قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۱۱

جزئیات محل دفن پیکر قائد شهید پس از تصمیم نهایی اطلاع رسانی می شود - تسنیم

آستان قدس رضوی اعلام کرد که جزئیات محل دفن پیکر قائد شهید پس از تصمیم نهایی توسط بیت اطلاع رسانی می شود.
 جزئیات محل دفن پیکر قائد شهید پس از تصمیم نهایی اطلاع رسانی می شود - تسنیم



۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ماجرای عیادت مخفیانه قاری قرآن از رهبر شهید انقلاب چه بود؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید مرتضی سادات فاطمی، قاری بین‌المللی قرآن، در برنامه «امین ایران» که به مناسبت چهلمین روز تدفین «امام شهید» برگزار شد، به نقش هدایت‌های آیت‌الله خامنه‌ای در مسیر قرآنی خود اشاره  و اظهارکرد: من سبک‌های مختلفی در قرائت قرآن اجرا کرده‌ام که بخش زیادی از آن به برکت آشنایی با ایشان و راهنمایی‌هایشان در مسجد کرامت رقم خورد. روزی از جلسه خارج می‌شدیم که ایشان به من فرمودند چرا شیخ مصطفی اسماعیل را نمی‌خوانی؟ 

وی افزود: مصطفی اسماعیل از بزرگ‌ترین قاریان جهان بود. من عرض کردم خواندن به سبک ایشان بسیار سخت است. آقا فرمودند(مقام معظم رهبری) از شما بعید است چنین حرفی بزنید؛ شما می‌توانید.

سادات فاطمی ادامه داد: به ایشان گفتم نوارهای مصطفی اسماعیل را ندارم، چون در آن زمان امکانات محدود بود. آقا فرمودند من نوارهایش را دارم و به شما می‌دهم. ایشان نوارهای تقلید و تمرین شیخ مصطفی اسماعیل را به من دادند و ما شروع به تمرین کردیم و آرام‌آرام لحن مصطفی اسماعیل در مشهد جا افتاد و جوانان بسیاری به این سبک گرایش پیدا کردند.

این قاری بین‌المللی به خاطره تلخ ترور آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد ابوذر تهران اشاره کرد و گفت: زمانی که خبر ترور ایشان حین سخنرانی از تلویزیون اعلام شد، من در مشهد و در حیاط منزل بودم. خانواده من تلویزیون نگاه می‌کردند و ناگهان صدا زدند آقا مرتضی، آقای خامنه‌ای... گفتم نگو، طاقت شنیدن نداشتم. بعد فهمیدم ایشان ترور شده اما مشکل جدی نیست.

وی افزود: بلافاصله به مدرسه آیت‌الله خوئی رفتم و از آنجا به دفتر آقا رفتم و بلیط هواپیما گرفتم. صبح روز بعد به تهران رفتم و به منزل آقا رفتم. آقا مصطفی، پسر بزرگ ایشان، دم در آمد و بسیار تعجب کرد که چرا به تهران آمده‌ام. گفتم با شنیدن این خبر طاقت نیاوردم و به هر قیمتی شده آمدم تا از حال آقا( مقام معظم رهبری) مطلع شوم.

سادات فاطمی ادامه داد: آقا مصطفی فرمودند از نظر مسائل امنیتی و با توجه به عمل جراحی، فقط یک نفر حق ملاقات دارد و آن هم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است. سپس گفتند چون آقا غذای بیمارستان را نمی‌خورند، مادرم در خانه سوپ یا آش درست می‌کند و من می‌برم، شما هم با من بیایید.

وی با احساسات عمیق به لحظه دیدار با رهبر انقلاب در بیمارستان اشاره کرد: وارد بیمارستان ولیعصر شدیم. آقا را عمل کرده بودند و به هوش آمده بودند. وقتی ایشان را رد می‌کردند، نگاهم به آقا افتاد، ایشان مرا شناختند و چشمانشان را باز کردند. من در چارچوب در ایستاده بودم که آقا با اشاره به من فهماندند جلو بروم. رفتم نزدیکشان و با صدای بسیار ضعیفی از من تشکر کردند که آمده‌ام.

این قاری بین‌المللی به نکته جالبی اشاره کرد: دکتر معالج مقام معظم رهبریکه حدس زده بود من قاری قرآن هستم، به من گفت آقا عمل جراحی بسیار سختی داشته و درد زیادی دارد. قوی‌ترین مسکن‌ها را تزریق کرده‌ایم ولی فکر می‌کنیم درد نگذارد ایشان بخوابد. بهترین چیز برای ایشان خواب است. با توجه به اینکه آقا نسبت به قرآن بسیار حساس و عاشق قرآن است، اگر چند آیه از قرآن بخوانید، شاید آرامش پیدا کنند و بخوابند.

سادات فاطمی ادامه داد: من آیات آخر سوره فرقان را شرو ع کردم: «وَعِبَادُ الرَّحْمَٰنِ الَّذِینَ یَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا...» چند بار خواندم تا اینکه دکتر بلند شد و رفت از آقا خبر گرفت و برگشت و گفت متشکرم، آقا خوابیدند.

وی در پایان به وصیت قرآنی آیت‌الله (مقام معظم رهبری) اشاره کرد و گفت: ایشان عاشق قرآن بودند، نه فقط ظاهر تلاوت، بلکه تلاوت همراه با تفکر. همیشه می‌فرمودند قرائت قرآن لازم است ولی کافی نیست. قرآن خواندن لازمه ولی در کنار آن باید با مفاهیم قرآن آشنا شویم و قرآن را بفهمیم. بعد هم می‌فرمودند هر دوی اینها باز کافی نیست، اینها همه مقدمه‌ای است برای عمل به قرآن. این فرمایش و توصیه مقام معظم رهبری بود و ان‌شاالله همه ما عامل به این توصیه‌ها باشیم.

انتهای پیام/282  


۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

غزلی که به انتخاب رهبر شهید انقلابدر حرم رضوی ماندگار شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،محمدجواد غفورزاده، متخلص به «شفق»، شاعر آیینی کشورمان، در برنامه «امین ایران» که به مناسبت چهلمین روز تدفین «امام شهید» برگزار شد از روند شکل‌گیری یکی از کتیبه‌های حرم مطهر رضوی و ارادتش به مقام معظم رهبری سخن گفت و با اشاره به فضای حرم مطهر در ایام کرونا اظهارکرد: در پایین‌پای حرم مطهر، کتیبه‌هایی از جنس سنگ وجود دارد که در آن مقطع فاقد شعر و کتیبه‌نویسی بود. ما تعدادی از آثار و اشعار خود را به همراه یک قطعه کتیبه برای مقام معظم رهبری ارسال کردیم. پس از اینکه ایشان آثار را مشاهده فرمودند، دستور دادند که برای پیگیری موضوع به فرد مشخصی در مشهد مراجعه کنیم.

شفق ادامه داد: در آن ایام که تقریباً تمام صحن‌های حرم مطهر به دلیل شرایط کرونا تعطیل بود و هیچ‌کس حضور نداشت، ما در خدمت ایشان در محل روضه منوره حاضر شدیم. در آن جلسه، محل نصب کتیبه را مشخص کردیم و درباره ابعاد، تعداد متراژ و نحوه نگارش آن به بحث و تبادل نظر پرداختیم. پس از بازدید میدانی از محل، به تهران بازگشتم و چند روز بعد چهار نفر را خدمت ایشان معرفی کردم تا آثار را به مقام معظم رهبری تقدیم کنند.

این شاعر آیینی با اشاره به انتخاب چهار غزل برای کتیبه‌های مختلف حرم مطهر گفت:چهار غزل را برای کتیبه‌های مختلف انتخاب کرده بودم. غزل اول با مطلع «دوباره آمده‌ام تا دوباره پر بزنم / کبوترانه در این آستانه پر بزنم» آغاز می‌شد. غزل دوم با این بیت شروع می‌شد: «این حریم کیست با نور و جلال آمیخته / جلوه‌اش چون باغ جنت با جمال آمیخته». غزل سوم این بود: «سلام آمده‌ام تا به من امان بدهید / دلی به روشنی رنگ آسمان بدهید» و غزل چهارم با مطلع «این بهشت است غمی نیست در اینجا / حق را به جز این در حرمی نیست در اینجا» همراه بود.»

وی افزود: این چهار غزل را به همراه نامه‌ای تقدیم مقام معظم رهبری کردم. پس از گذشت حدود دو تا سه هفته، با من تماس گرفته شد و اعلام کردند که مقام معظم رهبری فرموده‌اند غزل چهارم یعنی «این بهشت است غمی نیست در اینجا» برای کتیبه انتخاب شود. این اثر با عنایت تولیت آستان قدس رضوی، از پایین‌پا تا ورودی حرم مطهر به طور کامل با خط طلایی و خوش‌رنگ نقش بسته است.

شفق با ابراز افتخار از این اتفاق گفت: این افتخار برای من آن‌قدر ارزشمند است که فکر نمی‌کنم اصلاً قابل قیمت‌گذاری باشد و هرگز نمی‌توانم آن را با هیچ چیز دیگری مقایسه کنم. این اثر به مناسبت ایام خاصی تقدیم شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تقدیم یک قطعه شعر دیگر در همان ایام اشاره کرد و گفت:در تاریخ دهم اسفند موفق شدم این چند متر شعر را تقدیم کنم. امیدوارم خداوند به برکت دعای خیر همه ما را به خیر برساند.

شفق خاطرنشان کرد: این افتخار برای من بسیار ارزشمند است و امیدوارم بتوانم همچنان در مسیر خدمت به اهل بیت علیهم السلام گام بردارم.

متن کامل غزل چهارم را که بر کتیبه حرم مطهر نقش بسته است:

گلزار بهشت است غمی نیست در اینجا

حق را به جز این در حرمی نیست در اینجا

فرمود نبی روضه‌ای از باغ بهشت است

در سایه گل‌فار غمی نیست در اینجا

در این حرم عقده‌گشا شکفد گل

چون غنچه دل سر به همی نیست در اینجا

این صحن و سلام مطبع خورشید وجود است

پیداست که گرد عدمی نیست در اینجا

از خود به خدا می‌رسد اینجا دل عارف

ای همسفران پیش و خمی نیست در اینجا

پوشیده شد از بال ملک این همه غسل

آن عر که جای قدمی نیست در اینجا

آن دم که دلت قفل ببندد به ضریحش

شیرین‌تر از آن لحظه دمی نیست در اینجا

سوگند به آیینه جانش به جوادش

جان‌سوزتر از این قسمی نیست در اینجا

این بارگه از شمع هدایت متجلی است

پروانه شدن کار کمی نیست در اینجا

پروانه شدن کار کمی نیست در اینجا»

انتهای پیام/282/.  


۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

آموزگاری در متن مبارزه؛ بازخوانی سیره تربیتی و مدیریتی رهبر شهید - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، علی‌اصغر پورمحمدی، مدیر باسابقه رسانه،در برنامه «امین ایران» که به مناسبت چهلمین روز تدفین «امام شهید» برگزار شد،در بیان خاطرات خود از سال‌های پیش از انقلاب از رهبر شهید ، به دوران جوانی و میزبانی از رهبر شهید در مشهد اشاره و اظهارکرد: با وجود اینکه در آن سنِ نوجوانی، مهمانِ پررویی بودم و نسبت به برخی مسائل از جمله غذاهای محلی گلایه داشتم، ایشان با نهایت بزرگواری و سعه‌صدر برخورد می‌کردند. ایشان هرگز اجازه نمی‌دادند کوچک‌ترین خللی در فضای صمیمانه و معنوی خانه ایجاد شود و همواره با ادبِ پیامبرگونه، درسِ احترام و بزرگی می‌آموختند.

پورمحمدی با اشاره به حضور در جلسات مخفیانه و فعالیت‌های سیاسی پیش از انقلاب، بر نقش تربیتی ایشان تأکید کرد و افزود که ایشان همواره بر لزوم رعایت ادب، سکوتِ هدفمند در جلسات و پرهیز از رفتارهای بی‌جا تأکید داشتند؛ به گونه‌ای که بسیاری از یاران و مسئولان تراز انقلاب در همین بستر تربیتی رشد یافتند. 

وی خاطرنشان کرد: رهبر شهید یک روشنفکرِ تمام‌عیار و متدین بود که با رمان، فیلم، موسیقی، تاریخ و معارف عمیق قرآنی آشنایی داشت و این گستره دانش را با هماهنگی عجیبی در مسیر آرمان‌های انقلاب به کار می‌گرفت.

مدیر سابق شبکه سه سیما با مرور تجربیات مدیریتی خود، الگوبرداری از رهبر شهید را محور فعالیت‌هایش دانست و خاطرنشان کرد: ایشان در تمام دوران مسئولیت، با همان روحیه خستگی‌ناپذیرِ دوران طلبگی عمل می‌کردند. در جریان فعالیت‌های میدانی یا تهیه ملزومات برای جلسات، ایشان خود پیش‌قدم بودند و با اخلاصِ تمام به امور رسیدگی می‌کردند.

پورمحمدی تأکید کرد:رهبر شهید پیش از آنکه به عنوان یک مسئولِ اجرایی شناخته شوند، یک معلمِ دلسوز بودند. ایشان نه تنها یک عالم دینی، بلکه مربی کاملی بودند که در تمام شئون زندگی از نحوه معاشرت تا مدیریت سیاسی، الگوی یاران خود محسوب می‌شدند. تمام دستاوردهای مدیریتی ما، حاصل تربیت و رهنمودهای این آموزگارِ بزرگ بوده است.

رهبر انقلاب مصداق کامل پیوند «تدین و روشنفکری» هستند

وی با تأکید بر اینکه بزرگی یک شخصیت تنها به یک بُعد محدود نمی‌شود، گفت: برای یک شخصیت بزرگ باید میان دانش، اخلاق، مدیریت، هنر، مطالعه و ارتباط با مردم تناسب وجود داشته باشد و رهبر معظم انقلاب مصداق کامل این ویژگی‌ها هستند.

مدیر سابق شبکه سه با اشاره به رویکرد تربیتی رهبر معظم انقلاب بیان کرد: ایشان به تربیت نیروها و رشد استعداد افراد توجه جدی داشتند و نسبت به کیفیت آموزش، به‌ویژه درست‌خوانی متون دینی، ادبیات فارسی و نهج‌البلاغه بسیار حساس بودند و افراد حاضر در جلسات صرفاً شنونده نبودند، بلکه برای مطالعه، یادگیری و آمادگی در جلسات بعدی تشویق یا مکلف می‌شدند.

پورمحمدی، یکی از نکات برجسته شخصیت رهبر معظم انقلاب را ارزش‌گذاری برای هنر، تخصص و توانایی‌های فردی دانست و گفت: در خاطره‌ای از ایشان، تأکید می‌شود که افراد باید دارای مهارت و هنر باشند و صرفاً به جایگاه یا عنوان خود اکتفا نکنند نگاه ایشان به توانایی افراد، همراه با تشویق، شوخ‌طبعی و گاه نقد صریح توصیف شده است.

مدیر سابق شبکه سه با اشاره به رفتار ساده، صمیمی و بی‌تکلف رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: روایت‌هایی از پذیرایی ساده، حضور در جمع‌های خانوادگی، توجه به مهمانان و ارتباط گرم با اطرافیان در خاطرات دیده می‌شود این ویژگی‌ها نشانه‌ای از مردمی‌بودن و دوری از تشریفات است.

وی در ادامه شخصیت رهبر معظم انقلاب را فردی صریح، جدی، مطالبه‌گر و در عین حال مهربان معرفی کرد و گفت: «در خاطرات متعدد به شوخی‌های دوستانه، دقت در رفتار اطرافیان و حساسیت نسبت به مسئولیت‌پذیری اشاره شده است. ایشان روحیه انتقادی دارند و نسبت به سستی، بی‌برنامگی و بی‌توجهی به توانمندی‌ها واکنش نشان می‌دادند.

پورمحمدی در پایان تأکیدکرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی شخصیتی جامع‌الاطراف هستند که ابعاد مختلف علمی، دینی، فرهنگی، هنری و مدیریتی را در خود جمع کرده‌اند و این ویژگی‌ها ایشان را به الگویی بی‌نظیر در تاریخ معاصر ایران تبدیل کرده است.

انتهای پیام/282  




 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۳ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟

نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با تأکید بر ضرورت توسعه درمان‌های حاد سکته مغزی گفت: در حال حاضر حدود ۵ درصد بیماران سکته مغزی در کشور درمان ترومبولیز دریافت می‌کنند.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۴ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۷ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...