قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

تأکید رئیس‌جمهور بر ممنوعیت قطع برق صنایع؛ فولاد خوزستان در مسیر بازسازی

رئیس‌جمهور در روز ملی صنعت، قطع برق صنایع را ممنوع اعلام کرد و بر پشتیبانی ویژه از بازسازی فولاد خوزستان به‌عنوان محور زنجیره ارزش و صادرات غیرنفتی تأکید نمود.
 تأکید رئیس‌جمهور بر ممنوعیت قطع برق صنایع؛ فولاد خوزستان در مسیر بازسازی



 فولاد؛ باشگاه حرفه‌ای یا گرفتار سوءمدیریت؟ قهرمان لیگ ۲ زمین لیگ یک ندارد!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

فولاد؛ باشگاه حرفه‌ای یا گرفتار سوءمدیریت؟ قهرمان لیگ ۲ زمین لیگ یک ندارد!

به گزارش ایلنا از خوزستان، قهرمانی تیم فوتبال فولاد ب خوزستان در لیگ دسته دوم و صعود این تیم به لیگ یک، در نگاه نخست باید یک موفقیت بزرگ برای فوتبال خوزستان و حاصل سرمایه‌گذاری بر جوانان و استعدادهای بومی باشد؛ اما درست در زمانی که بازیکنان و کادر فنی این تیم باید ثمره ماه‌ها تلاش و رقابت سنگین خود را ببینند، بحثی درباره امکان نداشتن حضور تیم در لیگ یک به دلیل نبود زمین مناسب، شیرینی این موفقیت را تحت تأثیر قرار داده است.

گرشاسبی، مدیرعامل باشگاه فولاد، در یک برنامه ورزشی با اشاره به مشکل زمین، اعلام کرده است که برای حضور فولاد ب در مسابقات لیگ یک باید زمین مورد تأیید فدراسیون فوتبال در اختیار این تیم باشد.

اگر این اظهارات به معنای واقعی، مانعی برای حضور تیم قهرمان در لیگ یک باشد، یک سؤال اساسی مطرح می‌شود: فلسفه باشگاه‌داری حرفه‌ای چیست؟

باشگاه حرفه‌ای تنها به معنای داشتن تیم بزرگسالان، قرارداد با بازیکنان مطرح یا برخورداری از امکانات تمرینی نیست. یکی از وظایف اصلی یک باشگاه حرفه‌ای، پیش‌بینی نیازهای تیم در مسیر رقابت و فراهم کردن زیرساخت‌هایی است که ادامه فعالیت ورزشی را تضمین کند.

تیمی که برای قهرمانی در یک مسابقه و صعود به سطح بالاتر برنامه‌ریزی می‌کند، باید از مدت‌ها قبل برای الزامات مرحله بعد نیز برنامه داشته باشد. اگر تیمی در لیگ دو قهرمان می‌شود و از نظر ورزشی شرایط حضور در لیگ یک را به دست می‌آورد، موضوع زمین مسابقه نباید پس از پایان رقابت‌ها به یک بحران تبدیل شود.

خوزستان؛ سرزمین فوتبال و گرفتار کمبود زمین

مسئله وقتی عجیب‌تر می‌شود که بدانیم خوزستان یکی از فوتبال‌خیزترین استان‌های کشور است؛ استانی با سابقه طولانی در فوتبال، باشگاه‌های ریشه‌دار، هواداران پرشمار و استعدادهای فراوان.

اما چگونه ممکن است چنین استانی برای یک تیم قهرمان، زمین مناسبی برای میزبانی مسابقات لیگ یک نداشته باشد؟

اگر ورزشگاه اصلی فولاد به هر دلیل امکان میزبانی همزمان یا مستمر از دو تیم را ندارد، انتظار می‌رود باشگاه برای چنین شرایطی از مدت‌ها قبل گزینه‌های جایگزین را بررسی کرده باشد.

از سوی دیگر، در خوزستان ورزشگاه‌های دیگری نیز وجود دارند؛ از ورزشگاه مسجدسلیمان و آبادان گرفته …



 نبود زیرساخت بانکی، تجارت را به مسیرهای غیررسمی کشانده است - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نبود زیرساخت بانکی، تجارت را به مسیرهای غیررسمی کشانده است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، قاسم جباری، رئیس انجمن فولاد استان اصفهان در نشست خبری هجدهمین دوره نمایشگاه بین المللی فولاد و متالورژی اصفهان (متالکس 1405) با اشاره به چالش‌های موجود در مسیر تجارت و صادرات محصولات فولادی، گفت: نبود زیرساخت‌های مناسب بانکی و محدودیت در مبادلات مالی، یکی از مشکلات اساسی فعالان این صنعت است و موجب شده بخش قابل توجهی از تجارت به شکل غیرشفاف و از مسیرهای غیررسمی انجام شود.

وی با تأکید بر ضرورت بهینه‌سازی تولید و محصولات فولادی اظهار کرد: محصولی که در ایران تولید می‌شود باید بتواند در بازارهای هدف به شکل مناسب عرضه و معامله شود، اما در حال حاضر نبود سازوکارهای بانکی و اعتباری مناسب، امکان انجام بسیاری از معاملات را از فعالان اقتصادی گرفته است.

جباری ادامه داد: مشکل اصلی در شرایط فعلی، موضوع اعتبار و دسترسی به ابزارهای مالی برای انجام مبادلات تجاری است. وقتی زیرساخت‌های بانکی لازم وجود نداشته باشد، فعالان اقتصادی ناچار می‌شوند برای ادامه فعالیت خود از روش‌های غیررسمی استفاده کنند که این مسئله هزینه و ریسک تجارت را افزایش می‌دهد.

رئیس انجمن فولاد استان اصفهان با اشاره به اهمیت بازارهای صادراتی گفت: بازارهایی مانند عراق و ارمنستان برای صنعت فولاد کشور اهمیت دارند و اگر در مقاطع مختلف نتوانیم نیاز مشتریان و الزامات بازار را تأمین کنیم، رقبا به سرعت جایگزین محصولات ایرانی خواهند شد.

وی افزود: ممکن است در شرایط فعلی برخی بازارها به دلیل محدودیت‌های موجود فرصت مناسبی برای ایران ایجاد کنند، اما اگر مشکلات ساختاری و موانع تجاری برطرف شود، مشتریانی که در این مدت به دنبال تأمین‌کنندگان جایگزین رفته‌اند، لزوماً به بازار ایران بازنخواهند گشت.

جباری با طرح این پرسش که توسعه ظرفیت تولید فولاد باید چه دستاوردی برای کشور داشته باشد، گفت: اگر قرار است ظرفیت تولید فولاد کشور به 55 میلیون تن برسد و در کنار آن هزینه‌های زیست‌محیطی و آلودگی‌های ناشی از تولید نیز تحمل شود، باید مشخص شود که بازگشت اقتصادی این سرمایه‌گذاری‌ها برای کشور چگونه و از چه مسیری محقق خواهد شد.

انتهای پیام/174  



 اصفهان؛ قطب 40 درصدی تولید فولاد - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اصفهان؛ قطب 40 درصدی تولید فولاد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهران محجوب نژاد، معاون برنامه ریزی شرکت فولاد تکنیک در نشست خبری هجدهمین دوره نمایشگاه بین المللی فولاد و متالورژی اصفهان( متالکس 1405)، با اشاره به جایگاه راهبردی صنعت فولاد در اقتصاد کشور، اظهار داشت: حدود 16 درصد از صادرات غیرنفتی، 20 درصد از بازار سهام و به طور مستقیم و غیرمستقیم حدود 5 تا 6 درصد از کل اشتغال کشور به این صنعت وابسته است که نشان میدهد با چه صنعت عظیمی رو به رو هستیم.

وی با تأکید بر نقش کلیدی اصفهان در این عرصه، خاطرنشان کرد: استان اصفهان با دارا بودن 30 تا 40 درصد از ظرفیت فولاد کشور، به ویژه با حضور شرکتهای بزرگی همچون فولاد مبارکه، ذوب آهن و واحد های خصوصی فعال، عملاً موتور محرک این صنعت به شمار میرود و همین پتانسیل، ایدۀ شکلگیری رویداد متالکس در این شهر بود.

برنامه های توسعه ای در افق برنامه هفتم

این مسئول با یادآوری افق برنامه هفتم توسعه تا سال 1407، تصریح کرد: برنامه های ما بر توسعۀ متوازن و پایدار صنعت فولاد متمرکز است. یکی از اولویتها، هم افزایی واحد های کوچک مقیاس و پراکنده برای ایجاد ظرفیتهای بزرگ اقتصادی (نظیر مجتمع های 10 میلیون تنی) است تا بتوانیم در سطح منطقه و جهان رقابت پذیر باشیم، همانگونه که کشورهای کره، ژاپن و چین با همین رویکرد به غولهای فولادی تبدیل شده اند.

وی در ادامه به چالش تأمین پایدار مواد اولیه اشاره کرد و گفت: اگر اکتشافات توسعه ای پیدا نکند و از ظرفیتهای فرا سرزمینی غافل شویم، در 10 تا 15 سال آینده با بحران سنگ آهن مواجه خواهیم شد.

معضل انرژی؛ کاهش 40 درصدی بهره برداری

محجوب نژاد یکی از مشکلات اساسی را بخش انرژی دانست و افزود: در سالهای اخیر قیمت حامل های انرژی 30 تا 40 برابر افزایش یافته و فشار ناشی از ناترازی برق و گاز، باعث کاهش 40 درصدی استفاده از ظرفیتهای تولید (معادل حدود 20 درصد کاهش انرژی) شده است. به طوری که اگر مسئله انرژی حل میشد، میتوانستیم حدود 2 میلیون تن بیشتر تولید کنیم. سرمایه گذاری در بهینه سازی مصرف انرژی، توسعۀ زیرساختها (به ویژه شبکه ریلی) و به روز رسانی تکنولوژی، از ضرورت های اجتناب ناپذیر است.

تغییر رویکرد از تولید خام به محصولات ارزش افزوده



 کارگران کاغذ پارس هفت‌تپه خواستار پرداخت مطالبات مرخصی سال ۱۴۰۳ شدند
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

کارگران کاغذ پارس هفت‌تپه خواستار پرداخت مطالبات مرخصی سال ۱۴۰۳ شدند

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، این کارگران در بیان مطالبه خود روز پنجشنبه اظهار کردند: با گذشت حدود ۲ سال، هنوز هزینه باقیمانده مرخصی خود را دریافت نکرده‌ایم و با وجود وعده‌های مدیریت شرکت و شورای کارگری، پرداخت مطالبات مربوط به مرخصی سال ۱۴۰۳ همچنان به تعویق افتاده است.

آنان افزودند: هر بار وعده پرداخت این مطالبات داده می‌شود، اما تاکنون اقدامی عملی برای تسویه آن انجام نشده و موضوع به امروز و فردا موکول می‌شود.

این کارگران با اشاره به شرایط اقتصادی و افزایش هزینه‌های زندگی، تاکید کردند: دریافت به‌موقع مطالبات و حقوق، حق قانونی و مسلم کارگران است و انتظار داریم مسئولان شرکت با جدیت نسبت به تعیین تکلیف و پرداخت مطالبات مرخصی اقدام کنند.

کارگران کاغذ پارس همچنین خواستار شفاف‌سازی مدیریت شرکت درباره زمان دقیق پرداخت این مطالبات و اجرای وعده‌های داده شده شدند. انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توقف مذاکرات به دستور ترامپ و شکست مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز | مقام آمریکایی: مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض و تعیین مسیر جدا از تفاهم‌نامه اسلام‌آباد موجب نارضایتی ترامپ شده بود
سایت اقتصادنیوز

توقف مذاکرات به دستور ترامپ و شکست مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز | مقام آمریکایی: مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض …

اقتصادنیوز: دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.
 سخنگوی سپاه: اگر جنگ مجددی آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما  متفاوت خواهد بود
سایت هم میهن

سخنگوی سپاه: اگر جنگ مجددی آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما متفاوت خواهد بود

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.
 عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید
سایت آفتاب نیوز

عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید

رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: ما هر حرکت شما را زیر نظر داریم؛ هرگونه اشتباه یا اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت که بسیار فراتر از آنچه قبلا بوده است.
 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد
سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.
 کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد
سایت رکنا

کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر ممنوعیت قانونی کشت خشخاش گفت: هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد و آنچه تصویب شده، کشت «شقایق الیفرا» برای تأمین نیازهای مختلف کشور است.
 بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته
سایت پارس فوتبال

بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال، در تمرینات آلباسته اسپانیا (لالیگا۲) حضور دارد و به زودی به این تیم می‌پیوندد.
 سارق طلای ۲.۷ میلیارد تومانی در بیرجند دستگیر شد
سایت رکنا

سارق طلای ۲.۷ میلیارد تومانی در بیرجند دستگیر شد

جانشین انتظامی شهرستان بیرجند از شناسایی و دستگیری سارق منزل و کشف طلاهای سرقتی به ارزش ۲۷ میلیارد ریال خبر داد و گفت: اموال مسروقه پس از کشف به مالباخته بازگردانده شد.
 برای نخستین‌بار در ایران؛ ارسال رایگان پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله
سایت جهان صنعت نیوز

برای نخستین‌بار در ایران؛ ارسال رایگان پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله

بانک ملی ایران برای نخستین‌بار امکان دریافت و مشاهده رایگان پیام‌های تراکنش‌های بانکی را در اپلیکیشن بله برای مشتریان خود فراهم کرد.