قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

ایران کمدین‌های زیادی دارد/اکبر عبدی با جوهر بازیگری به دنیا آمده بود - تسنیم

مراسم تشییع مرحوم اکبر عبدی با حضور مردم و هنرمندان مقابل تالار وحدت برگزار شد.
 ایران کمدین‌های زیادی دارد/اکبر عبدی با جوهر بازیگری به دنیا آمده بود - تسنیم

فرهنگی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم تشییع مرحوم اکبر عبدی، صبح امروز یکشنبه 4 مرداد مقابل تالار وحدت در پهنه فرهنگی رودکی برگزار شد. 

در ابتدای این‌مراسم که اجرای آن را محمد سلوکی برعهده داشت، همایون اسعدیان مدیرعامل خانه سینما درباره شخصیت اکبر عبدی خطاب به دختر او المیرا عبدی بیان کرد: اکبر عبدی روزی آمد و شد خانواده ما! با ما بود، با ما خندید و گریه کرد، وقتی ازدواج کرد، اکبر بود و شد اکبر آقا. وقتی بچه‌دار شد، نامش عمو اکبر شد. در تمام این سال‌ها برای ما لحظات شیرین ایجاد کرد او عضوی از خانواده ما بود و ما هم عضوی از خانواده او بودیم.

وی افزود: اکبر عبدی جمعه عصر به قاب تلویزیون نرفت، بلکه به قاب خاطرات ما پیوست. اکبر آقا، عمو اکبر برای همه زیبایی‌هایی که در این سال‌ها برای ما ساختی سپاسگزار و ممنون تو هستیم. برای اینکه سختی روزگار را کمی برای ما آرام کردی سپاسگزار هستیم. عمو اکبر، بدان که برای نسل من و نسل‌های بعدی این قاب خاطره باقی می‌ماند.

در بخش بعدی، فرازهایی از پیام‌های روسای قوای سه گانه به این‌مراسم خوانده شد و پس از آن، بیانیه انجمن بازیگران توسط کوروش سلیمانی قرائت شد.

سپس همسر و دختر اکبر عبدی دقایقی را برای مردم صحبت کردند.

معصومه قاسمی همسر مرحوم عبدی در جملاتی گفت در ایران کمدین‌های بسیار زیادی داریم و باید قدر آنها را بدانیم. اکبر عبدی نیز یکی از بهترین کمدین‌های سینمای ایران بود.

در بخش دیگری از این برنامه، چهره‌های سینمایی مانند علیرضا خمسه، مسعود جعفری جوزانی، مسعود ده‌نمکی و محمدمهدی عسگرپور به ایراد سخنرانی پرداختند.

علیرضا خمسه در جملاتی گفت: همیشه فکر می کردم که من و اکبر این توفیق را داریم که جزو لشکریان شادی این کشور هستیم. انسان‌ها وقتی که به دنیا می‌آیند یا برای زندگی می‌آیند یا برای مرگ، کمدین‌ها برای زندگی و شادی انسان‌ها به دنبال می‌آیند و حتی مرگ آنها هم غیرقابل باور است و یک سکانسی از یک فیلم شادی آور و کمدی است.

وی افزود: عبدی چندوجهی بود که بیشتر درباره وجه هنرمندانه او صحبت کردند. او خلاق و بی نظیر و تکرار نشدنی بود و همه آن را می دانند. اما کسی نمی ‌اند که پشت این چهره خلاق چه انسان بزرگی بود یادم می‌آید همسرش چندسال قبل درگیر …



 بهاره رهنما: چرا من باید مادر این بازیگر مرد ۵۵ ساله باشم
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

بهاره رهنما: چرا من باید مادر این بازیگر مرد ۵۵ ساله باشم

بخش‌هایی از گفتگوی اینترنتی بهاره رهنما درباره شرایط سنی بازیگران زن و مرد سینما مورد توجه قرار گرفت.

 حمله تند بهاره رهنما به مردهای سینما: چرا بازیگران مرد تا 55 سالگی دنبال دختر همسایه است و زن‌ها باید نقش پیرزن بازی کنند؟/ ویدئو
۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

حمله تند بهاره رهنما به مردهای سینما: چرا بازیگران مرد تا 55 سالگی دنبال دختر همسایه است و زن‌ها باید نقش پیرزن بازی کنند؟/ ویدئو

بهاره رهنما، بازیگر شناخته‌شده سینما و تلویزیون، در جریان یک مصاحبه ویدئویی به نقد جدی ساختارهای سنتی و مردسالار حاکم بر سینمای ایران پرداخت و از معضل کلیشه‌سازی و تناقض سنی میان بازیگران زن و مرد در آثار نمایشی انتقاد کرد.

 یادگاری‌های اکبر عبدی به موزه شهرداری اردبیل اهدا شد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یادگاری‌های اکبر عبدی به موزه شهرداری اردبیل اهدا شد

خانواده زنده‌یاد اکبر عبدی در اقدامی فرهنگی، بخشی از وسایل شخصی و یادگاری‌های این هنرمند فقید را به «موزه عمارت شهرداری اردبیل» اهدا کردند و شهردار این شهر نیز قول داد فرهنگسرایی به نام آن بازیگر بزرگ سینمای ایران نامگذاری شود.

 پیشنهاد ایجاد «مدرسه کیارستمی» بین سینمای ایران و ترکیه - تسنیم
۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

پیشنهاد ایجاد «مدرسه کیارستمی» بین سینمای ایران و ترکیه - تسنیم

رئیس اداره توسعه راهبردی شورای عالی رادیو و تلویزیون جمهوری ترکیه با مدیرعامل موزه سینما دیدار و گفتگو کرد.

 دیدار و بازدید هیأت شورای عالی رادیو و تلویزیون جمهوری ترکیه از موزه سینمای ایران
۸ دقیقه قبل / سایت آوش

دیدار و بازدید هیأت شورای عالی رادیو و تلویزیون جمهوری ترکیه از موزه سینمای ایران

در راستای توسعه تعامل فرهنگی و سینمایی میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه، هیأتی از شورای عالی رادیو و تلویزیون جمهوری ترکیه از موزه سینمای ایران بازدید و با فاطمه محمدی مدیر عامل موزه سینمای ایران درباره ظرفیت‌های همکاری مشترک در حوزه سینما، پژوهش، آموزش و تولیدات مشترک گفت‌وگو کرد.