قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۱۵

«سی قرار تا خورشید» در سوگ رهبر شهید در سیستان و بلوچستان - تسنیم

مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان از برگزاری طرح «سی قرار تا خورشید» و محافل فرهنگی در سوگ رهبر شهید خبر داد.
 «سی قرار تا خورشید» در سوگ رهبر شهید در سیستان و بلوچستان - تسنیم



۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شبکه‌سازی مردمی راهبرد اصلی مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رودسر، سردار عباس بایرامی رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس شامگاه پنج شنبه در مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب در مسجد شهدای رودسر، با اشاره به شرایط کنونی کشور اظهار کرد: امروز در ایام اربعین، با شرایطی مواجه هستیم که دشمن یک جنگ ترکیبی چندلایه، پیچیده و برنامه‌ریزی‌شده را علیه جمهوری اسلامی طراحی کرده و در این مسیر تلاش کرده است قدرت‌های مختلف جهان را نیز با خود همراه کند.

وی با تشریح برنامه‌های دشمن علیه ملت ایران افزود: دشمن در حالی که در برخی عرصه‌ها ناچار به عقب‌نشینی شده است، اکنون چند امید را دنبال می‌کند که یکی از مهم‌ترین آنها، ایجاد فشار در داخل کشور و رساندن مردم به نقطه‌ای است که از فشارهای اقتصادی، مشکلات و ناامیدی به نقطه جوش برسند و در برابر نظام قرار گیرند.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با بیان اینکه دشمن با فشارهای اقتصادی سنگین، محدود کردن مسیرهای تجاری و ایجاد اختلال در بازار داخلی و همچنین انتشار اخبار و اظهارات خاص، تلاش می‌کند فضای روانی جامعه را تحت تأثیر قرار دهد و مردم را نسبت به آینده کشور ناامید کند، تصریح کرد: بخش قابل توجهی از این اقدامات، جنگ روانی است و دشمن تلاش می‌کند با ایجاد محاصره اقتصادی و روانی، دستاوردهای بیش از چهار دهه گذشته را تحت تأثیر قرار دهد؛ اما تجربه این سال‌ها نشان داده اگر به نیروهای داخلی و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی اعتماد کنیم، می‌توانیم از این شرایط عبور کرده و دشمن را به نقطه ناامیدی برسانیم.

شبکه‌سازی؛ یکی از مهم‌ترین راهبردهای مقابله با دشمن

بایرامی با اشاره به سیره امام حسن عسکری(ع) بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات آن حضرت، شبکه‌سازی در سخت‌ترین شرایط سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و اعتقادی بود و نظام جمهوری اسلامی نیز باید از این تجربه برای شرایط امروز استفاده کند، امام حسن عسکری(ع) در اوج فشار، محاصره و محدودیت توانست شبکه‌ای از نیروهای شیعه ایجاد کند و همین شبکه‌سازی باعث شد جریان امامت و تشیع در شرایط دشوار نیز استمرار پیدا کند.

وی با اشاره به عملکرد رهبر شهید انقلاب در زمینه شبکه‌سازی گفت: رهبر شهید انقلاب در دوران خدمتشان با وجود مشغله‌های فراوان، ارتباط مستمری با اقشار مختلف جامعه از جمله شاعران، نویسندگان، فعالان قرآنی، دانشجویان، دانش‌آموزان، سیاسیون و بانوان برقرار کرده بودند و این ارتباط‌ها بر پایه اصولی بود که نظام اسلامی برای تقویت آن به آنها نیاز داشت، شبکه‌سازی راهبردی، یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند مجموعه ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی کشور را به یک جریان منسجم تبدیل کند.

تشییع رهبر شهید در عراق جلوه‌ای از عمق پیوند ملت‌ها بود

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور گسترده مردم عراق در مراسم تشییع رهبر شهید گفت: یکی از فعالان رسانه‌ای که سال‌ها در کشورهای مختلف از جمله اروپا و آفریقا فعالیت کرده بود، تشییع رهبر شهید در عراق را یکی از ویژه‌ترین تجربه‌های کاری خود عنوان کرده و به گفته این فعال رسانه‌ای، حجم ابراز احساسات مردم عراق در این مراسم به حدی گسترده بود که توصیف آن با کلمات دشوار است و حتی رسانه‌ها نیز نتوانستند این شکوه را به‌طور کامل منعکس کنند.

به گفته بایرامی، مردم عراق تا چند دهه قبل در جریان جنگ تحمیلی، به‌واسطه حکومت غاصب وقت این کشور در برابر ایران قرار گرفتند و هشت سال با ملت ایران جنگیدند، اما امروز همان مردم در مراسم تشییع رهبر شهید چنین حضور و ابراز محبتی نشان می‌دهند و این اتفاق، نتیجه یک شبکه‌سازی عمیق و راهبردی در طول سال‌هاست.

وی با بیان اینکه چنین پیوندی محدود به عراق نیست، افزود: اگر پیکر رهبر شهید برای تشییع به کشورهای دیگری مانند پاکستان، هند یا برخی کشورهای اروپایی می‌رفت، می‌توانستیم جلوه‌های مشابهی از این ارتباط اجتماعی و فرهنگی را مشاهده کنیم.

جنگ شناختی و رسانه‌ای، بخش مهم‌تر نبرد امروز است

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به تحولات پس از شهادت رهبر شهید بیان کرد: دشمن تصور نمی‌کرد پس از این حادثه، چنین موجی از همبستگی و انسجام در جامعه شکل بگیرد و به همین دلیل بخشی از واکنش‌های آنان نشان‌دهنده شکست محاسباتشان بود.

بایرامی با تاکید بر اینکه بخشی از جنگی که امروز علیه ایران جریان دارد، جنگ نظامی و استفاده از موشک، پهپاد و جنگ الکترونیک است، اما بخش مهم‌تر نبرد در عرصه شناختی و رسانه‌ای در جریان است و نباید از این بخش غفلت کنیم، گفت: هر حلقومی که در جامعه سخن از اختلاف و تفرقه بگوید، در عمل به تقویت جبهه دشمن کمک می‌کند و باید مراقب بود اختلاف‌افکنی به ابزار دشمن برای تضعیف وحدت ملی تبدیل نشود.

حضور مردم در میدان؛ مهم‌ترین ظرفیت تربیتی کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور مردم در صحنه‌های مختلف اظهار کرد: مهم‌ترین مزیت حضور مردم در میدان، تنها بُعد سیاسی یا اجتماعی آن نیست، بلکه ظرفیت تربیتی آن اهمیت بیشتری دارد.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با بیان اینکه در سال‌های اخیر بارها درباره نسل جدید و فاصله گرفتن آنها از برخی اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی صحبت شده است، اما وقتی همین نسل در میدان حاضر می‌شود و با شعارهایی مانند «لبیک یا خامنه‌ای» حضور خود را نشان می‌دهد، مشخص می‌شود که ظرفیت تربیتی جامعه همچنان زنده است، افزود: یکی از وظایف اصلی جامعه، خانواده، مدرسه، دانشگاه و حوزه‌های علمیه، تربیت صحیح نسل جدید است و حضور مردم در این مقاطع می‌تواند به‌عنوان یک فرصت تربیتی بزرگ مورد استفاده قرار گیرد.

بایرامی با اشاره به فشارهای دوران امام حسن عسکری(ع) اظهار کرد: فشار شدید حکومت وقت بر آن حضرت به این دلیل بود که حاکمان می‌دانستند مسئله مهدویت و ظهور منجی، ظرفیت بزرگی برای ایجاد تحول در جامعه اسلامی دارد.

به گفته وی، امروز نیز برخی مقامات رژیم صهیونیستی در اظهارات خود تلاش کرده‌اند مقابله با جمهوری اسلامی را در چارچوب جلوگیری از ظهور حضرت مهدی(عج) تبیین کنند و این نشان می‌دهد موضوع مهدویت و انتظار، در تحلیل دشمنان نیز جایگاه ویژه‌ای دارد.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به باور منجی‌گرایی در ادیان و مکاتب مختلف بیان کرد: انتظار منجی در میان ادیان مختلف وجود دارد، اما در مکتب تشیع این اعتقاد با دلایل و مستندات روشن و با معرفی دقیق حضرت مهدی(عج) دنبال می‌شود.

وی با اشاره به تحلیلی درباره ظرفیت‌های شیعه گفت: برخی تحلیلگران معتقدند شیعه از دو بال «انتظار» و «شهادت» برخوردار است؛ انتظاری که جامعه را در حالت آمادگی و حرکت نگه می‌دارد و فرهنگ شهادت که مردم را در میدان حاضر می‌کند.

انتهای پیام/  


۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

خون پاک رهبر شهید، بساط استکبار را از منطقه جمع خواهد کرد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر مطهر رهبر شهید امت، امام سید علی حسینی خامنه‌ای قدس‌الله نفسه الزکیه، با حضور اقشار مختلف مردم مومن، مجاهد، انقلابی، شهیدپرور و ولایتمدار اصفهان در گلستان شهدای این شهر برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در این مراسم ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت جانسوز امام حسن عسکری علیه السلام، پدر بزرگوار حضرت ولی عصر (ارواحنا فدا)، و نیز تسلیت به مناسبت چهلمین روز شهادت جانسوز رهبر شهید، حضرت آیت‌الله العظمی امام سید علی حسینی خامنه‌ای، اظهار داشت: توفیق زیارت شما مردم مومن اصفهان را بار دیگر نصیب این طلبه کوچک شد و امیدوارم آنچه به زبانم جاری می‌شود، رضای خدا را در پی داشته باشد.

وی یکی از نشانه‌های هدایت‌مداری مردم اصفهان را برگزاری این چهلم باشکوه دانست و افزود: این جلسه با عظمت، نشان از عمق ایمان شما مردم اصفهان نسبت به ولایت دارد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، سخنان خود را در چهار محور تقدیم حاضران کرد و گفت: محور اول، نیم‌نگاهی به یکی از ویژگی‌های شخصیتی آن حضرت است؛ بخش دوم، تحلیل بسیار گذرا در ارتباط با علت شهادت آقای ما توسط دشمن؛ بخش سوم، اشاره به دو مورد از ده‌ها مورد میراث‌های ماندگار دوره پرافتخار زعامت و رهبری ایشان؛ و بخش چهارم، بازخوانی مختصر سه مورد از وظایف مان در شرایط بسیار حساس فعلی.

ویژگی‌های شخصیتی رهبر شهید

محمدحسنی تصریح کرد: امام شهید، امام رضوان‌الله تعالی علیه، به عنوان جانشین امام زمان و ولی امر مسلمین جهان و دومین رهبر انقلاب اسلامی و یکی از نامدارترین مراجع تقلید جهان تشیع، نسخه کاملی از سبک اسلامی را به نمایش گذاشت که تا دامنه قیامت الهام‌بخش نظم‌های حق‌طلب خواهد بود.

وی ادامه داد: هنر آن است که دنیا با همه صادق و کاذبش انسان را به خود بخواند، ولی انسان به دنیا رو نکند و اعتنایی به آن نداشته باشد. دنیا با همه جاذبه‌های خودش به آقای ما رو کرد، ولی آقای ما حتی یک لحظه هم این دنیا را تهدید نشد و معصوم‌وار زیست؛ نه معصوم‌بار، بلکه معصوم‌وار زندگی کرد، معصوم‌وار با تعدادی از اعضای خانواده خودش به شهادت رسید و معصوم‌وار نام او برای همیشه تاریخ، مثل اجداد طاهرینش ماندگار خواهد بود.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تأکید کرد: سلام به روزی که داده شد و روزی که به شهادت رسید و روزی که به اذن الهی دوباره مبعوث خواهد شد تا از شیفتگان خودش مریدان خودش دلدار یابد. این هنر مردان الهی است که الهی زندگی می‌کنند؛ الهی دنیا را هرکس نیست، ولی امام ما را پیدا کرد. می‌توانیم با آبرو زندگی کنیم، با آبرو از دنیا برویم و با آبروی مضاعف در محشر محشور شویم.

علت شهادت رهبر شهید توسط دشمن

محمدحسنی در بخش دوم سخنان خود بیان کرد: برخلاف تمام قوانین بین‌المللی و قواعد شناخته شده که در هیچ جا اجازه داده نشده است حتی در جنگ رهبران را بزنند، دشمن خبیث ایران و آقای ما، ناجوانمردانه امام ما را به شهادت رسوند.

وی با اشاره به محاصره‌ای که منجر به شهادت ایشان شد، افزود: دقیقاً با همان تهدیدی که یزید بن معاویه برای حذف حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام اهدا کرد؛ یعنی فکر کرد اگر امام حسین علیه السلام را از میان بردارد، به همه خواسته‌های دنیایی خودش دست پیدا می‌کند، ولی غافل بود از مشیت الهی که خون پاک حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام بساط بنی امیه را از صفحه روزگار جمع کرد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تأکید بر ایمان به وعده الهی اظهار داشت: مطمئن باشید که خون پاک آقای شهید ایران نیز بساط دستگاه استکباری را در گام نخست از منطقه و سپس از جهان جمع خواهد کرد. هیچ تردیدی به خودمان راه نمی‌دهیم؛ ما به وعده الهی ایمان داریم. ما منطقه بدون اسرائیل را، بدون آمریکا را و حتی جهان بدون آمریکای به شکل فعلی را تجربه خواهیم کرد ان‌شاءالله.

میراث‌های ماندگار رهبر شهید

محمدحسنی با اشاره به 86 سال زندگی این شهید عزیز و 37 سال پرچمداری ایشان بر امت اسلامی، گفت: میراث‌های بسیار گرانبهایی از خود برای ما و نسل‌های بعد از ما به یادگار نهاده است که به دو مورد از آنها اشاره می‌کنم.

وی نخستین میراث را حفظ میراث امام راحل یعنی نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: خیلی‌ها فکر می‌کردند بعد از رحلت امام، نظام اسلامی با چالش جدی روبرو می‌شود و مسیرش انحراف پیدا می‌کند و تغییراتی در آرمان‌های انقلاب رخ می‌دهد، اما ملاحظه فرمودید که بعد از امام، حضرت آقای شهید ما به عنوان نسخه کامل امام، راه امام را ادامه دادند و نظام اسلامی را حفظ کردند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه به جمله‌ای از امام راحل اشاره کرد و گفت: امام راحل می‌فرماید حفظ نظام جمهوری اسلامی، ولو از جان یک نفر مثل ولیعصر (ارواحنا فدا) اهمیتش بیشتر است. از منظر امام راحل، حفظ نظام اسلامی اهمیتش بیشتر از حفظ جان معصوم است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسنی با اشاره به وظایف امروز جامعه، اظهار داشت: ما برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران که خون‌بهای ده‌ها هزار شهید و جانباز و نتیجه مبارزات نفس‌گیر سال‌های طولانی مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی است، باید به هر قیمتی شده بکوشیم و از همه ظرفیت‌های جانی، مالی و آبروی خودمان استفاده کنیم. شاید از جان و مال مهم‌تر، ما حتی موظفیم برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران اگر لازم شد از آبروی خودمان هم عبور کنیم تا نظام اسلامی بماند.

وی افزود: رهبر عزیزمان از جان خودش، از جان جد بزرگوارش، از جان نوه کوچکش، از جان داماد و دخترش گذشت تا نظام جمهوری اسلامی ایران بماند. او ایستاد، به پناهگاه نرفت، از کشور نگریخت و به زیر پرچم این ظالم و آن کافر پناه نبرد؛ به عشق ملت ایران ایستاد و مثل جد بزرگوارش با آگاهی، با علم و با صلابت تمام، جان خودش را فدای ایران کرد تا امانت امام حفظ شود، میراث شهیدان محافظت گردد و شادی روحشان، اجماع ساخت ایران قوی.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تصریح کرد: کسی به مخیله‌اش نمی‌گنجید که روزی کشوری پیدا شود با دو قدرت اتمی در پنجه بیندازد و آنها را به زانو درآورد و اراده ملتش را بر آنها تحمیل کند، اما ملت ایران این کار بزرگ را در سایه رهبری‌های پیامبرگونه آقای شریف ایران انجام داد. آقای ما بدون توجه به فضاسازی‌های منفی و بدون توجه به برخی ناگهان‌ها، در نهایت حکمت روی ایران قوی تمرکز کردند و دست ملت ایران را پر کردند؛ نه فقط ملت ایران، بلکه دست ملت لبنان، ملت عراق، ملت یمن و برخی دیگر از ملت‌ها را نیز به لطف الهی پر کرده است.

امروز؛ اطاعت از رهبر جدید و انتقام خون شهید

محمدحسنی با اشاره به شرایط حساس فعلی گفت: عزیزان، وقتی رهبری را از دست می‌دهیم، یا رهبری بهتر از رهبر قبلی عطا می‌شود یا دست‌کم امروز به لطف الهی و به عنایت پروردگار، یک خمینی و خامنه‌ای دیگر خدا نصیب ما کرده است. خدا وقتی در ملتی لیاقت و قابلیت ببیند، نعمت را عنایت می‌کند. شما برای اسلام سنگ تمام گذاشتید، خدا هم در نعمت رهبری که بعد از ایمان به خدا بالاترین نعمت است، برای شما نکته ویژه قرار داد.

وی ادامه داد: تمام ویژگی‌های دو امام قبلی در امام جدیدمان، حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) وجود دارد و آینده نشان خواهد داد که دشمن اشتباه کرد؛ اشتباهی غیرقابل جبران.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تأکید بر وجوب اطاعت محض از فرامین، تدابیر و راهبری‌های رهبر جدید، خاطرنشان کرد: وظیفه ما از بالاترین مقام اجرایی کشور تا پایین‌ترین‌ها مثل طلبه کوچکی مانند بنده، به حکم قرآن و سیره معصومین، اطاعت بی‌چون‌وچرا از ولایت است؛ یعنی حتی اگر فلسفه حکم را ندانیم، مثل کسی که حکمت آن را می‌داند اجرا کنیم. امروز یکی از وظایف ما، اطاعت از تدابیر حکیمانه رهبر عزیز است.

وی با استناد به آیه شریفه «وَ مَنْ قُتِلَ مَظْلُوماً فَقَدْ جَعَلْنَا لِوَلِیِّهِ سُلْطَاناً» تأکید کرد: وظیفه ما از بالا تا پایین، از رئیس محترم جمهوری و همه مسئولان تا پایین‌ترین افراد، این است که تا انتقام خون پاک امام شهیدان را نگرفته‌ایم، نگذاریم دشمن خواب راحت بر چشمان داشته باشد. الله اکبر، خامنه‌ای.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به راهکارهای مقابله با تهدیدات دشمن، اظهار داشت: اگر نگویم که تنها، اما یکی از مهمترین و راهبردی‌ترین راه‌کارهای رفع سایه جنگ از سر ملت ایران و کشور امام زمان علیه‌السلام، گرفتن انتقام خون شهیدان از قاتلان و آمران این جنایت است. همان‌طور که مجری محترم به درستی فرمودند، تا کسی که پدر ما را کشته نکشیم، شمشیر در نیام نمی‌کنیم و ولو اینکه زمان ببرد، اما ما نخواهیم گذاشت آن‌ها مدتی آرام در بستر داشته باشند.

وی افزود: اضطراب همه وجود آن‌ها را گرفته است؛ همسرانشان قریب به یک ماه است آفتابی نمی‌شوند چون می‌دانند که دیگر حق ندارند در این دنیا راحت نفس بکشند. آزادگان در جهان و مختارها در جهان بروز و ظهور پیدا خواهند کرد و انتقام حسین شهید زمانمان را از دشمن خواهند گرفت.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به توانمندی‌های نیروهای مسلح کشور تصریح کرد: ستون فقرات دشمن به دست فرزندان غیور شما در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و توسط نیروهای جمهوری اسلامی ایران و عزیزان ما در بسیج، نیروهای مردمی، نیروهای عشایری، وزارت دفاع و نیروی انتظامی، ضربات سختی را دریافت کرده و در هم شکسته شده است.

محمدحسنی در ادامه با بیان اینکه دشمن دنبال انتقام است، گفت: چگونه؟ با ایجاد اختلاف، با ایجاد دو قطبی، با اینکه شما طرفدار آن حزبی، ما طرفدار این حزب... حزب‌گرایی و حزب‌بازی مال کسی است که ولی نداشته باشد. ما نه راستی‌ایم، نه چپی‌ایم، نه اصولگراییم، نه اصلاح‌طلب؛ ما ولایت‌مداریم. فقط به حرف اماممان و ولی‌مان گوش می‌دهیم؛ کاری را که او می‌فرماید انجام می‌دهیم و چیزی را که او می‌فرماید نکنید، ترک می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: دشمن دلش را خوش کرده است که در این فضای فشار اقتصادی و نظامی، ما را چندتکه و کم‌پاره ببیند تا بتواند ضربه خودش را بزند، اما ما بچه‌ مسلمانیم، ما پیرو قرآنیم. قرآن ما به ما می‌فرماید: «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعاً». آقای ما، رهبر ما، ولی ما در هیچ پیامی که صادر کرده است، ما را به قیام، به وحدت و به بودن در صحنه دعوت نکرده باشد، وجود ندارد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تأکید کرد: امروز ما باید با حضور معنادار خویش در خیابان‌ها و میدان‌ها و با حمایت از عزیزانمان در ارتش و دیگر جاها، به دشمن بفهمانیم که ما اهل کوفه نیستیم. امام ما، آقای ما، رهبر ما، کشور ما، شهیدان ما، رزمندگان ما تنها نخواهند ماند. ما عهد بسته‌ایم با امام شهیدمان که تا آخر هستیم؛ آخر کیه؟ تا ظهور ایستاده‌ایم ان‌شاءالله.

انتهای پیام/174  


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عاملی: ترور رهبر شهید بزرگ‌ترین جنایت قرن بود تصاویر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، آیت‌الله سید حسن عاملی در سخنرانی به مناسبت چهلم تدفین رهبر شهید در میدان بیعت اردبیل اظهار کرد: با شهادت رهبر انقلاب، بزرگ‌ترین جنایت قرن اتفاق افتاد و یک شخصیت دینی و یک مرجع تقلید مورد هجمه و ترور قرار گرفت؛ در طول تاریخ چنین اتفاقی روی نداده است و این حادثه نشان داد تا چه اندازه افکاری در روزگار ما شکل‌گرفته که هیچ حرمتی ندارند.

امام‌جمعه اردبیل افزود: دشمن امروز به نتیجه اقدام خود می‌نگرد و به‌شدت پشیمان است و صراحتاً می‌گوید که این یک تله بود. دشمن شهادت رهبر را می‌خواست، اما امروز اذعان کرده که کاری احمقانه انجام داده است.

آیت الله عاملی عنوان کرد: آن حجم از تجهیزات، توطئه، فکر و تدبیر، تنها کار یک روز نبود. ترامپ اعتراف کرد که 22 سال برای این کار طرح‌ریزی می‌کرد و اسرائیل به‌عنوان متهم اول جنایات، از ابتدای انقلاب در پی انجام این کار بود.

وی بیان کرد: اسرائیل از ترس خود به‌تنهایی قادر به انجام این کار نبود تا اینکه احمقی به نام ترامپ را پیدا کرد و به‌خاطر نقاط ضعفی که از او درست کرده بودند، وی را به میدان آوردند و با وسیله او هدف خود را پیاده کردند.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: اعتقاد آنها این بود که رهبر ترور شود، فرماندهان و مدیران رده اول ترور شوند و کشور دچار تزلزل شود و حتی با جنایت کودکان میناب قصد داشتند در میان مردم دلهره ایجاد کنند.

وی ادامه داد: اگر هدف آنها اجرایی می‌شد، عزت و شکوه امروز که نتیجه خون رهبر شهید است، وجود نداشت و در وهله اول تمام دانشمندان نخبه کشور ترور می‌شدند؛ درست مانند آنچه در عراق و سوریه اتفاق افتاد.

آیت الله عاملی افزود: پس از فتح عراق، به 500 دانشمند عراقی گفتند یا مهاجرت کنید یا مرگ را بپذیرید و آنهایی که مهاجرت نکردند همگی ترور شدند.

امام جمعه اردبیل با اشاره به توانمندی‌های علمی کشور اظهار کرد: امروزه در محاصره تکنولوژی قرار داریم، با این وجود نبوغ ایرانی استثنایی است و در این شرایط نیز دستاوردهایی بی‌نظیر داشته‌ایم.

آیت الله عاملی گفت: رهبر شهید از ابتدا می‌دانستند که رشد ایران مساوی با مرگ اسرائیل است؛ لذا حمله قطعی بود و ایشان تمام احتمالات برای حمله اسرائیل را پیش‌بینی می‌کردند. امروزه تمام قدرت دفاعی ما مدیون رهبر شهید است.

وی با تشریح اهداف دشمن از اقدامات اخیر افزود: هدف دشمن ترور دانشمندان هسته‌ای، فرماندهان رده بالا و از بین رفتن سپاه و ارتش بود؛ اتفاقی که در سوریه رخ داد. امروز سوریه کشوری بدون ارتش است که از هر طرف دچار حمله و هجوم است.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل ادامه داد: یک اسرائیلی گفته بود که ایران یک کشور شش‌تکه چسبیده به هم است و ما می‌خواهیم این کشورها را از هم جدا کنیم.

عاملی با تأکید بر اهمیت وسعت سرزمینی در قدرت کشورها بیان کرد: وسعت سرزمینی شاخصه قدرت است و دشمن امروز در محاصره ناکام مانده، چون ما از 16 مرز مراوده داریم.

انتهای پیام/

   




 عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

گزارش تسنیم از بیست و چهارمین یادواره 23 شهید روستای پیل نور.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.