قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

برنامه جدید دولت در بخش کشاورزی/ واریز یارانه کود به حساب کشاورزان - تسنیم

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان از واریز مستقیم یارانه کودهای فسفاته و پتاسه به حساب کشاورزان خبرداد.
 برنامه جدید دولت در بخش کشاورزی/ واریز یارانه کود به حساب کشاورزان - تسنیم

استانها

مجید محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در گرگان اظهار کرد: هم‌زمان با افزایش هزینه تأمین کودهای فسفاته و پتاسه، سازوکاری جدید برای پرداخت یارانه این نهاده‌ها تدوین شده که براساس آن، یارانه از طریق سامانه پایش مواد کودی و به ازای هر کیسه کود، مستقیماً به حساب کشاورزان واریز خواهد شد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان افزود: این اقدام با هدف حمایت مؤثرتر از بهره‌برداران، شفاف‌سازی فرآیند توزیع نهاده‌ها و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی انجام می‌شود تا کشاورزان بتوانند بخشی از هزینه‌های افزایش‌یافته تأمین کود را جبران کنند.

وی درباره نحوه توزیع کود در استان گفت: شبکه توزیع کود از طریق کارگزاری‌های شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در شهرستان‌ها انجام می‌شود و برای هر شهرستان، کارگزاری‌های مشخصی زیر نظر این شرکت فعالیت دارند.

محمدی ادامه داد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، کود مورد نیاز را در سطح استان تأمین و توزیع می‌کند و پس از آن، فرآیند عرضه و تحویل به کشاورزان از طریق کارگزاری‌های شهرستانی انجام می‌شود.

وی با اشاره به میزان یارانه اختصاص‌یافته به کودهای فسفاته و پتاسه اظهار کرد: سهم یارانه به ازای هر کیسه 50 کیلویی کود که در سامانه کنترل و پایش مواد کودی ثبت شده، برای کود سوپر فسفات تریپل 14 میلیون و 80 هزار ریال، سوپر فسفات 16 درصد 5 میلیون و 120 هزار ریال، سوپر فسفات 25 درصد 7 میلیون و 680 هزار ریال، سولفات پتاسیم گرانوله 11 میلیون ریال و کلرور پتاسیم گرانوله 13 میلیون و 500 هزار ریال تعیین شده است.

محمدی با …



 زنجان رتبه دوم تولید گلرنگ را در کشور دارد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

زنجان رتبه دوم تولید گلرنگ را در کشور دارد

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: زنجان با تولید سالانه حدود ۸۰۰ تن دانه روغنی گلرنگ، رتبه دوم کشور را به لحاظ سطح زیرکشت این محصول دارد.

 وضعیت تأمین کودهای کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مطلوب است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

وضعیت تأمین کودهای کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مطلوب است - تسنیم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: وضعیت تأمین کودهای کشاورزی در استان مطلوب است.

 افتتاح 34 طرح کشاورزی در استان تهران همزمان با هفته دولت - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

افتتاح 34 طرح کشاورزی در استان تهران همزمان با هفته دولت - تسنیم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: بهره‌برداری از این طرح‌ها زمینه اشتغال بیش از 1500 نفر را فراهم کرد.

 هزینه‌های سرسام‌آور کشاورزی نفس برنج‌کاران مازندران را گرفت/ آب و گرانی نهاده‌ها دو تیغ بر پیکر تولید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

هزینه‌های سرسام‌آور کشاورزی نفس برنج‌کاران مازندران را گرفت/ آب و گرانی نهاده‌ها دو تیغ بر پیکر تولید

نائب رییس شورای عالی استان‌ها با اشاره به افزایش شدید هزینه‌های تولید در بخش کشاورزی، گفت: رشد چندصد درصدی قیمت نهاده‌ها، افزایش ۲.۵ برابری تعرفه شالی‌کوبی و کمبود آب، فشار سنگینی بر برنج‌کاران و سایر کشاورزان مازندران وارد کرده و ادامه این روند می‌تواند کشاورزی را از صرفه اقتصادی خارج کند.

 بهره‌برداری از پروژه‌های بخش کشاورزی هرمزگان در هفته دولت؛ 32 پروژه با اعتبار 14.5 همت
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

بهره‌برداری از پروژه‌های بخش کشاورزی هرمزگان در هفته دولت؛ 32 پروژه با اعتبار 14.5 همت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اعلام کرد: در هفته دولت ۳۲ پروژه بخش کشاورزی در استان با اعتبار ۱۴.۵ همت و اشتغال زایی مستقیم و غیر مستقیم ۲۶ هزار و‌ ۳۰۰ نفر به بهره برداری می رسد.‌



حمله به واقع‌گرایی؛ چرا حتی درباره بحران اقتصادی هم اجماع وجود ندارد؟
سایت رویداد‌ ۲۴

حمله به واقع‌گرایی؛ چرا حتی درباره بحران اقتصادی هم اجماع وجود ندارد؟

هشدار‌های تازه درباره وضعیت معیشتی در حالی شدت گرفته که اختلاف بر سر روایت واقعیت اقتصادی کشور بیش از همیشه است؛ از یک سو، مقاماتی از خطر گرسنگی و فرسایش قدرت خرید می‌گویند و از سوی دیگر، جریان‌های تندرو با انکار بحران، مشکلات اقتصادی را به «جنگ روانی» نسبت می‌دهند.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| واکنش یک آمریکایی به سوالات کنکور زبان انگلیسی در ایران

چرا دیوان محاسبات درباره تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی توضیح خواست؟ | پاسخ به ۵ ایراد منتقدان نامه دیوان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا دیوان محاسبات درباره تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی توضیح خواست؟ | پاسخ به ۵ ایراد منتقدان نامه دیوان - مردم سالاری آنلاین

نامه اخیر دیوان محاسبات کشور درباره نحوه تغییر مدیریت سازمان تأمین اجتماعی، به یک مناقشه حقوقی میان منتقدان این تصمیم و مدافعان آن تبدیل شده است. رویداد۲۴ در این گزارش به نقد وارد شده به نامه دیوان محاسبات پاسخ حقوقی داده است.
معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده
روزنامه ستاره صبح

معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده

دولت را نمی‌توان با تعداد جلسه‌ها، حجم گزارش‌ها یا فهرست اقدامات ارزیابی کرد. سیاست‌گذاری زمانی معنا پیدا می‌کند که اثر آن در زندگی دیده شود.
اما و اگرها درباره دارایی‌های دیجیتال (رمزارزها)
روزنامه ستاره صبح

اما و اگرها درباره دارایی‌های دیجیتال (رمزارزها)

ظهور دارایی‌های دیجیتال یا رمزارزها، بحث‌های گسترده‌ای را در حوزه‌های اقتصاد، تکنولوژی و به‌ویژه حقوق ایجاد کرده است. رمزارزها، دارایی‌هایی دیجیتال هستند که با استفاده از فناوری رمزنگاری (Cryptography) و شبکه بلاکچین (Blockchain) مدیریت می‌شوند.
چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.