
ایرنا : رئیس رسمی دفاتر فروش مسافرتی و گردشگری استان زنجان عنوان کرد: شایعات و اخبار منتشر شده مبنی بر فروش بلیطهای پرواز مسکو - زنجان - نجف به افراد خاص و مسوولان صحت ندارد. به گزارش اکوایران؛ علی حمزهای روز جمعه در خصوص شایعات منتشر شده درباره پرواز مسکو - زنجان - نجف، افزود: این پرواز، یک پرواز فوقالعاده و موردی بود که در قالب تور مسکو - نجف برنامهریزی شده بود، طبق برنامه اولیه، قرار بود هواپیما برای سوار کردن مسافران مسیر نجف، در یکی از فرودگاههای تبریز یا رشت توقف کند اما تنها چهار روز مانده به پرواز، فرودگاه زنجان اعلام کرد که پس از آسیبهای وارد شده در جنگ اخیر، مجدداً عملیاتی شده است و امکان انجام پرواز را دارد.
وی افزود: با توجه به علاقه و تعصبی که همیشه به شهرم زنجان، داشتهام، تصمیم گرفتم محل توقف این پرواز را از تبریز یا رشت به زنجان منتقل کنم تا همشهریان عزیز نیز بتوانند از این فرصت استفاده کنند.
حمزهای گفت: از آنجا که تنها سه روز تا انجام پرواز باقی مانده بود و هیچ بلیطی برای مسیر زنجان - نجف فروخته نشده بود، تصمیم گرفتیم فروش بلیط را به صورت کاملاً عمومی و شفاف از طریق سایت رسمی شرکت هواپیمایی معراج انجام دهیم تا همه مردم، بدون هیچگونه واسطه یا امتیاز ویژه، امکان خرید داشته باشند.
رئیس رسمی دفاتر فروش مسافرتی و گردشگری استان زنجان تصریح کرد: خوشبختانه مردم عزیز زنجان استقبال بسیار خوبی از این پرواز کردند و حدود ۱۰۰ نفر از زنجان راهی نجف شدند.
حمزهای اضافه کرد: همچنین این پرواز با هواپیمای ایرباس A۳۰۰ شرکت هواپیمایی معراج انجام شد و حدود ۱۷۰ مسافر از مسکو نیز وارد زنجان شدند و سپس پرواز به مقصد نجف ادامه یافت، مسیر برگشت نیز به همین صورت انجام خواهد شد.
وی گفت: متأسفانه در روزهای گذشته مطالبی منتشر شد مبنی بر اینکه بلیطها از قبل به افراد خاص یا به مسئولان اختصاص داده شده است که این ادعاها صحت ندارد.
حمزهای اضافه کرد: این پرواز هیچ ارتباطی با مسئولان استان نداشته است و هیچ سهمیه یا فروش ویژهای از طریق هیچ دستگاه یا نهادی انجام نشده است.
رئیس رسمی دفاتر فروش مسافرتی و گردشگری …







