قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

واعظی: آتش‌بس، اگر به توافق سیاسی منتهی نشود، صرفاً وقفه‌ای در مخاصمه خواهد بود/ بداخلاقی‌های سیاسی، زمینه‌ساز تفرقه، دوقطبی‌ و گسست در جامعه است

مسئول دفتر رئیس‌ دولت دوازدهم گفت: روشن است که پایان هر جنگ، خودبه‌خود و بدون طی شدن یک فرآیند سیاسی محقق نمی‌شود و تنها از مسیر مذاکره و دستیابی به توافقی روشن، متوازن و قابل اجرا امکان‌پذیر است.
 واعظی: آتش‌بس، اگر به توافق سیاسی منتهی نشود، صرفاً وقفه‌ای در مخاصمه خواهد بود/  بداخلاقی‌های سیاسی، زمینه‌ساز تفرقه، دوقطبی‌ و گسست در جامعه است



۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعای جنجالی تانکر ترکرز درباره جزیره خارک/ احتمال حمله اسرائیل به ترکیه/ ترس ناتو از حمله ایران به بلغارستان

به گزارش خبر فوری، آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا، احتمال جنگ و تحولات منطقه در روز 30 مرداد 1405 را بخوانید:

اسرائیل هیوم: در اسرائیل درباره فعال شدن ماده ۵ ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌شود

اسرائیل هیوم گزارش داد که محافل نظامی این رژیم اسرائیل درباره چگونگی فعال شدن ماده پنجم پیمان ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌کنند و استدلال می‌کنند که حملات اسرائیل به نیروهای ترکیه‌ای مستقر در خارج از این کشور، لزوماً منجر به دخالت ناتو نخواهد شد.

ادعای تانکر ترکرز: تولید نفت خام در ایران کاهش یافته/ ایران فشاری برای صادرات ندارد

تانکر ترکرز: دلیل اینکه دیگر در خارک شاهد بارگیری‌های زیادی نیستیم، این است که تولید نفت خام ایران در ماه‌های اخیر به سطحی کاهش یافته که فقط اندکی بالاتر از میزان مصرف/پالایش داخلی این کشور است. این یعنی ایران در حال حاضر فشار چندانی برای صادرات نفت ندارد.

اولین اقدام ناتو در بلغارستان از ترس حمله احتمالی ایران

خبرگزاری bta بلغارستان: شورای وزیران بلغارستان در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که رومن رادف، نخست وزیر با مارک روته، دبیرکل ناتو، گفتگوی تلفنی داشت.

طبق گزارش‌های رسانه‌های خارجی، این دو در مورد فضای امنیتی اروپا با تمرکز بر خطر احتمالی اقدامات تهاجمی ایران گفتگو کردند.

روته شخصاً حمایت کامل ناتو را تأیید کرد و از آمادگی نیروهای دفاعی اتحاد برای پاسخ به حمله احتمالی خبر داد. در بیانیه مطبوعاتی آمده است که هرگونه حمله به یک کشور عضو ناتو به طور قطعی به عنوان حمله‌ای علیه اتحاد تلقی خواهد شد و تمام اقدامات ناشی از پیمان آتلانتیک شمالی متعاقباً انجام خواهد شد./ خبرفوری

 

در حال تکمیل ...


۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

قدردانی نماینده آیت‌الله سیستانی از مدیریت دکتر پزشکیان در جنگ رمضان

نورنیوز-گروه سیاسی : حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی، روز پنجشنبه در دیدار با سیدمحمد موسوی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، که در آستانه هفته دولت به قم سفر کرده بود، عملکرد دولت و مدیریت استان در جریان جنگ رمضان را مورد بررسی و تقدیر قرار داد.

شهرستانی در این دیدار با تقدیر از مدیریت دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در جریان جنگ رمضان، تأمین و توزیع کالاهای اساسی و استمرار خدمات عمومی در این ایام را از اقدامات قابل توجه دولت عنوان کرد.

وی اظهار کرد: مدیریت دولت و شخص رئیس‌جمهور موجب شد، مردم در جریان جنگ رمضان با کمبود محسوس کالاهای اساسی و سوخت، از جمله بنزین، مواجه نشوند و روند تأمین نیازهای عمومی جامعه استمرار داشته باشد.

شهرستانی همچنین از مهندس اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، به دلیل حضور مستمر و مدیریت میدانی امور استان در طول جنگ رمضان تقدیر کرد و گفت: حضور استاندار در عرصه‌های مختلف، پیگیری مسائل استان و مدیریت میدانی امور در این شرایط، قابل تقدیر است.

وی افزود: حضور مسئولان در میدان و پیگیری مستقیم مسائل مردم، به‌ویژه در شرایط خاص و بحرانی، نقش مهمی در حفظ آرامش و استمرار امور جاری دارد. بررسی اقدامات بنیاد شهید در جریان جنگ رمضان

در ادامه این دیدار، اقدامات و فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در جریان جنگ رمضان و نحوه حمایت از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین درباره روند ارائه خدمات و حمایت‌های انجام‌شده از جامعه ایثارگری استان در این ایام، گزارشی ارائه و موضوعات مرتبط با این حوزه بررسی شد.

سیدمحمد موسوی نیز در این دیدار گزارشی از اقدامات انجام‌شده، ارائه کرد و پیشنهاد داد، نشستی در تهران با حضور مسئولان دفتر حجت‌الاسلام والمسلمین شهرستانی برگزار شود تا گزارشی از عملکرد و اقدامات صورت‌گرفته در شهرهای مختلف استان قم در جریان جنگ رمضان توسط دفتر ایشان ارائه شود.

در پایان، بر استمرار هماهنگی و تعامل میان مجموعه‌های مرتبط برای پیگیری مسائل و تقویت خدمات‌رسانی به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تأکید شد.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران صبح روز پنجشنبه با استقبال استاندار، وارد قم شد و در ابتدای سفر خود با حضور در مزار شهدا به مقام شامخ آنها ادای احترام کرد.