قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۱

رفاه، آموزش و عمران؛ وعده‌ها کِی به زندگی مردم آبادان و خرمشهر می‌رسد؟

بیش از یک سال از آغاز مدیریت جدید سازمان منطقه آزاد اروند می‌گذرد، مدیریتی که با انتقادهای صریح از عملکرد مدیران گذشته و وعده ایجاد تحول، امیدهایی را در میان مردم آبادان و خرمشهر ایجاد کرد، اما امروز مطالبه مردم دیگر شنیدن وعده و مقایسه با گذشته نیست، شهروندان آبادان و خرمشهر می‌خواهند بدانند در حوزه‌های رفاه، آموزش، عمران و اشتغال، چه دستاورد ملموس و ماندگاری برای آنان رقم خورده است.
 رفاه، آموزش و عمران؛ وعده‌ها کِی به زندگی مردم آبادان و خرمشهر می‌رسد؟



۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

دبیر مناطق آزاد:دوغارون ظرفیت جهش اقتصادی و تجاری را دارد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تایباد، حسین فروزان،دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، در نخستین سفر کاری خود به خراسان رضوی، با حضور در منطقه آزاد دوغارون از ظرفیت‌ها، پروژه‌ها و طرح‌های سرمایه‌گذاری این منطقه بازدید کرد.

فروزان در نشست با محمدرضا مودودی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد دوغارون، اعضای هیئت‌مدیره و معاونان سازمان، نماینده مردم تربت‌جام، تایباد، صالح‌آباد و باخرز در مجلس شورای اسلامی، فرماندار تایباد، مدیرکل گمرک دوغارون و جمعی از سرمایه‌گذاران اظهار کرد: مناطق آزاد امانتی در اختیار مدیران هستند و باید از ظرفیت‌های آن‌ها در مسیر منافع مردم و توسعه کشور استفاده شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری دوغارون گفت: عمران و آبادانی، توسعه زیرساخت‌ها، تسهیل سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال باید در اولویت مناطق آزاد قرار گیرد و هدف نهایی نیز تولید ثروت برای مردم باشد.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: ایجاد فرصت‌های پایدار اقتصادی می‌تواند به بهبود شرایط زندگی مردم و افزایش امید در میان جوانان منجر شود و مناطق آزاد باید با فراهم کردن بستر مناسب، زمینه حضور و فعالیت بخش خصوصی را تقویت کنند.

فروزان با تأکید بر ضرورت اعتماد به بخش خصوصی تصریح کرد: بخش خصوصی توانمند باید در اجرای طرح‌های اقتصادی نقش‌آفرینی کند و مناطق آزاد نیز با تسهیل فرآیندها، رفع موانع و حمایت از سرمایه‌گذاران، زمینه تحقق این ظرفیت را فراهم کنند.

وی شفافیت و رعایت قانون در واگذاری فرصت‌های سرمایه‌گذاری را ضروری دانست و گفت: طرح‌های سرمایه‌گذاری باید به‌صورت شفاف و ضابطه‌مند از طریق فراخوان‌های عمومی اعلام شوند تا بهترین پیشنهادها و توانمندترین سرمایه‌گذاران برای اجرای پروژه‌ها انتخاب شوند.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی همچنین توجه به مسئولیت‌های اجتماعی، توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست و توسعه آموزش‌های مهارتی را از دیگر ضرورت‌های مناطق آزاد عنوان کرد.

فروزان بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی میان منطقه آزاد، گمرک، مرزبانی، فرمانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی نیز تأکید کرد و گفت: حل مسائل مرزی، تسهیل تردد و رونق تجارت نیازمند همکاری همه دستگاه‌هاست و هیچ سازمانی به‌تنهایی نمی‌تواند این مسیر را به سرانجام برساند.

وی در پایان با قدردانی از تلاش مدیران، سرمایه‌گذاران و مسئولان حاضر در نشست، ابراز امیدواری کرد با تقویت همکاری‌های بین‌دستگاهی و تسهیل فعالیت‌های اقتصادی، روند توسعه منطقه آزاد دوغارون و رونق تجارت مرزی شتاب بیشتری بگیرد.

انتهای پیام/282  




 در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...

 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.