قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

ترامپ: ما و چین همدیگر را زیر نظر داریم!/ اردوغان دوست خوب من است اما فکر میکنم از نتانیاهو خوشش نمی‌آید!

دونالد ترامپ روز دوشنبه به وقت محلی در گفت وگو با خبرنگاران در هواپیمای «ایرفورس وان» در مسیر سفر به میشیگان در خصوص موضوعات مختلف و وضعیت آمریکا و رقبایش، همان حرف‌های تکراری و همیشگی را مطرح کرد.
 ترامپ: ما و چین همدیگر را زیر نظر داریم!/ اردوغان دوست خوب من است اما فکر میکنم از نتانیاهو خوشش نمی‌آید!

دونالد ترامپ روز دوشنبه به وقت محلی در گفت وگو با خبرنگاران در هواپیمای «ایرفورس وان» در مسیر سفر به میشیگان در خصوص موضوعات مختلف و وضعیت آمریکا و رقبایش، همان حرف‌های تکراری و همیشگی را مطرح کرد. به گزارش اکوایران به نقل از ایرنا، خبرنگاری از ترامپ سوال کرد که اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا گفته است که دولت بررسی خواهد کرد آیا مدل‌های هوش مصنوعی چین در حال سرقت از مدل‌های هوش مصنوعی آمریکا هستند یا نه. آیا فکر می‌کنید چین در حال سرقت مالکیت فکری آمریکا است؟

ترامپ در پاسخ گفت: «آنها ما را زیر نظر دارند و ما هم آنها را زیر نظر داریم؛ اما ما در زمینه هوش مصنوعی با فاصله قابل توجهی از چین جلوتر هستیم. ما قرار است همین وضعیت را حفظ کنیم. ما در همه چیز از همه جلوتر هستیم!»

ترامپ در پاسخ به پرسش‌ها درباره اعتراض نخست‌وزیر اسرائیل، نسبت به فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به ترکیه، این موضوع را رد کرد و گفت که «هیچ‌کس» جز او درباره فروش این تجهیزات تصمیم نمی‌گیرد.

خبرنگاری سوال کرد: نتانیاهو با ارسال جنگنده‌های اف-۳۵ به ترکیه مخالفت می‌کند که ترامپ در پاسخ گفت: هیچ‌ کس به من نمی‌گوید چه چیزی را باید بفروشیم یا نه. ترکیه متحد بزرگی بوده است.

ترامپ اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرده بود که در حال بررسی امکان اجازه فروش این جنگنده‌ها به ترکیه است؛ اقدامی که در حال حاضر طبق قوانین آمریکا ممنوع است، زیرا ترکیه سامانه‌های دفاع هوایی ساخت روسیه در اختیار دارد.

ترامپ درباره رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهوری ترکیه، گفت: «او دوست من است، و هیچ‌کس به من نمی‌گوید که ما باید چه چیزی به او بفروشیم.»

رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه ترکیه یک «متحد بسیار بزرگ و مهم» بوده است، اذعان کرد: «ترکیه طرفدار بزرگ اسرائیل نیست.»

 





 بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند
۱۶ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند

اقتصادایرانی: در حالی که یکی از استدلال‌های مطرح درباره سهمیه‌بندی بنزین بر اساس کد ملی، حمایت از دهک‌های پایین و خانوارهای فاقد خودرو عنوان می‌شود، یک نماینده مجلس با استناد به داده‌های پایگاه رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به این فرض هشدار داده است.

 مدیرعامل زربد: خودپردازهای طلا می‌توانند اعتماد به خرید آنلاین را افزایش دهند
۱۴ ساعت قبل / سایت توسعه برند

مدیرعامل زربد: خودپردازهای طلا می‌توانند اعتماد به خرید آنلاین را افزایش دهند

توسعه برند؛ فرید امیرغیاثوند، مدیرعامل پلتفرم زربد، با تأکید بر کمرنگ‌شدن مرز میان بازار فیزیکی و آنلاین طلا گفت: توسعه شبکه تحویل، پلمپ هوشمند و دستگاه‌های خودپرداز طلا می‌تواند اعتماد کاربران به خرید آنلاین را افزایش دهد. به گفته او، زربد اکنون حدود ۳۰۰ نمایندگی در کشور دارد و امکان تحویل طلای خریداری‌شده از برخی پلتفرم‌ها از طریق این شبکه فراهم شده است.

 ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
۱۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

فرماندهی مرکزی نیروهای تروریستی آمریکا، از استقرار ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» در خاورمیانه خبر داد.

 قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با افزایش 13 دلاری نسبت به روز گذشته، 4515 (چهار هزار و پانصد و پانزده) دلار نرخ‌گذاری شد.

 جزئیات تامین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

جزئیات تامین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها

معاون وزیر نیرو گفت: اکنون حدود ۳ میلیارد و ۲۱۰ میلیون متر مکعب گازوئیل ذخیره شده و نزدیک ۸۵ درصد مخازن پر شده، اما امسال سال سختی برای تامین سوخت نیروگاه‌ها است.

 وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیوند یانگ شده؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیوند یانگ شده؟

اکوایران: اولویت چین پرهیز از درگیری نظامی غیرضروری با ایالات متحده است، اما ادامه تحریکات هسته‌ای و موشکی کره شمالی، همکاری نظامی عمیق‌تر آن با روسیه و افزایش پیش‌بینی‌ناپذیری این کشور، خطر کشاندن چین به یک بحران را افزایش می‌دهد.