قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

هشدار زلنسکی درباره زمستان مرگبار اوکراین؛کی‌یف پاتریوت می‌خواهد، آمریکا درگیر جنگ ایران است/ نخست وزیر اوکراین: ما پاتریوت‌ها را باید دیروز می‌گرفتیم

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، در گفت‌وگو با وب‌سایت آمریکایی آکسیوس هشدار داد که کمبود شدید موشک‌های رهگیر سامانه پاتریوت می‌تواند در آستانه زمستان، اوکراین را در برابر حملات روسیه به زیرساخت‌های انرژی آسیب‌پذیر کند؛ حملاتی که به گفته او می‌تواند شبکه برق و گرمایش این کشور را فلج کرده و میلیون‌ها نفر را با بحران انسانی مواجه کند. زلنسکی همزمان از تلاش برای دریافت مجوز تولید پاتریوت در اوکراین، ادامه حملات عمقی به خاک روسیه و احتمال تشدید جنگ از سوی مسکو سخن گفت.
 هشدار زلنسکی درباره زمستان مرگبار اوکراین؛کی‌یف پاتریوت می‌خواهد، آمریکا درگیر جنگ ایران است/ نخست وزیر اوکراین: ما پاتریوت‌ها را باید دیروز می‌گرفتیم



۲۲ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

مقام روس: فشار حداکثری علیه ایران راه به جایی نمی‌برد

به گزارش آفتاب نیوز،

اولیانوف در شبکه ایکس در واکنش به تهدید‌های جدید دونالد ترامپ برای اعمال تحریم‌های اقتصادی شدید علیه ایران نوشت: «ایران برای دهه‌ها تحت تحریم‌های آمریکا باقی مانده است. تهران در دوره نخست ریاست‌جمهوری ترامپ توانایی خود را در ایستادگی در برابر "فشار حداکثری" نشان داد.

«وی اضافه کرد: «اگر واشنگتن خواهان دستیابی به برخی از اهداف خود است، مسیر اشتباهی را انتخاب کرده است. نتایج مثبت تنها از طریق دیپلماسی صادقانه امکان‌پذیر خواهد بود؛ هرچه آمریکا زودتر این موضوع را درک کند، بهتر است.»

ترامپ روز چهارشنبه اعلام کرد که «فشار و انزوای اقتصادی» علیه ایران در «ابعادی بی‌سابقه» خواهد بود.

او افزود: «هر کشوری که به مؤسسات مالی، کسب‌وکارها، فرودگاه‌ها یا نهاد‌های دولتی خود اجازه دهد هرگونه راه تنفسی به ایران بدهند، خود با پیامد‌های اقتصادی بسیار سنگینی رو‌به‌رو خواهد شد.»

ترامپ گفت: «قاچاق نفت، خطوط سوآپ، انتقال پول نقد، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها و شرکت‌های پوششی — همه اینها باید همین الان متوقف شوند. خودتان می‌دانید با چه کسانی هستم. این یک دی-دی اقتصادی خواهد بود و ما نیاز داریم همه متحدانمان کنار ایالات متحده بایستند تا تهدید ایران را نابود کنیم.»


۷ ساعت قبل / سایت مشرق

شکستِ فاجعه‌بار و تاریخی آمریکا در برابر ایران

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات جان مرشایمر، نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی را منتشر کرد که معتقد است:

تنها راه خروج، تسلیم شدن در برابر ایرانی‌هاست. زمان زیادی صرف پرسیدن این سؤال می‌شود که چطور رئیس‌جمهور ترامپ تا این حد احمق بود که در ۲۸ فوریه به ایران حمله کند؟

برای ترامپ هیچ راهی وجود ندارد که حتی بتواند با یک پیروزی محدود از این جنگ خارج شود؛ پیروزی کامل که پیش‌کش! او حتی نمی‌تواند یک پیروزی محدود به دست آورد؛ او یا بهتر است بگویم آمریکا دچار یک شکست قاطع خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۸ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رسانه: نیروهای مسلح روسیه به توانایی خود در نفوذ به پدافند هوایی اوکراین اطمینان بیشتری پیدا کردهاند

رسانه‌: نیروهای مسلح روسیه به توانایی خود در نفوذ به پدافند هوایی اوکراین اطمینان بیشتری پیدا کرده‌اند

یک روزنامه آمریکایی به ذخایر خالی‌شده موشک‌های رهگیر اوکراین و پدافند هوایی بیش از حد گسترده اوکراین اشاره کرد. در این مقاله آمده است که اوکراین در ماه ژوئیه کمتر از یک سوم موشک‌های بالستیک را رهگیری کرده است.

پیش از این، اسپوتنیک گزارش داده بود که نیروی هوایی اوکراین انتشار آمار موشک‌های رهگیری‌شده را متوقف کرده است و یوری ایگنات، سخنگوی این نیرو، تأیید کرد که دیگر اطلاعاتی درباره تعداد موشک‌های رهگیری‌شده یا نشده منتشر نخواهد شد.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد
۲۱ ساعت قبل / سایت تابناک

مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 راهبرد ترامپ برای ترساندن ایران نتیجه معکوس داده است/ هزینه فوری تشدید تحریم‌ها احتمالاً پیش از هر گروه دیگری بر دوش مردم ایران خواهد افتاد/ احتمال ادامه بن‌بست میان تهران و واشنگتن، به اندازه احتمال از سرگیری جنگ جدی است
۱۵ ساعت قبل / سایت جماران

راهبرد ترامپ برای ترساندن ایران نتیجه معکوس داده است/ هزینه فوری تشدید تحریم‌ها احتمالاً پیش از هر گروه دیگری بر دوش مردم ایران خواهد افتاد/ احتمال ادامه بن‌بست میان تهران و واشنگتن، به اندازه احتمال از سرگیری جنگ جدی است

روزنامه «نیویورک‌تایمز» در گزارشی از بن‌بست پرتنش میان تهران و واشنگتن نوشت: راهبرد دونالد ترامپ برای وادار کردن ایران به عقب‌نشینی از طریق تهدید نظامی و تشدید فشار اقتصادی، تاکنون نتیجه معکوس داده و مواضع تهران را سخت‌تر کرده است؛ وضعیتی که در غیاب مذاکرات جدی، خطر تداوم یک رویارویی فرسایشی یا بازگشت دوباره به جنگ را افزایش داده است.

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...