قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

واکنش رسمی عراق به حمله آمریکا و عربستان

دفتر ریاست‌جمهوری عراق در بیانیه‌ای، حملات بامداد امروز آمریکا و عربستان به مواضع حشدالشعبی را محکوم کرد.
 واکنش رسمی عراق به حمله آمریکا و عربستان

دفتر ریاست‌جمهوری عراق در بیانیه‌ای، حملات بامداد امروز آمریکا و عربستان به مواضع حشدالشعبی را محکوم کرد. به گزارش اکوایران به نقل از ایرنا، ریاست جمهوری عراق بعد از ظهر امروز در بیانیه‌ای، حملات مشترک آمریکایی-سعودی به مقر نیروهای حشد الشعبی را که منجر به شهادت و مجروح شدن شماری از رزمندگان آن شد، محکوم کرد و آن را اقدامی غیرقابل قبول و نقض آشکار حاکمیت عراق و مغایر با قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل متحد دانست.

در ادامه بیانیه آمده است: این تجاوزات، غیرقابل قبول و نقض آشکار حاکمیت عراق و مغایر با قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل است.

دفتر نزار آمیدی افزود: ما بار دیگر بر مواضع قاطع خود در مخالفت با استفاده از خاک عراق یا میدانی برای تجاوز به کشورهای همسایه تأکید می‌کنیم.

ریاست جمهوری عراق تأکید کرد: ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم که به حاکمیت عراق احترام بگذارند و از هرگونه اقدامی که امنیت و ثبات آن را تضعیف می‌کند، خودداری کنند.

در ادامه بیانیه آمده است: گفت‌وگو برای فیصله دادن به بحران‌ها به گونه‌ای که امنیت منطقه را حفظ کند و مردم آن را از تنش بیشتر دور نگه دارد، ضروری است.

عربستان و آمریکا بامداد امروز (چهارشنبه) در حملاتی مشترک، مواضع حشد الشعبی را در برخی شهرهای عراق هدف حملات خود قرار دادند که این حملات تبعات و واکنش‌های زیادی در داخل و خارج عراق داشته است.

این حملات هوایی، بازتاب زیادی در منطقه و جهان داشته و با واکنش تند عراقی ها مواجه شده است.

در همین رابطه، «هادی العامری» دبیرکل سازمان بدر عراق در بیانیه‌ای گفت: «تجاوز غیرقابل توجیه عربستان با پشتیبانی جنگنده‌های آمریکایی به حاکمیت و نیروهای مسلح عراق و هدف قرار دادن مقرهای حشدالشعبی که منجر به شهادت و مجروح شدن تعدادی از قهرمانان این سازمان شد را به شدت محکوم می‌کنیم.»

وی افزود: «از دولت عراق می‌خواهیم که موضعی قاطع در برابر این دست درازی و تجاوز به حاکمیت عراق و هدف قرار دادن نیروهای قهرمان عراق اتخاذ کند؛ نیروهایی که نقشی اساسی در تحقق ثبات و امنیت در کشور داشتند و همچنان بقایای گروهک تروریستی داعش را تعقیب می‌کنند.»




 «خیابان» در ترازوی نقد؛ بایدها و نبایدهای تاثیرگذار

«خیابان» در ترازوی نقد؛ بایدها و نبایدهای تاثیرگذار

آرمان امروز- عرفان بیوک‌نژاد: تجمعات خیابانی در شرایطی به یکی از جلوه‌های حضور اجتماعی و حمایت از کشور تبدیل شده‌اند که همزمان، ضرورت حفظ انسجام داخلی و هماهنگی میان عرصه‌های مختلف اثرگذاری مورد توجه قرار گرفته است. در چنین شرایطی، نحوه تداوم این تجمعات، میزان بازتاب دیدگاه‌های مختلف، پرهیز از بهره‌برداری‌های سیاسی و انتخاباتی و [ ]

 پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست؛ در اوج قدرت و با حکمت پیش می‌رویم/ هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره و آزادسازی منابع بلوکه‌شده است/ به جای کشمکش بر سر پست و مقام، حل مشکلات مردم را دنبال کنیم

پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست؛ در اوج قدرت و با حکمت پیش می‌رویم/ هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره و آزادسازی منابع بلوکه‌شده است/ به جای کشمکش بر سر پست و مقام، حل مشکلات مردم را دنبال کنیم

رئیس‌جمهور، مذاکره را به معنای تسلیم ندانست و با اشاره به تجربه جهانی گفت: کشورهایی مانند چین با رقابت اقتصادی خود را اثبات می کنند.

 تشکیل کارگروه ویژه بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها در مجلس

تشکیل کارگروه ویژه بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها در مجلس

رئیس کمیسیون انرژی مجلس از تشکیل کارگروه ویژه بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها خبر داد و گفت: از شنبه این کارگروه جلسات فعالانه خواهد داشت. از دولت، سازمان به...

 قالیباف: عصر دخالت بیگانگان رو به پایان است

قالیباف: عصر دخالت بیگانگان رو به پایان است

رئیس مجلس شورای اسلامی در پستی به زبان عربی در صفحه شخصی خود نوشت: رژیم صهیونیستی خیال نهر تا بحر را حتی در رویاهایش نیز نخواهد دید.

 رمزگشایی العربی الجدید از دلایل تهدید ترامپ علیه عمان | تهدیدات او ترجمه نظامی می‌شود؟ | تبلیغات سیاسی در برابر واقعیت‌های استراتژیک

رمزگشایی العربی الجدید از دلایل تهدید ترامپ علیه عمان | تهدیدات او ترجمه نظامی می‌شود؟ | تبلیغات سیاسی در برابر واقعیت‌های استراتژیک

اقتصادنیوز:​تحلیلگران ژئوپلیتیک هشدارهای واشنگتن به عمان را بیشتر تلاشی برای محدود کردن نقش میانجی‌گرانه مسقط در مذاکرات ایران می‌دانند و معتقدند این تهدیدها با افزایش نااطمینانی در بازار انرژی، هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه و فشار بر سرمایه‌گذاری، اقتصاد عمان و بازار جهانی نفت را تحت تأثیر قرار داده است.

 قالیباف در دیدار با نزار آمیدی: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است - تسنیم

قالیباف در دیدار با نزار آمیدی: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است - تسنیم

رئیس مجلس در دیدار با رئیس جمهور عراق گفت: نگاه دقیق رهبر شهید انقلاب باعث نزدیک شدن دو کشور ایران و عراق شد.

 در یک روز ۱۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف می‌کنیم

در یک روز ۱۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف می‌کنیم

وزیر نیرو با تأکید بر ضرورت اصلاح اقتصاد برق و تغییر رویکرد در تأمین و مصرف انرژی در صنایع گفت: بازار برق ایران باید به سمت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، محدودسازی مصرف در حد الگو و تأمین برق مازاد الگو از بازار آزاد حرکت کند و در این مسیر باید ظرفیت بخش خصوصی بیش از گذشته مورد استفاده قرار گیرد.

 قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق: آمریکا باعث بروز ناامنی در منطقه است

قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق: آمریکا باعث بروز ناامنی در منطقه است

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس آمریکا و جنگ ایجاد شده توسط این رژیم تروریستی را عامل بروز ناامنی در منطقه و اخلال در مسیر عادی تجارت در منطقه دانست و تاکید کرد: با رفع ناامنی و مداخلات آمریکا، مشکلات برطرف خواهد شد.