قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

رونق خرید محصولات استراتژیک در لرستان/ ۲۶۱ هزار تن گندم تحویل مراکز خرید شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان از خرید تضمینی ۲۶۱ هزار تن گندم از کشاورزان استان خبر داد و گفت: تاکنون ۳۸ درصد مطالبات ثبت‌شده گندم‌کاران پرداخت شده و در کنار آن، خرید کلزا و کاملینا نیز با پرداخت حدود ۹۰ درصد مطالبات کشاورزان انجام شده است.
 رونق خرید محصولات استراتژیک در لرستان/  ۲۶۱ هزار تن گندم تحویل مراکز خرید شد



۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

خرید 320 هزار تن گندم در لرستان/ دور جدید پرداخت مطالبات گندم‌کاران - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، فصل خرید گندم در لرستان که از اواخر اردیبهشت‌ماه آغاز شده، همچنان ادامه دارد و همزمان با تداوم برداشت محصول روند انتقال گندم مازاد بر نیاز کشاورزان به مراکز خرید نیز دنبال می‌شود.

برداشت گندم در مناطق مختلف لرستان به‌تدریج وارد مراحل مختلف شده و همزمان با رسیدن محصول به مراکز خرید، عملیات خرید تضمینی نیز ادامه پیدا کرده‌است.

در این مدت، 50 مرکز خرید گندم در نقاط مختلف لرستان فعال بوده‌اند و محصول تحویلی کشاورزان پس از طی مراحل مربوط به خرید و ذخیره‌سازی، در چرخه تأمین گندم مورد نیاز قرار گرفته است. ارزش 7 همتی انجیر سیاه لرستان/ سهم 90 درصدی از تولید ایران

به‌گفته مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان، تاکنون 320 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شده و فعالیت این مراکز نیز تا پایان فصل برداشت ادامه خواهد داشت.

خرید گندم برای کشاورزان تنها به تحویل محصول در مرکز خرید محدود نمی‌شود. کشاورزانی که گندم مازاد بر نیاز خود را به مراکز خرید تحویل داده‌اند، حالا در انتظار دریافت مطالبات محصول خود هستند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان درباره آخرین وضعیت این فرآیند اعلام کرده  که پرداخت مطالبات گندم‌کاران، پس از پرداخت‌های قبلی، از 20 مردادماه وارد مرحله جدید و پرداخت‌های تازه آغاز شده‌است.

اکنون در لرستان، فصل خرید گندم در شرایطی ادامه دارد که بیش از 320 هزار تن محصول در 50 مرکز خرید ثبت شده و پرداخت مطالبات نیز از 20 مردادماه وارد مرحله جدید شده‌است.

با ادامه برداشت و فعالیت مراکز خرید، رقم نهایی خرید گندم در پایان فصل مشخص خواهد شد و همزمان پرداخت مطالبات نیز طبق فرآیند اعلام‌شده ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/ 644/.  


۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

390 هزار تن گندم از کشاورزان همدان خریداری شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمزه خانجانی‌افشار با اشاره به آخرین وضعیت تولید و خرید تضمینی محصولات اساسی در استان همدان، اظهار داشت: تأمین امنیت غذایی از مهم‌ترین اولویت‌هاست و روستاها و بخش کشاورزی استان نقش اساسی در پایداری اقتصادی و تولید محصولات راهبردی دارند.

وی افزود: در سال زراعی جاری مجموع اراضی زیر کشت گندم در استان همدان حدود 425 هزار هکتار است که از این میزان 72 هزار هکتار به کشت آبی و 353 هزار هکتار به کشت دیم اختصاص دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به پیش‌بینی میزان تولید گندم در سال جاری گفت: بر اساس برآوردهای کارشناسی و شرایط اراضی، پیش‌بینی می‌شود میزان برداشت گندم آبی و دیم استان در سال زراعی جاری از 680 هزار تن فراتر رود.

خانجانی‌افشار با بیان اینکه خرید تضمینی گندم در استان نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، تصریح کرد: در سال زراعی گذشته 370 هزار تن گندم به‌صورت تضمینی از کشاورزان استان خریداری شد، در حالی که این رقم در سال جاری تاکنون به 390 هزار تن رسیده است.

وی درباره نرخ خرید تضمینی گندم نیز گفت: قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم در سال زراعی جاری بر اساس مصوبات شورای قیمت‌گذاری محصولات اساسی 49 هزار و 500 تومان تعیین شده است که با هدف حمایت از تولیدکنندگان و تقویت توان اقتصادی کشاورزان و همچنین تضمین تأمین محصولات استراتژیک انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به زیرساخت‌های خرید تضمینی گندم در استان بیان کرد: در حال حاضر 55 مرکز خرید تضمینی گندم در استان فعال است که 41 مرکز آن استاندارد و متعلق به مباشرین تعاون روستایی است و سایر مراکز نیز شامل مراکز دولتی، بخش خصوصی و کارخانه‌های آردسازی می‌شود.

خانجانی‌افشار در ادامه درباره پرداخت مطالبات گندمکاران اظهار داشت: مجموع مطالبات گندمکاران استان همدان در این دوره حدود 20 هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود که تاکنون حدود 35 درصد آن پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: روند پرداخت مطالبات باقی‌مانده کشاورزان در حال پیگیری است و تسویه مطالبات گندمکاران با جدیت دنبال می‌شود.

انتهای پیام/

   


۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

انتقاد خطیب جمعه خرم‌آباد از عادی‌سازی بی‌حجابی/ چرا سکوت کرده‌اید؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام بهروز شمسی‌فر، در خطبه‌های نماز جمعه در مصلای الغدیر با استناد به روایتی از امام حسن عسکری گفت: انسان عمر مشخص و محدودی دارد و باید مراقب باشد این سرمایه ارزشمند را بدون دستاوردی برای آخرت از دست ندهد.

او با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر شهید افزود: او یکی از شخصیت‌های کم‌نظیر دوران معاصر بود که ویژگی‌های برجسته‌ای مانند توحیدمحوری، خدا باوری و خلوص در عمل داشت.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد، انس با قرآن را از دیگر ویژگی‌های رهبر شهید دانست و بیان کرد: این شهید در حالی که مشغول تلاوت قرآن بود، عمر شریفش به پایان رسید و عبودیت و بندگی خداوند از خصوصیات برجسته او بود.

شمسی‌فر با اشاره به روحیه ظلم‌ستیزی رهبر شهیذ عنوان کرد: کسی که توحیدمحور و خدا باور باشد، نمی‌تواند در برابر ظالم و کفار ظالم سکوت، تسلیم یا با آن‌ها سازش کند.

او آگاهی و بصیرت، زمان‌شناسی و دشمن‌شناسی را از دیگر ویژگی‌های رهبر شهید برشمرد و گفت: او دشمن را به خوبی می‌شناخت و نسبت به برنامه‌ها و توطئه‌های دشمن آگاهی داشت و در کنار این ویژگی‌ها، مدیری مدبر، حکیم، فقیه، عالم، شجاع، دلیر و عارف بود و در حوزه معنویت نیز در جایگاه بالایی قرار داشت.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد ادامه داد: رهبر شهیددر علوم روز نیز آگاهی و تسلط داشت و در کنار دانش و بصیرت، فردی متواضع، اخلاق‌مدار، مردم‌باور و مردم‌دوست بود.

شمسی‌فر با تأکید بر نقش رهبر شهید در دفاع از کشور، بیان کرد: عزت، استقلال، آزادی و قدرتی که امروز در عرصه‌های مختلف، به‌ویژه در حوزه امنیت و پیشرفت صنایع داریم، از برکات مجاهدت‌ها، هدایت‌ها و راهنمایی‌های چنین شخصیت‌هایی است.

او با اشاره به تحولات اخیر منطقه و جایگاه ایران در معادلات قدرت تصریح کرد: دو ابرقدرت جهان در برابر ایران زمین‌گیر شده‌اند، و این از برکات مکتب و راه شهدایی است که برای استقلال و عزت کشور تلاش کردند.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد با گرامیداشت آغاز هفته دولت، اظهار کرد: دولت‌مردان باید با ایمان به خدا، توکل بر خدا، پیروی از رهبر معظم انقلاب و با روحیه جهادی و خستگی‌ناپذیر، شجاعت و صلابت برای رفع مشکلات کشور تلاش کنند.

شمسی‌فر با تأکید بر ضرورت توجه ویژه دولت به مشکلات اقتصادی مردم افزود: مسئولان باید برای رفع مشکلات اقتصادی، مبارزه با گران‌فروشی و کنترل قیمت‌ها که فشار سنگینی بر مردم وارد کرده، با جدیت اقدام کنند.

او مبارزه با فساد و تبعیض را ضروری دانست و گفت: مسئولان باید با شجاعت و عدالت با فساد و تبعیض مبارزه کنند تا بتوانند در روز قیامت پاسخ‌گوی مسئولیتی باشند که بر عهده گرفته‌اند.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد بر ضرورت استفاده از نیروهای متخصص و متعهد در ساختار مدیریتی تأکید کرد و افزود: باید انسان‌های متخصص، متعهد و توانمند به‌کار گرفته شوند و افرادی که شایستگی لازم برای مسئولیت ندارند، از جایگاه‌های مدیریتی کنار گذاشته شوند.

شمسی‌فر با تأکید بر ضرورت حفظ اقتدار در برابر دشمن تأکید کرد: مسئولان باید مراقب باشند در برابر دشمن به‌گونه‌ای سخن نگویند یا موضع نگیرند که دشمن احساس ضعف و ناتوانی در کشور کند.

او با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر دشمن گفت: مسئولان نباید به امضا، تعهد، پیمان و حتی آتش‌بس دشمن اعتماد کنند و باید همواره هوشیار باشند تا در دام توطئه‌های دشمن گرفتار نشوند.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد با اشاره به ضرورت هوشیاری در برابر دشمن اظهار کرد: دشمن مانند کفتاری است که نباید اجازه داد با غفلت و خواب، فرصت پیدا کند و شکار خود را به دام بیندازد؛ بنابراین مسئولان باید همواره هوشیار باشند و اجازه ندهند دشمن با وعده‌ها و طرح‌های خود کشور را غافلگیر کند.

شمسی‌فر با اشاره به سالروز اشغال ایران توسط متفقین در دوران رضا شاه عنوان کرد: در سوم شهریور، ایران توسط متفقین اشغال شد و رضا شاه نیز کشور را ترک کرد؛ درحالی‌که امروز برخی در این ایام از ایام سلطنت او سخن می‌گویند.

او با انتقاد از عملکرد رضا شاه گفت: رضا شاه در برابر مردم ایران سختگیر و در مقابل دشمنان ضعیف و ناتوان بود و در نهایت نیز کشور را ترک کرد، اما جمهوری اسلامی ایران امروز به جایگاهی رسیده که قدرت‌های بزرگ در برابر ملت ایران زمین‌گیر شده‌اند.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد ادامه داد: ایران امروز با اقتدار در برابر آمریکا و ایادی آن ایستاده است و این وضعیت قابل‌مقایسه با دوران ضعف حاکمیت گذشته نیست.

شمسی‌فر با اشاره به موضوع حجاب و عفاف گفت: با کمال تأسف دشمن برای ترویج بی‌حجابی و بی‌عفتی برنامه‌ریزی کرده و برخی از بانوان و دختران غافل نیز در دام دشمن افتاده‌اند.

او افزود: اگر افراد بدانند دشمن برای بی‌حیایی و برهنگی و ضربه زدن به جامعه اسلامی چه برنامه‌ای طراحی کرده، فریب دشمن را نخواهند خورد و به‌جای کمک به دشمن، در صفوف مردم مؤمن و در برابر دشمن قرار خواهند گرفت.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد با هشدار نسبت به گسترش بدحجابی و بی‌حجابی تصریح کرد: وضعیت از بدحجابی فراتر رفته و در برخی موارد به برهنگی کشیده شده؛ کشور قانون دارد و همه افراد، حتی اگر قانونی را نپسندند، موظف به رعایت آن هستند.

شمسی‌فر با بیان اینکه نمی‌توان قانون را صرفاً به‌دلیل اینکه مطابق میل فرد نیست زیر پا گذاشت، تأکید کرد: ایران کشوری اسلامی است و مردم برای برقراری نظام اسلامی و اجرای احکام الهی و معارف دین هزینه داده‌اند و شهید داده‌اند.

او با تأکید بر مطالبه مردم برای حفظ ارزش‌های اسلامی در جامعه گفت: مردم شهید نداده‌اند که در بازارها، مراکز تفریحی، دانشگاه‌ها و مدارس با وضعیتی مواجه شوند که انسان از خود بپرسد آیا اینجا کشور اسلامی است یا نه.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد با تأکید بر مسئولیت دستگاه‌های اجرایی در اجرای قانون اذعان کرد: مسئولان باید نسبت به وضعیت حجاب پاسخ‌گو باشند و مسئولی که در این زمینه کوتاهی کند، باید بداند در روز قیامت نسبت به مسئولیتی که بر عهده داشته پاسخ خواهد داد.

شمسی‌فر با تأکید بر اینکه مردم از وضعیت موجود ناراحت هستند و مطالبه آن‌ها این است که قوانین و مقررات کشور رعایت شود، اظهار کرد: با تأسف این وضعیت در برخی موارد به مراکز اداری نیز کشیده شده‌است.

او با خطاب قرار دادن مدیران و مسئولان گفت: کسی که در حکومت اسلامی مسئولیت می‌پذیرد، باید مقررات و قوانین اسلامی را در حوزه مسئولیت خود رعایت کند و اگر کسی نمی‌تواند به این قوانین پایبند باشد، نباید مسئولیت بپذیرد.

انتهای پیام/ 644/.  




 عصر یکشنبه‌های بخارا
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

عصر یکشنبه‌های بخارا

هفدهمین نشست از سلسله نشست‌های «عصر یکشنبه‌های بخارا» به نقد و بررسی کتاب «فغان ز جنگ»، مجموعه‌داستان‌های بابک زمانی، که از سوی انتشارات سهامی عام منتشر شده، اختصاص یافته است. این نشست در ساعت پنج بعدازظهر یکشنبه اول شهریور، با سخنرانی بابک زمانی، محسن امیریوسفی، احمد غلامی و علی دهباشی، در خانۀ کتاب دبا برگزار خواهد شد.

 پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود
۴۹ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود

در حالی که گرمای تابستان همچنان در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد، پیش‌بینی‌های هواشناسی از کاهش نسبی دما در روزهای پایانی مردادماه خبر می‌دهد؛ تغییری که به گفته کارشناسان، قرار نیست به‌صورت ناگهانی رخ دهد و به‌تدریج و با عبور سامانه‌های جوی مختلف اتفاق خواهد افتاد.

 ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد

ادعای‌ای‌بی‌سی‌نیوز:پلیس فدرال آمریکا (FBI) در روز‌های اخیر به ادارات پلیس کالیفرنیا هشدار داده که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پرتاب پهپاد از سواحل غربی آمریکا دست به اقدام تلافی‌جویانه بزند.

 صادرات کنسرو تن‌ماهی آزاد شد
۱۶ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

صادرات کنسرو تن‌ماهی آزاد شد

طبق اعلام سازمان توسعه تجارت به گمرک جمهوری اسلامی ایران، ممنوعیت صادرات کنسرو تن ماهی لغو شد.

 ادعای ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز؛ رویارویی روایت سیاسی با داده‌های میدانی
۲۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز؛ رویارویی روایت سیاسی با داده‌های میدانی

دولت ایالات متحده آمریکا پس از ناکامی در وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به بازگشایی تنگه هرمز با استفاده از اهرم نظامی و فشار اقتصادی، بار دیگر به تلاش برای خبرسازی و انتشار اطلاعات جعلی برای کنترل بازار‌ها روی آورده‌است.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۲۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.