قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۶

ایده تشکیل شبکه اندیشکده‌های دی‌۸ روی میز ایران؛ خطیب‌زاده و سهیل محمود چه توافقی کردند؟

در آستانه سی‌امین سالگرد تأسیس سازمان دی‌۸، تهران و این سازمان مسیر تازه‌ای برای تقویت همکاری‌های فکری و پژوهشی میان کشورهای عضو ترسیم کردند؛ مسیری که از تولید محتوای تخصصی و برگزاری کنفرانس‌های علمی تا ایجاد شبکه مشترک اندیشکده‌ها را دنبال می‌کند.
 ایده تشکیل شبکه اندیشکده‌های دی‌۸ روی میز ایران؛ خطیب‌زاده و سهیل محمود چه توافقی کردند؟



۸ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

تغییر راهبرد آمریکا از گزینه نظامی به فشار اقتصادی تدریجی علیه ایران

تغییر راهبرد آمریکا از گزینه نظامی به فشار اقتصادی تدریجی علیه ایران

سعید سید آقابنی هاشمی، عضو هیئت علمی دانشکده روابط بین‌الملل وزارت خارجه، در گفت‌وگو با اسپوتنیک اعلام کرد که اعلامیه اخیر ترامپ مبنی بر آغاز «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ» علیه ایران، پس از ناکامی مذاکرات و فروپاشی آتش‌بس در خردادماه مطرح شده است. واشنگتن پنج ابزار فشار کلیدی شامل تحریم بانک‌های بزرگ چینی، هدف قرار دادن صرافی‌ها، تحریم‌های ثانویه بر شرکای تجاری، مصادره دارایی‌های خارجی و مقابله با ناوگان سایه انتقال نفت را در دستور کار دارد و مهم‌ترین تحول، تغییر رویکرد از گزینه نظامی به فشار تدریجی برای خفه کردن اقتصاد ایران است.

این کارشناس تأکید کرد که عنصر تازه این دور، هدف قرار دادن کشورهای ثالث (به‌ویژه چین) است و هر کشوری که با ایران همکاری کند، با پیامدهای سنگین اقتصادی مواجه خواهد شد. با این حال، به گفته وی، در زرادخانه اقتصادی آمریکا ابزار جدیدی برای تحریم ایران باقی نمانده و محاصره دریایی نیز از چند ماه قبل آغاز شده است. تشدید فشارها بیشتر جنبه نمادین و روانی دارد و بخشی از آن به دلیل نزدیکی به انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا، برای کاهش فشارهای سیاسی بر ترامپ طراحی شده است. اثربخشی این راهبرد در میان‌مدت به میزان همراهی عملی چین و شرکای تجاری کلیدی ایران بستگی خواهد داشت.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۸ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

سخنگوی وزارت خارجه روسیه: روسیه تنها ضامن واقعی حاکمیت اوکراین است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه: روسیه تنها ضامن واقعی حاکمیت اوکراین است

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه، در نشست خبری خود اعلام کرد که اقدامات غرب در این زمینه فاقد مشروعیت است.

وی همچنین هشدار داد که احتمال برگزاری اقدامات افراطی و اعتراضی توسط دشمنان روسیه برای بی‌اعتبارسازی انتخابات دومای دولتی وجود دارد.

زاخارووا با اشاره به قوانین جدید بسیج در اوکراین، آنها را تحمیلی و مغایر با حقوق بشر دانست که شهروندان اوکراینی را به خط مقدم می‌کشاند.

وی همچنین قانون کانادا در مورد عوامل خارجی را نمونه‌ای از نقض ارزش‌های ادعایی غرب در زمینه آزادی بیان خواند و انتقال درآمدهای دارایی‌های روسیه به کی‌یف را «همدستی در تروریسم» توصیف کرد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین از آمریکا و ترکیه خواست تا درباره برنامه‌های احتمالی برای انتقال سلاح‌های آمریکایی به اوکراین از طریق ترکیه پاسخ دهند و تأکید کرد که هرگونه محموله نظامی فنلاند که وارد اوکراین شود، هدفی قانونی برای نیروهای روسی خواهد بود و اقدامات خصمانه هلسینکی بی‌پاسخ نخواهد ماند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۱۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تاکید عمان و ژاپن بر امنیت تنگه هرمز

نورنیوز-گروه بین الملل: «بدر البوسعیدی» روز دوشنبه با موتگی توشیمیتسو در مسقط دیدار کرد.

بر اساس بیانیه‌ وزیر امور خارجه عمان، ۲ کشور تاکید کردند که عبور ایمن از تنگه هرمز از امنیت و رفاه منطقه جدا نیست.

توشیمیتسو وزیر امور خارجه ژاپن گفت که از نقش عمان در حل بحران کشتیرانی در تنگه قدردانی می‌کند و وعده داد که هماهنگی با مسقط را برای تضمین دریانوردی آزاد و ایمن هم در هرمز و هم در باب المندب افزایش دهد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ با بیان اینکه مذاکرات با عمان در خصوص سازکار حقوقی و مدیریت تنگه هرمز در خصوص تعیین مسیر تردد تنگه هرمز در حال انجام است و خیلی به توافق نزدیک هستیم، توضیح داد: در گذشته TSS یا مسیری وجود داشت که دیگر از نظر جمهوری اسلامی این مسیر برای تردد کشتی‌ها قابل قبول نیست و لازم است یک TSS جدیدی در نظر گرفته شود که البته دارای پیچیدگی‌های گسترده فنی و حقوقی است.




 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید

وزیر خارجه و نخست‌وزیر قطر امروز (پنجشنبه) هشدار داد که پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است.

 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تاکید کرد: اعمال تحریم و اعمال فشار برای حل مسئله ایران مفید نخواهد بود.

 وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...

 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.

 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.