قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

پیگیری مطالبات راهبردی کرمان و راور در نشست تخصصی با معاون وزیر راه و شهرسازی

نماینده مردم کرمان و راور، در نشست تخصصی با دکتر نبیئیان معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان ملی زمین و مسکن، خواستار تسریع در روند تأمین زمین و توسعه زیرساخت‌های مسکن در منطقه شد.
 پیگیری مطالبات راهبردی کرمان و راور در نشست تخصصی با معاون وزیر راه و شهرسازی



۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رفع گره قانونی 4803 واحد مسکن مهر مهستان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مصطفی رضایی، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید مهستان از رفع مشکل قانونی پروژه‌های باقی‌مانده مسکن مهر و آغاز مجدد عملیات اجرایی در واحدهای متوقف شده خبر داد و گفت: در حال حاضر 4 هزار و 803 واحد مسکن مهر باقی‌مانده که 60 درصد از این میزان مربوط به پروژه‌های «هسا 1» و «هسا 5» است.

وی تصریح کرد: پایان یافتن مدت قراردادهای پیمانکاران، مانعی جدی در مسیر تخصیص بودجه دولتی و تکمیل این پروژه‌ها ایجاد کرده بود زیرا طبق قوانین موجود، امکان پرداخت بودجه به قراردادهای منقضی‌شده وجود نداشت. در خردادماه 1405، با پیگیری‌های مستمر و با عنایت به مصوبه شورای دستگاه‌های نظارتی استان، دستور تمدید قراردادهای پروژه‌های مسکن مهر مهستان تا پایان سال جاری صادر شد.

رضایی با تأکید بر اهمیت این مصوبه خاطرنشان کرد: اگر این اقدام صورت نمی‌گرفت، ناچار به ورود به فرآیندهای قضایی طولانی می‌شدیم که منجر به معطل شدن چندین ساله متقاضیان و توقف پروژه‌های پنج هزار واحدی می‌شد. با این مصوبه، عملیات اجرایی در پروژه‌هایی که تا 98 درصد پیشرفت داشتند و در حالت قفل‌شده قرار داشتند، مجدداً آغاز به کار شده است.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید مهستان با اشاره به وضعیت پروژه‌های فعال اظهار کرد: در حال حاضر، مجموعه‌های هسا 1، 2، 3، 4 و 5 با پیگیری‌های مستمر در حال تکمیل هستند و هدف ما این است که این پروژه‌ها را تا پایان سال جاری به مرحله بهره‌برداری برسانیم.

وی با اشاره به وضعیت فیزیکی واحدهای نیمه‌تمام در منطقه بلوار رسول اکرم که سال‌ها با مشکلاتی نظیر رهاشدگی و آشفتگی زیرساخت‌های برقی مواجه بودند، گفت: این پروژه‌ها که به دلیل توقف فعالیت‌ها، از نمای بلوار رسول اکرم به وضوح قابل‌مشاهده بودند، با یک اقدام راهبردی تغییر مسیر دادند.

رضایی با بیان اینکه ما موفق شدیم حدود 2 هزار و 400 واحد از این پروژه‌ها را به طرح نهضت ملی مسکن منتقل کنیم، تأکید کرد: با فعال شدن مجدد این پروژه‌ها تحت قالب نهضت ملی، با امیدواری فراوان برنامه‌ریزی شده است تا این واحدها نیز تا سال آینده به مرحله بهره‌برداری نهایی و تحویل به شهروندان برسند.

انتهای پیام/  


۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

واگذاری سالانه 50 قطعه زمین رایگان برای توسعه ورزش روستایی در گلستان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، داوود خسروی عصر امروز در مراسم افتتاح زمین چمن مصنوعی روستای یساقی اظهار کرد: بنیاد مسکن استان هر سال حدود 50 قطعه زمین با کاربری ورزشی را برای احداث زمین‌های چمن مصنوعی تأمین و به‌صورت رایگان در اختیار اداره کل ورزش و جوانان قرار می‌دهد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان افزود: این اقدام با هدف فراهم کردن دسترسی عادلانه‌تر روستاییان به امکانات ورزشی و ایجاد بستر مناسب برای فعالیت نوجوانان و جوانان انجام می‌شود و بنیاد مسکن در کنار اداره کل ورزش و جوانان و دهیاری‌ها در اجرای این طرح‌ها مشارکت دارد.

وی با اشاره به آثار اجتماعی توسعه امکانات ورزشی در روستاها گفت: ایجاد فضاهای ورزشی صرفاً به معنای ساخت یک زمین فوتبال نیست، بلکه می‌تواند زمینه‌ساز افزایش نشاط اجتماعی، ارتقای سلامت، شناسایی استعدادهای ورزشی و تقویت ماندگاری جمعیت جوان در روستاها باشد.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن گلستان در این حوزه از مجموعه‌های پیشرو در کشور محسوب می‌شود، ادامه داد: تأمین زمین مورد نیاز برای اجرای پروژه‌های ورزشی یکی از اقداماتی است که با رویکرد مسئولیت اجتماعی دنبال می‌شود و تلاش داریم این همکاری در سال‌های آینده نیز استمرار داشته باشد.

مدیرکل بنیاد مسکن گلستان درباره پروژه روستای یساقی نیز گفت: برای اجرای این طرح، 2 هزار و 500 مترمربع زمین با کاربری ورزشی توسط بنیاد مسکن استان تأمین و به‌صورت رایگان در اختیار اداره کل ورزش و جوانان قرار گرفت.

وی افزود: این زمین پس از طی مراحل لازم در اختیار مجموعه متولی ورزش قرار گرفت و با مشارکت بنیاد مسکن، اداره کل ورزش و جوانان و دهیاری، عملیات احداث زمین چمن مصنوعی روستا به پایان رسید و این مجموعه در اختیار مردم قرار گرفت.

خسروی تأکید کرد: روستاهای گلستان از ظرفیت قابل توجهی در حوزه ورزش برخوردارند و فراهم کردن امکانات مناسب می‌تواند به شناسایی و پرورش استعدادهای ورزشی کمک کند؛ از این رو بنیاد مسکن استان آمادگی دارد در چارچوب وظایف و ظرفیت‌های قانونی خود، همکاری با مجموعه ورزش و جوانان و مدیریت روستاها را ادامه دهد.

وی خاطرنشان کرد: توسعه امکانات ورزشی در مناطق روستایی باید در کنار سایر برنامه‌های توسعه روستا دنبال شود تا روستاییان به‌ویژه نسل جوان برای برخورداری از امکانات اولیه زندگی، ناچار به ترک محل سکونت خود نباشند.

انتهای پیام/  


۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

اجرای عملیات برق‌رسانی به طرح نهضت ملی مسکن 8100 واحدی شهرستان اراک

به گزارش ایلنا، محمد نیکویی در جریان بازدید از طرح نهضت ملی مسکن اراک، شهرستان افزود: با تأمین تجهیزات و ملزومات مورد نیاز، عملیات اجرایی برق‌رسانی به این طرح آغاز شده است و تلاش می‌شود با تسریع در اجرای شبکه، بسترهای لازم برای بهره‌برداری از این واحدهای مسکونی در موعد مقرر فراهم شود.

وی به اهمیت تأمین به‌موقع زیرساخت‌های زیربنایی این طرح اشاره کرده و ادامه داد: تأمین برق پایدار و مطمئن، از الزامات اصلی آماده‌سازی واحدهای نهضت ملی مسکن است و در این راستا شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اجرای این پروژه را تا تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز، با جدیت پیگیری خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اظهار داشت: هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و تأمین به موقع تجهیزات، نقش مهمی در شتاب‌بخشی به اجرای این پروژه دارد. تلاش مجموعه صنعت برق بر این است که زیرساخت برق متناسب با روند پیشرفت پروژه و نیاز واحدها در سریع‌ترین زمان ممکن تأمین شود. انتهای پیام/




 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 حساب یارانه‌بگیران شارژ شد؛ جزئیات واریز یارانه مرداد اعلام شد
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

حساب یارانه‌بگیران شارژ شد؛ جزئیات واریز یارانه مرداد اعلام شد

یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های چهار تا نه در سراسر کشور واریز و قابل برداشت شد.

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر
۳ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر

هم میهن/متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تجربهٔ ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ جلوی چشم ماست! هیچ نیروی سیاسی را نمی‌توان یافت که از آن ماجرا درس لازم را گرفته باشد. احمد زیدآبادی| چرا در ادبیات فارسی این همه بر درس گرفتن از تاریخ تأکید شده است؟ به این دلیلِ روشن که ما

 مهدی طارمی در تیم فرهاد مجیدی
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

مهدی طارمی در تیم فرهاد مجیدی

مهدی طارمی دیگر جایی در فوتبال اروپا ندارد و گویا تنها چاره اش حضور در لیگ امارات است!

 وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...