قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

مقام ارشد نظامی: انتقام خون رهبر شهید دفاع از امنیت ملی است/ اگر انتقام نگیریم همواره سایه ترور و تهدید بر سر کشور ما باقی خواهد ماند

سردار میراحمدی با تأکید بر اینکه مسئله انتقام، دفاع از امنیت ملی و تمامیت ارضی کشور است، عنوان کرد: متأسفانه برخی که دانسته یا ندانسته حرف‌های دشمنان را تکرار می‌کنند، سعی دارند به این موضوع جنبه شخصی بدهند، درحالی‌که رهبر شهید انقلاب در جایگاه خود از عزیزترین، پاک‌ترین و صالح‌ترین بندگان خدا روی زمین بود، اما مسئله انتقام و خونخواهی صرفاً یک امر شخصی نیست، بلکه یک مسئله ملی و متعلق به امت اسلام است.
 مقام ارشد نظامی: انتقام خون رهبر شهید دفاع از امنیت ملی است/ اگر انتقام نگیریم همواره سایه ترور و تهدید بر سر کشور ما باقی خواهد ماند



۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

تأکید رئیس الحشد الشعبی بر حفظ قدرت دولت و ساماندهی پرونده سلاح

به گزارش شهرآرانیوز، «فالح الفیاض»، رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در یک گفت‌وگوی تلویزیونی تأکید کرد که عراق در برابر مجموعه‌ای از مسئولیت‌ها و چالش‌ها قرار دارد که نیازمند آرامش و عقلانیت است و همزمان باید قدرت دولت، حاکمیت و تصمیم‌گیری مستقل کشور حفظ شود.

وی با بیان اینکه الحشد الشعبی اختیار تصمیم‌گیری برای جنگ را ندارد و به دستور فرمانده کل نیرو‌های مسلح پایبند است، افزود: نخست‌وزیر مسئول همه کسانی است که برای دفاع از کشور سلاح حمل کرده‌اند.

الفیاض با تاکید بر اینکه سلاح باید در اختیار دولت باشد، خواستار ساماندهی پرونده سلاح در چارچوب ضوابطی شد که همه طرف‌ها را دربرگیرد.

وی در عین حال هشدار داد که برخورد قهرآمیز با پرونده سلاح می‌تواند به درگیری منجر شود. مرحله پس از خروج آمریکا

الفیاض درباره مرحله پس از خروج نیرو‌های آمریکایی گفت عراق وارد مرحله‌ای جدید خواهد شد که مستلزم بازتنظیم روابط با کشور‌های جهان بر اساس منافع عراق است.

او همچنین بر ضرورت ایجاد معادله قدرت جدید برای حفاظت از حریم هوایی و صیانت از حاکمیت عراق تأکید کرد.

الفیاض خروج نیرو‌های آمریکایی و پایان حضور ائتلاف بین‌المللی در عراق را «یک مرحله افتخارآمیز برای عراق» و موضوعی شایسته جشن گرفتن توصیف کرد و همزمان خواستار عبور از ادبیات تنش‌زا و حرکت به سمت مرحله‌ای باثبات‌تر شد. حملات به الحشد الشعبی

رئیس الحشد الشعبی همچنین به هدف قرار گرفته شدن نیرو‌های این سازمان گفت: در جریان جنگ علیه ایران، بیش از ۱۰۰ مقر الحشد الشعبی هدف حمله قرار گرفته و بیش از ۱۰۰ نفر از نیرو‌های این سازمان شهید و ده‌ها نفر دیگر زخمی شده‌اند.

او گفت الحشد الشعبی در حفاظت از نیرو‌ها و مقر‌های خود کوتاهی نخواهد کرد و برای دفاع از آنها، اقدامات لازم را در چارچوب قانونی انجام خواهد داد. سلاح و ارتباطات سیاسی

الفیاض بر ضرورت تفکیک میان الحشد الشعبی به‌عنوان یک نهاد و عناوین سیاسی و گروهی تأکید کرد و گفت:قانون مربوط به الحشد نباید به‌صورت شتاب‌زده یا بر اساس منافع سیاسی تصویب شود و هر نیروی الحشد الشعبی که علیه او حکم قضایی صادر شده باشد، باید بازداشت و به مراجع قانونی تحویل داده شود. موضع عراق درباره منطقه

الفیاض درباره تحولات منطقه گفت: موضع اخلاقی و سیاسی عراق ایجاب می‌کند که در کنار مظلومان در غزه، لبنان، سوریه و ایران قرار گیرد، اما در شرایط کنونی وارد رویارویی نظامی نشود.

او همچنین نسبت به حضور نظامی خارجی در سوریه ابراز نگرانی کرد و گفت عراق خواهان ایجاد رابطه با دمشق به شکلی است که امنیت و ثبات عراق را حفظ کند.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید الزیدی: حشد شعبی مورد توجه دولت است


۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

یمن: عربستان گزینه‌ای به جز پذیرش مطالبات ما ندارد

به گزارش شهرآرانیوز، «عمر البخیتی» سخنگوی دولت یمن، با تبریک پیروزی‌های نیرو‌های مسلح یمن در دفاع از کشور گفت: این نیرو‌ها از ۲۰ ژوئیه تاکنون معادله «محاصره در برابر محاصره» را در برابر عربستان تثبیت کرده‌اند.

او اقدامات نظامی اخیر را واکنشی به چهار سال تعلل ریاض و پایبند نبودن به تعهدات توافق کاهش تنش دانست و از عربستان خواست از اجرای «دیکته‌های آمریکا و اسرائیل» دست بردارد.

وی همچنین نیرو‌های مسلح یمن را «حافظ حاکمیت یمن» توصیف کرد و گفت این نیرو‌ها در برابر هرگونه نقض حاکمیت یمن، دست بلند کشور برای مقابله با متجاوزان هستند.

سخنگوی دولت یمن در ادامه گفت: ریاض گزینه دیگری جز پذیرش مطالبات مردم یمن ندارد.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید انصارالله یمن: ۸ کشتی را هدف قرار داده و از عبور ۴۸ مورد دیگر جلوگیری کردیم | تثبیت ۳ معادله در برابر سعودی‌ها


۷ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

عملیات یمن علیه فرودگاه نجران و تأسیسات آرامکو در عربستان

به گزارش تجارت نیوز، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: این نیروها موفق شدند دو عملیات نظامی با استفاده از دو پهپاد انجام دهند.

وی اضافه کرد: در جریان یکی از این عملیات‌ها منطقه مهمی از فرودگاه نجران هدف قرار گرفت.

سریع تصریح کرد که عملیات دوم تأسیسات آرامکو در نجران را با موفقیت هدف قرار داد.

وی اضافه کرد که این دو عملیات در واکنش به نقض حریم هوایی استان صعده توسط عربستان صورت گرفت.

منبع: مهر




 مصر و مساله پیوستن یا نپیوستن به پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی
۱۳ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

مصر و مساله پیوستن یا نپیوستن به پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی

مصر هنوز ممکن است به عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان در پیمان دفاعی متقابل خود بپیوندد. اما در حال حاضر، قاهره به رویکرد محتاطانه خود...

 خبر جدید درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان و نیروهای شرکتی/ در دیدار معاون حقوقی رئیس جمهور با مجلسی ها چه گذشت؟
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

خبر جدید درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان و نیروهای شرکتی/ در دیدار معاون حقوقی رئیس جمهور با مجلسی ها چه گذشت؟

معاون حقوقی رئیس‌جمهور، در دیدار مشترک با علی جعفری آذر، نایب رییس کمیسیون اجتماعی و نماینده تبریز و فضل‌الله رنجبر، سخنگوی کمیسیون اجتماعی، نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، درباره مسائل روز کشور، مطالبات مردم و موضوعات مرتبط با حوزه‌های انتخابیه آنان گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

 تأمین برق صنایع با اولویت تولید و اشتغال پیگیری می‌شود
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

تأمین برق صنایع با اولویت تولید و اشتغال پیگیری می‌شود

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت جلوگیری از توقف خطوط تولید، خواستار رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع شد و بر استفاده از ظرفیت بورس انرژی، برق وارداتی و مدیریت مصرف برای عبور از محدودیت‌های شبکه تأکید کرد.

 ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت
۱۲ ساعت قبل / سایت انتخاب

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

جنگ‌ها اغلب همچون کوره‌ای عمل می‌کنند که تغییرات در «فیزیک» جهان پیرامون ما را آشکار می‌کند؛ اینکه چه کسی قدرت دارد، چه کسی قدرت ندارد و قدرت چگونه به کار گر...

 بیانیه وزارت خارجه: تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی آمریکا، اقدامی پیشاپیش شکست خورده است که نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته نخواهد داشت/ از همه ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن بهره می‌گیریم
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

بیانیه وزارت خارجه: تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی آمریکا، اقدامی پیشاپیش شکست خورده است که نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته نخواهد داشت/ از همه ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه صادر کرد.

 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد
۱۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.