قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

فوری/ هدیه ویژه دولت برای بازنشستگان/ 20 میلیون تومان دریافت کنید فقط تا این تاریخ+ شرایط و جزئیات

معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری از اختصاص وام 20 میلیون تومانی برای اربعین خبر داد.
 فوری/ هدیه ویژه دولت برای بازنشستگان/ 20 میلیون تومان دریافت کنید فقط تا این تاریخ+ شرایط و جزئیات

معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری از اختصاص وام 20 میلیون تومانی برای اربعین خبر داد. به گزارش اکوایران به نقل از تسنیم، حشمت الله سلیمانی، معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری از اختصاص وام 20 میلیون تومانی با نرخ سود 5 درصد و بازپرداخت 12 ماهه به بازنشستگان کشوری متقاضی حضور در پیاده‌روی اربعین حسینی خبر داد و گفت: ثبت‌نام اینترنتی این تسهیلات از امروز (چهارشنبه 7 مردادماه) از طریق درگاه خدمات الکترونیک صندوق آغاز شده و تا 25 مردادماه ادامه خواهد داشت.

وی اظهار کرد: در راستای حمایت رفاهی و معنوی از بازنشستگان کشوری و به منظور تسهیل حضور این عزیزان در آیین باشکوه پیاده‌روی اربعین حسینی، تسهیلاتی به مبلغ 20 میلیون تومان با نرخ سود 5 درصد و بازپرداخت 12 ماهه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: ثبت‌نام اینترنتی برای دریافت این تسهیلات از امروز آغاز شده و متقاضیان تا 25 مردادماه فرصت دارند به صورت اینترنتی درخواست خود را ثبت کنند.

سلیمانی با اشاره به نحوه ثبت‌نام متقاضیان گفت: بازنشستگان کشوری واجد شرایط می‌توانند با مراجعه به درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی https://eservices.cspf.ir/govsso/arbaeen نسبت به ثبت درخواست اینترنتی خود اقدام کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: این تسهیلات به آن دسته از بازنشستگان کشوری اختصاص خواهد یافت که توفیق حضور در پیاده‌روی اربعین حسینی را دارند و پس از پایان مهلت ثبت‌نام و انجام فرآیند صحت‌سنجی مدارک و اطلاعات ارائه‌شده، زمان پرداخت وام به متقاضیان اعلام خواهد شد.

وی درباره مدارک مورد نیاز برای دریافت این تسهیلات نیز گفت: متقاضیان باید هنگام ثبت درخواست، اسکن تصویر صفحه اول گذرنامه، اسکن تصویر صفحه گذرنامه حاوی مهر خروج از کشور و همچنین اسکن تصویر صفحه گذرنامه حاوی مهر ورود به کشور از مرزهای تعیین‌شده برای این مراسم را در سامانه بارگذاری کنند.





 مرغ در سفره ایرانی ها کم شد
۱۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مرغ در سفره ایرانی ها کم شد

اقتصادنیوز: با اینکه وزیر جهاد کشاورزی هنوز آماری از مصرف مرغ پس از گران شدن آن با حذف ارز ترجیحی ارائه نداده اما طبق آمارها با وجود کاهش تولید مرغ نیازی به واردات هم نیست.

 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
۱۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.

 روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟
۱۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟

چند روز است رسانه‌های غربی با برجسته‌کردن عبور محدود نفتکش‌ها از مسیر جنوبی تنگه هرمز، از بازگشت جریان نفت سخن می‌گویند؛ اما ایجاد مسیر ویژه با حمایت نظامی آمریکا، افزایش هزینه حمل و نفت 94 دلاری نشان می‌دهد، هرمز هنوز به شرایط عادی بازنگشته است.

 گرانی بنزین چقدر روی زندگی مردم اثر می‌گذارد؟
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

گرانی بنزین چقدر روی زندگی مردم اثر می‌گذارد؟

اکوایران: کسری روزانه حدود ۱۴ میلیون لیتر بنزین، دولت را بر سر یک دوراهی ساده «افزایش قیمت یا کاهش مصرف» قرار نداده است. سه سناریوی پیشنهادی دولت، از خاموشی نازل‌ها تا فروش آزاد مازاد و انتقال یارانه از خودرو به افراد، هرکدام می‌توانند شکل متفاوتی از فشار اقتصادی و اجتماعی را به خانوارها تحمیل کنند.

 هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند
۱۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند

اقتصادنیوز:گزارش نیویورک‌تایمز نشان می‌دهد که ایران در برابر تهدیدهای ترامپ نه تنها تسلیم نشده، بلکه با در دست گرفتن کنترل شاهرگ اقتصاد جهانی در «تنگه هرمز»، شروط بی‌سابقه‌ای از جمله دریافت غرامت جنگی را روی میز رئیس‌جمهور آمریکا گذاشته است

 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده
۱۸ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.