قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

ترامپ: دیدار با نتانیاهو و زلنسکی بسیار خوب بود/ درباره موضوعات بسیار مهمی بحث شد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با انتشار تصاویری جداگانه از دیدارهای خود با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین اعلام کرد که دیدارهای جداگانه اش با آنها «بسیار خوب بود.»
 ترامپ: دیدار با نتانیاهو و زلنسکی بسیار خوب بود/ درباره موضوعات بسیار مهمی بحث شد



۶ ساعت قبل / سایت مشرق

شکستِ فاجعه‌بار و تاریخی آمریکا در برابر ایران

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات جان مرشایمر، نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی را منتشر کرد که معتقد است:

تنها راه خروج، تسلیم شدن در برابر ایرانی‌هاست. زمان زیادی صرف پرسیدن این سؤال می‌شود که چطور رئیس‌جمهور ترامپ تا این حد احمق بود که در ۲۸ فوریه به ایران حمله کند؟

برای ترامپ هیچ راهی وجود ندارد که حتی بتواند با یک پیروزی محدود از این جنگ خارج شود؛ پیروزی کامل که پیش‌کش! او حتی نمی‌تواند یک پیروزی محدود به دست آورد؛ او یا بهتر است بگویم آمریکا دچار یک شکست قاطع خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۶ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رسانه: نیروهای مسلح روسیه به توانایی خود در نفوذ به پدافند هوایی اوکراین اطمینان بیشتری پیدا کردهاند

رسانه‌: نیروهای مسلح روسیه به توانایی خود در نفوذ به پدافند هوایی اوکراین اطمینان بیشتری پیدا کرده‌اند

یک روزنامه آمریکایی به ذخایر خالی‌شده موشک‌های رهگیر اوکراین و پدافند هوایی بیش از حد گسترده اوکراین اشاره کرد. در این مقاله آمده است که اوکراین در ماه ژوئیه کمتر از یک سوم موشک‌های بالستیک را رهگیری کرده است.

پیش از این، اسپوتنیک گزارش داده بود که نیروی هوایی اوکراین انتشار آمار موشک‌های رهگیری‌شده را متوقف کرده است و یوری ایگنات، سخنگوی این نیرو، تأیید کرد که دیگر اطلاعاتی درباره تعداد موشک‌های رهگیری‌شده یا نشده منتشر نخواهد شد.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۶ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رسانه: کشورهای آسیایی در پی تصمیمات ترامپ، هزینههای دفاعی خود را افزایش میدهند

رسانه‌: کشورهای آسیایی در پی تصمیمات ترامپ، هزینه‌های دفاعی خود را افزایش می‌دهند

تصمیمات اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، کشورهای آسیایی را به سمت افزایش هزینه‌های دفاعی خود و برقراری روابط مشارکتی جایگزین، سوق می‌دهد. این مطلب را رسانه‌های غربی به نقل از دیپلمات‌ها و منابع دیگر گزارش کرده‌اند.

این هفته، ترامپ از کاهش رزمایش‌های نظامی مشترک با کره‌ جنوبی خبر داد و همچنین اعلام کرد که قصد دارد تا پایان سال جاری با کیم جونگ‌اون، رهبر کره‌ شمالی، دیدار کند.

طبق گزارش‌های رسانه‌ها، این اقدامات باعث شده است که کشورهای منطقه درباره میزان اتکای خود به ایالات متحده در مسائل امنیتی به تأمل بیفتند.

یکی از دیپلمات‌های آسیایی به خبرنگاران گفت: "انتظار داشته باشید که به سمت اتکا به نیروهای خودی حرکت کنیم".

اشاره شده است که کشورهای منطقه ممکن است سرمایه‌گذاری در دفاع از خود، از جمله سیستم‌های پدافند هوایی و ضدموشکی را افزایش دهند و همکاری نظامی با استرالیا و کشورهای اروپایی را گسترش دهند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم

حزب‌الله مصاحبه خیالی العربیه با یک منبع نزدیک به خود را درخصوص بلندی‌های علی‌الطاهر کذب خواند.

 سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود

اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، گفت که به اسرائیل توضیح داده است که کشورش هیچ برنامه‌ای برای ایجاد یک پایگاه نظامی ترکیه در پایگاه هوایی ابوظهور ندارد.

 وزیر خارجه عربستان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز، اولویت‌های ما در منطقه هستند
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

وزیر خارجه عربستان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز، اولویت‌های ما در منطقه هستند

وزیر امور خارجه عربستان بر لزوم باز، امن و عاری‌بودن تنگه هرمز، باب‌المندب و تمام مسیرهای دریایی از هر گونه تهدید تأکید کرد.

 روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

پس از سه دهه روابط نزدیک پکن و تل آویو، این مناسبات متاثر از تحولات جهانی و منطقه‌ای رو به افول گراییده است.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.