قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۱۶

حزب‌الله: دولتی که به توافق ننگین تن داد مسئول ادامه جنایات صهیونیست‌هاست - تسنیم

نماینده حزب‌الله مسئولیت تداوم جنایات اشغالگران در لبنان را متوجه دولت دانست که به توافق ننگین با دشمن تن داد.
 حزب‌الله: دولتی که به توافق ننگین تن داد مسئول ادامه جنایات صهیونیست‌هاست - تسنیم



۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نتانیاهو بار دیگر ترکیه را تهدید کرد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،‌ نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر ترکیه را تهدید کرد. اسرائیل فعال شدن ماده 5 ناتو درصورت حمله به ارتش ترکیه را بررسی می‌کند یک مقام دولت ترکیه: تهدیدهای نتانیاهو بیانگر انزوای بین‌المللی او است پیام حملات اسرائیل در فرودگاه ابوالظهور برای ترکیه: سوریه را ترک کنید!

دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد : اردوغان برای گسترش تجاوز خود به اسرائیل از سمت سوریه تلاش می کند و اسرائیل هرگز با این مسئله مسامحه نخواهد کرد.

 

در بیانیه دفتر نتانیاهو ادعا شده است : با قدرت به تحرکات خود علیه تلاشهای ترکیه برای برهم زدن ثبات منطقه! و علیه هرگونه تهدید علیه امنیت اسرائیل ادامه خواهیم داد.

تهدیدهای نتانیاهو علیه ترکیه نشان داد که رژیم صهیونیستی حتی به کشورهایی که در ظاهر به عنوان متحد آمریکا قلمداد می شوند و حتی عضو پیمان نظامی اروپایی ناتو هم به شمار می روند و با آنها روابط آشکار تجاری سیاسی دارد،همچون ترکیه، چشم طمع دارد و هیچ کشوری در منطقه از طمع ورزی و توسعه طلبی و ماجراجویی نظامی و جنگ  افروزی رژیم اشغالگر قدس در امان نیست.

انتهای پیام/  


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

یورش نظامیان صهیونیست به قلقیلیه و رام‌الله و ضرب و شتم مردم - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، منابع خبری از یورش اشغالگران صهیونیست به یک روستا در کرانه باختری خبر دادند. راهبرد صهیونیست‌ها برای تغییر بافت جمعیتی در کرانه باختری یورش نظامیان صهیونیست به 8 منطقه در کرانه باختری اعتراف رسانه عبری به جنایات سازمان یافته صهیونیست‌ها در کرانه باختری

نظامیان رژیم صهیونیستی به منازل شهروندان فلسطینی در روستای عزبه الطبیب در شرق قلقیلیه در کرانه باختری یورش بردند.

منابع فلسطینی همچنین از یورش ارتش رژیم صهیونیستی به روستای عابود در شمال غربی رام الله خبر دادند.

این منابع گفتند که ارتش رژیم صهیونیستی نیرو و تجهیزات زیادی را به روستای عابود گسیل داشته است.

به گفته این منابع، نظامیان صهیونیست در جریان یورش به این روستا، با گاز اشک ‌آور و بمب صوتی به ساکنان آن حمله کردند.

ضرب و شتم یک جوان فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست

نظامیان رژیم صهیونیستی با یورش به روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، یک جوان فلسطینی را بازداشت کردند و او را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

انتهای پیام/

   


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تاکید جهاد اسلامی بر ادامه مقاومت تا آزادی فلسطین - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، جهاد اسلامی بر ادامه مقاومت تا آزادی فلسطین از اشغال صهیونیستهای غاصب تاکید کرد. یورش گسترده صهیونیست‌ها به سراسر کرانه باختری و بازداشت فلسطینیان راهبرد صهیونیست‌ها برای تغییر بافت جمعیتی در کرانه باختری شهادت پدر 2 شهید فلسطینی در یورش نظامیان صهیونیست به جنین

سرایاالقدس(گردانهای القدس) شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور یک مبارز فلسطینی و پدر دو شهید در کرانه باختری واکنش نشان داد و ادامه مسیر جهاد و مقاومت تا آزادسازی سرزمین فلسطین و بازگشت تمام آوارگان به سرزمینشان را مورد تاکید قرار داد.

این گروه مقاومت در واکنش به شهادت فتحی زیدان خازم(ابوالرعد) از مبارزان فلسطینی در کرانه باختری که در حمله تروریستی صهیونیستی در شهر جنین در صبح روز جمعه ترور و شهید شد، اعلام کرد: بر ثبات قدم خود در مسیر جهاد و مقاومت و ادامه آن تا آزادسازی(سرزمین فلسطین) و بازگشت(آوارگان فلسطینی)  تاکید می کنیم.

انتهای پیام/  




 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»
۱۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»

اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا ادعا کرد که تحریم‌های جدید ایالات متحده به «فروپاشی حکومت» ایران منجر خواهد شد.

 معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است

روزنامه عبری «معاریو» در تحلیلی پیرامون مناسبات آنکارا و تل‌آویو نوشت روابط این دو بازیگر از یک «دوستی تمام‌عیار» به «جنگ سرد» دگرگون شده است و اکنون مهار ای...

 جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا به دلیل پیگرد قضایی جاری علیه بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، خواستار صدور «اعلان قرمز» اینترپل برای وی شده است.

 پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد

رئیس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت این کشور، راهبرد توسعه قطب شمال و تدابیر لازم برای تأمین امنیت ملی در این منطقه را بررسی کرد.

 این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس

خسرو معتضد، تاریخ‌نگار و پژوهشگر، در اظهاراتی درباره نتالی هارپ یکی از زنان نزدیک به دونالد ترامپ، گفت که او مسئول رسیدگی به امور شخصی رئیس‌جمهور آمریکا از جمله پوشک اوست.