قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

آتش سوزی تالاب هورالعظیم ادامه دارد

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان تصریح کرد: در حال حاضر هماهنگی‌های لازم برای اعزام ۲ خودروی مجهز با توان عملیاتی بالا و پرتاب آب بیشتر انجام شده و پیش‌بینی می...
 آتش سوزی تالاب هورالعظیم ادامه دارد
محمدجواد اشرفی روز چهارشنبه با اشاره به آخرین وضعیت عملیات گفت: بخش‌های قابل توجهی از محدوده‌های درگیر آتش خاموش شده است اما در یک نقطه به دلیل صعب‌العبور بودن منطقه و نبود امکان حضور نیروهای عملیاتی، همچنان آتش‌سوزی ادامه دارد.

به گزارش ایرنا، وی افزود: از نخستین ساعات وقوع حادثه، عملیات مهارآتش سوزی با استفاده از ظرفیت ۶ دستگاه خودروی آتش‌نشانی آغاز شد و نیروهای عملیاتی موفق شدند آتش را در تمامی بخش‌هایی که امکان دسترسی زمینی وجود داشت، کنترل و مهار کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان تصریح کرد: در حال حاضر هماهنگی‌های لازم برای اعزام ۲ خودروی مجهز با توان عملیاتی بالا و پرتاب آب بیشتر انجام شده و پیش‌بینی می‌شود طی ۲ تا سه ساعت آینده، عملیات مهار کامل و خنک‌سازی محدوده‌های درگیر نیز به پایان برسد.

(بخش عمده آتش‌سوزی تالاب هورالعظیم مهار شد)

وی با قدردانی از تلاش شبانه‌روزی نیروهای آتش‌نشانی و عوامل عملیاتی تاکید کرد: اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان تا مهار کامل آتش و اطمینان از ایمن‌سازی منطقه، روند عملیات را به صورت مستمر پایش و دنبال خواهد کرد.

از روز گذشته آتش‌سوزی در بخشی از تالاب هورالعظیم آغاز شد که به گفته مسئولان محیط زیست علت دقیق آن هنوز در دست بررسی است اما بر اساس شواهد اولیه، احتمال می‌رود این حریق منشا انسانی و عمدی داشته باشد.

تالاب هورالعظیم به‌عنوان یکی از مهم‌ترین تالاب‌های کشور، علاوه بر ارزش‌های زیست‌محیطی، نقش بسزایی در کنترل گرد و غبار، تعدیل اقلیم منطقه و حمایت از معیشت جوامع محلی ایفا می‌کند.

این تالاب به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین تالاب‌های مرزی ایران و عراق، در جنوب غرب خوزستان و در محدوده شهرستان‌های هویزه و دشت‌آزادگان قرار دارد و بخش‌هایی از آن تا نزدیکی غرب اهواز نیز امتداد می‌یابد.

هورالعظیم در فاصله حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلومتری اهواز (مرکز استان خوزستان) واقع شده است و طی دهه‌های اخیر به دلیل تغییرات اقلیمی، کاهش ورودی آب و اجرای طرح‌های بالادستی در حوضه‌های آبریز دجله و کرخه، با افت سطح آب و خشکی گسترده در بخش‌هایی از بستر خود مواجه شده است. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر تایید شهادت خلبان سوخو 24 ارتش (+عکس)/ وضعیت 3 خلبان دیگر نامشخص است نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : شبیخون به «دارابگرد»! (+ عکس) تماشاخانه سورنا ؛ پهلوان نام‌دار سیستانی و قهرمان نبرد ایران و روم / مشهورترین فرمانده ایرانی و سرنوشت تلخی که داشت ۲۵ سال تلاش و عاشقی برای میراث فرهنگی ایران / این زن قلعه الموت را جهانی کرد فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران



 فال ابجد امروز 28 مرداد 1405

فال ابجد امروز 28 مرداد 1405

رکنا: فال ابجد امروز برای متولدین هر ماه را در ادامه بخوانید.

 تلاش ترامپ برای دیدار با کیم‌‌جونگ‌اون

تلاش ترامپ برای دیدار با کیم‌‌جونگ‌اون

مقام‌های آمریکایی می‌گویند که رئیس جمهور این کشور سعی دارد در سفر آتی به آسیا، با رهبر کره شمالی دیداری داشته باشد.

 وزارت خارجه امارات: تا اطلاع ثانوی، تمام تجارت، مبادلات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران متوقف شد

وزارت خارجه امارات: تا اطلاع ثانوی، تمام تجارت، مبادلات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران متوقف شد

عفرا الحمّلی مدیر اداره ارتباطات راهبردی وزارت امور خارجه امارات، تمامی ادعاها درباره وضعیت روابط اقتصادی میان امارات متحده عربی و جمهوری اسلامی ایران را رد کرد.

 رد ادعای امارات در اتهام زنی به ایران

رد ادعای امارات در اتهام زنی به ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ادعای امارات متحده عربی مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را کاملا مردود دانست.

 چشم کارگران به بند ۱۰ شورای عالی کار / آیا شهریور زمان ترمیم دستمزدهاست؟

چشم کارگران به بند ۱۰ شورای عالی کار / آیا شهریور زمان ترمیم دستمزدهاست؟

اقتصادایرانی: در حالی که تورم خوراکی‌ها به ۶۶ درصد رسیده و قیمت برخی اقلام ضروری مانند روغن، نان و غلات و لبنیات با جهش‌های سنگین مواجه شده، قدرت خرید کارگران بیش از پیش تحت فشار قرار گرفته است.

 [مینا حیدری] نسخه آسفالت برای مشکلات!

[مینا حیدری] نسخه آسفالت برای مشکلات!

تصاویر آسفالت کردن بستر رودخانه الیگودرز را که دیدم، نخستین واکنشم ناباوری بود. فکر کردم شاید یکی از همان شوخی‌های بی‌مزه فضای مجازی با هوش مصنوعی باشد؛ تصاویری که قرار است چند ساعتی دست‌به‌دست شوند و بعد فراموششان کنیم.

 قالیباف عازم بغداد شد

قالیباف عازم بغداد شد

رئیس مجلس امروز با هدف گفت‌وگو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکارهای مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیأت بلندپایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد، پایتخت عراق ترک کرد.

 غریب‌آبادی: کشوری که سرنوشت خود را به بیگانه بسپارد، بهای سنگینی خواهد پرداخت، اما ایران سرنوشتش را خودش تعیین می‌کند/ ملت ما در برابر فشار، عقب نمی‌نشیند و در برابر تحمیل و تهدید، محکم‌تر می‌ایستد

غریب‌آبادی: کشوری که سرنوشت خود را به بیگانه بسپارد، بهای سنگینی خواهد پرداخت، اما ایران سرنوشتش را خودش تعیین می‌کند/ ملت ما در برابر فشار، عقب نمی‌نشیند و در برابر تحمیل و تهدید، محکم‌تر می‌ایستد

کاظم غریب‌آبادی اظهار کرد: ملت ایران در برابر فشار، عقب نمی‌نشیند و در برابر تحمیل و تهدید، محکم‌تر می‌ایستد.