قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

جزئیات طرح جدید مسکن استیجاری در زنجان؛ چه کسانی می‌توانند ثبت‌نام کنند؟

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان از آغاز ثبت‌نام طرح ملی مسکن استیجاری «آشیان» در این استان خبر داد و گفت: در مرحله نخست، ۱۳۵ واحد به زوج‌های جوان واجد شرایط اختصاص می‌یابد که بخش عمده آن تا پایان شهریورماه آماده واگذاری خواهد شد.
 جزئیات طرح جدید مسکن استیجاری در زنجان؛ چه کسانی می‌توانند ثبت‌نام کنند؟



۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

نقش مهم قانون الزام در پیشگیری از کلاهبرداری، فروش مال‌غیر و جعل / ارتباط 65 تا 70 درصدی پرونده‌های قضایی با اسناد عادی

به گزارش ایلنا، حسن بابایی در حاشیه نشست منطقه‌ای اجرای ماده 14 قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول با حضور مدیران کل ثبت استان‌های گیلان، قزوین، زنجان، آذربایجان شرقی و اردبیل و شهرداران و رؤسای سازمان‌های نظام مهندسی این استان‌ها، در جمع خبرنگاران استان زنجان، افزود: اسناد عادی زمینه‌‌ساز بسیاری از کلاهبرداری‌ها، فروش مال‌غیر، جعل و سایر جرایم و دعاوی شده‌اند. در این راستا اجرای صحیح قانون الزام می‌تواند نقش پیشگیرانه بسیار مهمی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه 25 ماه از اجرای قانون الزام گذشته است، ادامه داد: به دلیل اینکه در ابتدای اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، زیرساخت‌های فنی در دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌ها فراهم نشده بود، اجرای کامل آن با تأخیر مواجه شد. اما با اقدامات صورت گرفته در سطح کشور امروز زیرساخت‌ها آماده شده و مراحل آزمایشی در چند شهر بزرگ عملیاتی شده است. در این قانون برای 6 وزارتخانه و 8 دستگاه اجرایی مرتبط تکالیفی تعیین شده و این تکالیف لازم‌الاجرا هستند.

هیچ مدیری نمی‌تواند همچنان با شیوه سنتی و روند گذشته فعالیت کند

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به دستاوردهای این قانون اشاره کرده و در این خصوص اظهار داشت: قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، بسیاری از فرایندهای کاغذی و سنتی گذشته را کنار گذاشته است و بنابراین هیچ مدیری نمی‌تواند اعلام کند که می‌خواهد همچنان با شیوه سنتی و روند گذشته فعالیت کند. اگر مدیری از اجرای تکالیف قانونی خودداری کند، این موضوع می‌تواند به عنوان ترک فعل از سوی مراجع نظارتی، انتظامی و قضایی مورد پیگیری قرار گیرد.

بابایی بر ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط در راستای اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول تأکید داشته و در این رابطه تصریح کرد: سازمان ثبت، شهرداری‌ها و سازمان‌ های نظام مهندسی باید در کنار یکدیگر قرار گیرند و یک ادبیات و اکوسیستم جدید ثبتی و حقوقی را تمرین و عملیاتی کنند. از دستگاه‌های اجرایی مسئول انتظار داریم به تکالیف مقرر در قانون عمل کنند و تعامل و همکاری بین‌بخشی را افزایش دهند تا این قانون به شکل مطلوب اجرا شود.

وی بیان داشت: ادبیات جدید ثبت مبتنی بر شفافیت، سرعت و دقت و در نهایت رضایتمندی شهروندان است و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط، راهبردهای پیش‌بینی‌ شده در قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، به ویژه در حوزه شفافیت، سلامت، صحت و دقت و مبارزه با فساد، محقق شود. هدف نهایی در اجرای این قانون ایجاد شفافیت، سلامت، صحت و دقت در معاملات و در نهایت کاهش فساد و اختلافات و افزایش رضایتمندی در میان شهروندان است.

نظام‌مندی بازار پیش‌فروش ساختمان با اجرای ماده 14 قانون الزام

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به موضوع ماده 14 قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول اشاره داشته و تأکید کرد: یکی از بخش‌ های مهم این قانون که باید اجرایی و عملیاتی شود، ساماندهی پیش‌فروش ساختمان‌ها است. متأسفانه موارد مربوط به موضوع پیش‌فروش ساختمان‌ها از معضلات دیرینه در دادگستری‌ها و همچنین از عوامل بروز مشکلات برای خریداران به شمار می‌رود. ماده 14 قانون الزام، بازار پیش‌فروش ساختمان را در یک چارچوب قانونمند و نظام‌مند قرار می‌دهد.

بابایی ابراز داشت: با اجرای ماده 14، زمینه بروز جرایمی مانند فروش مال‌غیر و کلاهبرداری در حوزه پیش‌ فروش ساختمان به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت و نقل‌وانتقال‌ها به صورت شفاف و یکپارچه انجام می‌شود. آزمایش‌های فنی اجرای ماده 14 و مراحل تست فنی این آزمایش‌ها در شهرهای مشهد و قزوین انجام شده است. مهلت یک تا 2 ماهه برای اجرای ماده 14 در شهرداری‌ها تعیین شده است و انتظار داریم سایر شهرداری‌‌ها هرچه سریع‌تر به این سیستم جدید ثبتی ملحق شوند.

وی اضافه کرد: در راستای اجرای ماده 14 قانون الزام، با همکاری سیستماتیک و فناورانه میان سازمان نظام مهندسی، شهرداری و سازمان ثبت، فرایند صدور دستور نقشه، تنظیم تقسیم‌نامه رسمی و اعطای شناسه یکتا برای واحدهای ساختمانی ساماندهی خواهد شد. در این فرآیند، فردی که اقدام به پیش‌خرید یک واحد ساختمانی می‌کند، از همان مراحل اولیه یک شناسه یکتا در سامانه دریافت خواهد کرد و هرگونه نقل‌وانتقال بعدی این واحد نیز باید به صورت رسمی و با شناسه یکتا انجام شود.

ساماندهی اسناد و یا قولنامه‌های عادی با اجرای سامانه ماده 10 قانون الزام

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به موضوع وضعیت دارندگان اسناد و یا قولنامه‌های عادی اشاره کرده و گفت: در رابطه با وضعیت افرادی که دارای اسناد و یا قولنامه‌های عادی هستند، در قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول تدابیری اندیشیده شده است. در این راستا سامانه ماده 10 قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول از بهمن ماه سال 1404 در سطح عملیاتی شده، اما به دلیل فراوانی و کثرت مراجعان، اجرای آن به صورت گام‌بندی اجرایی شده است.

بابایی به فرایندهای گام نخست ماده 10 قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول اشاره داشته و افزود: در گام نخست که از سوی ریاست قوه قضاییه ابلاغ شده، تمامی افرادی که سند عادی دارند و نسبت به اراضی و املاکی که دارای سند رسمی هستند ادعای مالکیت دارند، 2 سال فرصت دارند اسناد، مدارک و مستندات خود را در سامانه بارگذاری کنند. پس از بارگذاری مدارک، همکاران ثبتی 2 سال فرصت دارند موضوع را بررسی و نسبت به صدور سند یا رد درخواست اقدام کنند.

وی به فرایندهای گام دوم ماده 10 قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول اشاره کرده و در این خصوص ادامه داد: در گام دوم، موضوعات برای افرادی که زمین یا ملک آنها دارای قولنامه است اما هنوز برای آن ملک یا پلاک ثبتی سند رسمی صادر نشده، پیگیری خواهد شد. این افراد بخش قابل توجهی از مراجعان سامانه را شامل می‌شوند. زیرساخت‌های لازم برای اجرای گام دوم نیز فراهم شده و به زودی زمان و نحوه اقدام این افراد برای بارگذاری اسناد و مدارک اعلام خواهد شد.

صدور 11 میلیون سند سبز تک‌برگ مشمول قانون

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به آمار اسناد صادر شده پس از لازم‌الاجرا شدن قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول اشاره کرده و اظهار داشت: از زمان لازم‌الاجرا شدن این قانون در تاریخ 3 تیر ماه سال 1403 تاکنون، حدود 11 میلیون سند سبز تک‌برگ مشمول این قانون صادر شده است. این آمار نشان می‌دهد که بخش قابل توجهی از فرایندهای ثبتی کشور، در مسیر اجرای قانون الزام قرار گرفته‌ است و باید سایر بخش‌های قانون نیز با سرعت بیشتری عملیاتی شود.

بابایی تصریح کرد: خوشبختانه در روند اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، با مقاومت جدی مواجه نشده‌ایم. از روزهای نخست اجرای این قانون، مشاوران املاک همکاری خوبی داشته‌اند به گونه‌ای که امروز 92 درصد مشاوران املاک به سامانه‌های سازمان ثبت متصل شده‌اند و پیش‌نویس معاملات را در سامانه تنظیم کرده و از تنظیم قولنامه خارج از فرایند قانونی خودداری می‌کنند. نظارت‌های لازم در حال انجام است و سردفتران همکاری مناسبی با اجرای قانون دارند.

وی به برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های منطقه‌ای در رابطه با فرایند اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در سراسر کشور اشاره کرده و بیان داشت: در بازه زمانی یک تا 2 هفته آینده این کارگاه‌ها و نشست‌های منطقه‌ای در نقاط مختلف کشور برگزار می‌شود تا ابهامات، مسائل فنی و مشکلات احتمالی دستگاه‌های اجرایی بررسی و برطرف شود. برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌ها در راستای تبیین فرایندهای اجرای قانون فوق می‌تواند در روند اجرایی شدن قانون یاری‌رسان باشد. انتهای پیام/


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

آبتین تنوری، دانش‌آموز شیرازی، بر فراز دماوند ایستاد

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، این صعود که پس از ماه‌ها تمرین مستمر، آمادگی جسمانی و برنامه‌ریزی دقیق انجام شد، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای ورزشی این دانش‌آموز پایه هشتم به شمار می‌رود.

 آبتین تنوری با عبور از مسیرهای سخت و شیب‌های سنگین دماوند، توانست با تکیه بر اراده، استقامت و روحیه‌ای مثال‌زدنی، به ارتفاع ۵۶۱۰ متری این قله ملی دست یابد.

دماوند، به‌عنوان بلندترین قله ایران و نماد استواری و شکوه طبیعت کشور، هر سال میزبان کوهنوردان بسیاری از داخل و خارج از ایران است و صعود به آن نیازمند آمادگی جسمانی، مهارت فنی و روحیه‌ای قوی است. 

موفقیت آبتین تنوری که دانش آموز سال هشتم است، در فتح این قله، نشان‌دهنده توانمندی نسل نوجوان و اهمیت توجه به ورزش، به‌ویژه کوهنوردی، در میان دانش‌آموزان است.

 مربیان و دوستان آبتین، این موفقیت را نتیجه تلاش، نظم، پشتکار و علاقه او به ورزش دانسته و ابراز امیدواری کرده‌اند که این دانش‌آموز پرتلاش در آینده نیز در عرصه‌های ورزشی و علمی افتخارآفرینی‌های بیشتری برای استان فارس و کشور رقم بزند.

صعود آبتین تنوری به قله دماوند، تنها یک موفقیت ورزشی نیست؛ بلکه پیامی روشن برای نوجوانان است که با هدف‌گذاری، تلاش مستمر، صبر و اعتماد به توانایی‌های خود، می‌توان بر دشوارترین مسیرها غلبه کرد و به بلندترین قله‌های موفقیت دست یافت.

این دستاورد ارزشمند، بار دیگر ثابت کرد که جوانان و نوجوانان با انگیزه، پشتکار و حمایت خانواده و مربیان، می‌توانند در عرصه‌های مختلف بدرخشند و الهام‌بخش هم‌نسلان خود باشند.


۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رفع گره قانونی 4803 واحد مسکن مهر مهستان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مصطفی رضایی، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید مهستان از رفع مشکل قانونی پروژه‌های باقی‌مانده مسکن مهر و آغاز مجدد عملیات اجرایی در واحدهای متوقف شده خبر داد و گفت: در حال حاضر 4 هزار و 803 واحد مسکن مهر باقی‌مانده که 60 درصد از این میزان مربوط به پروژه‌های «هسا 1» و «هسا 5» است.

وی تصریح کرد: پایان یافتن مدت قراردادهای پیمانکاران، مانعی جدی در مسیر تخصیص بودجه دولتی و تکمیل این پروژه‌ها ایجاد کرده بود زیرا طبق قوانین موجود، امکان پرداخت بودجه به قراردادهای منقضی‌شده وجود نداشت. در خردادماه 1405، با پیگیری‌های مستمر و با عنایت به مصوبه شورای دستگاه‌های نظارتی استان، دستور تمدید قراردادهای پروژه‌های مسکن مهر مهستان تا پایان سال جاری صادر شد.

رضایی با تأکید بر اهمیت این مصوبه خاطرنشان کرد: اگر این اقدام صورت نمی‌گرفت، ناچار به ورود به فرآیندهای قضایی طولانی می‌شدیم که منجر به معطل شدن چندین ساله متقاضیان و توقف پروژه‌های پنج هزار واحدی می‌شد. با این مصوبه، عملیات اجرایی در پروژه‌هایی که تا 98 درصد پیشرفت داشتند و در حالت قفل‌شده قرار داشتند، مجدداً آغاز به کار شده است.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید مهستان با اشاره به وضعیت پروژه‌های فعال اظهار کرد: در حال حاضر، مجموعه‌های هسا 1، 2، 3، 4 و 5 با پیگیری‌های مستمر در حال تکمیل هستند و هدف ما این است که این پروژه‌ها را تا پایان سال جاری به مرحله بهره‌برداری برسانیم.

وی با اشاره به وضعیت فیزیکی واحدهای نیمه‌تمام در منطقه بلوار رسول اکرم که سال‌ها با مشکلاتی نظیر رهاشدگی و آشفتگی زیرساخت‌های برقی مواجه بودند، گفت: این پروژه‌ها که به دلیل توقف فعالیت‌ها، از نمای بلوار رسول اکرم به وضوح قابل‌مشاهده بودند، با یک اقدام راهبردی تغییر مسیر دادند.

رضایی با بیان اینکه ما موفق شدیم حدود 2 هزار و 400 واحد از این پروژه‌ها را به طرح نهضت ملی مسکن منتقل کنیم، تأکید کرد: با فعال شدن مجدد این پروژه‌ها تحت قالب نهضت ملی، با امیدواری فراوان برنامه‌ریزی شده است تا این واحدها نیز تا سال آینده به مرحله بهره‌برداری نهایی و تحویل به شهروندان برسند.

انتهای پیام/  




 قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۲ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، قیمت روغن موتور خودرو در مردادماه همچنان تحت تأثیر موج تازه‌ای از تغییرات هزینه‌ای قرار دارد و بررسی بازار نشان می‌دهد خریداران با...

 عکس: مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم مطهر رضوی
۵۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

عکس: مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم مطهر رضوی

مراسم بزرگداشت چهلمین روز تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید حضرت آیت‌الله‌العظمی سیّدعلی حسینی خامنه‌ای و اعضای خانواده ایشان از سوی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی ح...

 زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟

مشکلات آموزش و پرورش برآمده از همه دولتهای گذشته است، اما در دولت فعلی هم وزارتخانه مربوطه نتوانسته تدبیر و ابتکار عمل خاصی از خود بروز و ظهور دهد.

 در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است
۲ ساعت قبل / سایت انتخاب

در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

انتخاب پله به‌جای آسانسور شاید ساده به نظر برسد، اما داده‌های تازه نشان می‌دهد همین عادت روزمره می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۳ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.