قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

با سعدی در گلستان : ور هنری داری و هفتاد عیب / دوست نبیند به جز آن یک هنر (+صدا)

یکی را از متَعَلّمان کمالِ بَهجتی بود و معلّم از آن جا که حسِّ بشریّت است با حُسنِ بَشَرهٔ او معاملتی داشت و وقتی که به خلوتش دریافتی.
 با سعدی در گلستان : ور هنری داری و هفتاد عیب / دوست نبیند به جز آن یک هنر (+صدا)

این حکایت را با خوانش مهرداد خدیر این‌جا بشنوید کد صوت دانلود صوت اصلی عصر ایران ــ یکی را از متَعَلّمان کمالِ بَهجتی بود و معلّم از آن جا که حسِّ بشریّت است با حُسنِ بَشَرهٔ او معاملتی داشت و وقتی که به خلوتش دریافتی، گفتی:   نه آن چنان به تو مشغولم ای بهشتی‌روی که یادِ خویشتنم در ضمیر می‌آید   ز دیدنت نتوانم که دیده دربندم و گر مقابله بینم که تیر می‌آید   باری پسر گفت: آن چنان که در آدابِ درس من نظری می‌فرمایی در آدابِ نفسم نیز تأمّل فرمای، تا اگر در اخلاقِ من ناپسندی بینی که مرا آن پسند همی‌نماید، بر آنم اطْلاع فرمایی تا به تبدیلِ آن سعی کنم.   گفت: ای پسر! این سخن از دیگری پرس که آن نظر که مرا با توست، جز هنر نمی‌بینم.   چشمِ بداندیش که برکنده باد عیب نماید، هنرش در نظر   ور هنری داری و هفتاد عیب دوست نبیند به جز آن یک هنر

تمام حکایت های گلستان سعدی را با متن و صدا اینجا بخوانید و بشنوید پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر صحنه‌ای باورنکردنی؛ راننده تریلی، کامیون در حال سقوط را نجات داد خبر بعد نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : به یادماندنی، گل زیبای مسی با دست مقابل …



 رژیم صهیونیستی| آیزنکات همچنان در حال پیشتازی است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رژیم صهیونیستی| آیزنکات همچنان در حال پیشتازی است - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، یک نظرسنجی جدید منتشر شده در تارنمای شبکه رادیو و تلویزیون سراسری (رژیم صهیونیستی) کان نیوز نشان می‌دهد که حزب «یاشار!» به رهبری گادی آیزنکوت با کسب 24 کرسی، در صدر قرار گرفته که نسبت به نظرسنجی قبلی، یک کرسی افزایش داشته است. رسانه عبری: ترامپ راه دخالت در انتخابات اسرائیل را برای خود باز کرد

با این حال، با وجود تقویت موقعیت این حزب، ائتلاف اپوزیسیون همچنان با 57 کرسی از دستیابی به اکثریت بازمانده است.

به اعتقاد کارشناسان صهیونیست،با نزدیک شدن به موعد انتخابات، این نظرسنجی جدید، پیام اطمینان‌بخشی برای گادی آیزنکات، رئیس سابق ستاد کل ارتش اسرائیل ارسال می‌کند. طبق این نظرسنجی، اگر انتخابات امروز برگزار می‌شد، حزب «یاشار!» با 24 کرسی مقام اول را به دست می‌آورد که نشان‌دهنده افزایش یک کرسی نسبت به ارزیابی پیشین است.

حزب لیکود نیز با 23 کرسی بلافاصله در رده دوم قرار گرفته است. هم‌زمان، ائتلاف اپوزیسیون با مجموع 57 کرسی همچنان قادر به کسب اکثریت در کنست(پارلمان) در این مرحله نیست.

شرکت کنندگان در نظرسنجی در پاسخ به این پرسش که در صورت برگزاری انتخابات در شرایط فعلی به کدام حزب رأی خواهند داد، حزب «یاشار!» با 24 کرسی در جایگاه نخست قرار گرفت. حزب لیکود با 23 کرسی رتبه دوم را اختصاص داد و ائتلاف اردوگاه رسمی با 14 کرسی در رده سوم ایستاد.

حزب دموکرات‌ها نیز با 10 کرسی مقام چهارم را به دست آورد. احزاب «اسرائیل خانه ما» (یسرائیل بیتنو) و «عوتسما یهودیت» هرکدام با 9 کرسی به طور مشترک در رتبه پنجم قرار گرفتند که نشان‌دهنده کاهش یک کرسی نسبت به ارزیابی قبلی است.

انتهای پیام/    



 پیش بینی وضعیت آب و هوا گلستان فردا جمعه ۳۰ مرداد
۱ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

پیش بینی وضعیت آب و هوا گلستان فردا جمعه ۳۰ مرداد

صفحه اقتصاد -

کارشناس هواشناسی گلستان ، شدت بارش ها را برای امشب و صبح فردا جمعه پیش بینی کرد.

کارشناس هواشناسی گلستان گفت: به علت شدت بارش ها در مناطق کوهستانی به ویژه مناطق شرقی استان احتمال آب گرفتگی معابر عمومی و بالا آمدن سطح آب رودخانه ها مورد انتظار است .

مریم نیکزادفر به شهروندان استان توصیه کرد از نزدیک شدن به حاشیه روخانه ها خودداری کنند.

وی افزود: فردا ۲ تا ۵ درجه سانتی گراد هوا خنک می شود.

نیکزادفر گفت: از امروزبعدازظهر تا صبح شنبه دریا مواج و متلاطم است و برای فعالیت های دریایی مناسب نخواهد بود و از روز شنبه به تدریج میزان ناپایداری ها کاسته خواهد شد . مطالعه بیشتر: پیش بینی وضعیت آب و هوا گلستان فردا چهارشنبه ۲۸ مرداد منبع: خبرگزاری صدا و سیما اخبار مرتبط …



 اعتراف دیرهنگام رژیم صهیونیستی به جنایت قتل هند رجب
۹ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

اعتراف دیرهنگام رژیم صهیونیستی به جنایت قتل هند رجب

به گزارش برنا، ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که نظامیانش در سال ۲۰۲۴ به سمت خودرویی که هند رجب، دختر ۵ ساله فلسطینی و اعضای خانواده‌اش را در غزه حمل می‌کرد، آتش گشوده‌اند.

به گزارش رویترز، ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که تحقیقات جنایی را آغاز کرده است، اگرچه گروه‌های حقوق بشری می‌گویند چنین تحقیقاتی به‌ندرت منجر به محکومیت می‌شود.

به شهادت رساندن هند رجب یکی از برجسته‌ترین جنایت‌های مربوط به کشتار غیرنظامیان در جریان حمله نظامی رژیم صهیونیستی به غزه بود.

این دختر ۵ ساله فلسطینی پس از ساعت‌ها گیر افتادن در ماشین و التماس به پزشکان فلسطینی از طریق تلفن همراه برای ارسال کمک، به شهادت رسید، در حالی که خانواده ۵ نفره عمویش پیش از وی بر اثر حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده بودند.

یک آمبولانس اعزام شد، اما کمی پس از رسیدن به محل حادثه، امدادگران تماس خود را با دختر و امدادگران از دست دادند؛ ۱۲ روز بعد، پیکر هند رجب، بستگانش و ۲ نفر از کارکنان آمبولانس از منطقه پیدا شد.

ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این حضور نیروهایش در منطقه نزدیک به محل شهادت هند رجب را تکذیب کرده بود، اما روز گذشته اعتراف کرد که پس از یک تحقیق چند ماهه متوجه شده است که نظامیانش هنگام نزدیک شدن به وسیله نقلیه حامل هند رجب به سمت آنها آتش گشوده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که یک گلوله به سمت آمبولانس هلال احمر فلسطین که برای نجات هند رجب اعزام شده بود، شلیک شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد که تحقیقات جنایی در مورد به شهادت رساندن ۱۵ امدادگر و کارمند اورژانس در مارس ۲۰۲۵ را آغاز خواهد کرد؛ با وجود این، ادعا کرد که در ۳ جنایت دیگر، ازجمله شهادت ۷ امدادگر در خیریه آشپزخانه مرکزی جهانی در آوریل ۲۰۲۴، هیچ مبنایی برای آغاز تحقیقات جنایی نیافته است.

فیلمی درباره شهادت هند رجب در جشنواره فیلم ونیز جایزه گرفت و نامزد جایزه اسکار شد.

مادربزرگ هند رجب که در اردوگاه آوارگان در شهر غزه حضور دارد، گفت که وی و خانواده هند رجب به تحقیقات و دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی اعتماد ندارند.

گروه‌های حقوق بشری صهیونیستی می‌گویند که تحقیقات مربوط به سوءرفتار جنایی در مورد نظامیان رژیم صهیونیستی …



 مسکو برای دیدار با«استیو ویتکاف» و «جرد کوشنر» در کوتاه‌ترین زمان آماده است
۹ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

مسکو برای دیدار با«استیو ویتکاف» و «جرد کوشنر» در کوتاه‌ترین زمان آماده است

به گزارش برنا، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد این کشور هیچ پیشنهادی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف و جرد کوشنر مذاکره‌کنندگان آمریکایی به مسکو دریافت نکرده است، اما آمادگی دارد چنین دیداری را به‌سرعت ترتیب دهد.

زاخارووا در گفت‌و‌گو با روزنامه «ایزوستیا» گفت: «ما موضع واشنگتن درباره حل‌وفصل بحران اوکراین را از نزدیک دنبال می‌کنیم. هیچ پیشنهاد مشخصی درباره دیدار‌های جدید با مذاکره‌کنندگان آمریکایی دریافت نکرده‌ایم؛ ظاهراً آنها اکنون بر وضعیت خاورمیانه متمرکز هستند.»

او افزود: «گزارش‌هایی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا و جرد کوشنر به مسکو به‌طور دوره‌ای در رسانه‌ها منتشر می‌شود. طبیعتاً ما آماده‌ایم این دیدار را خیلی سریع ترتیب دهیم، اما هیچ درخواست رسمی در این زمینه دریافت نشده است.»

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین به اظهارات پیشین «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا اشاره کرد که گفته بود مذاکرات برای حل‌وفصل بحران اوکراین به ایده‌های جدید نیاز دارد.

زاخارووا در این رابطه گفت: «از طرف خودمان، آماده شنیدن ابتکارات سازنده واشنگتن هستیم.»

او در عین حال تأکید کرد هرگونه طرح برای پایان دادن به بحران اوکراین باید منافع روسیه را در نظر بگیرد.

زاخارووا گفت: «تأکید می‌کنیم که هر گزینه‌ای برای پایان دادن به بحران پیرامون اوکراین باید منافع روسیه را در نظر داشته باشد؛ بحث درباره خواسته‌های حداکثری کی‌یف و حامیان اروپایی آن که واقعیت‌های میدانی را منعکس نمی‌کند، هیچ معنایی ندارد.»

انتهای پیام/



 مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی
۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی

ایران آنلاین:

اتحادیه طلا امروز پنجشنبه نرخ هر اونس طلا را ۴۴۸۷ دلار اعلام کرد که بر این اساس آن طلای ۱۸ عیار ۱۹ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان و طلای ۲۴ عیار ۲۶ میلیون و ۴۲۵ هزار تومان قیمت‌گذاری شد.

به گزارش ایرنا، در بازار سکه نیز قیمت سکه طرح جدید ۱۹۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، طرح قدیم ۱۹۵ میلیون تومان، نیم سکه ۱۰۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۵۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش رفت که قیمت همه مصنوعات طلا نسبت به روز گذشته افزایش یافتند.

سکه گرمی امروز، ۲۹ میلیون تومان معامله شد.
انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد
سایت عصرایران

خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد

ناجنبش‌ها گروه‌هایی از مردم هستند که دلخور و ناراضی‌اند: مثل جوان‌ها ، زنان، پیک های موتوری، رانندگان اسنپ، دستفروشان و گروه‌های تهیدست جامعه. اینها به سمت ی...
 پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق
سایت ایران آنلاین

پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق

معاون برق و انرژی وزارت نیرو، از اجرای مشوق‌های جدید برای نیروگاه‌های دارای تولید حداکثری و بدون خروج اضطراری در روزهای باقی‌مانده تابستان خبر داد.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان …

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.
 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای
 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.