قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۴/۲۶

فوری/ اصابت موشک آمریکایی به نفتکشی که در خارک پهلو گرفت/ ماجرا چیست؟

معاون استاندار بوشهر: نفتکش بلما ان آی ۲۲ با تانکر خالی، برای دومین بار در جزیره خارک هدف ۲ موشک آمریکایی قرار گرفت؛ همچنین چندین نقطه در بوشهر و دشتی بامداد جمعه بمباران شد.
 فوری/  اصابت موشک آمریکایی به نفتکشی که در خارک پهلو گرفت/ ماجرا چیست؟



 هیچ‌کس در دنیا، ایران را بازنده جنگ نمی‌داند/ محاسبات دشمنان درباره تضعیف توان موشکی و تسلیحاتی ایران به بن‌بست رسیده است
۱۱ دقیقه قبل / سایت مشرق

هیچ‌کس در دنیا، ایران را بازنده جنگ نمی‌داند/ محاسبات دشمنان درباره تضعیف توان موشکی و تسلیحاتی ایران به بن‌بست رسیده است

به گزارش مشرق ، احسان صالحی، کارشناس مسائل بین‌الملل، امروز (پنجشنبه، ۲۹ مرداد) در گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به اهداف آمریکا از آغاز جنگ علیه ایران گفت: آمریکایی‌ها جنگی را با اهدافی علیه ایران شروع کردند، اما این جنگ به اهدافش نرسید و تصوری که آنها داشتند محقق نشد. ارزیابی‌ای که امروز در دنیا از وضعیت آمریکا وجود دارد این است که این کشور در یک مخمصه قرار گرفته که راه پس و پیش ندارد.

وی افزود: همین که ترامپ روز گذشته اعلام می‌کند که «ما وارد جنگ اقتصادی جدیدی با ایران می‌شویم»، نشان می‌دهد و دلالت بر این دارد که عملیات نظامی و جنگ آنها علیه ایران موفق نبوده است؛ اگر عملیات نظامی موفق بود، نیازی نبود که فاز آن را به مسیر اقتصادی تغییر دهند.

صالحی با تأکید بر اینکه جنگ اقتصادی علیه ایران در دوره‌های قبل نیز تجربه شده است، اظهار داشت: ما باید این فیلم را کامل ببینیم و از ابتدا ماجرا را بررسی کنیم. در سال ۱۳۹۷، در دور اول ریاست‌جمهوری ترامپ، اساساً خروج از برجام با همین نگاه انجام شد و به تعبیر آمریکایی‌ها، کمپین فشار حداکثری اقتصادی علیه ایران شروع شد تا ایران از داخل ضعیف شود و این ضعف باعث شود جمهوری اسلامی ایران به خواسته‌های آمریکا تن بدهد.

شروط ۱۸گانه پمپئو و هدف فشار حداکثری

این کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: بعد از خروج آمریکا از برجام، پمپئو شروط ۱۸گانه را اعلام کرد که موضوع هسته‌ای، مسائل منطقه‌ای و برنامه موشکی ایران را شامل می‌شد. برنامه آنها این بود که ایران ضعیف شود، دچار شوک اقتصادی شود و نتواند این شوک را تحمل کند و در نهایت به نقطه‌ای برسد که بگوید «حالا من چه کار بکنم؟» و آمریکا برای او تعیین تکلیف کند.

وی تصریح کرد: این اتفاق نیفتاد. دور اول ترامپ در شرایطی تمام شد که جمهوری اسلامی ایران، به‌خصوص از انتهای سال ۹۹ و ماه‌های آخر دولت ترامپ، وارد یک دوره جدید از فعالیت‌های هسته‌ای خود شد.

صالحی افزود: دور دوم ترامپ در شرایطی شروع شد که ایران در موضوع هسته‌ای، از نظر حجم مواد غنی‌شده، میزان مواد غنی‌شده، تعداد دستگاه‌های غنی‌سازی و سانتریفیوژهای پیشرفته، در مرحله جلوتر و پیشرفته‌تری قرار داشت.

وی با اشاره به یکی از انتقادهایی که در فضای داخلی آمریکا متوجه ترامپ …



 کره شمالی یک پرتابه مشکوک به موشک بالستیک شلیک کرد
۲۹ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

کره شمالی یک پرتابه مشکوک به موشک بالستیک شلیک کرد

به گزارش تجارت نیوز، کره شمالی روز پنجشنبه یک پرتابه مشکوک به موشک بالستیک را به سمت دریا شلیک کرد. دفتر نخست‌وزیری ژاپن اعلام کرد این پرتاب احتمالی را شناسایی کرده است، اما جزئیات بیشتری درباره آن ارائه نداد.

رسانه‌های کره جنوبی نیز به نقل از ارتش این کشور گزارش دادند کره شمالی یک پرتابه ناشناس را از سواحل شرقی خود شلیک کرده است.

این پرتاب یک روز پس از آن انجام شد که ارتش‌های کره جنوبی و آمریکا اعلام کردند رزمایش ۱۱ روزه «اولچی فریدم شیلد» را کاهش می‌دهند.

این تصمیم چند روز پس از آن اتخاذ شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به پنتاگون دستور داد این رزمایش‌ها را «به میزان قابل توجهی کاهش دهد.»

ترامپ در توجیه تصمیم خود به آنچه رابطه خوبش با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی خواند و همچنین خودداری کره جنوبی از حمایت از او در جنگ ایران اشاره کرده بود.

با این حال، «کیم یو جونگ» خواهر بانفوذ رهبر کره شمالی، تلاش ترامپ را رد کرد و گفت این اقدام حتی ارزش اظهارنظر ندارد، زیرا ماهیت رزمایش‌های مشترک آمریکا و کره جنوبی تغییری نکرده است.

او گفت: «ماهیت تحریک‌آمیز و تهاجمی این رزمایش‌ها حتی اگر مدت و ابعاد آنها کاهش یافته باشد، تغییر نخواهد کرد.»

کیم یو جونگ همچنین به واشنگتن هشدار داد که نباید انتظار داشته باشد کاهش رزمایش‌ها از سوی پیونگ‌یانگ به‌عنوان نشانه حسن نیت پذیرفته شود.

او گفت: «اگر آمریکا محاسبه کرده است که می‌تواند اقدام اخیر خود را به‌عنوان اقدامی مبتنی بر به‌اصطلاح حسن نیت تبلیغ کند، پاسخ مورد نظر خود را دریافت نخواهد کرد.»

کیم یو جونگ همچنین به مجموعه‌ای از رزمایش‌های نظامی دیگری اشاره کرد که آمریکا و کره جنوبی اوایل سال جاری میلادی برگزار کردند و از تلاش سئول برای وارد کردن زیردریایی‌های هسته‌ای نیز انتقاد کرد.

پرتاب جدید کره شمالی در حالی انجام شده است که کاهش رزمایش‌های آمریکا و کره جنوبی ظاهراً با هدف فراهم کردن زمینه‌ای برای ازسرگیری دیپلماسی با پیونگ‌یانگ صورت گرفته بود، اما کره شمالی تأکید کرده است که کوچک‌تر شدن یا کوتاه‌تر شدن این رزمایش‌ها، ارزیابی این کشور از ماهیت آنها را تغییر نمی‌دهد.

منبع: ایسنا …



 هشدار سخنگوی سپاه؛ سلاح‌های ایران در جنگ بعدی متفاوت خواهد بود
۳۱ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

هشدار سخنگوی سپاه؛ سلاح‌های ایران در جنگ بعدی متفاوت خواهد بود

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با دفاع پرس، درباره توان تسلیحاتی کشورمان و تقویت سر جنگی موشک‌های ایرانی پس از جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار داشت: ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم.

سردار محبی ادامه داد: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.

سخنگوی سپاه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز در تولید و توسعه تسلیحات توقفی نداشته است، تصریح کرد: ما هر روز در حال پیشرفت هستیم و هر احتمالی در این زمینه قابل تصور است.

وی همچنین درباره توانمندی انصارالله یمن در برابر متجاوزان سعودی گفت: اکنون بیش از دو سال است که رژیم اشغالگر قدس در غزه مشغول جنگ است و هنوز نتوانسته آسیب جدی به حماس وارد کند؛ لذا عربستان که توانمندی نظامی آن کمتر از رژیم صهیونی است، چگونه ممکن است که بتواند از عهده انصارالله و رزمندگان یمنی برآید؟ این امکان‌پذیر نیست.

سردار محبی با تأکید بر اینکه هر ملتی در دفاع از موجودیت و داشته‌های خود تلاش می‌کند و خود را توانمند می‌بیند، افزود: در این عرصه قطعاً عربستان قادر نخواهد بود یمن و انصارالله را مهار کند و از گزند حملات آن‌ها در امان بماند؛ همچنان‌که طی روزهای گذشته، شاهد بودیم هر اندازه که عربستان حمله می‌کند، چندین برابری آن ضربه می‌خورد.

سخنگوی سپاه در پایان عنوان کرد: این توانمندی که انصارالله یمن در طول سال‌ها کسب کرده، روزبه‌روز در حال افزایش است و مقاومت یمن مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه می‌دهد.



 از ایران تا ونزوئلا جرم یکی است؛ استقلال
۳۹ دقیقه قبل / سایت مشرق

از ایران تا ونزوئلا جرم یکی است؛ استقلال

به گزارش مشرق، مهرداد بذرپاش، وزیر راه دولت شهید رئیسی در توئیتر نوشت:

تقویم ۲۸ مرداد، یادآور پاسخ تاریخ است به این سوال:

چرا آمریکا با ایران مشکل دارد؟

سال ۱۳۳۲ نه جمهوری اسلامی بود، نه هسته ای، نه موشکی، نه جبهه مقاومت.

از ایران تا ونزوئلا جرم یکی است:

استقلال؛ وقتی منافع استعمارگران را محدود کند.




*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



 سخنگوی سپاه هشدار داد: سلاح‌هایمان را دقیق‌تر و مخرب‌تر تولید می‌کنیم
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

سخنگوی سپاه هشدار داد: سلاح‌هایمان را دقیق‌تر و مخرب‌تر تولید می‌کنیم

رویداد۲۴| سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درباره توان تسلیحاتی کشورمان و تقویت سر جنگی موشک‌های ایرانی پس از جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار داشت: ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم.

به گزارش دفاع پرس، سردار محبی ادامه داد: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.

سخنگوی سپاه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز در تولید و توسعه تسلیحات توقفی نداشته است، تصریح کرد: ما هر روز در حال پیشرفت هستیم و هر احتمالی در این زمینه قابل تصور است.

وی همچنین درباره توانمندی انصارالله یمن در برابر متجاوزان سعودی گفت: اکنون بیش از دو سال است که رژیم اشغالگر قدس در غزه مشغول جنگ است و هنوز نتوانسته آسیب جدی به حماس وارد کند؛ لذا عربستان که توانمندی نظامی آن کمتر از رژیم صهیونی است، چگونه ممکن است که بتواند از عهده انصارالله و رزمندگان یمنی برآید؟ این امکان‌پذیر نیست.

سردار محبی با تأکید بر اینکه هر ملتی در دفاع از موجودیت و داشته‌های خود تلاش می‌کند و خود را توانمند می‌بیند، افزود: در این عرصه قطعاً عربستان قادر نخواهد بود یمن و انصارالله را مهار کند و از گزند حملات آنها در امان بماند؛ همچنان‌که طی روز‌های گذشته، شاهد بودیم هر اندازه که عربستان حمله می‌کند، چندین برابری آن ضربه می‌خورد.

سخنگوی سپاه در پایان عنوان کرد: این توانمندی که انصارالله یمن در طول سال‌ها کسب کرده، روزبه‌روز در حال افزایش است و مقاومت یمن مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه می‌دهد.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی
سایت تابناک

سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.
 سردار محبی: جنگ شود، تسلیحاتی با کلاهیک و برد جدید به کار می‌گیریم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سردار محبی: جنگ شود، تسلیحاتی با کلاهیک و برد جدید به کار می‌گیریم

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران گفت: قدرت تخریب سرهای جنگی به‌کار رفته در موشک‌های سپاه بسیار فراتر از نمونه‌های استفاده‌شده در جنگ‌های پیشین است و اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته متفاوت خواهد بود.
 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.
 جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت
سایت روزنو

جنگی که یک مزاحم همسایه‌های خلیج فارس را به جان هم انداخت

حالا جنگ باعث رویگردانی این دو شریک تجاری و همسایه از یکدیگر شده تا آنجا که ایران اجازه تردد نفتکش‌های اماراتی از تنگه هرمز را سلب کرده و این کشور به‌صراحت ا...
 کاخ سفید دوباره شمشیر تحریم را کشید؛ این‌بار شرکای ایران هم هدف هستند
سایت رویداد‌ ۲۴

کاخ سفید دوباره شمشیر تحریم را کشید؛ این‌بار شرکای ایران هم هدف هستند

دونالد ترامپ با تهدید تازه علیه کشور‌ها و شبکه‌هایی که با ایران همکاری اقتصادی دارند، بار دیگر سیاست فشار حداکثری را به صدر دستور کار واشنگتن برگردانده است؛ اما این بار پرسش اصلی این است که آمریکا واقعاً چه ابزار تازه‌ای برای تشدید فشار دارد و آیا شرکای ایران حاضرند هزینه همراهی با تحریم‌های جدید واشنگتن را بپردازند؟
 مسیری که برای «نشدن» طراحی شد!
سایت رجانیوز

مسیری که برای «نشدن» طراحی شد!

 قفل کامیون‌ها در مرز - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

قفل کامیون‌ها در مرز - دیپلماسی ایرانی

این روزها صف طولانی کامیون‌ها در مرزهای ایران به چشم می‌آید. رانندگان می‌گویند گاهی تا ۱۰ روز معطل می‌مانند، آن هم در گرمای طاقت‌فرسای تابستان...
 جنگی در دریای متلاطم
سایت روزنو

جنگی در دریای متلاطم

لینکلن پس از انتقال از اقیانوس هند و آرام، ماه‌ها در خاورمیانه مانده و مأموریتی را پشت سر گذاشته که از برنامه معمول استقرار ناو‌ها طولانی‌تر شده است.