قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

پاداش جنجالی تیم ملی فوتبال ایران زیر ذره‌بین؛ روایت هاشمی از تعهدات دولت و وزارت ورزش

مناف هاشمی در گفت وگویی که امروز در جمع خبرنگاران انجام داد، درباره حاشیه های پاداش به اعضای تیم ملی فوتبال به اظهارنظر پرداخت. در این گفت و گو معاون منابع انسانی وزارت ورزش علاوه بر اینکه تایید کرد مبلغ 400 میلیارد تومان از سوی وزارت ورزش به تیم ملی پرداخت شده، از جداسازی پاداش وزارت ورزش با دولت خبر داد.
 پاداش جنجالی تیم ملی فوتبال ایران زیر ذره‌بین؛ روایت هاشمی از تعهدات دولت و وزارت ورزش



۸ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

ادعای رسانه یونانی: طارمی به الوصل می‌رود/ مهاجم ایرانی در فهرست جنوا

به گزارش اقتصاد معاصر؛ سایت «Sport24» یونان در گزارشی ادعا کرد که مهدی طارمی امروز (پنجشنبه) با عوامل باشگاه المپیاکوس خداحافظی کرده و خود را برای انتقال به فوتبال امارات آماده می‌کند.

این سایت درباره وضعیت مهاجم تیم ملی ایران نوشت: « طارمی یکی از مهاجمانی است که به همراه رومان یارمچوک و کلایتون از المپیاکوس جدا می‌شود. این بازیکن عصر امروز برای آخرین بار به محل تمرین المپیاکوس آمد و با هم‌تیمی‌ها، کادر فنی و عوامل این باشگاه خداحافظی کرد.

این بازیکن قرار است عازم شهر دبی شود تا کارهای لازم برای انتقال به تیم الوصل امارات را تکمیل کند. تیمی که «روی ویتوریا» سرمربی پیشین پاناتینایکوس هدایت آن را بر عهده دارد.»

در کنار این گزارش، روزنامه «IL secolo» جنوا نوشت که طارمی در فهرست مهاجمان مورد نظر باشگاه جنوا برای تقویت خط حمله تیم فوتبال این باشگاه به شمار می‌رود. البته ایوان فرگوسن مهاجم 21 ساله برایتون در صدر این فهرست قرار دارد، اما سران جنوا در حال بررسی وضعیت طارمی برای جذب او هستند.

طارمی طی فصل 26-2025 در 39 مسابقه برای المپیاکوس بازی کرد. او در این دیدارها 16 گل به ثمر رساند و شش گل نیز برای هم‌تیمی‌های خودش ساخت./تسنیم




 وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیوند یانگ شده؟
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیوند یانگ شده؟

اکوایران: اولویت چین پرهیز از درگیری نظامی غیرضروری با ایالات متحده است، اما ادامه تحریکات هسته‌ای و موشکی کره شمالی، همکاری نظامی عمیق‌تر آن با روسیه و افزایش پیش‌بینی‌ناپذیری این کشور، خطر کشاندن چین به یک بحران را افزایش می‌دهد.

 طرح جدید بنزین و سهمیه‌بندی به روایت عضو کمیسیون اقتصادی مجلس/ هزینه تحمیلی می‌تواند بعنوان زیرساخت یک انفجار اجتماعی عمل کند
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

طرح جدید بنزین و سهمیه‌بندی به روایت عضو کمیسیون اقتصادی مجلس/ هزینه تحمیلی می‌تواند بعنوان زیرساخت یک انفجار اجتماعی عمل کند

اقتصادنیوز: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.

 هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند

اقتصادنیوز:گزارش نیویورک‌تایمز نشان می‌دهد که ایران در برابر تهدیدهای ترامپ نه تنها تسلیم نشده، بلکه با در دست گرفتن کنترل شاهرگ اقتصاد جهانی در «تنگه هرمز»، شروط بی‌سابقه‌ای از جمله دریافت غرامت جنگی را روی میز رئیس‌جمهور آمریکا گذاشته است

 لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر
۱۵ ساعت قبل / سایت اسب بخار

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard) در حال حاضر پرشتاب ترین SUV بازار ایران است که سطح امکانات بسیار بالایی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد.

 منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران در توضیح علت انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران اعلام کرد: این دود ناشی از وقوع سانحه برای 2 دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.