قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

واکنش یک نماینده مجلس به اظهارات منوچهر متکی علیه ظریف و برجام/ اگر احمدی‌نژاد یک کار درست انجام داده، همان عزل متکی از وزارت خارجه است

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: بنده در زمان دوران ریاست جمهوری آقای احمدی‌نژاد به عزل آقای متکی از وزارت امور خارجه انتقاد داشتم اما حرف‌هایی که او اخیراً مطرح کرد و گفت به پایگاه‌های آمریکا در یکی از کشورهای همسایه حمله کنیم، اسیر بگیریم و آن‌ها را به ایران بیاوریم، تأمل برانگیز است.
 واکنش یک نماینده مجلس به اظهارات منوچهر متکی علیه ظریف و برجام/ اگر احمدی‌نژاد یک کار درست انجام داده، همان عزل متکی از وزارت خارجه است

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: بنده در زمان دوران ریاست جمهوری آقای احمدی‌نژاد به عزل آقای متکی از وزارت امور خارجه انتقاد داشتم اما حرف‌هایی که او اخیراً مطرح کرد و گفت به پایگاه‌های آمریکا در یکی از کشورهای همسایه حمله کنیم، اسیر بگیریم و آن‌ها را به ایران بیاوریم، تأمل برانگیز است. به گزارش اکوایران به نقل از آوش، غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی،در واکنش به اظهارات اخیر منوچهر متکی علیه محمدجواد ظریف و برجام پس از انتشار مقاله او در فارن‌افرز گفت: آقای متکی فضایی به وجود آورده که در حال حاضر به حرف‌های او خیلی توجه نمی‌شود چراکه صحبت‌های او عمدتاً ناشی از کهولت سن شدید است. بنده در زمان دوران ریاست جمهوری آقای احمدی‌نژاد به عزل آقای متکی از وزارت امور خارجه انتقاد داشتم اما حرف‌هایی که او اخیراً مطرح کرد و گفت به پایگاه‌های آمریکا در یکی از کشورهای همسایه حمله کنیم، اسیر بگیریم و آن‌ها را به ایران بیاوریم، تأمل برانگیز است.

او افزود: پیشنهاد من به آقای متکی این است که سکوت کند. او در جریان عزل از طرف آقای احمدی‌نژاد تاحدی مظلوم واقع شده بود اما بعد از این صحبت‌ها، بسیاری می‌گویند اگر آقای احمدی‌نژاد یک کار درست انجام داده باشد، همان عزل متکی از وزارت امور خارجه است.

جعفرزاده ایمن‌آبادی تصریح کرد: افرادی مانند آقای ظریف به دلیل سطح دانش و جایگاه بالایی که در دنیا دارند، مقالات آنها در محافل جهانی مورد پذیرش قرار می‌گیرد. اگر آقای متکی بتواند یک مقاله در کشور سودان ثبت کند، هنر کرده است.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: شخصاً از آقای احمدی‌نژاد به خاطر عزل آقای متکی بی‌نهایت متشکرم.



۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

افشاگری یک نماینده مجلس از رانت ارزی به خودروسازان!

به گزارش آفتاب نیوز،

مجتبی یوسفی، نماینده مجلس گفت: ۶ میلیارد دلار ارز به شرکت «مدیران خودرو» داده‌اند! خودرو‌های مونتاژی که این شرکت به قیمت ۸-۹ میلیارد تومان می‌فروشد را مردم در کشور‌های همسایه با یک سوم قیمت می‌خرند!




 روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟
۶ ساعت قبل / سایت نورنیوز

روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟

چند روز است رسانه‌های غربی با برجسته‌کردن عبور محدود نفتکش‌ها از مسیر جنوبی تنگه هرمز، از بازگشت جریان نفت سخن می‌گویند؛ اما ایجاد مسیر ویژه با حمایت نظامی آمریکا، افزایش هزینه حمل و نفت 94 دلاری نشان می‌دهد، هرمز هنوز به شرایط عادی بازنگشته است.

 قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، قیمت روغن موتور خودرو در مردادماه همچنان تحت تأثیر موج تازه‌ای از تغییرات هزینه‌ای قرار دارد و بررسی بازار نشان می‌دهد خریداران با...

 مشاور وزیر رفاه: آموزش آنلاین می‌تواند فقر یادگیری را تشدید کند
۱۱ ساعت قبل / سایت توسعه برند

مشاور وزیر رفاه: آموزش آنلاین می‌تواند فقر یادگیری را تشدید کند

توسعه برند؛ مشاور وزیر رفاه با اشاره به پیامدهای آموزش آنلاین در شرایط بحران گفت: آموزش آنلاین اگر بدون توجه به زیرساخت‌های ارتباطی، دسترسی به ابزارهای دیجیتال و شرایط خانواده‌ها اجرا شود، می‌تواند به تشدید فقر یادگیری و افزایش نابرابری آموزشی منجر شود.

 شرایط دریافت وام ۵۰۰ میلیون تومانی بانک تجارت/ بدون سود و ضامن یک روزه
۷ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط دریافت وام ۵۰۰ میلیون تومانی بانک تجارت/ بدون سود و ضامن یک روزه

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، وام پی‌نو بانک تجارت یکی از تسهیلات اعتباری این بانک برای پذیرندگان حقیقی دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی شرکت ایر...

 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
۱۰ ساعت قبل / سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.

 هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند

اقتصادنیوز:گزارش نیویورک‌تایمز نشان می‌دهد که ایران در برابر تهدیدهای ترامپ نه تنها تسلیم نشده، بلکه با در دست گرفتن کنترل شاهرگ اقتصاد جهانی در «تنگه هرمز»، شروط بی‌سابقه‌ای از جمله دریافت غرامت جنگی را روی میز رئیس‌جمهور آمریکا گذاشته است