قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

در جلسه رفع موانع سرمایه‌گذاری گردشگری با حضور ویدئوکنفرانسی وزیر میراث‌فرهنگی مطرح شد؛۷ هتل پنج‌ستاره در گیلان احداث می‌شود

استاندار گیلان با اشاره به شتاب گرفتن سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری استان، از اجرای ۲۷۰ طرح گردشگری و ساخت ۷ هتل پنج‌ستاره و ۱۴ هتل چهارستاره خبر داد و گفت: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها، بیش از ۲۱ هزار تخت به ظرفیت اقامتی گیلان افزوده خواهد شد.
 در جلسه رفع موانع سرمایه‌گذاری گردشگری با حضور ویدئوکنفرانسی وزیر میراث‌فرهنگی مطرح شد؛۷ هتل پنج‌ستاره در گیلان احداث می‌شود



۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه رشت: انتصابات راهبردی نیروهای مسلح نقشه راه قدرت‌آفرینی ایران است/ بحران بنزین با جراحی قیمت حل نمی‌شود حکمرانی علمی نیاز است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله رسول فلاحتی امام جمعه رشت در خطبه‌های نمازجمعه این هفته رشت نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان در خطبه‌ اول نمازجمعه همگان را به رعایت تقوای الهی و پرهیز از گناهان دعوت کرد و با اشاره به جایگاه رفیع نماز جمعه، آن را پایگاه تبیین حقایق و بصیرت‌افزایی امت اسلامی دانست.

نیروهای مسلح؛ نقشه راه قدرت‌آفرینی

امام‌جمعه رشت در خطبه‌های دوم‌نمازجمعه با اشاره به احکام صادره برای فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح این انتصابات را فراتر از جابه‌جایی‌های سازمانی، و سندی راهبردی برای هویت دفاعی جمهوری اسلامی خواند.

 وی گذار از راهبرد صرفاً تدافعی به بازدارندگی تهاجمی، ترکیب قدرت سخت و نرم، و تحقق امنیت همگانی را ستون‌های این تحول دانست که الگویی نوین از مقاومت هوشمند را در منطقه و جهان به نمایش می‌گذارد.

ناترازی بنزین؛ مسئله‌ای برای حکمرانی، نه فقط قیمت

آیت‌الله فلاحتی در تبیین چالش‌های اقتصادی، مسئله بنزین را از لایه گرانی جدا کرده و آن را متأثر از شکاف تولید و مصرف، فرسودگی ناوگان و ضعف در فناوری دانست. وی تأکید کرد: دولت باید بسته‌ای جامع شامل انتقال تدریجی یارانه از خودرو به فرد، احیای فوری سوخت‌های جایگزین مانند CNG، الزام خودروسازان به کاهش مصرف و سرمایه‌گذاری در حمل‌ونقل عمومی را جایگزین هرگونه شوک قیمتی کند تا ناترازی به‌صورت ساختاری درمان شود.

 و در ادامه افزود: مسئلۀ ناترازی بنزین، با جراحی‌های مقطعی قیمت حل نخواهد شد؛ بلکه راه برون‌رفت از این بحران، حکمرانی علمی، اصلاح ساختار مصرف و تمرکز بر زیرساخت‌های بهره‌وری است که نیاز حیاتی امروز کشور است.

در ادامه حتما بخوانید افزایش نرخ ارز و تورم، نتیجه ضعف مدیریت داخلی است

نماینده ولی‌فقیه در گیلان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به تحولات سیاسی ایالات متحده، تصریح کرد: پروژه تقابل با ایران تنها در حوزه‌ سیاست‌گذاری‌های انتخاباتی آمریکا نیست، بلکه محصول هم‌افزایی لابی‌های صهیونیستی است. دشمن با برآوردهای غلط، گمان می‌کند می‌تواند با ایجاد بحران‌های ساختگی در حوزه بنزین، کشور را دچار آشوب کند؛ حال آنکه این سناریو نیز همچون توطئه‌های گذشته، با شکست مواجه خواهد شد.

راهبرد اهل‌بیت(ع)؛ حضور اجتماعی و پرهیز از انزوا

نماینده ولی فقیه در گیلان ضمن عرض تسلیت بمناسبت شهادت امام حسن عسکری (ع) با استناد به سیره امام حسن عسکری(ع)، جامعه‌پذیری را راهبرد اصیل تشیع دانست.

 وی گفت: امام عسکری(ع) به شیعیان دستور دادند که در متن جامعه باشند، در نمازهای جماعت شرکت کنند و در تشییع جنازه‌ها و عیادت‌ها حضور یابند. هویت حقیقی شیعه در انزوا نیست، بلکه در حضور اخلاق‌مدارانه و رعایت حق‌الناس است که اعتبار دین صیانت می‌شود.

شهادت آقای شهید ایران ؛ بعثت امت و نوزایی انقلاب

وی با اشاره به شهادت آقای شهید ایران و فرماندهان نیروهای مسلح ، این اتفاقات را موجب جهش راهبردی ایران و تبدیل‌شدن به بازیگری فراملی در نظم آینده جهان خواند و افزود: دشمن با خطای محاسباتی گمان می‌کند با ترور می‌تواند مسیر حق را متوقف کند، اما این اتفاق، گفتمان انتقام را فعال کرده و جبهه حق را از مرحله تدافعی به الگوی جدید بازیگری فعال و سهم‌خواهی در مقیاس جهانی وارد کرده است.

مسجد؛ قرارگاه زنده در بطن محله

امام‌جمعه رشت در پایان در آستانه روز جهانی مسجد، الگوی مدیریت مسحد را نیازمند دو رکن دانست: هیئت امنا برای امور سخت‌افزاری و شورای فرهنگی با محوریت امام جماعت برای امور نرم‌افزاری.

وی خاطرنشان کرد: مسجد بدون شورای فرهنگی، صرفاً یک بنای مناسبتی است، اما با این شورا، مسجد به قرارگاهی زنده و کانون اثرگذار در محله تبدیل خواهد شد.




 ماجرای تغییر سنگ مزار اکبر عبدی و اهدای یادگاری‌هایش به موزه چیست؟
۳۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ماجرای تغییر سنگ مزار اکبر عبدی و اهدای یادگاری‌هایش به موزه چیست؟

بخشی از وسایل شخصی زنده‌یاد اکبر عبدی برای نگه‌داری به یک موزه‌ در اردبیل سپرده شده است.

 ناکامی گروهک مسلح برای ورود به ایران/ یک عضو گروهک در مرز سراوان به هلاکت رسید
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ناکامی گروهک مسلح برای ورود به ایران/ یک عضو گروهک در مرز سراوان به هلاکت رسید

سخنگوی پلیس از ناکامی یک گروهک مسلح در ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران و هلاکت یکی از عناصر این گروهک در مرزهای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

 انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان

سخنگوی حزب عمران خان امروز (جمعه) اعلام کرد که نخست وزیر سابق پاکستان پس از سپری کردن چند ساعت در بیمارستان و دریافت مراقبت‌های پزشکی، بار دیگر به زندان بازگردانده شده است.

 تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟
۱۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟

بانک مرکزی سرانجام برای تسویه بدهی بیش از ۱۰۰ همتی بانک ایران‌زمین، سند مالکیت ۷۵ همت از دارایی‌های این بانک را امضا کرد و ۴۵ همت دیگر نیز در نوبت انتقال است...

 ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ

مدیرعامل بانک مسکن گفت: با توجه به آسیب‌هایی که در جریان جنگ اخیر به بخشی از واحدهای مسکونی وارد شده، پیشنهاد ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری بازسازی مسکن را مطرح کرده‌ایم تا بتوان از ظرفیت بازار سرمایه برای بازسازی این واحدها استفاده کرد.

 ایده‌ای که دیگر آن‌قدرها هم سمی نیست؛ فرصت و دردسر ترامپ برای راست اروپا
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

ایده‌ای که دیگر آن‌قدرها هم سمی نیست؛ فرصت و دردسر ترامپ برای راست اروپا

اکوایران: «بازمهاجرت» در ابتدا ایده‌ای حاشیه‌ای بود، اما ترامپ و هواداران ماگای او آن را در مرکز دستورکار سیاسی داخلی خود قرار داده‌اند و از این طریق، حامیان اروپایی آن را به‌شدت تقویت کرده‌اند.