قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

هیئت طالبان برای حل اختلافات «کوچی‌ها» و شیعیان به بامیان رفت - تسنیم

هیئت ویژه وزارت کشور حکومت طالبان برای حل اختلافات میان کوچی‌ها و شیعیان محلی به ولایت بامیان اعزام شد.
 هیئت طالبان برای حل اختلافات «کوچی‌ها» و شیعیان به بامیان رفت - تسنیم



۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار انگلیس به اتباعش درباره سفر به افغانستان - تسنیم

بین الملل

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت خارجه انگلیس بار دیگر به اتباع این کشور توصیه کرد از هرگونه سفر به افغانستان خودداری کنند و وضعیت امنیتی در این کشور را بی‌ثبات و سفر در سراسر افغانستان را بسیار خطرناک دانست.

در توصیه‌نامه وزارت خارجه انگلیس درباره خطر بازداشت و ربوده شدن اتباع انگلیسی در افغانستان هشدار داده شده و آمده است که شهروندان این کشور در صورت بازداشت ممکن است با ماه‌ها یا سال‌ها حبس روبه‌رو شوند. واکنش طالبان به هشدارهای آمریکا و اروپا درباره سفر به افغانستان هشدار استرالیا به اتباعش برای سفر به افغانستان هشدار انگلیس به شهروندان این کشور: به افغانستان سفر نکنید

این نهاد همچنین با اشاره به تنش‌های میان افغانستان و پاکستان افزود درگیری‌های پیشین در مناطق مرزی بر خطرات سفر افزوده است.

وزارت خارجه انگلیس در ادامه تأکید کرد هشدار سفر شامل تورهای سازمان‌یافته نیز می‌شود و اتباع این گروه نباید حتی در قالب گروه‌های گردشگری به افغانستان سفر کنند.

توصیه‌نامه همچنین اعلام کرد توانایی دولت انگلیس برای ارائه کمک به اتباع این کشور در افغانستان بسیار محدود است و امکان ارائه خدمات کنسولی حضوری وجود ندارد.

توصیه‌نامه اضافه کرد انگلیس در افغانستان فاقد سفارت است و در صورت بازداشت شهروندان این کشور، ممکن است دولت حتی از بازداشت آنها مطلع نشود.

وزارت خارجه انگلیس همچنین هشدار داد افرادی که برخلاف توصیه رسمی این نهاد به افغانستان سفر کنند، ممکن است پوشش بیمه سفر خود را از دست بدهند.

انتهای پیام/  


۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

مجلس اعلای شیعیان لبنان دشمنی دولت با ایران را محکوم کرد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ مجلس اعلای شیعیان لبنان دشمنی دولت لبنان با ایران را «اقدامی غیرمنطقی و خلاف منافع ملی» آن کشور خواند. 

شیخ الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان گفت: «روابط با جمهوری اسلامی ایران، تأمین‌کننده منافع مردم لبنان و در تقابل با منافع رژیم صهیونیستی است؛ لذا کارشکنی در این روابط تنها به ضرر لبنان تمام می‌شود.»

وی اضافه کرد: «مواضع اخیر وزیر خارجه لبنان درباره ایران، غیرمنطقی است؛ پرسش جدی اینجاست که آیا او وزیر خارجه لبنان است یا نماینده منافع دولت دیگری؟»




 التماس‌های بی‌نتیجه آقای رئیس جمهور به ترامپ!
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

التماس‌های بی‌نتیجه آقای رئیس جمهور به ترامپ!

در حالی که کی‌یف یکی از ویرانگرترین شب‌های نبرد ۴.۵ ساله خود را زیر ضربات سنگین موشک‌های بالستیک روسیه تجربه کرد، التماس‌های اضطراری زلنسکی از دونالد ترامپ بی‌پاسخ مانده است.

 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تاکید کرد: اعمال تحریم و اعمال فشار برای حل مسئله ایران مفید نخواهد بود.

 آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود

یک روزنامه عبری زبان نوشت دولت دونالد ترامپ قصد دارد برای دومین سال پیاپی از سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به نیویورک و سخنرانی او در مجمع عمومی سازمان ملل در اواخر سپتامبر جلوگیری کند.

 گزافه گویی وزیر خزانه داری آمریکا علیه اقتصاد ایران
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

گزافه گویی وزیر خزانه داری آمریکا علیه اقتصاد ایران

وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد: ما شدیدترین تحریم‌ها را علیه ایران اعمال خواهیم کرد و این بزرگ‌ترین انزوای اقتصادی در تاریخ خواهد بود.

 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.

 ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد
۱۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد

رئیس جمهور امریکا در گفت‌وگویی ادعا کرد که توانمندی ایران برای تولید موشک شدیدا محدود شده است.