قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

آغاز همزمان مرمت دو اثر تاریخی در شاهرود و دامغان؛ گامی در صیانت از هویت معماری استان سمنان

با آغاز عملیات مرمت و ساماندهی حمام تاریخی خانخودی در شاهرود و بافت تاریخی کوچه مدرسه موسویه دامغان، روند حفاظت از میراث ارزشمند معماری در استان سمنان وارد مرحله‌ای تازه شد؛ اقدامی که علاوه بر جلوگیری از تخریب این آثار، می‌تواند به تقویت ظرفیت‌های گردشگری منطقه نیز کمک کند.
 آغاز همزمان مرمت دو اثر تاریخی در شاهرود و دامغان؛ گامی در صیانت از هویت معماری استان سمنان



۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

804 طرح عمرانی و اقتصادی استان سمنان هفته دولت بهره‌برداری می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمدجواد کولیوند،در گفت وگو با خبرنگاران، از آماده‌سازی 804 طرح عمرانی، اقتصادی و صنعتی برای بهره‌برداری در هفته دولت خبر داد و گفت: مجموع اعتبار و حجم سرمایه‌گذاری این طرح‌ها به 35 هزار و 460 میلیارد تومان رسیده است که در مقایسه با سال گذشته رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد. فرماندار ری: 209 پروژه در هفته دولت افتتاح می‌شود بهره‌برداری 82 پروژه عمرانی گناباد در هفته دولت

کولیوند با اشاره به افزایش چهار برابری اعتبارات پروژه‌های هفته دولت، اظهار کرد: مجموع اعتبارات طرح‌های عمرانی و اقتصادی استان سمنان از 9 هزار و 99 میلیارد تومان در سال گذشته به 35 هزار و 460 میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافته و این رشد بیانگر شتاب گرفتن روند اجرای طرح‌های توسعه‌ای در استان است.

وی درباره طرح‌های اقتصادی قابل افتتاح در هفته دولت افزود: امسال 84 طرح اقتصادی برای بهره‌برداری پیش‌بینی شده است که اگرچه تعداد آنها نسبت به 94 طرح سال گذشته کاهش دارد، اما حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده در این بخش از حدود 4 هزار میلیارد تومان در سال گذشته به 11 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

استاندار سمنان با اشاره به آثار اشتغال‌زایی این طرح‌ها تصریح کرد: مجموع فرصت‌های شغلی ایجادشده از محل طرح‌های اقتصادی هفته دولت نیز افزایش 94 درصدی داشته و تعداد اشتغال پیش‌بینی‌شده از 762 نفر در سال گذشته به هزار و 479 نفر در سال جاری رسیده است.

کولیوند در تشریح برنامه‌های عمرانی هفته دولت نیز بیان کرد: امسال 130 طرح عمرانی در استان سمنان وارد مرحله کلنگ‌زنی می‌شود که برای اجرای آنها 2 هزار و 662 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است؛ در حالی که سال گذشته 106 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر هزار و 400 میلیارد تومان کلنگ‌زنی شده بود.

او ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل استان نیز در برنامه‌های عمرانی قرار دارد و در همین راستا 36 کیلومتر از آزادراه استان به بهره‌برداری رسیده است و 9 کیلومتر دیگر از این مسیر نیز تا هفته آینده آماده افتتاح خواهد شد.

کولیوند درباره ادامه عملیات اجرایی آزادراه سمنان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی بر این است که طی 9 تا 10 ماه آینده مسیر آزادراه تا سرخه تکمیل شود و پس از آن، روند اجرایی قطعه خروجی آزادراه قم به سمت گرمسار و آرادان با تمرکز بیشتری دنبال خواهد شد.

وی همچنین انرژی خورشیدی را یکی از محورهای مهم سرمایه‌گذاری در استان دانست و گفت: تاکنون قرارداد اجرای بیش از 3 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در سمنان منعقد شده است، اما میزان اتصال این نیروگاه‌ها به شبکه باید متناسب با ظرفیت فنی و توان پذیرش شبکه برق استان مدیریت شود.

کولیوند افزود: در حال حاضر 270 مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان سمنان به شبکه متصل شده و طی یک سال گذشته نیز بیش از 8 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی خورشیدی انجام گرفته است که می‌تواند نقش مهمی در تقویت ظرفیت تولید برق استان ایفا کند.

وی از فراهم شدن ظرفیت‌های جدید برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی خبر داد و اظهار داشت: بیش از 4 هزار هکتار زمین در استان سمنان برای اجرای طرح‌های مرتبط با انرژی خورشیدی واگذار شده و روند جذب سرمایه‌گذاری و اجرای این پروژه‌ها در چارچوب ظرفیت شبکه و الزامات فنی ادامه خواهد داشت.

استاندار سمنان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط تأمین انرژی در ماه‌های سرد سال عنوان کرد: با توجه به آسیب‌دیدن بخشی از زیرساخت‌های گازرسانی کشور، احتمال ایجاد محدودیت در تأمین گاز طی زمستان پیش‌رو وجود دارد و از هم‌اکنون تمهیدات لازم برای مدیریت مصرف و همکاری واحدهای صنعتی در استان در حال برنامه‌ریزی است.

کولیوند تأکید کرد: مجموعه طرح‌های پیش‌بینی‌شده برای هفته دولت، علاوه بر افزایش حجم سرمایه‌گذاری، در حوزه‌های مختلف عمرانی، اقتصادی، صنعتی، اشتغال و انرژی توزیع شده و اجرای آنها می‌تواند بخشی از ظرفیت‌های توسعه‌ای استان سمنان را فعال‌تر کند؛ به‌ویژه آنکه افزایش سرمایه‌گذاری در طرح‌های اقتصادی و انرژی‌های تجدیدپذیر، سهم قابل توجهی در برنامه‌های توسعه‌ای استان دارد.

وی اضافه کرد: بهره‌برداری از طرح‌های هفته دولت و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های جدید، در کنار تکمیل زیرساخت‌هایی مانند آزادراه و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، در مجموع با هدف تقویت زیرساخت‌های استان، افزایش ظرفیت سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال و فراهم کردن زمینه رشد اقتصادی سمنان دنبال می‌شود.

انتهای پیام/363/  


۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هوش مصنوعی و رباتیک به مدارس شاهرود رسید - تسنیم

استانها

محسن نظری در گفت و گو با خبرنگار تسنیم  در شاهرود با اشاره به ظرفیت‌های علمی و فناورانه این شهرستان، بر ضرورت شناسایی و پرورش استعدادهای دانش‌آموزی در حوزه‌های نوین فناوری تأکید کرد و گفت: وجود دانش‌آموزان مستعد و جوانان خلاق در شاهرود، ظرفیت ارزشمندی برای توسعه فعالیت‌های فناورانه و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه‌های جدید فناوری ایجاد کرده است.

وی راه‌اندازی مرکز مکانیک رباتیک و هوش مصنوعی پارک علم و فناوری استان سمنان در حوزه دانش‌آموزی را اقدامی مؤثر برای استفاده هدفمند از این ظرفیت‌ها دانست و افزود: ایجاد چنین مرکزی می‌تواند فرآیند شناسایی استعدادها، آموزش تخصصی و توانمندسازی دانش‌آموزان علاقه‌مند به رباتیک، مکانیک و هوش مصنوعی را هدفمندتر کند.

نظری با بیان اینکه توسعه فناوری‌های نوین نیازمند سرمایه‌گذاری بر نسل آینده متخصصان است، تصریح کرد: مرکز جدید با هدف فراهم کردن محیطی مناسب برای رشد ایده‌ها، تقویت مهارت‌های فنی و هدایت استعدادهای دانش‌آموزی به سمت فعالیت‌های فناورانه راه‌اندازی شده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان با اشاره به برگزاری مراسم افتتاح مرکز مکانیک رباتیک و هوش مصنوعی در شاهرود اظهار کرد: این مراسم با حضور جمعی از مدیران، دانش‌آموزان و فعالان حوزه‌های رباتیک و مکاترونیک برگزار شد و ظرفیت‌های موجود برای توسعه آموزش‌های فناورانه در این شهرستان مورد توجه قرار گرفت.

او ادامه داد: توجه به استعدادهای دانش‌آموزی و فراهم کردن زمینه فعالیت عملی برای آنان، یکی از مسیرهای مؤثر در تربیت نیروی انسانی توانمند برای اقتصاد دانش‌بنیان است و مراکزی از این دست می‌توانند حلقه ارتباط میان آموزش، مهارت‌آموزی و فعالیت‌های فناورانه را تقویت کنند.

نظری همچنین به موفقیت دانش‌آموزان شاهرودی در رقابت‌های علمی و فناورانه اشاره کرد و بیان کرد: در حاشیه این مراسم از دانش‌آموزان برگزیده مسابقات و المپیادهای رباتیک و مکانیک تقدیر شد و بخشی از استعدادهای برتر این حوزه مورد تجلیل قرار گرفتند.

وی افزود: دانش‌آموزان برگزیده المپیاد جهانی رباتیک WRO در رده Engineers توانسته‌اند رتبه‌های نخست و دوم را به دست آورند که این موفقیت در سطح بین‌المللی، ظرفیت قابل توجه استعدادهای دانش‌آموزی شاهرود در حوزه رباتیک را نشان می‌دهد.

رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان خاطرنشان کرد: در این مراسم همچنین از دانش‌آموزان برگزیده و حائز مقام اول المپیاد مکانیک کشوری تقدیر شد و این موفقیت‌ها نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاری آموزشی و فراهم کردن بستر مناسب برای فعالیت دانش‌آموزان می‌تواند زمینه‌ساز پرورش نیروهای متخصص در حوزه‌های فناورانه باشد.

نظری با تأکید بر ضرورت تداوم حمایت از استعدادهای نوجوان در حوزه فناوری عنوان کرد: موفقیت دانش‌آموزان در مسابقات و المپیادهای ملی و بین‌المللی، صرفاً یک دستاورد رقابتی نیست، بلکه می‌تواند نشانه‌ای از ظرفیت انسانی موجود برای توسعه فعالیت‌های علمی، فناورانه و نوآورانه در آینده باشد.

او مشارکت بخش خصوصی را یکی از مؤلفه‌های مهم در توسعه زیرساخت‌های فناوری دانست و اظهار داشت: مرکز مکانیک رباتیک و هوش مصنوعی با مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی راه‌اندازی شده و این الگو می‌تواند زمینه ورود بیشتر ظرفیت‌های غیردولتی به عرصه آموزش و پرورش استعدادهای فناور را فراهم کند.

نظری اضافه کرد: فراهم شدن فضای تخصصی برای آموزش و تجربه عملی، به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا ایده‌های خود را در حوزه‌هایی مانند رباتیک، مکانیک و هوش مصنوعی به مهارت و طرح‌های عملی تبدیل کنند و مسیر رشد آنان از آموزش نظری به فعالیت فناورانه هموار شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان با اشاره به اهمیت جایگاه شاهرود در پرورش استعدادهای علمی، یادآور شد: استمرار حمایت از دانش‌آموزان مستعد، توسعه مراکز تخصصی و تقویت همکاری میان پارک علم و فناوری، بخش خصوصی، خانواده‌ها و مجموعه‌های آموزشی می‌تواند ظرفیت‌های این شهرستان را بیش از گذشته در عرصه فناوری نمایان کند.

راه‌اندازی مرکز مکانیک رباتیک و هوش مصنوعی در شاهرود و موفقیت دانش‌آموزان این شهرستان در المپیادهای رباتیک و مکانیک، چشم‌اندازی تازه برای توسعه آموزش‌های فناورانه و شناسایی استعدادهای برتر در استان سمنان ایجاد کرده است؛ ظرفیتی که در صورت تداوم حمایت‌ها می‌تواند به تربیت نیروی انسانی متخصص و تقویت زیست‌بوم نوآوری منطقه منجر شود.انتهای پیام/363/  


۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

خط آخر عربده‌کشی؛ فرد شرور سابقه دار و عربده کش در ایوانکی دستگیر شد+ فیلم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ مسعود تقدیسی جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان با اشاره به عربده کشی یک فرد سایقه‌دار در یک داروخانه در ایوانکی گفت: بلافاصله این فرد با هوشیاری مأموران پلیس دستگیر شد.

سرهنگ مسعود تقدیسی در تشریح این ماجرا اظهار کرد: با شکایت یک داروخانه در ایوانکی مبنی بر ورود یکی از اراذل اوباش و عربده کشی و سلب آرامش شهروندان، موضوع تحت پیگیری نیروی انتظامی این شهر قرار گرفت.

در ادامه حتما بخوانید دستگیری ۲ شرور مخل نظم و امنیت عمومی در اردبیل

وی خاطرنشان کرد: این فرد شرورکه با قدرت‌نمایی، عربده‌کشی و تهدید با سلاح سرد در یک داروخانه در ایوانکی موجب سلب آسایش شهروندان و ایجاد رعب و وحشت شده بود، با هوشیاری و سرعت عمل ماموران انتظامی شهرستان شناسایی و دستگیر شد.

جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان تصریح کرد: پاسخ پلیس به هرگونه هنجارشکنی و گردن‌کشی قاطعانه است و پلیس اجازه نخواهد داد هر فرد هنجارشکنی ارامش جامعه را بر هم بریزد. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی




 نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد
۴۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد

عایشه وهاب، دموکرات مترقی، در انتخابات ویژه برای کرسی کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا، پیروزی چشمگیری به دست آورد و ملیسا هرناندز را در رقابتی که با هزینه‌های قابل توجه گروه‌های لابی طرفدار اسرائیل مشخص شده بود، شکست داد.

 میزان سود نماد‌هایی که این هفته مجمع داشتند؛ سود مجامع این ۱۴ نماد چه زمانی واریز می‌شود؟
۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

میزان سود نماد‌هایی که این هفته مجمع داشتند؛ سود مجامع این ۱۴ نماد چه زمانی واریز می‌شود؟

با به پایان رسیدن سال مالی شرکت‌های بورسی، آنها موظف به برگزاری مجمع عمومی خود بودند و در این مجامع ضمن تصویب صورت‌های مالی شرکت، سود نقدی به ازای هر سهم نیز...

 پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود

در حالی که گرمای تابستان همچنان در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد، پیش‌بینی‌های هواشناسی از کاهش نسبی دما در روزهای پایانی مردادماه خبر می‌دهد؛ تغییری که به گفته کارشناسان، قرار نیست به‌صورت ناگهانی رخ دهد و به‌تدریج و با عبور سامانه‌های جوی مختلف اتفاق خواهد افتاد.

 ادعای ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز؛ رویارویی روایت سیاسی با داده‌های میدانی
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز؛ رویارویی روایت سیاسی با داده‌های میدانی

دولت ایالات متحده آمریکا پس از ناکامی در وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به بازگشایی تنگه هرمز با استفاده از اهرم نظامی و فشار اقتصادی، بار دیگر به تلاش برای خبرسازی و انتشار اطلاعات جعلی برای کنترل بازار‌ها روی آورده‌است.

 آپارتاید و سوسیالیسم نژادی | کوررنگی بازار؛ پادزهر تبعیض نژادی | چگونه اتحادیه‌های کارگری خشت اول دیوار آپارتاید را بنیان گذاشتند؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

آپارتاید و سوسیالیسم نژادی | کوررنگی بازار؛ پادزهر تبعیض نژادی | چگونه اتحادیه‌های کارگری خشت اول دیوار آپارتاید را بنیان گذاشتند؟

اقتصادنیوز: ویلیام هات، در کتاب «اقتصاد تبعیض نژادی» توضیح می‌دهد که نظام آپارتاید در آفریقای جنوبی، ابتدا توسط اتحادیه‌های کارگری برای محدود کردن مصنوعی عرضه نیروی کار و در نتیجه افزایش دستمزدها برای کارگران سفیدپوست شکل گرفت. او توضیح می‌دهد که نقطه شروع تقریباً تمام محدودیت‌های قانونی بعدی برای سیاه‌پوستان در آفریقای جنوبی ناشی از مشکل نفوذ سیاسی اتحادیه‌های کارگری بود.

 هیچ‌وقت فکر نمی‌کنم که تمام واقعیت در دستان من است
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

هیچ‌وقت فکر نمی‌کنم که تمام واقعیت در دستان من است

پنجاهمین نشست «شب‌های مستند» موزه سینما با حضور ارد عطارپور، مستندساز برگزار و جنبه‌های مختلف مستند «رویای سیاه»؛ بخشی از تاریخ نفت و وقایع اجتماعی مرتبط با آن از زبان محمدعلی موحد، ادیب و مولانا پژوه برجسته، بررسی شد.