قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۱۸

نماینده جدید سازمان ملل برای افغانستان در انتظار تأیید شورای امنیت - تسنیم

بر اساس گزارش‌ها، «رباب فاطمه» به عنوان نماینده جدید سازمان ملل در افغانستان به شورای امنیت معرفی شده است.
 نماینده جدید سازمان ملل برای افغانستان در انتظار تأیید شورای امنیت - تسنیم



۵ ساعت قبل / سایت مشرق

هشدار انگلیس به اتباعش درباره سفر به افغانستان

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت خارجه انگلیس بار دیگر به اتباع این کشور توصیه کرد از هرگونه سفر به افغانستان خودداری کنند و وضعیت امنیتی در این کشور را بی‌ثبات و سفر در سراسر افغانستان را بسیار خطرناک دانست.

در توصیه‌نامه وزارت خارجه انگلیس درباره خطر بازداشت و ربوده شدن اتباع انگلیسی در افغانستان هشدار داده شده و آمده است که شهروندان این کشور در صورت بازداشت ممکن است با ماه‌ها یا سال‌ها حبس روبه‌رو شوند.

این نهاد همچنین با اشاره به تنش‌های میان افغانستان و پاکستان افزود درگیری‌های پیشین در مناطق مرزی بر خطرات سفر افزوده است.

وزارت خارجه انگلیس در ادامه تأکید کرد هشدار سفر شامل تورهای سازمان‌یافته نیز می‌شود و اتباع این گروه نباید حتی در قالب گروه‌های گردشگری به افغانستان سفر کنند.

توصیه‌نامه همچنین اعلام کرد توانایی دولت انگلیس برای ارائه کمک به اتباع این کشور در افغانستان بسیار محدود است و امکان ارائه خدمات کنسولی حضوری وجود ندارد.

توصیه‌نامه اضافه کرد انگلیس در افغانستان فاقد سفارت است و در صورت بازداشت شهروندان این کشور، ممکن است دولت حتی از بازداشت آنها مطلع نشود.

وزارت خارجه انگلیس همچنین هشدار داد افرادی که برخلاف توصیه رسمی این نهاد به افغانستان سفر کنند، ممکن است پوشش بیمه سفر خود را از دست بدهند.

انتهای پیام/


۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

طالبان: به‌دنبال افزایش اعتماد جامعه جهانی به افغانستان هستیم - تسنیم

بین الملل

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سراج‌الدین حقانی»، وزیر کشور حکومت طالبان، ضمن تاکید بر نقش دانشگاه در آینده افغانستان، اظهار داشت مقامات کابل برای افزایش اعتماد جامعه جهانی به افغانستان تلاش می‌کنند.

وی در دیدار با دانشجویان دانشگاه شیخ زاید در «خوست» گفت: امیدها برای رقابت با جهان در عرصه سیاسی و سایر بخش‌ها، به دانشگاه‌ها و دانشجویان وابسته است.

حقانی با تاکید بر توانایی افغان‌ها گفت: مردم افغانستان «غیرقابل اعتماد نیستند» و اگر کسی دست اعتماد به سوی آنان دراز کند، افغان‌ها توانایی فعالیت و پیشرفت در زمینه‌های مختلف را دارند.

وزیر کشور حکومت طالبان همچنین تاکید کرد که افغان‌ها اهل گفتگو و جرگه‌ هستند و طالبان به جای ایجاد مشکل برای دیگران، برای حل مشکلات مردم تلاش می‌کنند.

با این حال، اظهارات حقانی در شرایطی مطرح شده است که جامعه جهانی رعایت حقوق بشر، لغو محدودیت‌های آموزشی و کاری زنان، تشکیل حکومت فراگیر و مبارزه با گروه‌های تروریستی را از شروط اصلی برای تعامل با طالبان اعلام کرده است. طالبان: اجازه اجرای اهداف بیگانگان را نمی‌دهیم طالبان در 5 ساله گذشته؛ از کاهش نقش غرب تا گسترش روابط منطقه‌ای

اوایل هفته گذشته نیز وزیر کشور حکومت طالبان، در مراسم گرامیداشت صد و هفتمین سالروز استقلال افغانستان گفته بود استقلال تنها یک واژه نیست، بلکه مفهومی است که باید در عمل حفظ شود. استقلال زمانی کامل می‌شود که کشور امنیت داشته باشد، اقتصاد خود را تقویت کند، تولیداتش را افزایش دهد، نیازهای خود را تأمین کند و با دیگر کشورها بر اساس احترام متقابل روابط داشته باشد.

وی همچنین گفته بود مسئولیت امروز تنها یادآوری افتخارات نسل‌های گذشته نیست، بلکه باید برای حفظ آزادی، تأمین نیازهای اساسی مردم، بهبود زندگی شهروندان و آبادانی افغانستان تلاش شود.

انتهای پیام/  


۲ ساعت قبل / سایت مشرق

گزارشگر سازمان ملل: ارتش اسرائیل بی‌اخلاق‌ترین ارتش است

به گزارش مشرق، «فرانچسکا آلبانیز»، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین، در اظهاراتی تند، ارتش رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرد و آن را «بی‌اخلاق‌ترین ارتش جهان» توصیف نمود.

وی با اشاره به وضعیت شهرک «قصره» در جنوب نابلس، تأکید کرد که شهرک‌نشینان صهیونیست این منطقه را در محاصره کامل نگه داشته و آب ساکنان آن را قطع کرده‌اند و این اقدام، بخشی از سیاست‌های فشار و آوارگی علیه فلسطینیان در کرانه باختری است. قصره در محاصره؛ خانواده‌های فلسطینی تنها ۲ روز غذا دارند

گزارشگر ویژه سازمان ملل همچنین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از زمان برقراری آتش‌بس در نوار غزه، دست‌کم ۱۲۰۰ فلسطینی از جمله ۳۰۰ کودک را به شهادت رسانده است.

به گفته وی، همزمان با این آتش‌بس، تخریب گسترده نوار غزه و ارتکاب کشتارهای جدید علیه فلسطینیان ادامه دارد و رژیم صهیونیستی با این اقدامات، قوانین بین‌المللی و حقوق بشر را نادیده گرفته است.




 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها

 گزارش‌ها از جنوب لبنان از ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی حکایت دارند.

 برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند

یک اتاق فکر ترکیه‌ای مدعی است برخی در سپاه پاسداران ایران، موضع محتاطانه‌تری نسبت به پیمان مکه دارند.

 این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس

خسرو معتضد، تاریخ‌نگار و پژوهشگر، در اظهاراتی درباره نتالی هارپ یکی از زنان نزدیک به دونالد ترامپ، گفت که او مسئول رسیدگی به امور شخصی رئیس‌جمهور آمریکا از جمله پوشک اوست.

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

 حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم

حزب‌الله مصاحبه خیالی العربیه با یک منبع نزدیک به خود را درخصوص بلندی‌های علی‌الطاهر کذب خواند.