قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

روزی که انسان بر کره ماه قدم گذاشت؛ ۲۹ تیر ۱۳۴۸

او سپس پای چپ خود را بر سطح خاکستری و پودری ماه نهاد، گامی محتاطانه به جلو برداشت و بشریت بر ماه گام نهاده بود.
 روزی که انسان بر کره ماه قدم گذاشت؛ ۲۹ تیر ۱۳۴۸



۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

صادرات کنسرو تن‌ماهی بلامانع شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ در خصوص فهـرست ممنوعیت‌های صـادراتی فصـول ١ تا ٢٤ کتاب مقـررات صـادرات و واردات و استثنائـات صـادرات تن ماهی مطابق کـد تعـرفه‌های به شرح ذیل با رعایت سایر ضوابط و مقـررات مربوطه بلامانع است: 

 

- کنسـرو ماهی تن و اسکیپ جک با کد تعرفه ۱٦٠۴١۴٠٠

 

- سایر (کنسـرو ماهی) با کد تعرفه ۱٦٠۴١٩٩٠

 

- سایر ماهی آماده یا محفوظ شده (کنسـرو ماهی) با کد تعرفه ۱٦٠۴۲٠٠٠


۱۴ دقیقه قبل / سایت جماران

قیمت طلا و سکه امروز (۳۰ مردادماه ۱۴۰۵) + جدول

به گزارش جماران، قیمت طلا و سکه در بازار تهران در روز جمعه مشخص شد.

آن‌طور که ارقام اعلامی اتحادیه طلا و جواهر نشان می‌دهد، قیمت طلای ۱۸ عیار ۱۹ میلیون و ۹۲۹ هزار تومان و سکه ۱۹۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قیمت خورد.

 


۲۰ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

واشنگتن‌پست: ترامپ ناکامی مقابل ایران را بر سر عمان خالی می‌کند

روزنامه واشنگتن‌پست در این گزارش با اشاره به افزایش تهدیدها و مواضع تند ترامپ علیه ایران و حتی برخی شرکای آمریکا در منطقه، نوشت: رئیس‌جمهور آمریکا در شرایطی قرار گرفته که راه روشنی برای خروج از جنگی که خود آغاز کرده، پیدا نکرده است.

بر اساس این گزارش، ترامپ در ابتدای هفته عمان را که از متحدان آمریکا و میانجی مذاکرات برای پایان جنگ با ایران است، تهدید به حمله کرد. روز بعد نیز نقشه‌ای از تنگه هرمز منتشر کرد که بخش‌هایی از سواحل عمان، امارات متحده عربی و ایران را در محدوده‌ای با عنوان «سرزمین جدید آمریکا» نشان می‌داد.

ترامپ همچنین روز چهارشنبه هشدار داد، کشورهایی که به هر شکل به تهران کمک کنند، با پیامدهای اقتصادی سنگینی مواجه خواهند شد. او خواستار توقف قاچاق نفت، انتقال پول، مبادلات مالی، فعالیت شرکت‌های پوششی و دیگر مسیرهای اقتصادی مرتبط با ایران شد.

به نوشته واشنگتن‌پست، این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که جنگ پس از نزدیک به شش ماه به یک بن‌بست عجیب رسیده و حملات آمریکا به ایران و حملات ایران به متحدان آمریکا در منطقه خلیج فارس از ماه گذشته به میزان چشمگیری کاهش یافته است.

این روزنامه تاکید کرد: ترامپ نتوانسته تهران را به پذیرش خواسته‌های خود وادار کند و به ‌ویژه در موضوع تنگه هرمز، به هدفش دست نیافته است. در همین حال، با کاهش ذخایر تسلیحات آمریکا، دولت ترامپ فعلاً از تشدید عملیات نظامی خودداری کرده و تمرکز خود را بر فشارهای اقتصادی علیه ایران گذاشته است.

«اندرو لیبر»، پژوهشگر مسائل خاورمیانه در موسسه کارنگی تصریح کرد، ترامپ در شرایطی گرفتار شده که نمی‌تواند به آسانی از آن خارج شود. به گفته او، قدرت نظامی و لفاظی‌ها قادر به حل این بحران نیست و زمانی که ترامپ نمی‌تواند ایران را وادار به تغییر مسیر کند، به دیگران حمله می‌کند.

در همین چارچوب، عمان به یکی از اهداف اصلی خشم ترامپ تبدیل شده است. این کشور در حال میانجیگری میان ایران و طرف‌های درگیر برای دستیابی به توافقی درباره تنگه هرمز است؛ موضوعی که ظاهراً با خواسته‌های کنونی دولت آمریکا در تضاد قرار گرفته است.




 انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد

انیمیشن چینی Niu Lai با بودجه‌ای ناچیز و فروش میلیونی، لقب سودآورترین اثر تاریخ سینما را به خود اختصاص داد.

 پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد ماه 1405/ روند صعودی ادامه دارد؟
۱۸ دقیقه قبل / روزنامه شرق

پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد ماه 1405/ روند صعودی ادامه دارد؟

با توجه به روند صعودی شاخص در روز چهارشنبه و تداوم تقاضای قابل توجه در پایان معاملات، به نظر می رسد بازار روز شنبه ۳۱ مرداد با روحیه مثبت آغاز به کار کند. با این حال، خروج پول حقیقی از برخی گروه ها و همچنین صندوق های درآمد ثابت، نشان از وجود احتیاط در میان سرمایه گذاران دارد.

 بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند
۱ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند

تاکید همزمان بیات، دهقان‌کیا، عیوضی، برهانی و روحبخش بر این چهار محور، پیام روشنی دارد: بازنشستگان خواهان تعیین تکلیف روشن و زمان‌بندی مشخص برای مطالبات خود هستند، نه صرفا تکرار وعده‌ها.

 رشد شاخص‌های بورس در هفته‌ای که گذشت
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

رشد شاخص‌های بورس در هفته‌ای که گذشت

در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با افزایش ۳.۷۶ درصدی به ۵ میلیون و ۹۵۲ هزار و ۶۸۶ واحد رسید.

 سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود
۴۹ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از نظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور ج...

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.