قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۸

غریب‌آبادی تهدید کرد:ایران نیز همه تعهداتش را کنار خواهد گذاشت/ روایت معاون حقوقی وزارت خارجه از پشت پرده حملات آمریکا به ایران؛ واکنش سپاه قانونی بود

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه ایران با بیان اینکه حملات آمریکا به مناطقی از جنوب ایران و ایجاد مسیر موازی برای عبور شناورها در تنگه هرمز، نقض صریح یادداشت تفاهم اسلام‌آباد است، تأکید کرد: اگر آمریکا بخواهد همه تعهدات خود در یاداشت تفاهم اسلام آباد را کنار بگذارد، ایران نیز همه تعهداتش را کنار خواهد گذاشت.
 غریب‌آبادی تهدید کرد:ایران نیز همه تعهداتش را کنار خواهد گذاشت/ روایت معاون حقوقی وزارت خارجه از پشت پرده حملات آمریکا به ایران؛ واکنش سپاه قانونی بود



۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ آخرین گام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای دور شدن از تشدید نظامی در ایران، در حالی برداشته می‌شود که طرف آمریکایی مدعی است مذاکرات بین ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید در مصاحبه با سمافور ادعا کردند که دولت معتقد است مذاکرات ایران و عمان هفته‌ها پیش از هم پاشیده است. این مذاکرات با مطرح کردن امکان ترتیب عوارضی در تنگه هرمز، ترامپ را ناامید کرده بود.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۴ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

هشدار ریابکوف نسبت به «خطر تشدید بیشتر تنش در منطقه»

جوان آنلاین: سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز جمعه مصاحبه‌ای اختصاصی با «NEWS.ru» اعلام کرد که مسکو برای گفتگو با آمریکا آمادگی دارد، اما این بدان معنا نیست که از مواضع اصولی خود دست خواهد کشید.

این دیپلمات روسیه سپس ادامه داد: روسیه همچنان برای گفتگو با آمریکا درباره اوکراین آمادگی دارد، اما این به معنای عقب‌نشینی مسکو از مواضع اصولی خود نیست.

سرگئی ریابکوف، سپس افزود: مسکو آماده است تا هر گونه ایده معقول را برای حل‌ و فصل مسئله اوکراین که با واقعیات در میدان همخوانی داشته باشد، بشنود. ایالات متحده به طور کلی آمادگی خود را برای گفتگوی سازنده درباره اوکراین و درک موضع روسیه نشان می‌دهد. روسیه و آمریکا از طریق نهادهای اداری و سرویس‌ های ویژه خود، به همکاری نظام مند و فعال ادامه می‌ دهند.

سرگئی ریابکوف، در خصوص تنش آفرینی ها آمریکا در منطقه نیز گفت: حتی در صورت موفقیت‌ آمیز بودن مذاکرات بین ایران و عمان درباره تردد کشتیرانی در تنگه هرمز، همچنان خطر تشدید بیشتر تنش در منطقه وجود دارد.


۶ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

هشدار روسیه درباره وخامت اوضاع و تشدید تنش‌ها در منطقه

به گزارش آفتاب نیوز،

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه با توجه به تبادل منظم حملات، اعمال مجدد محاصره دریایی و افزایش تعداد طرف‌های درگیر در بحران، به دشواری توصیف وضعیت فعلی در منطقه خلیج فارس به عنوان یک «آتش‌بس» اشاره کرد.

او در مصاحبه‌ای با وبگاه خبری News.ru، یکی از عوامل اصلی بی‌ثباتی را عدم اعتماد طرف‌ها به دوام توافقات حاصل شده، با توجه به اختلالات مکرری که روند مذاکرات را مختل کرده است، دانست.

آماده گفت‌وگو با واشنگتن درباره اوکراین بدون مصالحه در مواضع خود هستیم

معاون وزیر امور خارجه روسیه تأیید کرد که روسیه همچنان آماده گفت‌وگو با ایالات متحده در مورد اوکراین است و تأکید کرد که این به معنای عقب‌نشینی مسکو از مواضع اساسی خود نیست.

ریابکوف آمادگی مسکو را برای گوش دادن به ایده‌های جدید مطرح شده توسط مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا در خصوص دستیابی به یک توافق صلح‌آمیز اعلام کرد.

وی افزود: «ما همچنان آماده گفت‌وگو با واشنگتن هستیم، اما این به معنای عقب‌نشینی ما از مواضع اصولی خود نیست، با توجه به اینکه زمان به نفع کی‌یف و اتحادیه اروپا نیست.»

او ادامه داد: «ما آماده‌ایم تا به پیشنهادهایی که با واقعیت‌های میدانی مطابقت دارند، گوش فرا دهیم.»

به گزارش اسپوتنیک، ریابکوف آمادگی روسیه را برای شنیدن هرگونه پیشنهاد و ایده‌ای که او «معقول» توصیف کرد، مشروط بر اینکه با اهداف تعیین‌شده توسط ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، همسو باشند و واقعیت‌های میدانی را منعکس کنند، تأیید کرد. 

او تلاش‌ها برای تحمیل آنچه «خواسته‌های افراطی اروپا و اوکراین» نامید یا خرید زمان برای مسلح کردن مجدد نیروهای اوکراینی را رد و استدلال کرد که چنین اقداماتی نمی‌تواند به یک توافق پایدار کمک کند.

او خاطرنشان کرد که دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا تمایل خود را برای شرکت در گفت‌وگوی سازنده و درک موضع روسیه نشان می‌دهد.

او مهم‌ترین عامل در این مرحله را توانایی واشنگتن برای تأثیرگذاری بر تصمیمات کی‌یف و حامیان اروپایی آن دانست، «که هنوز رویای تحمیل یک شکست استراتژیک به روسیه را در سر می‌پرورانند».

اظهارات ریابکوف در بحبوحه بن‌بست مداوم در روند سیاسی برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین، به موازات عملیات نظامی جاری در کی‌یف و شکاف فزاینده بین مواضع دو طرف در خصوص شرایط هرگونه توافق بالقوه مطرح می‌شود.




 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها

 گزارش‌ها از جنوب لبنان از ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی حکایت دارند.

 برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند

یک اتاق فکر ترکیه‌ای مدعی است برخی در سپاه پاسداران ایران، موضع محتاطانه‌تری نسبت به پیمان مکه دارند.

 این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس

خسرو معتضد، تاریخ‌نگار و پژوهشگر، در اظهاراتی درباره نتالی هارپ یکی از زنان نزدیک به دونالد ترامپ، گفت که او مسئول رسیدگی به امور شخصی رئیس‌جمهور آمریکا از جمله پوشک اوست.

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

 حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم

حزب‌الله مصاحبه خیالی العربیه با یک منبع نزدیک به خود را درخصوص بلندی‌های علی‌الطاهر کذب خواند.