قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

ماجرای عجیب تولد چهارمین فرزند ونس/ تولد نوزادی که تاریخ‌ساز شد/ تغییر تاریخ آمریکا به سبک جی دی ونس

 تولد این فرزند با دیدگاه‌های علنی جی‌دی ونس درباره لزوم افزایش نرخ زاد و ولد در آمریکا و مواضع ضدسقط جنین او همخوانی کامل دارد.
 ماجرای عجیب تولد چهارمین فرزند ونس/ تولد نوزادی که تاریخ‌ساز شد/ تغییر تاریخ آمریکا به سبک جی دی ونس



۷ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

ونس: فشار اقتصادی «موثرترین ابزار» آمریکا علیه ایران است

ونس: فشار اقتصادی «موثرترین ابزار» آمریکا علیه ایران است

جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، افزود که آمریکا در حال ورود به مرحله جدیدی از فشار مالی بر ایران است: «آنها سعی می‌کنند فشار اقتصادی بر ما وارد کنند. اما آنچه در هفته‌های اخیر ثابت شده این است که آنها فشار بیشتری را نسبت به ما احساس کرده‌اند.»

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۲۲ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

ترامپ: توافق با ایران آسان نیست، هیچ‌کس نمی‌داند چه کسی رهبری می‌کند

به گزارش آفتاب نیوز،

 دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با رادیو دبلیوای‌بی‌سی ۷۷ که پنجشنبه شب به وقت محلی منتشر شد، درباره جنگ علیه ایران مدعی شد: «چاره‌ای جز حمله به ایران نداشتیم، اگر ۱۰۰ بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم، ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.»

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: «نیروی دریایی، هوایی از بین رفته است. بخشی از مشکل این است که بسیاری از رهبران از بین رفته‌اند. دستیابی به توافق آسان نیست. هیچ‌کس نمی‌داند چه کسی رهبری می‌کند.»

رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد: هدف اصلی کارزار آمریکا، جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

ترامپ افزود: «فکر می‌کنم مردم می‌بینند که ما چه می‌کنیم، زیرا ایران هرگز نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. ما باید به خاورمیانه سفر کنیم، زیرا نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.»

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «آن‌ها دیوانه‌اند. اگر کشوری مانند آن سلاح هسته‌ای داشته باشد، بدون تردید از آن استفاده خواهد کرد.»

ترامپ همچنین به استفاده از بمب‌افکن‌های بی‌۲ در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران اشاره و ادعا کرد: «من جلوی آن را گرفتم و با بمب‌افکن‌های بی‌۲، آن را به‌طور کامل متوقف کردم.»

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «آن‌ها (ایران) اسرائیل را نابود می‌کردند. آنها خاورمیانه را نابود می‌کردند.»

ترامپ در این برنامه رادیویی ادعا کرد: «ما در قبال ایران بسیار خوب عمل می‌کنیم. ما از نظر نظامی آنها را کاملا از بین بردیم. البته هنوز تعدادی موشک و پهپاد دارند، اما توانایی آنها برای ساخت این تجهیزات در مقایسه با پنج ماه پیش بسیار کاهش یافته است. پنج ماه پیش آنها حملات موثری انجام می‌دادند، اما حالا برایشان بسیار دشوار است که هر هدفی را مورد حمله قرار دهند.»

رئیس جمهوری آمریکا افزود: «آن‌ها (ایران) در وضعیت بدی هستند. نرخ تورم آنها حدود ۳۰۰ درصد است و ارزش پول آنها تقریبا از بین رفته است. نیرو‌های نظامی هم حقوق دریافت نمی‌کنند؛ بنابراین در شرایط بسیار بدی قرار دارند.»

ترامپ در باره تنگه هرمز نیز ادعا کرد: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد!

وی مدعی شد: «ایران به قدرت سلطه‌گری در خاورمیانه تبدیل شده است که برای همه قلدری می‌کند.»

ترامپ افزود « ایرانی‌ها به سوی کشور‌هایی موشک شلیک کردند که هیچ‌کس از میزان دخالت آنها در درگیری آگاه نبود.»


۷ ساعت قبل / سایت مشرق

شکستِ فاجعه‌بار و تاریخی آمریکا در برابر ایران

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات جان مرشایمر، نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی را منتشر کرد که معتقد است:

تنها راه خروج، تسلیم شدن در برابر ایرانی‌هاست. زمان زیادی صرف پرسیدن این سؤال می‌شود که چطور رئیس‌جمهور ترامپ تا این حد احمق بود که در ۲۸ فوریه به ایران حمله کند؟

برای ترامپ هیچ راهی وجود ندارد که حتی بتواند با یک پیروزی محدود از این جنگ خارج شود؛ پیروزی کامل که پیش‌کش! او حتی نمی‌تواند یک پیروزی محدود به دست آورد؛ او یا بهتر است بگویم آمریکا دچار یک شکست قاطع خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.




 پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟

سردبیر رای‌الیوم حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور در سوریه را حامل پیام‌هایی برای اردوغان و ترکیه دانست.

 آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران
۲۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد که در جریان تجاوز نظامی این کشور علیه ایران ۱۸ نظامی آمریکایی کشته و ۷۵۷ نظامی نیز مجروح شده‌اند.

 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
۱۹ ساعت قبل / سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.

 کره جنوبی: پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

کره جنوبی: پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره جنوبی امروز گفت که تخمین زده می شود که کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای داشته باشد. پیشتر رئیس جمهوری آمریکا مدعی شده بود که تعداد کلاهک های هسته ای پیونگ یانگ ۵۷ عدد است.

 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.

 ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد

بنیان‌گذار گروه «اورگرند» چین که زمانی ثروتمندترین مرد آسیا بود، روز پنجشنبه از سوی دادگاهی در چین به حبس ابد محکوم شد؛ پنج سال پس از آنکه فروپاشی این شرکت، اقتصاد و بازارهای مالی چین را تحت تاثیر قرار داد.