قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

تصمیم ویژه وزارت جهادکشاورزی برای بازار گوشت/ منتظر این تغییر مهم در قیمت گوشت باشید!

وزارت جهاد طرح کاهش قیمت گوشت را با تولید علوفه ارزان دنبال می‌کند و معتقد است تولید و سرانه مصرف را افزایش خواهد داد.
 تصمیم ویژه وزارت جهادکشاورزی برای بازار گوشت/ منتظر این تغییر مهم در قیمت گوشت باشید!



۲ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

بی نیازی بازار به واردات گوشت مرغ؛ چرا بازار ایران دیگر به مرغ وارداتی نیاز ندارد؟ / واردات گوشت مرغ متوقف می‌شود؟ بررسی وضعیت تولید و تامین گوشت مرغ در بازار ایران / بازار گوشت مرغ بدون واردات؛ جزئیات افزایش تولید داخلی و بی نیازی بازار به گوشت مرغ وارداتی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ اطلاعات رسیده به خبرنگار فارس از وزارت جهاد نشان می‌دهد تولید گوشت مرغ از ۲۳۰ هزار تن در خرداد ۱۴۰۴ به ۱۷۴ هزار تن در خرداد امسال رسیده، این یعنی عرضه مرغ در بازار ۲۵ درصد کاهش داشته است. با این حال سه روز پیش غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در نشست خبری گفت که «کشور برای همیشه از واردات گوشت مرغ بی‌نیاز شده و هم‌اکنون وارد فاز صادرات در گوشت مرغ شده است.» با وجود عدم واردات و همزمان صادرات مرغ، کمبودی در بازار نیز دیده نمی‌شود. با حذف ارز ترجیحی و گران شدن نهاده‌ها قیمت مرغ افزایش پیدا کرد با این حال وزارت جهاد تاکنون آماری از تغییر میزان مصرف مرغ توسط خانوار بعد حذف ارز ترجیحی منتشر نکرده است.

منبع: فارس


۷ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

قیمت گوشت قرمز امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / راسته، ران و گردن گوسفندی به چند رسید؟ / جدول تازه قیمت گوشت در بازار

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ قیمت گوشت قرمز امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد. گزارش‌ها نشان می‌دهد قیمت گوشت گوسفند و گوساله تاکنون ثابت مانده و جهشی نداشته است. گفتنی است هیچ اختلال یا کمبودی در دسترسی به محصولات مشاهده نشده است و فعالیت‌ها با ثبات قابل توجه ادامه دارد.


۹ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

معمای بی‌نیازی بازار به واردات گوشت مرغ

به گزارش تجارت نیوز، اطلاعات رسیده به خبرنگار فارس از وزارت جهاد نشان می‌دهد تولید گوشت مرغ از ۲۳۰ هزار تن در خرداد ۱۴۰۴ به ۱۷۴ هزار تن در خرداد امسال رسیده، این یعنی عرضه مرغ در بازار ۲۵ درصد کاهش داشته است. با این حال سه روز پیش غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در نشست خبری گفت که «کشور برای همیشه از واردات گوشت مرغ بی‌نیاز شده و هم‌اکنون وارد فاز صادرات در گوشت مرغ شده است.» با وجود عدم واردات و همزمان صادرات مرغ، کمبودی در بازار نیز دیده نمی‌شود. با حذف ارز ترجیحی و گران شدن نهاده‌ها قیمت مرغ افزایش پیدا کرد با این حال وزارت جهاد تاکنون آماری از تغییر میزان مصرف مرغ توسط خانوار بعد حذف ارز ترجیحی منتشر نکرده است.

منبع: فارس




 بازار نفت در واکنش به اظهارات ترامپ صعودی شد
۱۰ ساعت قبل / روزنامه تعادل

بازار نفت در واکنش به اظهارات ترامپ صعودی شد

به گزارش ایرنا، قیمت آتی نفت خام برنت دریای شمال در معاملات ساعات اخیر بازار‌های آسیا، ۱.۵۹ درصد افزایش یافت و به ۹۳.۰۸ دلار در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت وس...

 قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند
۱۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند

اقتصادنیوز: بازار در آخرین روز معاملاتی هفته دو مسیر متفاوت را تجربه کرد؛ دلار پس از صعود هیجانی روز گذشته به کانال ۱۸۹ هزار تومان برگشت، اما طلا و سکه با صعود اونس تا ۴۵۲۴ دلار، معاملات را در کانال‌های بالاتر آغاز کردند.

 سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه
۱۶ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه

در پایان معاملات هفته، ۸ مجموعه فعال در حوزه بازار سرمایه،سبدهای پیشنهادی خود را برای هفته اول شهریور ماه منتشر کردند.

 قیمت خودروهای تولید داخل و وارداتی در بازار +جدول
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت خودروهای تولید داخل و وارداتی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: کوییک S با نرخ ۱ میلیارد و ۱۹۴ میلیون تومان و دنا پلاس اتوماتیک با نرخ ۲ میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان عرضه شد.

 تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست
۱۲ ساعت قبل / سایت توسعه برند

تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست

توسعه برند؛ ابوذر محمدی، مدیرعامل پله، در همایش پلتفرم‌های آنلاین طلا «زرآتی» با اشاره به تغییرات اقتصادی ایران، چهار بازیگر اصلی این بازار را مردم، نهادهای تصمیم‌ساز، بازار سنتی و بازار دیجیتال دانست و تأکید کرد تنظیم‌گری هوشمند می‌تواند بهترین مسیر برای افزایش رفاه، شفافیت و اعتماد در اقتصاد دیجیتال باشد.

 گرانی بنزین چقدر روی زندگی مردم اثر می‌گذارد؟
۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

گرانی بنزین چقدر روی زندگی مردم اثر می‌گذارد؟

اکوایران: کسری روزانه حدود ۱۴ میلیون لیتر بنزین، دولت را بر سر یک دوراهی ساده «افزایش قیمت یا کاهش مصرف» قرار نداده است. سه سناریوی پیشنهادی دولت، از خاموشی نازل‌ها تا فروش آزاد مازاد و انتقال یارانه از خودرو به افراد، هرکدام می‌توانند شکل متفاوتی از فشار اقتصادی و اجتماعی را به خانوارها تحمیل کنند.