قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

توسعه سامانه‌های نوین آبیاری برنامه اولویت‌دار کشاورزی اردبیل

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: توسعه سامانه‌های نوین آبیاری و برندسازی محصولات تولید شده از برنامه‌های اولویت‌دار کشت و صنعت اردبیل است‌.
 توسعه سامانه‌های نوین آبیاری برنامه اولویت‌دار کشاورزی اردبیل

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، بهروز خلیلی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل امروز در نشست پیگیری پروژه‌های سرمایه‌گذاری مشارکتی شرکت کشت و صنعت پارس که با حضور سرمایه‌گذاران، اعضای هیأت‌مدیره این شرکت و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: زمینه آغاز عملیات اجرایی تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری منعقدشده در جریان سفر ریاست جمهوری با مشارکت کشت و صنعت پارس و بخش خصوصی فراهم شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های اولویت‌دار این مجموعه افزود: توسعه سامانه‌های نوین آبیاری، برندسازی محصولات، گسترش صادرات، توسعه باغات مدرن، ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی و همچنین احداث مجتمع‌های گاو شیری، از مهم‌ترین محورهای سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده در کشت و صنعت پارس است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل تاکید کرد: اجرای این طرح‌ها ضمن افزایش بهره‌وری و ارزش افزوده در بخش کشاورزی، نقش مهمی در جذب سرمایه‌گذاری، توسعه تولید، ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی استان خواهد داشت. کد مطلب 2253930



 آب 91 طرح کشاورزی یزد از ظرفیت واحدهای خلع‌ید‌شده تأمین شد - تسنیم
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

آب 91 طرح کشاورزی یزد از ظرفیت واحدهای خلع‌ید‌شده تأمین شد - تسنیم

استانها

علیرضا طاقه‌باف، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، با اشاره به برنامه این سازمان برای استفاده مؤثر از ظرفیت‌های موجود گفت: آب مربوط به طرح‌ها و واحدهایی که خلع‌ید شده‌اند، پس از تعیین تکلیف و با هدف جلوگیری از بلااستفاده ماندن ظرفیت‌های موجود، به طرح‌ها و واحدهای تولیدی واجد شرایط و دارای اولویت اختصاص پیدا کرده است.

وی افزود: از محل ظرفیت آبی طرح‌های خلع‌یدشده، نیاز آبی 91 طرح و واحد تولیدی بخش کشاورزی استان تأمین شده که مجموع این میزان حدود 300 هزار مترمکعب است. این اقدام با هدف بازگرداندن ظرفیت‌های غیرفعال به چرخه تولید و هدایت منابع موجود به سمت فعالیت‌های اقتصادی و مولد انجام شده است.

طاقه‌باف با اشاره به جایگاه طرح‌های بزرگ‌مقیاس دامپروری اظهار کرد: بخش قابل توجهی از ظرفیت اختصاص‌یافته به تأمین آب مورد نیاز مگافارم‌ها اختصاص داشته و در همین راستا، آب مورد نیاز 18 طرح مگافارم با مجموع ظرفیت حدود 150 هزار مترمکعب از این محل تأمین شده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: مگافارم‌ها و واحدهای پرورش گوسفند پرواری به دلیل ظرفیت بالای خود در توسعه تولید دام و تأمین گوشت قرمز، در زمره طرح‌های اولویت‌دار بخش کشاورزی استان قرار دارند و فراهم شدن زیرساخت‌های مورد نیاز آن‌ها می‌تواند به استمرار تولید و تقویت زنجیره تأمین محصولات پروتئینی کمک کند.

وی تصریح کرد: تخصیص آب حاصل از طرح‌های خلع‌یدشده به معنای ایجاد منابع یا ظرفیت آبی جدید نیست، بلکه با این اقدام، ظرفیت‌هایی که پیش از این در اختیار طرح‌های غیرفعال قرار داشته‌اند، پس از تعیین تکلیف و بررسی شرایط، به صورت هدفمند در اختیار طرح‌های دارای اهلیت، توجیه اقتصادی و اولویت تولیدی قرار می‌گیرند.

طاقه‌باف با تأکید بر ضرورت افزایش تولید محصولات پروتئینی افزود: حمایت از واحدهای دامپروری و مگافارم‌ها، به‌ویژه واحدهای پرورش گوسفند پرواری، می‌تواند در افزایش تولید گوشت قرمز، تقویت امنیت غذایی و بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی مردم اثرگذار باشد.

وی در پایان گفت: رویکرد سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، استفاده حداکثری و هدفمند از ظرفیت‌های …



 پیش‌بینی برداشت ۴.۵ تن برنج در هر هکتار از شالیزار‌های بویراحمد
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

پیش‌بینی برداشت ۴.۵ تن برنج در هر هکتار از شالیزار‌های بویراحمد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدخت حبیبی، مدیر جهاد کشاورزی بویراحمد با اشاره به اهمیت مراقبت از شالیزارها اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب، پیش‌بینی می‌شود میانگین عملکرد برنج در هر هکتار به حداقل ۴.۵ تن برسد.

وی افزود: کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی در مرحله داشت، شالیکاران را درباره مبارزه با آفات و مدیریت بهینه مصرف آب راهنمایی می‌کنند تا عوامل کاهش تولید به حداقل برسد و محصول با کیفیت مطلوب روانه بازار شود.
در ادامه حتما بخوانید تعویض لوله‌های ۲۵ ساله چاه آب پاتاوه برای جبران افت ۱۰ لیتری دبی

مدیر جهاد کشاورزی بویراحمد خاطرنشان کرد: نظارت مستمر بر مزارع و انتقال یافته‌های نوین تحقیقاتی به بهره‌برداران از برنامه‌های این مدیریت در فصل زراعی جاری است و همکاری کشاورزان می‌تواند به تولید محصول برنج در شهرستان کمک کند.

 



 پرداخت 2 همت تسهیلات کشاورزی در هرمزگان - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پرداخت 2 همت تسهیلات کشاورزی در هرمزگان - تسنیم

استانها

وهب متقی نیا مدیرعامل بانک کشاورزی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس، با اشاره به سفر کاری خود به همراه وزیر جهاد کشاورزی به استان هرمزگان اظهار داشت: در راستای حمایت از تولید و فعالان اقتصادی بخش کشاورزی، برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای برای اعطای تسهیلات و پشتیبانی مالی از طرح‌های زیربنایی استان هرمزگان صورت گرفته است.

وی با تشریح بازدیدهای میدانی صورت‌گرفته از پروژه‌های شاخص استان افزود: از نخستین ساعات روز، به همراه وزیر محترم جهاد کشاورزی از پروژه‌های کلیدی استان از جمله اسکله صیادی شهد، سیلوهای ذخیره‌سازی گندم و طرح‌های گردشگری و بوم‌گردی بازدید به عمل آمد تا روند پیشرفت و نیازهای اعتباری این طرح‌ها از نزدیک بررسی شود.

مدیرعامل بانک کشاورزی به آمار عملکرد این بانک در استان اشاره کرد و گفت: بانک کشاورزی در سال گذشته بیش از 8 هزار میلیارد تومان (8 همت) تسهیلات در استان هرمزگان پرداخت کرده است که بیش از 62 درصد از این اعتبارات مستقیماً به حوزه کشاورزی و توسعه تولید اختصاص یافت.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون نیز بیش از 2 هزار میلیارد تومان (2 همت) تسهیلات جدید به فعالان این بخش پرداخت شده است. این روند حمایتی تا پایان سال در بخش‌های اولویت‌دار نظیر توسعه شیلات، تأمین سرمایه در گردش گلخانه‌ها، زراعت و باغبانی با قدرت ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل بانک کشاورزی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره وضعیت جبران خسارات وارده به بهره‌برداران و کشاورزان هرمزگانی تأکید کرد: موضوع جبران خسارات از محل تسهیلات مجزا بوده و مستقیماً به فرآیند پرداخت غرامت مربوط می‌شود در حال حاضر کارشناسان در حال ارزیابی و برآورد دقیق خسارت‌های وارده هستند.

متقی نیا در پایان خاطرنشان کرد: مجموعه صندوق بیمه محصولات کشاورزی با تمام توان پای کار است. همان‌گونه که سال گذشته این صندوق موفق شد بخش عمده و سهم بالایی از غرامت‌های تعیین‌شده را به کشاورزان و آسیب‌دیدگان پرداخت کند، امسال نیز تعهدات مالی پس از نهایی‌شدن برآوردها در کوتاه‌ترین زمان ممکن به ذی‌نفعان پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام/864  



 تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از ایستادگی صیادان هرمزگان؛ افزایش تولید آبزیان در جنگ
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از ایستادگی صیادان هرمزگان؛ افزایش تولید آبزیان در جنگ

به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، امروز در جریان بازدید از فعالیت‌های بندر صیادی بندرعباس، با قدردانی از همکاری استانداری هرمزگان، دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های مرتبط، از ایستادگی و تلاش خستگی‌ناپذیر صیادان در تداوم چرخه تولید و تأمین پایدار آبزیان تقدیر کرد.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه صیادان در دشوارترین شرایط نیز فعالیت خود را متوقف نکردند، اظهار داشت: این عزیزان با تلاش تحسین‌برانگیز، روند تخلیه شناورها و انتقال صید را استمرار بخشیدند که این اقدام ارزشمند، زمینه‌ساز تداوم و حتی افزایش تولید در این بخش شد.

نوری قزلجه افزود: تلاش مستمر جامعه صیادی موجب گردید که تولید آبزیان در ماه‌های گذشته نه‌تنها دچار وقفه نشود، بلکه با رشد همراه باشد؛ به‌گونه‌ای که در حوزه تأمین ماهی، نیاز کشور به واردات به شدت محدود شده است.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با گرامیداشت یاد شهدای جنگ، به‌ویژه شهدای جامعه صیادی، از صیادان خلیج فارس که در کنار حفظ چرخه تولید، نقش مؤثری در تأمین امنیت غذایی کشور ایفا کردند، قدردانی کرد.

وی همچنین با اشاره به بررسی میدانی خسارت‌های واردشده در هرمزگان، گفت: جمع‌بندی‌های اولیه دولت درباره خسارت‌ها، با توجه به آسیب‌های وارده به بخش صیادی، بنادر، قایق‌ها و لنج‌ها بازنگری شده است.

نوری قزلجه تأکید کرد: تدابیر لازم برای جبران خسارت‌های واردشده به صیادان و شناورهای آسیب‌دیده اتخاذ شده و این موضوع در چارچوب تصمیمات دولت پیگیری خواهد شد.



 نقش‌آفرینی مثبت فاطمه خمسه برای سفر وزیر جهادکشاورزی به قزوین
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

نقش‌آفرینی مثبت فاطمه خمسه برای سفر وزیر جهادکشاورزی به قزوین

به گزارش ایلنا از قزوین، فاطمه خمسه با اعلام این خبر گفت: این سفر برای افتتاح طرح‌های جهاد کشاورزی استان‌های قزوین و هرمزگان صورت می‌گیرد.

گفتنی است؛ فاطمه خمسه از نیروهای اصلاح‌طلب استان قزوین بود که سابقه ریاست جهاد کشاورزی استان قزوین در دولت دوازدهم را دارد و بعد از پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات به سمت مدیر کل هماهنگی امور استان‌های وزارت‌خانه یادشده منصوب شد.

بی‌تردید حضور فاطمه خمسه در تهران و وزارت جهاد کشاورزی نقش اصلی را در سفر وزیر جهاد کشاورزی به استان قزوین دارد. انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو
سایت اکوایران

صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو

محمدباقر قالیباف در سفر به عراق، در کنار تندیس شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، از شکل‌گیری «نظم جدید در منطقه» گفت.
 توصیف سازمان بهینه‌سازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: ذخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماه‌های آینده دوره اوج مصرف است، افزایش تولید موجب کاهش کیفیت می شود
سایت عصرایران

توصیف سازمان بهینه‌سازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: ذخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماه‌های آینده دوره اوج مصرف …

امروز وارد استخر واقعیت شده‌ایم و چاره‌ای نداریم جز اینکه مسئله بنزین را زودتر در دستور کار قرار دهیم.
 آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ارتش آمریکا طی هفته‌های اخیر به‌طور مخفیانه یک مسیر کشتیرانی در بخش جنوبی تنگه هرمز ایجاد کرده است که به نفتکش‌ها اجازه می‌دهد هر شب از این مسیر وارد تنگه شوند یا از آن خارج شوند.
 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار
سایت تابناک

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.
 عکس: هری و مگان؛ زندگی مشترک آن‌ها در قاب عکس
سایت تابناک

عکس: هری و مگان؛ زندگی مشترک آن‌ها در قاب عکس

شاهزاده هری و همسرش مگان، شش سال پس از کناره‌گیری از وظایف سلطنتی و نقل مکان به آمریکا، قصد دارند ماه جاری به بریتانیا بازگردند. نگاهی تصویری به فرازهایی از...
 وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست
سایت افکارنیوز

وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از سیاست‌های فعلی در حوزه مسکن، تاکید کرد:مبلغ تخصیص‌یافته برای وام مسکن نسبت به هزینه‌های واقعی ساخت‌وساز، رقم قابل‌توجهی نیست.
 نفت آمریکا از ۸۵ دلار گذشت؛ برنت در محدوده ۹۲ دلار معامله شد
سایت ایران آنلاین

نفت آمریکا از ۸۵ دلار گذشت؛ برنت در محدوده ۹۲ دلار معامله شد

قیمت نفت در معاملات پنجشنبه تحت تأثیر تشدید نااطمینانی‌های منطقه‌ای افزایش یافت؛ نفت آمریکا با رشد ۰.۸۲ درصدی به ۸۵.۰۸ دلار و نفت برنت با صعود ۰.۸۶ درصدی به ۹۲.۴۱ دلار رسید.
 پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟

سردبیر رای‌الیوم حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور در سوریه را حامل پیام‌هایی برای اردوغان و ترکیه دانست.