قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

تلنگر به سکوت مجامع بین‌الملل در نماهنگ بیدار شو دنیا - تسنیم

قطعه موسیقایی «بیدار شو دنیا» با نگاهی به جنایت دشمن آمریکایی صهیونیستی در میناب تولید و رونمایی شد.
 تلنگر به سکوت مجامع بین‌الملل در نماهنگ  بیدار شو دنیا  - تسنیم
فرهنگی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیر حسین رضاییان مسئول سرود مرکز شعر، موسیقی و سرود با اشاره به تولید آثار هنری برای جنایت رژیم کودک کش و تروریستی آمریکا در میناب گفت: جنایت بزرگی که دشمن در میناب مرتکب شد و سوگ از دست دادن دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه میناب، به قدری جانسوز است که هنرمندان کشور برای روایت آن در قالب‌های مختلف پیش قدم شده‌اند. هنرمندان عرصه موسیقی کشور هم تلاش کردند با تولید قطعات مختلف موسیقی اعم از سرود و نماهنگ به مقام این شهدا ادای دین کنند. ادای احترام به شیرمحمد اسپندار / آخرین دونَلی نواز خاموش شد

 

وی ادامه داد: قطعه «بیدار شو دنیا» که توسط گروه سرود طاها لارستان اجرا شده است، روایتی متفاوت از جنایت دشمن آمریکایی صهیونیستی در میناب است و نگاهی همراه با رگه‌های احساسی به شهادت کودکان بی‌گناه میناب دارد. از سویی دیگر این قطعه موسیقی با رویکرد نقادانه به سکوت مجامع بین‌المللی و نهادهای حقوق بشری در قبال این جنایت بزرگ اشاره می‌کند.

رضاییان با اشاره به پخش این قطعه موسیقی از طریق رسانه‌های ملی و فضای مجازی گفت: از آنجا که بخشی از مخاطبین این موسیقی افرادی غیرفارسی زبانان هستند، تلاش کردیم با استفاده از تصاویر جنایت دشمن در میناب، زبان این قطعه را بین‌المللی کنیم. بیدار شو دنیا آخرین مراحل تولید را پشت سر گذاشته و آماده پخش از رسانه ملی، انتشار در فضای رسانه‌ای و بستر مجازی است.

عوامل تولید قطعه موسیقی «بیدار شو دنیا» عبارتند از: شاعر: قاسم صرافان، آهنگساز: شروین معینی، موسیقی: حمیدرضا باقری، کارگردان: عدنان دلخسته و تهیه کننده: احسان تابنده. این قطعه موسیقی در مرکز شعر، موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما تولید شده است.

انتهای پیام/  



 نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان

نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان

آیین اهدای گواهی‌نامه درجه‌یک هنری به مجید مظفری، بازیگر سینما و تلویزیون در سازمان سینمایی برگزار شد و این بازیگر از بیکاری هنرمندان گلایه کرد. در این مراسم محمدرضا شریفی‌نیا، بازیگر سینما، گفت: وقتی اسم مجید مظفری می‌آید، من یاد طلافروشان می‌افتم. او در آثاری بازی کرده که واقعا مانند طلا هستند، به‌خصوص همکاری‌هایش با بهرام بیضایی. مجید مظفری در تئاتر هم طلافروشی کرده و آثار ارزشمندی در کارنامه دارد که «کالیگولا» از جمله آنهاست. او افزود: مجید مظفری از یک جوان خوش‌تیپ و کاردرست از پیش از انقلاب تا امروز بازی کرده و همچنان توانسته است خودش را حفظ کند. این یک نکته بسیار مهم در زندگی این هنرمند است.

 ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

افشین علا از ماجرای سرودن شعر معروفش برای رهبر انقلاب و پاسخ متفاوت ایشان به «جمعه نصر» می‌گوید.

 افشای راز ۳۰ ساله قتل خواننده معروف

افشای راز ۳۰ ساله قتل خواننده معروف

آرمان امروز : محاکمه قتل توپاک شکور، اسطوره موسیقی هیپ‌هاپ سرانجام سه دهه پس از مرگ این خواننده در یک تیراندازی در هنگام حرکت در لاس‌وگاس آغاز شد و دوین دیویس به طراحی این قتل متهم شده است. دادستان و وکیل مدافع دیویس، اظهارات آغازین خود را ارائه کردند. به گزارش سی‌بی‌اس نیوز، بینو پالال، معاون [ ]

 جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

اما اهمیت «ادیسه» نولان در این نیست که بالاخره یکی از بزرگ‌ترین حماسه‌های جهان را با امکانات عظیم سینمای معاصر به تصویر کشیده است. اهمیت واقعی فیلم در پرسشی است که زیر تمام این شکوه و هیاهو جریان دارد:آیا انسان واقعاً می‌تواند به خانه بازگردد؟

 جزئیات ارائه تسهیلات کم‌بهره برای ناشران و کتابفروشان

جزئیات ارائه تسهیلات کم‌بهره برای ناشران و کتابفروشان

ناشران غیردولتی و کتابفروشان سراسر کشور می‌توانند در آستانه هفته دولت، از شنبه (۳۱ مردادماه)‌ با مراجعه به درگاه خانه کتاب و ادبیات ایران برای دریافت تسهیلات کم‌بهره ثبت‌نام کنند؛ این تسهیلات پس از بررسی کارگروه تخصصی و در چهار سطح، از ۲۰۰ میلیون تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، ارائه می‌شود.

 محمدرضا حکیمی؛ آن‌گونه که زیست، آن‌گونه که خواست/ ساخت «خانه‌ علامه حکیمی» مورد تایید نیست

محمدرضا حکیمی؛ آن‌گونه که زیست، آن‌گونه که خواست/ ساخت «خانه‌ علامه حکیمی» مورد تایید نیست

حجت الاسلام محمد حکیمی برادر استاد محمدرضا حکیمی در یادداشتی به مناسبت پنجمین سال درگذشت ایشان، ضمن مروری بر اندیشه‌های محمدرضا حکیمی به ویژه در زمینه عدالت و مبارزه با فقر در اندیشه قرآنی و اهل بیت و با تاکید بر دوری سیاست و اقتصاد در این روزها با آنچه باید باشد و مظلومیت انسان محروم و بی‌پناه در جامعه امروز ایران، اعلام کرد هرگونه انتساب ملکی به عنوان «منزل علامه محمدرضا حکیمی» و هرگونه اقدام، ثبت، بهره‌برداری فرهنگی یا تبلیغی بر پایهٔ چنین انتسابی، بدون رضایت صاحبان حق و برخلاف وصیت و ترتیبات مقرر از سوی آن عزیز از دست رفته، فاقد رضایت شرعی ماست و در فرض تصرف در حقوق اشخاص یا مخالفت با وصیت معتبر، نمی‌توان آن را به نام تکریم آن مرحوم توجیه کرد.

 چراغ آموزش هنر پرنور می‌شود

چراغ آموزش هنر پرنور می‌شود

نظام آموزش هنر در ایران در آستانه یک بازطراحی جدی قرار گرفته است؛ بازطراحی‌ای که قرار است از تغییر سرفصل‌ها و استانداردهای آموزشی آغاز شود و تا سنجش صلاحیت حرفه‌ای، صدور گواهینامه‌های مهارتی و پیوند مستقیم آموزش با بازار کار ادامه پیدا کند. این مهم‌ترین محور نشست رسانه‌ای برنامه‌های «هفته آموزش هنر» بود که با حضور محمدحسین اسماعیلی، مدیرکل دفتر توسعه آموزش‌های هنری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اردشیر میرمُنْگره، دبیر این رویداد برگزار شد.

 بیانیه خانه سینما در خصوص مصوبه اخیر مجلس

بیانیه خانه سینما در خصوص مصوبه اخیر مجلس

خانه سینما در خصوص مصوبه اخیر مجلس در بیانیه‌ای نسبت به مصوبه اخیر مجلس در تاریخ 25 مرداد واکنش نشان داد و تبعات این مصوبه را بررسی کرد.