قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

نیروی متخصص لرستانی عضو هیأت‌مدیره سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها شد

با حکم سید حمید پورمحمدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، مجتبی ملکی به عنوان عضو هیأت‌مدیره سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها منصوب شد.
 نیروی متخصص لرستانی عضو هیأت‌مدیره سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها شد



۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ضربه پلیس لرستان به متخلفان؛ از خلع ید اراضی تا دستگیری سارقان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لرستان، درگیری با 23 متهم در اجرای حکم خلع ید 150 هکتار اراضی کشاورزی بروجرد، دستگیری سارقان و برخورد با متخلفان صنفی از مهم‌ترین اخبار انتظامی لرستان است.

خلع ید 150 هکتار اراضی کشاورزی در بروجرد

سرهنگ فرهاد ابدال‌چگنی، جانشین فرمانده انتظامی استان لرستان اظهار داشت: در پی اختلافات ملکی قدیمی که منجر به تصرف غیرقانونی اراضی کشاورزی در یکی از روستاهای شهرستان بروجرد شده بود، اجرای حکم قضایی خلع ید و رفع تصرف این اراضی در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی با بیان اینکه ارزش ریالی این اراضی کشاورزی بیش از 150 هکتار، بالغ بر 750 میلیارد تومان برآورد شده است، افزود: پس از سال‌ها، در اقدامی با حمایت، همکاری و حضور میدانی معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بروجرد و برخی مسئولان اجرایی، عملیات اجرایی این حکم با قاطعیت توسط عوامل انتظامی شهرستان انجام شد.

جانشین فرمانده انتظامی استان لرستان تصریح کرد: در جریان اجرای این حکم، برخی افراد سودجو با تحریک برخی افراد و با هدف ممانعت از اجرای قانون، اقدام به درگیری، سنگ‌پرانی و تلاش برای اخلال در اجرای قانون کردند که با واکنش سریع، هوشمندانه و مقتدرانه مأموران انتظامی مواجه شدند.

سرهنگ ابدال‌چگنی با تأکید بر اینکه خط قرمز پلیس، حفظ نظم و امنیت و اجرای بی‌چون‌وچرای قانون است، خاطرنشان کرد: در این عملیات، 23 نفر از عاملان اصلی و محرکان درگیری که قصد جلوگیری از اجرای حکم را داشتند، توسط پلیس دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

دستگیری 4 سارق موتورسیکلت و کشف 3 دستگاه موتورسیکلت سرقتی در خرم‌آباد

سرهنگ هادی کیانمهر، فرمانده انتظامی شهرستان خرم‌آباد در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت موتورسیکلت، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت و مأموران با انجام اقدامات تخصصی و پلیسی، موفق به شناسایی و دستگیری 4 سارق شدند.

وی افزود: در بازرسی از مخفیگاه سارقان، 3 دستگاه موتورسیکلت سرقتی کشف شد که پس از انتقال به مقر انتظامی و طی مراحل قانونی، تحویل مالباختگان شد.

پلمب واحد صنفی متخلف در حوزه حمل‌ونقل کالا در خرم‌آباد

سرگرد نصیر کوهزادی، رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی استان لرستان در تشریح جزئیات این عملیات اظهار داشت: در اجرای دستور قضایی و با همکاری کارشناسان اداره حمل‌ونقل راهداری، تیم‌های نظارتی پلیس اماکن طی بازرسی‌های میدانی از شرکت‌های حمل‌ونقل کالا در خرم‌آباد، برخورد با تخلفات را در دستور کار قرار دادند.

وی تصریح کرد: در جریان بازرسی‌های دقیق، فعالیت‌های غیرقانونی یک واحد صنفی در زمینه صدور بارنامه‌های صوری کشف شد. این اقدام که نه‌تنها برخلاف قوانین حمل‌ونقل، بلکه نقض نظم اقتصادی و مخدوش‌کننده فرآیندهای قانونی است، با برخورد قاطع و قانونی مواجه و واحد مذکور بلافاصله پلمب شد.

پایان عملیات 24 ساعته پلیس خرم‌آباد؛ شکار سارق کیف‌قاپ

سرهنگ هادی کیانمهر، فرمانده انتظامی خرم‌آباد اعلام کرد: در پی وقوع چند فقره کیف‌قاپی در سطح شهرستان خرم‌آباد، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران انتظامی شهرستان خرم‌آباد با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، سارق را که با استفاده از یک دستگاه موتورسیکلت اقدام به کیف‌قاپی می‌کرد، شناسایی و در کمتر از 24 ساعت طی یک عملیات موفق به دستگیری وی شدند.

فرمانده انتظامی خرم‌آباد با بیان اینکه متهم در تحقیقات پلیس به 5 فقره کیف‌قاپی اعتراف کرده است، خاطرنشان کرد: متهم پس از دستگیری، برای بررسی دیگر سرقت‌های احتمالی در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفت.

انتهای پیام/  




 پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها

 گزارش‌ها از جنوب لبنان از ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی حکایت دارند.

 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۶ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.

 آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است
۱۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز مراحل کارشناسی برای بازسازی پل B۱ کرج خبر داد و گفت: تصمیمات اتخاذ شده در این پروژه فقط بر پایه مطالعات فنی و ضرورت‌های عملیاتی خواهد بود.

 آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است

تهران - ایرنا - مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
۴۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه لهستان اعلام کرد که سفیر رژیم صهیونیستی را به دلیل تصمیم این رژیم برای توقف تحقیقات در مورد حمله سال ۲۰۲۴ به کاروان امدادرسانی سازمان آشپزخا...

 طراحی سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با سازوکار ضد گرفتگی و پایش خودکار
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

طراحی سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با سازوکار ضد گرفتگی و پایش خودکار

سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با هدف مدیریت مصرف آب و افزایش بهره‌وری آبیاری طراحی شده است. این سامانه امکان استفاده در آبیاری ثقلی، مناطق فاقد برق، مزارع کوچک، باغات و شبکه‌های آبیاری تحت فشار را دارد.