قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

آمریکا: قدم اول پرونده هسته‌ای عربستان، عادی سازی روابطش با اسرائیل است!

سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که توافق هسته ای آمریکا با عربستان سعودی منوط به عادی سازی روابط ریاض با اسرائیل است.
 آمریکا: قدم اول پرونده هسته‌ای عربستان، عادی سازی روابطش با اسرائیل است!
سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که توافق هسته ای آمریکا با عربستان سعودی منوط به عادی سازی روابط ریاض با اسرائیل است. به گزارش اکو‌ایران به نقل از ایرنا،  کارولین لویت سخنگوی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در کاخ سفید افزود: توافق هسته‌ای با عربستان سعودی منوط به پیوستن این کشور به توافقنامه‌ ابراهیم است و امیدواریم که به زودی شاهد این امر باشیم.

سخنگوی کاخ سفید، به اظهارات پیشین دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، اشاره کرد که بارها از کشورهای مختلف، از جمله عربستان سعودی، خواسته بود به «توافق‌های ابراهیم» (توافق سازش با اسرائیل) بپیوندند.

با این حال، وی توضیح نداد که چرا شرط جدید ترامپ برای اجرای توافق هسته‌ای، پیش از امضای این توافق در روز چهارشنبه، به‌طور صریح مطرح نشده بود.

سخنگوی کاخ سفید گفت: همان‌طور که می‌دانید، رئیس‌جمهور همیشه تصمیم‌گیرنده نهایی در هر توافقی است. این موضوعی است که او بارها در مناسبت‌های مختلف مطرح کرده است.

لویت افزود ترامپ به گفت‌وگوهای خود با مقام‌های سعودی درباره عادی‌سازی روابط با اسرائیل ادامه خواهد داد. اما از زمانی که ترامپ این شرط جدید را اعلام کرده، تاکنون هیچ گفت‌وگویی با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، نداشته است.

محمد بن سلمان پیش‌تر به‌صراحت اعلام کرده بود که عربستان تا زمانی که مسیر روشنی برای تشکیل کشور مستقل فلسطین وجود نداشته باشد، روابط خود را با اسرائیل عادی‌سازی نخواهد کرد.

سخنگوی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: رئیس‌جمهور تنها چند ساعت پیش این بیانیه را منتشر کرد. تا جایی که اطلاع دارم، از آن زمان تاکنون تماسی با محمد بن سلمان نداشته است. با این حال، این موضوع را در گفت‌وگوهای پیشین خود مطرح کرده و بارها نیز به‌صورت علنی درباره آن سخن گفته است.

لویت گفت: در نهایت، امیدواریم با شرطی که رئیس‌جمهور امروز صبح در مورد آن صحبت کرد، (این توافق) نهایی شود.

کریس رایت وزیر انرژی آمریکا و عبدالعزیز بن سلمان وزیر انرژی عربستان، ۳۱ تیرماه (۲۲ جولای ۲۰۲۶) توافقنامه همکاری هسته ای غیرنظامی را امضا کردند. همچنین توافق دوجانبه ای در موضوع پادمان های هسته ای به امضای آنها رسید.کاخ سفید هنوز متن این توافق را منتشر نکرده است.

وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد این توافق، شالوده همکاری و مشارکت بلند مدت هسته ای برای چندین دهه و با ارزش چندین میلیارد دلاری را بین دو کشور بنا خواهد گذاشت. طبق اعلام وزارت انرژی آمریکا، این توافق برای بررسی به کنگره ارسال خواهد شد.

همکاری آمریکا با کشورهای خارجی در بحث برق هسته ای، مستلزم بررسی آن تحت «قانون انرژی اتمی» در آمریکا است.



 حمله موشکی به امارات

حمله موشکی به امارات

وزارت دفاع امارات در بیانیه‌ای از یک حمله موشکی به این کشور خبر داد و اعلام کرد سامانه‌های دفاع هوایی این تهدید موشکی را رصد کردند.

 جنوب الحدیده هدف حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت

جنوب الحدیده هدف حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت

نیروهای مسلح یمن عصر امروز مواضع شبه نظامیان وابسته به عربستان در مرکز شهر «الخوخه» در جنوب استان الحدیده (غرب یمن) را هدف قرار دادند.

 اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره ۲ دیپلمات فرانسوی

اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره ۲ دیپلمات فرانسوی

روابط عمومی وزارت امور خارجه ایران، درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب، اطلاعیه‌ای را صادر کرد.

 پزشکیان با یک تماس تلفنی فصل جدیدی در روابط ایران و این کشور رقم زد

پزشکیان با یک تماس تلفنی فصل جدیدی در روابط ایران و این کشور رقم زد

عراقچی، وزیر امور خارجه گفت: رئیس‌جمهور با یک تماس تلفنی با الهام علی‌اف، فصل جدیدی در روابط ایران و آذربایجان رقم زد

 ظرفیت‌های مرزی غرب کرمانشاه باید در مسیر توسعه تجارت با عراق فعال شود

ظرفیت‌های مرزی غرب کرمانشاه باید در مسیر توسعه تجارت با عراق فعال شود

نماینده مردم قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت تقویت و ارتقای زیرساخت‌های مرزی، توسعه مبادلات تجاری و استفاده از ظرفیت دیپلماسی برای گسترش تعاملات اقتصادی و گسترش مناسبات مرزی با عراق تأکید کرد.

 غریب‌آبادی: به‌زودی توهم ترامپ در مورد تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم

غریب‌آبادی: به‌زودی توهم ترامپ در مورد تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم

معاون وزیر خارجه ایران گفت،‌همان طورکه ترامپ یاد گرفت نام خلیج فارس را درست بنویسد، به زودی توهمش درخصوص تنگه هرمز را هم اصلاح خواهیم کرد.

 جنازه مجری زن ایران‌اینترنشنال در هتل محل اقامتش پیدا شد

جنازه مجری زن ایران‌اینترنشنال در هتل محل اقامتش پیدا شد

فرحناز اسپد، مجری اینترنشنال که قرار بود از این شبکه جدا شود به طرز مشکوکی جنازه‌اش در هتل محل اقامتش پیدا شد./مشرق

 درخواست کیهان برای کنار گذاشتن تفاهم و بازگشت به میدان و جنگ

درخواست کیهان برای کنار گذاشتن تفاهم و بازگشت به میدان و جنگ

روزنامه کیهان در تیتر یک امروز خود با اشاره به روند مذاکرات و توافق میان ایران و آمریکا، بر ضرورت کنار گذاشتن مسیر دیپلماسی و اتخاذ رویکرد تقابلی تأکید کرد و نوشت که «شکستن محاصره» باید در دستور کار قرار گیرد.