قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

رویترز: سامانه های پدافندی ایران از سوی چین تقویت می شود

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) گفت: گمانه‌زنی‌ها مبنی بر اینکه پاکستان در تامین سلاح‌های پدافند هوایی به ایران از چین نقش دارد، کاملا ساختگی و نادرست است.
 رویترز: سامانه های پدافندی ایران از سوی چین تقویت می شود

خبرگزاری رویترز در گزارشی مدعی انعقاد قرارداد خرید سامانه های پدافندی کوتاه برد چینی از سوی ایران شده است.

به گزارش عصرایران ، رویترز در خبری به نقل از 3 منبع آگاه مدعی شده ایران قراردادی با چین برای خرید حداکثر 400 سامانه موشکی دوش پرتاب دفاع هوایی به ارزش 60 تا 70 میلیون دلار بسته است و قرار است ظرف چند هفته آتی این محموله را دریافت کند.

رویترز می نویسد این نخستین خرید سامانه های دفاع هوایی از سوی ایران پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران در 5 ماه گذشته است.

بنابر این گزارش، این اقدام یکی از بزرگترین تلاش‌های شناخته شده تهران برای تقویت دفاع هوایی کوتاه‌برد خود از زمان آغاز جنگ با ایالات متحده و اسرائیل است که شکاف‌هایی را در توانایی ایران در محافظت از اماکن نظامی و زیرساخت‌های استراتژیک آشکار کرد.

منابع به رویترز گفتند که این قرارداد شامل خرید بین 300 تا 400 سامانه دفاع هوایی قابل حمل توسط نفر (MANPADS)، از جمله موشک‌های QW-12 و FN-16 ساخت چین است.

این قرارداد با شرکت سرمایه‌گذاری بین‌المللی "ژونگ‌کینگ بائوشانگ"، یک شرکت مستقر در هنگ کنگ، امضا شده که به گفته منابع، به عنوان واسطه بین طرف ایرانی و تامین‌کننده چینی عمل می‌کند. 

وزارت امور خارجه چین در واکنش به این خبر گفت: "گزارش‌های مربوطه کاملا بی‌اساس هستند. چین به طور مداوم در ترویج صلح و پایان دادن به درگیری نقش داشته است."

تحویل صدها موشک دوش پرتاب (MANPADS) به طور قابل توجهی موجودی سلاح‌های پدافند هوایی کوتاه‌برد ایران را افزایش می‌دهد و نشان می‌دهد که چگونه روابط نظامی با چین در حال تعمیق است.

این منابع هشدار دادند که اگرچه این توافق‌نامه امضا شده است، اما برنامه‌های تحویل، مقادیر و سایر جزئیات اجرایی هنوز می‌تواند تغییر کند.

به گفته این منابع، طبق طرحی که طرفین توافق کرده‌اند، تحویل‌ها ابتدا از طریق هوایی از اورومچی در غرب چین انجام می‌شود و سپس از طریق پاکستان به ایران منتقل می‌شود. آنها مشخص نکردند که آیا این انتقال از طریق هوایی یا زمینی انجام خواهد شد.

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) گفت: "گمانه‌زنی‌ها مبنی بر اینکه پاکستان در تامین سلاح‌های پدافند هوایی به ایران از چین …



 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد
۱۹ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش شینهوا، لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در یک نشست خبری پس از اعلام دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر برنامه‌هایی برای آغاز آنچه که او «شدیدترین عملیات اقتصادی» علیه ایران توصیف کرد، گفت که چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد گام‌های مسئولانه‌ای بردارند و مسئله را از طریق ابزار‌های سیاسی و دیپلماتیک حل کنند.



 فشار اقتصادی بر ایران کمکی به حل مسائل نمی‌کند
۳۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

فشار اقتصادی بر ایران کمکی به حل مسائل نمی‌کند

به گزارش ایلنا به نقل از بلومبرگ، «لین جیان»، سخنگوی وزارت خارجه چین، امروز -پنج شنبه- در یک نشست خبری در پکن گفت که فشار اقتصادی بر ایران و شرکایش به حل‌وفصل بحران کمک نمی‌کند.

وی به خبرنگاران گفت: «تحریم‌ها و فشارها کمکی به حل این مشکل نخواهد کرد. چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد که با اتخاذ تدابیر مسئولانه به دنبال حل این مشکل از طریق ابزارهای دیپلماتیک و سیاسی باشند».

واکنش وی به ادعاهای «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا بود که در پستی در شبکه‌های اجتماعی از برنامه‌هایی برای منزوی کردن ایران و شرکای تجاری‌اش خبر داد.

  انتهای پیام/



 ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایسنا، هوی کا یان، بنیان‌گذار گروه «اورگرند» در آوریل به هشت اتهام از جمله سواستفاده از منابع مالی، کلاهبرداری در جمع‌آوری سرمایه، دریافت غیرقانونی سپرده‌های عمومی، اعطای غیرقانونی وام، انتشار متقلبانه اوراق بهادار و رشوه‌خواری اعتراف کرده بود و دادگاهی در شهر شنژن دستور مصادره تمامی اموال شخصی وی را صادر کرد.

«اورگرند» که زمانی یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های توسعه املاک چین بود، در بازپرداخت بخش عمده‌ای از ۳۰۰ میلیارد دلار بدهی‌های خود، ناتوان و مشکلات آن به نمادی از بحران طولانی‌مدت بخش املاک چین تبدیل شد که همچنان بر دومین اقتصاد بزرگ جهان فشار وارد می‌کند.

دادگاه اعلام کرد: اقدامات مجرمانه «اورگرند»، شرکت «هنگدا ریل‌استیت» (Hengda Real Estate) به‌عنوان شرکت تابعه اصلی آن و هوی، به مبالغ بسیار هنگفتی مربوط بوده که خسارت‌های اقتصادی و آسیب‌های اجتماعی بسیار جدی ایجاد کرده است.

دادگاه علاوه بر حکم هوی، «اورگرند» را ۸.۸۲ میلیارد یوان و شرکت «هنگدا» را هفت میلیارد یوان جریمه کرد. پنج مدیر ارشد دیگر نیز به مجازات‌هایی شامل جریمه و حبس بین ۶ تا ۱۸ سال محکوم شدند. رسانه دولتی چین اعلام کرد در مجموع، ۵۶ فرد مرتبط با «اورگرند» نیز روز پنجشنبه محکوم شدند.

ناتوانی «اورگرند» در بازپرداخت میلیاردها دلار از محصولات مدیریت ثروت نیز موجب اعتراض سرمایه‌گذاران، به‌ویژه افراد کم‌درآمد شد زیرا بسیاری از آنان سرمایه خود را از دست دادند. هوی که در سال ۱۹۹۶ «اورگرند» را تاسیس کرده بود، با اتکا به بدهی‌های سنگین، این شرکت را به بزرگ‌ترین توسعه‌دهنده املاک چین از نظر فروش قراردادی تبدیل کرد. ثروت وی در ۲۰۱۷ به ۴۵.۳ میلیارد دلار رسید.

دادگاهی در هنگ‌کنگ در ۲۰۲۴ حکم انحلال «اورگرند» را صادر و بورس هنگ‌کنگ نیز سال گذشته سهام این شرکت را از فهرست معاملات خارج کرد. با این حال، روند تصفیه شرکت بسیار کند بوده و تا آگوست سال گذشته فقط حدود ۲۵۵ میلیون دلار دارایی فروخته شده بود، در حالی که مطالبات طلبکاران به ۴۵ میلیارد دلار می‌رسید.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، مدیران تصفیه همچنین برای مسدود کردن دارایی‌های خارجی هوی و همسر سابقش و بازپس‌گیری حدود ۶ میلیارد دلار سود سهام و دستمزدهای پرداخت‌ …



 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین مخالفت خود را با اعمال کارزار جدید "جنگ اقتصادی" ترامپ علیه ایران اعلام کرد.

به گزارش تابناک به نقل از عصرایران، دولت چین روز پنجشنبه (امروز) با کارزار موسوم به "روز دی اقتصادی" ترامپ علیه ایران مخالفت و بر استفاده از ابزارهای دیپلماتیک برای پایان دادن به درگیری تاکید کرد.

"لین جیان"، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پکن به خبرنگاران گفت: "اعمال تحریم و فشار کمکی به حل مساله نمی‌کند.. چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد که اقدامات مسئولانه‌ای اتخاذ کنند و مسائل را از طریق ابزارهای دیپلماتیک و سیاسی حل کنند."
 
ترامپ روز چهارشنبه (دیروز) آنچه را که "خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی انجام شده علیه هر کشوری" نامید، اعلام کرد و کارزار خود را برای منزوی کردن ایران تشدید کرد و به کشورها و شرکت‌هایی که به تهران کمک می‌کنند در مورد عواقب شدید اقتصادی هشدار داد.

وی گفت که ایالات متحده به دنبال قطع کانال‌های مالی و تجاری است که از ایران حمایت اقتصادی می‌کنند.
 
او افزود: "امروز، من همچنین اعلام می‌کنم که هر کشوری که به موسسات مالی، مشاغل، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع شریان حیاتی برای ایران فراهم کنند، خود با عواقب اقتصادی عظیمی روبرو خواهد شد."

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص 3 کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرار می دهد: چین، امارات متحده عربی و ترکیه.

ترامپ به طور خاص قاچاق نفت، خطوط سوآپ مالی، انتقال پول نقد، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها و شرکت‌های صوری را به عنوان فعالیت‌هایی که باید پایان یابند، ذکر کرد. او گفت: "همه اینها باید همین حالا متوقف شود."

دولت چین چند ماه پیش به شرکت های چینی که بخواهند از تحریم های ثانویه آمریکا علیه مراودات نفتی و تجاری با ایران تبعیت کنند، مجازات تعیین کرده است.



 کره جنوبی از جانبداری میان پکن و واشنگتن خودداری کند
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

کره جنوبی از جانبداری میان پکن و واشنگتن خودداری کند

 

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، «وانگ یی»، وزیر خارجه چین، از کره جنوبی خواست که میان پکن و واشنگتن جانبداری نکند و گفت که ایالات متحده باید سیاست خصمانه خود در قبال کره شمالی را برای کاهش تنش‌ها در شبه جزیره کره کنار بگذارد.

خبرگزاری شینهوا گزارش داد که این اظهارات وانگ امروز -پنج شنبه- در جریان دیدار با  «وی سونگ-لاک»، مشاور امنیت ملی کره جنوبی، بیان شد.

شینهوا به نقل از وانگ نوشت: «راه حل اساسی تنش‌ها در شبه جزیره کره در پرداختن به ریشه‌های مشکل و ترغیب ایالات متحده به کنار گذاشتن سیاست خصمانه خود در قبال کره شمالی نهفته است».

وزیر خارجه چین که در سفر به کره جنوبی به سر می‌برد اظهار داشت: «چین امیدوار است کره جنوبی به استقلال استراتژیک واقعی دست یابد، از رویارویی بلوکی و جانبداری خودداری کند و روابط خود را با قدرت‌های بزرگ از جمله چین و ایالات متحده به صورت موازی و بدون تناقض توسعه دهد».

  انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید

وزیر خارجه و نخست‌وزیر قطر امروز (پنجشنبه) هشدار داد که پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است.
 پاکستان کاردار آمریکا را احضار کرد
سایت تابناک

پاکستان کاردار آمریکا را احضار کرد

پاکستان روز چهارشنبه در پی اظهارات «سرجیو گور» سفیر آمریکا در هند در جریان سفر او به جامو و کشمیر، کاردار آمریکا در اسلام‌آباد را احضار کرد.
 ۴ ماه دیگر چه خبر است؟ | پشت پرده مخابره پیام «لغو مذاکرات با ایران» از سوی آمریکا
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۴ ماه دیگر چه خبر است؟ | پشت پرده مخابره پیام «لغو مذاکرات با ایران» از سوی آمریکا

بهتر از همه برای آمریکا این است که ترامپ بتواند ایران را مجبور به دست کشیدن از محتوای تفاهم نامه اسلام آباد کند و موفق شود متن جدیدی را به عنوان مبنای مذاکرات پایان جنگ به ایران تحمیل کند
 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه
سایت تابناک

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.
 ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم

پس از سقوط اسد و تشدید حضور اسرائیل در سوریه، ترکیه و اسرائیل اکنون در آستانه رویارویی مستقیم قرار گرفته‌اند؛ سناریویی که می‌تواند آمریکا را دچار وحشت و بحران خطرناک کند.
 پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا
روزنامه آرمان امروز

پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

آرمان امروز : دفتر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه عصر چهارشنبه پس از مکالمه تلفنی بین اردوغان و سانای تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس‌جمهور اردوغان اظهار داشت که تنها راه‌حل اختلاف بین ایران و آمریکا از طریق مذاکره است و ما به عنوان ترکیه، از تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح و ثبات پایدار [ ]
 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.
 سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال
سایت ایران آنلاین

سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال

محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و گفتگو کرد.