قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

طعنه سنگین فرانسه به آمریکا همزمان با شکست واشنگتن در سازمان ملل؛ ولکر تورک چهار سال دیگر ماند

نمایندگی فرانسه در سازمان ملل در ژنو همزمان با رأی قاطع مجمع عمومی به تمدید چهار ساله مأموریت ولکر تورک، کمیسر عالی حقوق بشر، با انتشار پیامی تند اعلام کرد «آمریکا دیگر نماد حقوق بشر نیست و جهان به سخنان واشنگتن گوش نمی‌دهد.» این در حالی است که آمریکا، اسرائیل و روسیه با ابقای تورک مخالفت کرده بودند.
 طعنه سنگین فرانسه به آمریکا همزمان با شکست واشنگتن در سازمان ملل؛ ولکر تورک چهار سال دیگر ماند



۴۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

نامگذاری رسمی خلیج فارس در سازمان ملل

به گزارش مشرق، احمد عبدالساعده، فعال رسانه در واکنش به نام خلیج فارس در توئیتر نوشت:

ایران به خلیج عُمان مشرف است، اما آن را خلیج ایران نمی‌نامد، و هند به دریای عرب مشرف است، اما آن را دریای هند نمی‌نامد، و اندونزی به اقیانوس هند مشرف است، اما آن را اقیانوس اندونزی نمی‌نامد.

چرا؟

چون این نام‌گذاری‌ها رسمی و در سازمان ملل متحد ثبت شده‌اند.

نام «خلیج فارس» نیز به همین ترتیب ثبت شده است، و هیچ کشوری یا فردی حق تغییر آن را ندارد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

ولیعهد عربستان راهی فرانسه می شود

نورنیوز-گروه بین الملل:  امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روزهای یکشنبه و دوشنبه در پاریس از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در چارچوب سفر رسمی وی استقبال خواهد کرد.

دو طرف در این دیدار درباره مسائل منطقه‌ای و تقویت شراکت دوجانبه گفت‌وگو خواهند کرد.

بر اساس بیانیه‌ای که کاخ الیزه روز پنج‌شنبه منتشر کرد، هدف این سفر تبادل نظر درباره بحران‌های اصلی منطقه است؛ آن هم در شرایطی که وضعیت غرب آسیا، با تداوم چندین وضعیت تنش در ایران، یمن و لبنان، همچنان به‌طور ویژه بی‌ثبات است.

این نخستین سفر ولیعهد عربستان به فرانسه از دسامبر ۲۰۲۴ خواهد بود. دو مقام در جریان این سفر، نشست شورای مشارکت راهبردی فرانسه و عربستان را برگزار می‌کنند. دستورکار همچنین شامل بررسی «موضوعات کلان اقتصادی و راهبردی» تشکیل‌دهنده چارچوب شراکت میان دو کشور است که توافق‌های همکاری نظامی و اقتصادی در حوزه‌های انرژی و هوانوردی را در بر می‌گیرد.

این سفر روز یکشنبه با آیین اختتامیه «جام جهانی ورزش‌های الکترونیک» آغاز می‌شود؛ رقابت بازی‌های ویدئویی که برای نخستین بار خارج از عربستان برگزار می‌شود. الیزه این رویداد را نشانه‌ای از تمایل مشترک فرانسه و عربستان برای تبدیل ورزش و فرهنگ به ابزاری برای نزدیکی میان دو کشور توصیف کرد.


۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

مانع تراشی آمریکا برای حضور محمود عباس در سازمان ملل

نورنیوز-گروه بین الملل:   آمریکا سال گذشته نیز ویزای محمود عباس و حدود ۸۰ مقام فلسطینی را پیش از نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل لغو کرد؛ اقدامی که با واکنش‌ها و محکومیت‌های بین‌المللی روبه‌رو شد. تشکیلات خودگردان فلسطین آن تصمیم را مغایر حقوق بین‌الملل و توافق‌نامه مقر میان آمریکا و سازمان ملل دانست.

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تلاش می‌کند دولت آمریکا را برای لغو ممنوعیت سفر خود به نیویورک و حضور در نشست مجمع عمومی این سازمان متقاعد کند . برای این منظور، او از ترکیه نیز خواسته است برای تغییر تصمیم واشنگتن میانجی‌گری کند.

اردوغان که ترامپ بارها او را «دوست نزدیک» توصیف کرده است، این هفته با او صحبت کرد، اما دولت قصد تغییر موضع خود را ندارد.

در صورت تغییر نیافتن موضع ترامپ، انتظار می‌رود این تصمیم مقامات ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین و سازمان آزادیبخش فلسطین را نیز تحت تأثیر قرار دهد.

واشنگتن این اقدامات سختگیرانه را با این ادعا توجیه می‌کند که تلاش‌های تشکیلات خودگردان فلسطین در مجامع بین‌المللی برای به رسمیت شناختن یکجانبه کشور فلسطین و مواضع سیاسی آن در مورد جنگ غزه و مذاکرات آتش‌بس، چشم‌انداز صلح و سیاست خارجی ایالات متحده را تضعیف می‌کند.

در ادامه این گزارش، به سیاست‌های خصمانه دولت نخست ترامپ در قبال فلسطینیان ازجمله انتقال سفارت آمریکا به قدس در سال ۲۰۱۷، تعطیلی دفتر سازمان آزادی‌بخش فلسطین در واشنگتن، قطع کمک‌های مالی به تشکیلات فلسطینی و تغییر رویکرد متعارف آمریکا درباره محکومیت شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری  اشاره شده است.




 غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.

 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند
۲۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
۲۳ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...

 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 تاکید بغداد و برن بر کاهش تنش‌های منطقه‌ای و بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکرات
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تاکید بغداد و برن بر کاهش تنش‌های منطقه‌ای و بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکرات

وزیران خارجه عراق و سوئیس در تماسی تلفنی بر اهمیت آغاز ابتکار‌های بین المللی برای کمک به توقف درگیری و بازگشت دوباره ایران و آمریکا به میز مذاکرات تاکید کردن...