید انقلاب در دوران خدمتشان با وجود مشغله‌های فراوان، ارتباط مستمری با اقشار مختلف جامعه از جمله شاعران، نویسندگان، فعالان قرآنی، دانشجویان، دانش‌آموزان، سیاسیون و بانوان برقرار کرده بودند و این ارتباط‌ها بر پایه اصولی بود که نظام اسلامی برای تقویت آن به آنها نیاز داشت، شبکه‌سازی راهبردی، یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند مجموعه ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی کشور را به یک جریان منسجم تبدیل کند.

تشییع رهبر شهید در عراق جلوه‌ای از عمق پیوند ملت‌ها بود

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور گسترده مردم عراق در مراسم تشییع رهبر شهید گفت: یکی از فعالان رسانه‌ای که سال‌ها در کشورهای مختلف از جمله اروپا و آفریقا فعالیت کرده بود، تشییع رهبر شهید در عراق را یکی از ویژه‌ترین تجربه‌های کاری خود عنوان کرده و به گفته این فعال رسانه‌ای، حجم ابراز احساسات مردم عراق در این مراسم به حدی گسترده بود که توصیف آن با کلمات دشوار است و حتی رسانه‌ها نیز نتوانستند این شکوه را به‌طور کامل منعکس کنند.

به گفته بایرامی، مردم عراق تا چند دهه قبل در جریان جنگ تحمیلی، به‌واسطه حکومت غاصب وقت این کشور در برابر ایران قرار گرفتند و هشت سال با ملت ایران جنگیدند، اما امروز همان مردم در مراسم تشییع رهبر شهید چنین حضور و ابراز محبتی نشان می‌دهند و این اتفاق، نتیجه یک شبکه‌سازی عمیق و راهبردی در طول سال‌هاست.

وی با بیان اینکه چنین پیوندی محدود به عراق نیست، افزود: اگر پیکر رهبر شهید برای تشییع به کشورهای دیگری مانند پاکستان، هند یا برخی کشورهای اروپایی می‌رفت، می‌توانستیم جلوه‌های مشابهی از این ارتباط اجتماعی و فرهنگی را مشاهده کنیم.

جنگ شناختی و رسانه‌ای، بخش مهم‌تر نبرد امروز است

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به تحولات پس از شهادت رهبر شهید بیان کرد: دشمن تصور نمی‌کرد پس از این حادثه، چنین موجی از همبستگی و انسجام در جامعه شکل بگیرد و به همین دلیل بخشی از واکنش‌های آنان نشان‌دهنده شکست محاسباتشان بود.

بایرامی با تاکید بر اینکه بخشی از جنگی که امروز علیه ایران جریان دارد، جنگ نظامی و استفاده از موشک، پهپاد و جنگ الکترونیک است، اما بخش مهم‌تر نبرد در عرصه شناختی و رسانه‌ای در جریان است و نباید از این بخش غفلت کنیم، گفت: هر حلقومی که در جامعه سخن از اختلاف و تفرقه بگوید، در عمل به تقویت جبهه دشمن کمک می‌کند و باید مراقب بود اختلاف‌افکنی به ابزار دشمن برای تضعیف وحدت ملی تبدیل نشود.

حضور مردم در میدان؛ مهم‌ترین ظرفیت تربیتی کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور مردم در صحنه‌های مختلف اظهار کرد: مهم‌ترین مزیت حضور مردم در میدان، تنها بُعد سیاسی یا اجتماعی آن نیست، بلکه ظرفیت تربیتی آن اهمیت بیشتری دارد.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با بیان اینکه در سال‌های اخیر بارها درباره نسل جدید و فاصله گرفتن آنها از برخی اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی صحبت شده است، اما وقتی همین نسل در میدان حاضر می‌شود و با شعارهایی مانند «لبیک یا خامنه‌ای» حضور خود را نشان می‌دهد، مشخص می‌شود که ظرفیت تربیتی جامعه همچنان زنده است، افزود: یکی از وظایف اصلی جامعه، خانواده، مدرسه، دانشگاه و حوزه‌های علمیه، تربیت صحیح نسل جدید است و حضور مردم در این مقاطع می‌تواند به‌عنوان یک فرصت تربیتی بزرگ مورد استفاده قرار گیرد.

بایرامی با اشاره به فشارهای دوران امام حسن عسکری(ع) اظهار کرد: فشار شدید حکومت وقت بر آن حضرت به این دلیل بود که حاکمان می‌دانستند مسئله مهدویت و ظهور منجی، ظرفیت بزرگی برای ایجاد تحول در جامعه اسلامی دارد.

به گفته وی، امروز نیز برخی مقامات رژیم صهیونیستی در اظهارات خود تلاش کرده‌اند مقابله با جمهوری اسلامی را در چارچوب جلوگیری از ظهور حضرت مهدی(عج) تبیین کنند و این نشان می‌دهد موضوع مهدویت و انتظار، در تحلیل دشمنان نیز جایگاه ویژه‌ای دارد.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به باور منجی‌گرایی در ادیان و مکاتب مختلف بیان کرد: انتظار منجی در میان ادیان مختلف وجود دارد، اما در مکتب تشیع این اعتقاد با دلایل و مستندات روشن و با معرفی دقیق حضرت مهدی(عج) دنبال می‌شود.

وی با اشاره به تحلیلی درباره ظرفیت‌های شیعه گفت: برخی تحلیلگران معتقدند شیعه از دو بال «انتظار» و «شهادت» برخوردار است؛ انتظاری که جامعه را در حالت آمادگی و حرکت نگه می‌دارد و فرهنگ شهادت که مردم را در میدان حاضر می‌کند.

انتهای پیام/  


۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

عهد زائران با امام شهید امت؛ تا پای جان پای رهبرمان هستیم فیلم - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم ، شهادت امام حسن عسکری(ع)، یازدهمین پیشوای شیعیان، یادآور یکی از حساس‌ترین مقاطع تاریخ امامت و آغاز دوران غیبت حضرت ولی‌عصر(عج) است؛ شبی که شیعیان در سوگ آن امام همام، دل‌های خود را متوجه فرزند گرامی‌اش کردند و با عرض تسلیت به محضر امام زمان(عج)، بر عهد و انتظار خویش پای فشردند.

مسجد مقدس جمکران در این شب میزبان زائرانی بود که در کنار عزاداری برای امام حسن عسکری(ع)، یاد و خاطره امام شهید امت حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای را نیز گرامی داشتند. اربعین تشییع و تدفین آن شهید، فضای این حضور را به فرصتی برای مرور یک روز تاریخی و بیان دوباره عهد مردم با راه و آرمان‌های رهبر شهید تبدیل کرده بود.

در میان زائران، سخن از 40 روز پیش بود؛ روزی که مسجد مقدس جمکران و مسیرهای منتهی به حرم حضرت معصومه(س) شاهد حضور گسترده مردم در مراسم تشییع رهبر شهید بود. اکنون در اربعین آن حماسه، برخی زائران با یادآوری آن حضور، از تصمیم خود برای ادامه راه و پاسداری از آرمان‌هایی گفتند که رهبر شهید بر آن تأکید داشت.

این گفت‌وگوها به یک محور مشترک می‌رسید؛ مردم حاضر در جمکران از عهد دوباره با امام شهید امت و بیعت مجدد با رهبر سوم انقلاب حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای سخن می‌گفتند و تأکید داشتند که مسیر انقلاب را ادامه خواهند داد و‌اعلام کردند حمایت از رهبر انقلاب را تنها در حد یک احساس نمی‌دانند، بلکه آن را تعهدی برای ایستادگی و دفاع تا پای جان تلقی می‌کنند.

 

.

 

شب عزاداری و یادآوری یک حماسه

مردی حدود 50 ساله که به همراه خانواده خود در مسجد مقدس جمکران حضور یافته بود، در پاسخ به این پرسش که «40 روز پیش اینجا یک اتفاق خاص افتاد؛ در خاطرتان هست؟» گفت: 40 روز پیش مراسم تشییع رهبر عظیم‌الشأن بود که ما خودمان هم به همراه خانواده‌مان حضور داشتیم.

وی با اشاره به انگیزه خود برای حضور در آن مراسم افزود: ما امیدواریم بتوانیم ایثارهایی را که رهبر شهید برای ما کرد و تمام عمرش را پای ایران و ملت ایران گذاشت، ادامه دهیم، به فرمایشات ایشان عمل کنیم و یک وجب از خاکمان را به دشمن ندهیم.

برای او، گذشت 40 روز از آن روز به معنای پایان یک خاطره نبود؛ بلکه فرصتی برای تأکید دوباره بر مسئولیتی بود که مردم در برابر آرمان‌های رهبر شهید برای خود احساس می‌کنند.

مردی 40 ساله نیز با یادآوری ساعات حضور مردم در جمکران گفت: تشییع رهبر عزیزمان بود که ما هم حضور داشتیم. از شب قبلش آمده بودیم و اینجا پر از جمعیت بود و نماز می‌خواندند و این جمعیت وصل بود تا حرم حضرت معصومه(س). او از گستردگی حضور مردم در آن روز به عنوان تصویری ماندگار یاد کرد؛ تصویری که به گفته او، همچنان در ذهن بسیاری از مردم باقی مانده است.

این شهروند در ادامه گفت: ما عهد می‌بندیم که همیشه راهشان را ادامه دهیم و از خونشان هم نمی‌گذریم. در میان جمعیت حاضر در مسجد مقدس جمکران، چنین جملاتی نشان می‌داد که برای برخی از مردم، مراسم عزاداری امام حسن عسکری(ع) تنها یک آیین سوگواری نبود و یادآوری شهادت و فداکاری، با مسئولیت‌پذیری در برابر مسیر و آرمان‌های مورد تأکید آنان گره خورده بود.

عهد دوباره با راه امام شهید

یک جوان که در جمع زائران مسجد مقدس جمکران حضور داشت نیز درباره عهد خود با آرمان‌های رهبر شهید گفت: ما عهد می‌بندیم که راه مقام معظم رهبری و آرمان‌هایش را ادامه دهیم و ان‌شاءالله که بتوانیم یک سرباز خوبی برای ایشان و رهبر قائد شهیدمان و رهبر عزیزمان باشیم، ان‌شاءالله.

این سخنان در حالی مطرح می‌شد که فضای مسجد مقدس جمکران همچنان رنگ و بوی عزاداری داشت. پرچم‌های عزا، حضور خانواده‌ها و جوانان و زمزمه دعا و ذکر، فضایی متفاوت در این مکان مقدس ایجاد کرده بود. مردم آمده بودند تا در شب شهادت امام حسن عسکری(ع)، ضمن ابراز ارادت به اهل‌بیت(ع)، دل‌های خود را متوجه حضرت ولی‌عصر(عج) کنند و برای فرج آن حضرت دعا بخوانند.

از 

در میان حاضران، پیوند میان اعتقاد به مکتب اهل‌بیت(ع) و وفاداری به ارزش‌هایی که خود بر آن تأکید داشتند، در گفت‌وگوهای مردم دیده می‌شد. بسیاری از آنان شهادت امام حسن عسکری(ع) را یادآور دوران سخت امامت و آغاز دوره‌ای می‌دانستند که شیعیان را برای دوران غیبت آماده کرد؛ دورانی که در باور شیعیان با انتظار و عهد با امام زمان(عج) معنا پیدا می‌کند.

مردی میانسال نیز در پاسخ به این پرسش که آیا مردم همچنان بر عهد خود پس از شهادت رهبر شهید پایبند هستند، گفت: حتماً، حتماً. ما پشتیبان فرزندش هستیم و جان ما تقدیم رهبر عزیزمان، رهبر جوانمان.  او با تأکید بر آمادگی خود برای دفاع از رهبر انقلاب افزود: بنده به نوبه خود اعلام می‌کنم این جان ناقابل من تقدیم رهبری عزیزم؛ همیشه و تا الی یوم‌القیامه.

برای این مرد و حاضران، یادآوری مراسم 40 روز قبل، در کنار عزاداری برای امام حسن عسکری(ع)، فرصتی برای بیان دوباره باورها و احساساتشان بود. خاطره جمعیت گسترده‌ای که در آن روز خود را به مسجد مقدس جمکران و مسیر منتهی به حرم حضرت معصومه(س) رسانده بودند، هنوز در ذهن آنان زنده بود و اکنون در شب شهادت امام یازدهم شیعیان، بار دیگر روایت می‌شد.

بیعت زائران با رهبر انقلاب

شب شهادت امام حسن عسکری(ع) در مسجد مقدس جمکران، در حالی سپری شد که زائران و مجاوران در سوگ امام یازدهم(ع) به عزاداری پرداختند و دل‌های خود را متوجه امام زمان(عج) کردند. در کنار این سوگواری، یادآوری حماسه 40 روز پیش و سخنان مردم درباره رهبر شهید نشان داد که برای بخشی از جامعه، خاطره آن روز همچنان زنده است و در مناسبت‌های مذهبی و آیینی، خود را در قالب تجدید عهد با آرمان‌ها و ارزش‌های مورد باورشان نشان می‌دهد.

در نهایت، جمکران در این شب تنها میزبان یک مراسم عزاداری نبود؛ بلکه صحن‌های آن شاهد حضور مردمی بود که از یک سو برای شهادت امام حسن عسکری(ع) اشک ماتم ریختند و از سوی دیگر، خاطره روزی تاریخی را مرور کردند که جمعیتی گسترده برای بدرقه رهبر شهید در همین منطقه گرد هم آمده بودند. اکنون پس از گذشت 40 روز، آن خاطره همچنان بخشی از روایت مردم از روزهای دشوار و تاریخی اخیر است؛ روایتی که در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) با دعا برای فرج، عرض تسلیت به امام زمان(عج) و تأکید بر ادامه مسیر آرمان‌های مورد باور آنان همراه شد.

انتهای پیام/  


۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

هنر رهبر شهید انقلاب، تربیت ملتی شجاع، آگاه و بصیر بود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی، آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای (رحمت الله علیه)، از سوی رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (قدس سره) در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.بطوریه صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر رضوی پنجشنبه شب میزبان خیل دلدادگان و ارادتمندانی بود که در چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب گردهم آمدند تا یاد و خاطره آن عالم مجاهد را، گرامی بدارند.

در این ویژه برنامه که از سوی رهبر معظم انقلاب؛ حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (مد ظله العالی) برگزار شد، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، آیت‌الله احمد مروی تولیت آستان مقدس رضوی، جمعی از مسؤلان کشوری و لشکری و خُدام و کارکنان آستان مقدس رضوی نیز، حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم با شکوه، ابتدا فراز‌های زیارت امین الله با نوای امیر عارف قرائت شد و سپس حاضران میهمان مرثیه سرایی جعفر ملائکه، شدند.

سپس کلیپی از بیانات رهبر شهید انقلاب برای حاضران پخش شد؛ تصاویری که فضای مراسم را با یاد و خاطره ایشان همراه کرد و در ادامه گروه سرود و هم خوانی «آوای ارادت»، با اجرای قطعه «باید برخاست»، به اجرای برنامه پرداخت و حال و هوای ویژه‌ای به این مراسم بخشید.

همچنین در ادامه برنامه، نوای روح‌بخش قرآن کریم با تلاوت دو تن از قاریان ممتاز و بین‌المللی آستان مقدس رضوی، جلیل اشرفی و علیرضا رضایی، در صحن پیامبر اعظم (ص) طنین‌انداز شد و حاضران در این محفل معنوی، به آیات نورانی قرآن کریم، گوش سپردند.

در ادامه این مراسم، مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت با نوای جعفر ملائکه و پخش کلیپی از مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، اجرا شد.همچنین حجت‌الاسلام علی علیزاده در ادامه این ویژه‌برنامه به ایراد سخنرانی پرداخت و پس از آن، دعای کمیل با نوای محمد حسینی، قرائت شد.

هنر رهبر شهید انقلاب، تربیت ملتی شجاع، آگاه و بصیر بود

حجت‌الاسلام علیزاده،خطیب حرم مطهر رضوی در این مراسم با اشاره به آیه 219 سوره بقره، «هُوَ الَّذِی خَلَقَ لَکُم مَا فِی الْأَرْضِ جَمِیعًا» اظهار کرد: اگر انسان تربیت نشود، هوای نفس بر او غلبه می‌کند و برخورداری از نعمت‌های دنیا می‌تواند او را به تکبر و خودبرتربینی بکشاند؛ تا جایی که انسان‌های دیگر را به استضعاف بکشاند و در نهایت ندای «أَنَا رَبُّکُمُ الْأَعْلَى» سر دهد.

وی افزود: خداوند برای نجات انسان از بند طاغوت، پیامبران و اولیای الهی را فرستاد و دین، طرح و برنامه الهی برای رهایی انسان از قید مستکبران است و تحقق این هدف، نیازمند وجود ولی خدا و امام است.

این کارشناس دینی با بیان اینکه ولایت از ارکان اساسی دین است، اظهار کرد: نقش امام این است که زنجیر طاغوت را از پای انسان باز کند و جامعه را به سمت آزادی و هدایت سوق دهد. عزت و اقتدار امروز امت اسلامی، نتیجه عبور از پیچ‌وخم‌های فراوان تاریخی و مجاهدت اولیای الهی است.

وی مهم‌ترین رسالت امام در جامعه را رساندن مردم به «مقام تشخیص» دانست و ادامه داد: تبعیت از ولی خدا به معنای منتظر ماندن برای دریافت دستور نیست؛ بلکه امت اسلامی باید ولی خدا را بشناسد و در مسیر او حرکت کند و اگر زمانی دسترسی به ولی خدا ممکن نبود، جامعه باید آن‌قدر رشد یافته باشد که حق را از باطل تشخیص دهد، در جبهه دشمن قرار نگیرد و به تقویت جبهه حق کمک کند.

حجت‌الاسلام علیزاده، هنر بزرگ رهبر شهید انقلاب را تربیت چنین جامعه‌ای عنوان کرد و گفت: پس از شهادت رهبر شهید انقلاب ملت ایران که تربیت شده آن شهید بزرگوار بودند، با حضور گسترده در اجتماعات خیابانی حماسه‌ای تاریخی خلق کردند و این حضور، نشان‌دهنده رشد و بصیرت ملتی بود که مسیر حق را به خوبی شناخته‌اند.

وی در پایان بیان کرد: اگر خداوند نعمت رهبر شهید را از ما گرفت، نعمت بزرگی به ما عطا کرد که آن نعمت عبارت است از ملتی که پای کار دین ایستاده و با تشخیص و اراده خود از جبهه حق دفاع می‌کند.

گفتنی است؛ در این مراسم باشکوه که با حضور خیل زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی برگزار شد، حاضران در حالی که پرچم‌های سرخ «یا لثارات الخامنه‌ای» در دست داشتند، بار دیگر فریاد خونخواهی رهبر شهید انقلاب را سر دادند.

انتهای پیام/282/.  




 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۲۰ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 ۲۴ نماد بورسی و ۱۲ نماد فرابورسی در لیست هشدار؛ کدام نماد‌ها در آستانه تعلیق‌اند؟
۳۳ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

۲۴ نماد بورسی و ۱۲ نماد فرابورسی در لیست هشدار؛ کدام نماد‌ها در آستانه تعلیق‌اند؟

بررسی‌های «نبض بورس» از آخرین اطلاعیه‌های رسمی بورس و فرابورس نشان می‌دهد که ۳۶ نماد بورسی و فرابورسی به دلایل مختلفی مشمول «فرآیند تعلیق» شده‌اند. این وضعیت...

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند دوام نمی‌آوریم| ما نه جنگ‌طلبیم و نه به دنبال جنگ
۱۳ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند دوام نمی‌آوریم| ما نه جنگ‌طلبیم و نه به دنبال جنگ

رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: اقتصاد برای پرواز به امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه نمی‌آید؛ همچنین اگر امنیت برقرار شود، اما تداوم آن با اقتصاد پیش نرود، پایدار نخواهد بود.

 قیمت جهانی طلا؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت جهانی طلا؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405

آخرین قیمت طلا در بازار جهانی اعلام شد.

 پرداخت ۶.۵ میلیارد دلار به یک مونتاژکار خودرویی‌!
۵۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرداخت ۶.۵ میلیارد دلار به یک مونتاژکار خودرویی‌!

حسین رحیمی‌نژاد، کارشناس خودرو در گفت و گو با همشهری تی وی از دریافت 6.5 میلیارد دلار ارز توسط یک مونتاژ کار خودرو خبر داد. جزئیات را در این ویدئو ببینید.

 ترامپ: اگر برای جلوگیری از سلاح هسته‌ای ایران لازم بود، ۱۰۰ بار دیگر حمله می‌کردم| کنترل تنگه هرمز در اختیار ماست
۳۵ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ترامپ: اگر برای جلوگیری از سلاح هسته‌ای ایران لازم بود، ۱۰۰ بار دیگر حمله می‌کردم| کنترل تنگه هرمز در اختیار ماست

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.