قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

ببینید | ‏ روبوسیِ پزشکیان با نخست‌وزیر عراق

علی فالح الزیدی، نخست‌وزیر عراق که ساعاتی قبل در سفری رسمی بغداد را به مقصد جمهوری اسلامی ایران ترک کرده بود، دقایقی قبل به تهران رسید و با مسعود پزشکیان، رئیس جمهور دیدار کرد. منبع: آخرین خبر
 ببینید | ‏ روبوسیِ پزشکیان با نخست‌وزیر عراق



۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

رئیس کل بانک مرکزی: صادرات نفت ایران صفر شده است/ در شرایطی قرار داریم که درآمد‌های نفتی، مالیاتی، بیمه، تامین اجتماعی و سایر درآمدهایمان تحت تاثیر قرار گرفته است/ ویدئو

عبدالناصر همتی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: در اینکه محدودیت صادرات نفت داریم شکی نیست. من با عراقی‌ها و قطری‌ها هم صحبت کردم درآمد آنها از فروش نفت صفر شده است.

وی افزود: برای ما هم این اتفاق افتاده است و یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم، اما دولت و بانک مرکزی پیش‌بینی‌های لازم را برای این موارد کرده‌اند.

رئیس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: فرق ما با عراق و قطر این است که آنها به ذخایر بانک مرکزی خود دسترسی دارند ولی ذخایر ارزی ما را آمریکایی‌ها مسدود کردند و اجازه برداشت نمی‌دهند.

او ادامه داد: با وجود شرایط کنونی بعید می‌دانم بهتر از وضعیت فعلی امکان اداره کشور وجود داشت. من سال‌های ۹۷، ۹۸ و ۹۹ هم رئیس کل بانک مرکزی بودم، شرایط آن موقع هم تا حدودی مشابه الان بود ولی شرایط کنونی بسیار سخت‌تر از سال‌های آخر دهه ۹۰ است.

همتی با بیان اینکه معتقدم دولت کشور را خیلی خوب اداره کرده است، گفت: در شرایطی قرار داریم که درآمد‌های نفتی، مالیاتی، درآمد‌های بیمه تامین اجتماعی و سایر درآمدهایمان تحت تاثیر قرار گرفته است؛ همه اینها در اقتصاد تاثیر می‌گذارند.

وی افزود: در شرایط جنگ ۴۰ روزه پیش‌بینی‌هایی کرده بودیم که حتی تامین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو نسبت به ۵ ماهه اول سال گذشته خیلی بهتر است. در ۵ ماهه امسال ۳۰ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی شده و تامین ارز کالا‌های اساسی و کشاورزی تقریباً ۸ درصد کمتر از ۵ ماهه پارسال بوده است.

 


۱۳ ساعت قبل / سایت مشرق

حرم امامین عسکریین(ع) چگونه تخریب شد؟/ اولین حمله تکفیری‌ها در سامرا +عکس و فیلم

به گزارش مشرق، ۲۳محرم سال ۱۴۲۷ قمری مصادف با سوم اسفند سال ۱۳۸۴ شمسی بود که حرم امامین عسکریین (ع) در سامرا برای نخستین‌بار به دست تکفیری‌ها تخریب شد. ساعت حدود هفت صبح برخی از تکفیری‌ها با پوشیدن لباس نیروهای تکاور عراقی وارد حرم شده و خادمان حرم امامیین عسکریین (ع) را در یکی از صحن‌های حرم زندانی و مواد منفجره همچون TNT در داخل حرم قرار دادند و محل را ترک‌کردند و سپس حرم مطهر سامرا تخریب شد.

با توجه به حجم بالای مواد منفجره، گنبد حرم امامین عسکریین (ع) و دیوارهای کاشی‌کاری فرو ریخت و حتی برخی مصالح تا شعاع نیم کیلومتری اطراف حرم پرتاب شد. با این وجود، پایه‌های گنبد و بدنه اصلی آن به دلیل استحکام بالا سالم ماند و مشکلی برای آن ایجاد نشد.

دانلود

حضور مردم در حرم سامرا بعد از اولین تخریب

پس از این اقدام تروریستی، مراجع سه روز عزای عمومی اعلام کرده و بازارها تعطیل شدند. برخی از مردم نیز به سوی سامرا حرکت کرده و در خانه امام زمان (عج) به عزاداری پرداختند.

مدتی حرم سامرا مسدود شد و زائران امکان تشرف به این مکان مقدس را نداشتند. خادمان ان آستان که در حال خاکبرداری و آماده‌سازی حرم بودند، هر روز قطعه‌ای جدید از طلاکاری گنبد و ضریح را بیرون می‌آوردند و حتی در برخی اوقات تبرکی و نذورات مردم نیز یافت می‌شد.

البته تکفیری‌ها به این تخریب و اقدام تروریستی اکتفا نکرده و ۲۷ جمادی‌الاول سال ۱۴۲۸ قمری همزمان با ۲۳ خرداد سال ۱۳۸۶ برای دومین بار اقدام به بمب‌گذاری در حرم کردند. البته این بار دیگر لباس تکاوران عراقی یا نیروهای خودی را به تن نکرده و به یکباره به سوی خادمان حرم حمله کرده و پس از درگیری با خادمان حرم مطهر امامین عسکریین (ع)، صدای مهیبی از سوی حرم شنیده شد که در ابتدا گلدسته سمت چپ و پس از آن گلدسته سمت راست به صورت کامل تخریب شد. البته داعشی‌ها هم در ۱۶ خرداد سال ۱۳۹۳ قصد حمله و تخریب حرم امامین عسکریین (ع) را داشتند که با مقاومت مردم و نیروهای امنیتی این حمله خنثی و با شکست داعش همراه شد.

در آن‌دوران که داعش قصد نفوذ و تخریب حرم امامین عسکریین (ع) را داشت، نیروهای ستاد بازسازی عتبات نیز در حال برنامه‌ریزی برای توسعه و بازسازی حرم بودند و حتی از سال‌ها قبل برنامه‌ها برای بازسازی خانه امام زمان (عج) را آغاز کرده بودند؛ به طوری که روند بازسازی حرم و حتی ساخت گنبد جدید از همان سال ۱۳۸۹ آغاز شد.

‌بر همین اساس، گنبدی مطلا و البته بسیار چشم‌نواز برای حرم ساخته و نصب شد که این گنبد با مساحت یک هزار و ۲۰۰ مترمربع به عنوان بزرگترین گنبد اعتاب مقدسه عراق به شمار می‌رود.

دانلود

حرم امامین عسکریین (ع)

‌به گفته عباس رضایی‌نسب، رئیس جدید ‌ستاد بازسازی عتبات در سامرا ساخت ضریح حرم امامین عسکریین(ع) که از همان سال‌های اولیه تخریب آغاز شده بود، در سال ۱۳۹۳ تکمیل و سال ۱۳۹۶ نصب و رونمایی شد. هم‌اکنون نیز روند طلاکاری گلدسته‌های حرم در حال انجام است.

‌وی با بیان اینکه‌ طلاکاری گلدسته‌های حرم امامین عسکریین (ع) در هفته‌های آینده تکمیل می‌شود، می‌گوید: تلاش ستاد بازسازی عتبات توسعه و بازسازی این‌مکان مقدس است که امیدواریم با همکاری تولیت ومتولیان این آستان توسعه و بازسازی حرم به خوبی انجام شود.

در سال‌های اخیر پس از تخریب حرم امامین عسکریین (ع)، تاکنون‌چندین صحن و شبستان ساخته شده است و این مکان مقدس که در سال‌های گذشته ناامن بود و شاید تعداد زوار آن انگشت‌شمار بود، اکنون با برقراری امنیت شاهد حضور پرشور زوار است و زائران از راه‌های دور و نزدیک به حرم امامین عسکریین (ع) مشرف شده‌و به زیارت می‌پردازند. در این مکان مقدس برخی نیز اسکان می‌یابند و از غذای حضرتی نیز متنعم می‌شوند. در ایام‌ ‌محرم و صفر نیز هر ساله در حرم امامین عسکریین (ع) موکب‌های پذیرایی از زائران راه‌اندازی می‌شود.

در حرم امامین عسکریین (ع) سامرا قبور مطهر دو امام شیعیان، امام هادی (ع) و امام حسن عسکری (ع) است. همچنین حضرت نرجس خاتون (س) مادر امام زمان (عج)، حضرت حکیمه خاتون دختر امام جواد (ع) در این مکان مقدس تدفین شدند. البته حضرت سمانه مادر امام هادی (ع) و مغربیه مادر امام حسن عسکری (ع) و شمار دیگری از خاندان اهل بیت (ع) در حرم امامین عسکریین (ع) در سرداب و نزدیکی ضریح امامین عسکریین (ع) مدفون هستند.




 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

آرمان امروز : سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است. فاطمه مهاجرانی روز جمعه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا، در واکنش به [ ]

 هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟
۱ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟

رئیس جمهوری آمریکا در حالی که واشنگتن فشار بر تهران را افزایش می‌دهد و مذاکرات برای پایان دادن به جنگ بین دو کشور همچنان متوقف مانده، «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی» علیه ایران را اعلام کرد.

 دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن

سرمایه‌گذاری در معدن لزوما به همان میزان به تولید منجر نمی‌شود و فاصله میان وزن سرمایه و تولید، در فعالیت‌های مختلف معدنی متفاوت است. مس و سنگ‌آهن در گروه فعالیت‌هایی قرار دارند که سهم تولیدشان از سهم سرمایه‌گذاری بیشتر است. در مقابل، طلا و شن و ماسه سهمی بالاتر از تولید خود در سرمایه‌گذاری دارند. داده‌های مرکز آمار ایران از معادن در حال بهره‌برداری نشان می‌دهد سنگ‌آهن با سهم ۳۵درصدی از سرمایه‌گذاری، ۵۰درصد از ارزش تولید معدن را در اختیار دارد و مس نیز با جذب حدود ۱۲درصد از سرمایه‌گذاری، ۲۶درصد از تولید را ایجاد کرده است. در نقطه مقابل، سنگ طلا ۶درصد از سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده، اما سهم آن از ارزش تولید تنها 1.5درصد بوده است؛ وضعیتی که در شن و ماسه نیز با 13.5درصد سهم سرمایه‌گذاری در برابر ۴درصد سهم تولید دیده می‌شود.

 امام خمینی: حضرت صاحب(عج) ذخیره الهی برای اجرای عدالت است/ مهدی منتظر از کعبه ندا می‌دهد و بشریت را به توحید می‌خواند
۱ ساعت قبل / سایت جماران

امام خمینی: حضرت صاحب(عج) ذخیره الهی برای اجرای عدالت است/ مهدی منتظر از کعبه ندا می‌دهد و بشریت را به توحید می‌خواند

امام خمینی معتقدند که در سایه اسلام و عمل به احکام و دستورهای اسلام، زمینه رشد عقلانی برای پذیرش آگاهانه و با معرفت برای بشر عموما و جهان اسلام خصوصا فراهم می شود. در چنین شرایطی است که بذر فطرت توحیدی که در نهاد همه انسان ها نهفته است، شکوفه می زند و به بار می نشیند.

 تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور

دنیای اقتصاد: معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه مشکل مرخصی پلاک‌های موقت منطقه آزاد انزلی تا پایان شهریورماه حل خواهد شد، گفت: واردات خودرو به مناطق آزاد باعث افزایش رضایتمندی عمومی، اشتغال‌زایی و ارتقای امنیت عبور و مرور جاده‌ها شده‌ است‌. به گزارش ایرنا، سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور در همایش توجیهی شرکت‌های واردکننده خودرو با موضوع فرآیند اخذ کاردکس و ترخیص خودروهای پلاک منطقه، بیان کرد: به دنبال شماره‌گذاری خودروهای مناطق آزاد، سرمایه خودرویی نیز جذب شد. معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه برای خودروهای عمرانی و کشاورزی در مناطق آزاد، پلاک جدیدی طراحی شده، عنوان کرد: با طراحی این پلاک فعالان این حوزه نیز می‌توانند از ظرفیت موجود بهره‌مند شوند.

 فرهنگ می‌تواند زبان اتحاد ملت‌های جبهه مقاومت باشد
۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

فرهنگ می‌تواند زبان اتحاد ملت‌های جبهه مقاومت باشد

«رویای نیمه‌شب» قصه شیرینی است؛ مخلوطی از تضاد‌های مختلف بین زن و مرد، ثروت و فقر، حسادت و گذشت و فداکاری. اگر خوب دقت کنیم، می‌بینیم که مثل همه داستان‌های د...