قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

واکنش دولت به حذف سخنان پزشکیان از صداوسیما

شورای اطلاع‌رسانی دولت در پی سانسور بخشی از سخنان رئیس‌جمهور پزشکیان در روز ملی صنعت، معدن و تجارت ازسوی صداوسیما بیانیه‌ای صادر کرد.
 واکنش دولت به حذف سخنان پزشکیان از صداوسیما

شورای اطلاع‌رسانی دولت در پی سانسور بخشی از سخنان رئیس‌جمهور پزشکیان در روز ملی صنعت، معدن و تجارت ازسوی صداوسیما بیانیه‌ای صادر کرد. به گزارش اکوایران به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، متن بیانیه شورای اطلاع‌رسانی دولت در ادامه آمده است:

«اقدام صداوسیما در حذف بخشی از سخنرانی رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران در مراسم روز ملی صنعت و معدن درباره اجازه رهبر شهید انقلاب اسلامی پیرامون مذاکرات، چند روز پس از پخش نیمه‌کاره مصاحبه رئیس مجلس شورای اسلامی (هرچند روز بعد مصاحبه را کامل پخش کرد) و سانسور بخشی از اظهارات رئیس قوه قضائیه در حمایت از رئیس‌جمهور، نمونه‌ای از اقدامات غیرمعمول این سازمان درباره سران قواست.

عدم پخش مصاحبه‌های وزیر امور خارجه با رسانه‌های خارجی در طول جنگ رمضان نیز نوع برخورد صداوسیما با صدای رسمی دیپلماسی کشور در مواجهه با تبلیغات بی‌امان دشمنان و بدخواهان ایران را نشان می‌دهد.

پرسش اصلی این است که مسئولان صداوسیما در برخورد گزینشی با مواضع سران قوای جمهوری اسلامی، به دنبال چه اهدافی هستند؟ آیا بخش‌های سانسورشده خود گویای این نیست که مسئولان سازمان صداوسیما، نظرات سران قوا را طبق سلایق سیاسی خود گزینش و پخش می‌کنند و هر آنچه در دایره نظرات گروهی آن‌ها نگنجد، ولو نظر رئیس یکی از قوای کشور یا وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی باشد را شایسته حذف و سانسور می‌دانند؟

این اقدامات بلافاصله پس از انتشار پیام راهبردی و حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و تأکید ایشان بر وحدت کلمه و اتحاد مقدس در همه سطوح مردم و مسئولان به عنوان «اصولی‌ترین امور در این برهه»، گونه‌هایی از رفتارهای وحدت‌شکنانه یک جریان سیاسی در صداوسیماست که آثار و پیامدهای این شکست در انسجام اجتماعی، نه فقط شایستگی آن به عنوان «رسانه ملی» را زیر سؤال برده بلکه در حوزه امنیت ملی نیز تبعات تهدیدآمیزی دارد؛ اینکه چند مدیر سازمان صداوسیما تشخیص و سلایق سیاسی خود را در نحوه پخش مواضع رئیس شورای عالی امنیت ملی دخیل کنند و نظرات سران قوا را نیز گزینش کنند و در جنگ روایت‌ها، حتی نظرات وزیر امور خارجه را نیز حذف کنند، فقدان نگاه ملی و امور امنیتی و حاکمیتی را در مدیریت این سازمان آشکار …


پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 دولت هرچه سریعتر نسبت به وزرای ناکارآمد تعیین تکلیف بکند/ در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند
سایت اقتصاد 120

دولت هرچه سریعتر نسبت به وزرای ناکارآمد تعیین تکلیف بکند/ در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند

در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند.
 مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد
سایت اقتصاد ایرانی

مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

اقتصادایرانی: با رأی دیوان عدالت اداری، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن که در پیش‌فروش خودرو از مبلغ اولیه پرداختی مشتری در برابر تورم احتمالی حمایت می‌کرد، ابطال شد؛ تصمیمی که به گفته سخنگوی شورای رقابت، باعث می‌شود خریداران خودروهای داخلی و مونتاژی در پیش‌فروش و مشارکت در تولید، خودرو را در نهایت با قیمت روز تحویل بگیرند.
 ۲۸ مرداد چگونه مسیر توسعه ایران را تغییر داد؟ | پشت پرده تغییر رابطه نفت و دولت در ایران  | میراث اقتصادی ۲۸ مرداد، نه شکست بود نه موفقیت مطلق!
سایت اقتصادنیوز

۲۸ مرداد چگونه مسیر توسعه ایران را تغییر داد؟ | پشت پرده تغییر رابطه نفت و دولت در ایران | میراث اقتصادی ۲۸ مرداد، نه شکست …

اقتصادنیوز: وقایع ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ فقط یک تحول سیاسی نبود، بلکه با بازگشت درآمد نفت، مسیر توسعه اقتصادی ایران را هم تغییر داد. پس از قرارداد کنسرسیوم و تقویت سازمان برنامه، دولت توانست پروژه‌های عمرانی را گسترش دهد، اما هم‌زمان وابستگی اقتصاد و دولت به نفت نیز بیشتر شد.
 قیمت تتر امروز
سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش 0.02 درصدی، به 188,220 (یکصد و هشتاد و هشت هزار و‌ دویست و بیست) تومان رسید.
 قیمت بیت کوین امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 چند؟
سایت اقتصادنیوز

قیمت بیت کوین امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 چند؟

اقتصادنیوز:بیت کوین امروز با افزایش 1.02 درصدی به 64,896 (شصت و چهار هزار و هشتصد و نود و شش) دلار رسید.
 سود دلاری از دل صندوق‌های ارزی
سایت ایبنا

سود دلاری از دل صندوق‌های ارزی

صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارزی ویژگی‌هایی دارند که با اجرای دقیق شیوه نامه اجرایی، سرمایه‌های خرد را به سمت تامین مالی بخش مولد هدایت خواهند کرد.
 باور نهادهای نظامی و امنیتی کشور اینست که آمریکا حتما به دنبال تغییر نظام در ایران است اما توان و فرصت لازم را ندارد
سایت اقتصاد 120

باور نهادهای نظامی و امنیتی کشور اینست که آمریکا حتما به دنبال تغییر نظام در ایران است اما توان و فرصت لازم را ندارد

ذینفعان قدرتمندی از دشمنی ایران و آمریکا سود می برند.
 برندگان بورس در هفته پایانی مرداد | کدام نمادهای بهترین عملکرد را داشتند؟ | شاخص‌سازها جا ماندند | ۱۸۶ همت معامله در ۵ روز
سایت اقتصادنیوز

برندگان بورس در هفته پایانی مرداد | کدام نمادهای بهترین عملکرد را داشتند؟ | شاخص‌سازها جا ماندند | ۱۸۶ همت معامله در ۵ روز

اقتصادنیوز: شاخص کل در این هفته بیش از 216 هزار واحد افزایش یافت و شاخص هم وزن نیز با رشد بیش از 82 هزار واحدی، عملکرد بهتری نسبت به شاخص کل ثبت کرد.