قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۸

هشدار بانک بزرگ آمریکا درباره خطر بسته شدن هرمز/ سرعت بازیابی تولید نفت به شدت کاهش می‌یابد

‌ بانک سرمایه‌گذاری گلدمن ساکس هشدار داد در حالی که تولیدکنندگان نفت منطقه کار بازگشایی چاه‌های تعطیل شده در جنگ را آغاز کرده بودند، تنش‌ها در هرمز بهبود عرضه نفت را با مانع جدی مواجه می‌کند.
 هشدار بانک بزرگ آمریکا درباره خطر بسته شدن هرمز/ سرعت بازیابی تولید نفت به شدت کاهش می‌یابد



۲۱ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

قیمت نفت در بحبوحه ادامه درگیری آمریکا و ایران همچنان بالا ماند

به نقل از الجزیره، بهای معاملات آتی نفت برنت تا ساعت ۰۱:۴۲ به وقت گرینویچ با ۴ سنت، معادل ۰.۰۴ درصد، افزایش به ۹۳.۸۲ دلار در هر بشکه رسید.

نفت خام وست‌تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) با ۶ سنت، معادل ۰.۰۶ درصد کاهش، ۸۶.۷۸ دلار معامله شد.

با ادامه اختلال در عرضه نفت خاورمیانه به دلیل بن‌بست درگیری آمریکا و ایران، بازار نفت در مسیر ثبت دومین رشد هفتگی متوالی قرار دارد.

برنت طی پنج جلسه معاملاتی گذشته بیش از ۷ درصد و WTI بیش از ۸ درصد افزایش یافته‌اند و هر دو شاخص به بالاترین سطح خود از ۲۴ ژوئیه رسیده‌اند. این افزایش پس از رشد بیش از ۲ درصدی هر دو شاخص در جلسه معاملاتی قبلی رخ داده است. 


۴۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ونس: باید بتوانیم نفت بیشتری از تنگه هرمز خارج کنیم

کد خبر: 787375 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۰۹:۰۶:۰۰ اعتمادآنلاین |

«جی دی ونس» روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت وگویی با تکرار زیاده خواهی ها به رغم شکست سیاست فشار حداکثری و تحریم های واشنگتن طی دهه های گذشته مدعی شد: «ما به اعمال این فشار ادامه خواهیم داد، چون معتقدیم این بهترین راه برای دستیابی نهایی به هدف نهایی است.»

به نوشته ایرنا، معاو.ن رئیس جمهوری آمریکا در این گفت وگو همچنین مدعی شد: با تلاش فوق‌العاده نیروهای نظامی‌ آمریکا، توانسته ایم مقدار زیادی نفت و گاز را از تنگه هرمز خارج کنیم.»

رئیس هیات مذاکره کننده آمریکا ادعا کرد: «باید مقدار بیشتری (نفت) را (از طریق تنگه هرمز) خارج کنیم، اما این کار تا اینجا بسیار موفقیت‌آمیز بوده است، چون تنگه هرمز همان نقطه اهرم فشار ایران است.»

آمریکا سال‌هاست از ابزارهای تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده اند، علیه کشورها و گروه هایی که همسو با سیاست ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می کند.

  اخبار مرتبط بقایی: فعلا برنامه‌ای برای مذاکره نداریم و روی دفاع متمرکز هستیم سخنگوی هیئت مذاکره کننده ایران: خط ارتباطی ایران و آمریکا بین نظامیان نیست؛ بلکه یک خط ارتباطی بین…


۱۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

شرکت داده‌های کشتیرانی کپلر: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند

کد خبر: 787383 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۰۹:۴۱:۱۲ اعتمادآنلاین |

خبرگزاری رویترز به نقل از شرکت داده‌های کشتیرانی کپلر گزارش داد که تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز روز پنجشنبه کاهش یافت و تنها ۷ کشتی از این تنگه عبور کردند.    

رویترز خبر داد که تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند.

به گزارش «انتخاب»؛ خبرگزاری رویترز به نقل از شرکت داده‌های کشتیرانی کپلر گزارش داد که تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز روز پنجشنبه کاهش یافت و تنها ۷ کشتی از این تنگه عبور کردند.  

  اخبار مرتبط شرکت کشتیرانی کپلر: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به شدت محدود است/ تنها ۸ شناور از این آبراه عبور… کپلر: تردد کشتیرانی در تنگه هرمز همچنان بسیار محدود است/ تنها ۱۳ کشتی تجاری دیروز از این آبراه…




 سوریه، گرفتار میان خشم ترکیه و اسرائیل/ آینده این سه کشور چیست؟
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

سوریه، گرفتار میان خشم ترکیه و اسرائیل/ آینده این سه کشور چیست؟

تماس رئیس موساد با وزیر خارجه دولت موقت سوریه درباره حضور نظامی ترکیه و حمله چند روز بعد اسرائیل به ابوالظهور، نشانه‌های تشدید رقابت آنکارا و تل‌آویو در سوریه را آشکار کرده است؛ رقابتی که هنوز به جنگ نرسیده، اما یک اشتباه محاسباتی یا کشته شدن نخستین نظامی ترک می‌تواند معادله را به‌کلی تغییر دهد.

 دوقلوهای افسانه‌ای پس از کلک مارک زاکربرگ، دنیا را فتح کردند!
۲ ساعت قبل / سایت برترینها

دوقلوهای افسانه‌ای پس از کلک مارک زاکربرگ، دنیا را فتح کردند!

کمرون و تایلر وینکلووس، همان دوقلوهایی که نامشان با یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های تاریخ شبکه‌های اجتماعی گره خورده، بعد از دریافت میلیون‌ها دلار از زاکربرگ، سراغ دارایی‌ای رفتند که در آن روزها کمتر کسی جدی‌اش می‌گرفت: بیت‌کوین.

 آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز مراحل کارشناسی برای بازسازی پل B۱ کرج خبر داد و گفت: تصمیمات اتخاذ شده در این پروژه فقط بر پایه مطالعات فنی و ضرورت‌های عملیاتی خواهد بود.

 انتخابات شوراها در بلاتکلیفی
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

انتخابات شوراها در بلاتکلیفی

زینی‌وند: شعام اعلام کند، انتخابات را برگزار می‌کنیم

 تحلیل و پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول شهریور 1405 / ردپای نرخ چهارم بنزین در بازار خودرو دیده شد؟ + جدول
۴۸ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

تحلیل و پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول شهریور 1405 / ردپای نرخ چهارم بنزین در بازار خودرو دیده شد؟ + جدول

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: انتشار برخی اخبار درباره حامل‌های انرژی، به‌صورت استثنا بر بازار خودروهای برقی اثر گذاشته و باعث افزایش جزئی قیمت این خودروها و رشد نسبی تقاضا برای خرید آنها شده است.

 متقاضیان وام مسکن بخوانند/ با وام 2 میلیاردی مسکن چند متر خانه در تهران می‌توان خرید؟
۲۱ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

متقاضیان وام مسکن بخوانند/ با وام 2 میلیاردی مسکن چند متر خانه در تهران می‌توان خرید؟

اقتصادایرانی: سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.