قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

خطیب‌زاده: جنگ، آمریکا را به هیچ دستاوردی نمی‌رساند/ گفت‌وگو بر پایه احترام متقابل بهترین گزینه است

معاون عراقچی اظهار داشت: آمریکا با تهدید، اجبار و نقض تعهدات خود نمی‌تواند به نتیجه برسد. جنگ، آمریکا را به هیچ دستاوردی نمی‌رساند؛ در حالی که گفت‌وگو و دیپلماسی بر اساس احترام متقابل، قطعا انتخاب بهتری برای آن‌هاست.
 خطیب‌زاده: جنگ، آمریکا را به هیچ دستاوردی نمی‌رساند/ گفت‌وگو بر پایه احترام متقابل بهترین گزینه است

معاون عراقچی اظهار داشت: آمریکا با تهدید، اجبار و نقض تعهدات خود نمی‌تواند به نتیجه برسد. جنگ، آمریکا را به هیچ دستاوردی نمی‌رساند؛ در حالی که گفت‌وگو و دیپلماسی بر اساس احترام متقابل، قطعا انتخاب بهتری برای آن‌هاست.

به گزارش اکوایران به نقل از  ایسنا، سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر امور خارجه و رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه، در اجلاس وزرای خارجه آ سه آن و پیمان مودت و همکاری جنوب شرق آسیا، با تاکید بر این نکته که آنچه امروز توسط ایالات متحده صورت میگیرد، حمله به حقوق بین‌الملل، دیپلماسی و اصول بنیادین منشور سازمان ملل متحد است اظهار کرد: امروز دیپلماسی به سخره گرفته شده و اصول مقوم جامعه بین الملل از جمله منشور ملل متحد، که دستاورد جامعه بشری در تنظیم نظم بین المللی در هفتاد سال گذشته به شمار می‌رود، آماج حملات پی در پی و بی‌ قانونی های آمریکا قرار گرفته است. سخنگوی سپاه گفت: در حملات ایران، همچنان 17 پهپاد شناسایی و عملیاتی (که 8 پهپاد آکبند بودند)، یک هواپیمای جنگنده اف 15 در داخل شلتر، یک هواپیمای P8، یک هواپیمای ترابری C17، و 8 هواپیمای سوخت رسان منهدم شدند. وی با تبیین نقش دیپلماسی در پیشگیری از نزاع‌های بین‌المللی، بر ارزش دیپلماسی، به‌ویژه دیپلماسی پیشگیرانه تاکید کرد و گفت:دیپلماسی معمولا به اندازه کافی مورد تقدیر و شناسایی قرار نگرفته است؛ چرا که دیپلماسی پیشگیرانه به معنای جنگ‌هایی است که هیچ‌گاه آغاز نشده‌اند، بحران‌هایی است که هیچ‌گاه شکل نگرفته‌اند و جان‌هایی است که هیچ‌گاه از دست نرفته‌اند.  

خطیب‌زاده افزود: در بسیاری از مواقع، تا زمانی که جنگی رخ نداده، کشته‌ای بر جای نمانده و موشکی شلیک نشده، توجه عمومی به اهمیت دیپلماسی جلب نمی‌شود اما در واقع اهمیت اصلی دیپلماسی در جنگ هایی است که اساسا آغاز نشده اند.

وی با اشاره به شرایط کنونی نظام بین‌الملل، آن را مقطعی تاریخی در تمدن بشری توصیف کرد و گفت: متاسفانه قدرت‌های سلطه‌گر در پی آن هستند که از طریق زور، هژمونی خود را اعمال کنند و این بی قانونی و بی تمدنی را با الفاظ زیبا می‌پوشانند.

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به تحولات مربوط به ایران در یک سال و چند ماه گذشته تصریح کرد: این تحولات به‌خوبی نشان می‌دهد چگونه کشوری مانند آمریکا از دیپلماسی برای از بین بردن اصل و فرصت دیپلماسی استفاده کرده، از ژست مذاکره سوء استفاده کرده تا فضا را برای صلح پایدار و حل‌ و فصل صلح‌ آمیز منازعات از بین ببرد و هیچ نشانه‌ای از پایبندی به حقوق بین‌الملل و ارزش‌های دیپلماتیک از خود نشان نداده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان قدیمی‌ترین تمدن زنده بشری و یکی از بنیان‌گذاران تمدنی دیپلماسی، تمام تلاش خود را برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها و کشیده شدن به درگیری‌ها از طریق دیپلماسی به کار گرفته و به آن‌ متعهد بوده است.

وی همچنین تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به دیپلماسی واقعی و گفتگوی منصفانه تعهد کامل دارد، به تامین عبور و مرور صلح‌آمیز کشتی‌ها در تنگه هرمز پایبند است اما به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی اجازه نخواهد داد و نمی‌تواند اجازه دهد که آمریکا بر آبراه‌های خلیج فارس و تنگه هرمز اعمال سلطه کند.  

خطیب زاده تاکیدکرد: جمهوری اسلامی ایران همانند سایر کشورها نمی‌تواند بر سر امنیت ملی خود مصالحه کند و بر اساس منشور ملل متحد از حق دفاع مشروع در برابر متجاوز برخوردار است.

این دیپلمات ارشد ایرانی افزود: جمهوری اسلامی ایران چاره‌ای ندارد جز اینکه در این نبرد میهنی و جنگ تحمیلی از همه ابزارهای مشروع در مقابل متجاوزین استفاده کند و بر این اساس در مقابل منشا تهدید، مطابق نص حقوق بین‌الملل، از هر کجا که باشد، اقدام دفاعی انجام دهد.





 وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیوند یانگ شده؟
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیوند یانگ شده؟

اکوایران: اولویت چین پرهیز از درگیری نظامی غیرضروری با ایالات متحده است، اما ادامه تحریکات هسته‌ای و موشکی کره شمالی، همکاری نظامی عمیق‌تر آن با روسیه و افزایش پیش‌بینی‌ناپذیری این کشور، خطر کشاندن چین به یک بحران را افزایش می‌دهد.

 طرح جدید بنزین و سهمیه‌بندی به روایت عضو کمیسیون اقتصادی مجلس/ هزینه تحمیلی می‌تواند بعنوان زیرساخت یک انفجار اجتماعی عمل کند
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

طرح جدید بنزین و سهمیه‌بندی به روایت عضو کمیسیون اقتصادی مجلس/ هزینه تحمیلی می‌تواند بعنوان زیرساخت یک انفجار اجتماعی عمل کند

اقتصادنیوز: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.

 هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند

اقتصادنیوز:گزارش نیویورک‌تایمز نشان می‌دهد که ایران در برابر تهدیدهای ترامپ نه تنها تسلیم نشده، بلکه با در دست گرفتن کنترل شاهرگ اقتصاد جهانی در «تنگه هرمز»، شروط بی‌سابقه‌ای از جمله دریافت غرامت جنگی را روی میز رئیس‌جمهور آمریکا گذاشته است

 لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر
۱۵ ساعت قبل / سایت اسب بخار

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard) در حال حاضر پرشتاب ترین SUV بازار ایران است که سطح امکانات بسیار بالایی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد.

 منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران در توضیح علت انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران اعلام کرد: این دود ناشی از وقوع سانحه برای 2 دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.