قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

تصاویر دیده نشده از اکبر عبدی در سریال آخرش (عکس)

سریال «سبزواران» یکی از آخرین نقش‌آفرینی‌های اکبر عبدی در تلویزیون محسوب می‌شود که سیمافیلم آن را برای پخش تدارک دیده بود.
 تصاویر دیده نشده از اکبر عبدی در سریال آخرش (عکس)

سریال «سبزواران» یکی از آخرین نقش‌آفرینی‌های اکبر عبدی در تلویزیون محسوب می‌شود که سیمافیلم آن را برای پخش تدارک دیده بود. به گزارش ایسنا، «اکبر عبدی» از همان ابتدای دهه شصت شمسی که وارد تلویزیون شد، با مجموعه‌ی «محله بروبیا»، سریال «بازم مدرسه‌م دیر شد» و سریال «در خانه»، طوری در دل مردم جای گرفت که هیچ وقت تا آخرین لحظه‌های زندگی و حتی پس از مرگ هم این مأوا را از دست نداد. تا آخرین لحظه‌ای که توانست روی صحنه ماند و طنازی کرد. 

سریال «سبزواران» یکی از آخرین نقش‌آفرینی‌های اکبر عبدی در تلویزیون محسوب می‌شود که سیمافیلم آن را تدارک دیده بود.

یقین داریم در زمان پخش سریال باز هم باور نمی‌کنیم که او در میان ما نیست؛ همراه با او خواهیم خندید و یادمان نخواهد رفت که اکبر عبدی نزدیک به نیم قرن، در روزهای تلخ و شیرین این سرزمین خنده بر لب‌های ما آورد.

در ادامه تصاویری منتشرنشده از اکبر عبدی در سریال سبزواران را مشاهده می‌کنید: پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر بدرقه و خاکسپاری اکبر عبدی با حضور گسترده مردم و هنرمندان (عکس) خبر بعد نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : تجمع بیش از 60 تانکر سوخت رسان آمریکایی در 3 پایگاه اسرائیل تماشاخانه کشف یک محوطه باستانی در خطر در نزدیکی شهر بهشهر ، احتمالا متعلق به بیش از یک میلیون سال قبل ۷+۱ تنگه دریایی استراتژیک جهان ؛ هرکدام بسته شوند چه اتفاقی می‌افتد فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران



 چنگیز شیخلی درگذشت

چنگیز شیخلی درگذشت

چنگیز شیخلی از پیشگامان اکتشاف غارهای ایران و غارنوردی، در ۹۹ سالگی درگذشت.

 «تاکسی‌سواری» سروش صحت سریال شد/ محمد نادری در کمدی جدید اطیابی

«تاکسی‌سواری» سروش صحت سریال شد/ محمد نادری در کمدی جدید اطیابی

سریال «تاکسی‌» که برگرفته از کتاب «تاکسی‌سواری» سروش صحت است این روزها به کارگردانی حسن نوری در حال تولید است. همچنین مسعود اطیابی این روزها تازه‌ترین تجربه تلویزیونی خود را با «نسخه آزمایشی» رقم می‌زند؛ مجموعه‌ای که در ژانر کمدی مقابل دوربین رفته است.

 به مدد هوش مصنوعی!

به مدد هوش مصنوعی!

نگاهی به آشفته بازار ترجمۀ رمان جدید هاروکی موراکامی در ایران

 جایزه رتبه اول روزنامه نگار « ایران» در جشنواره چراغ حقیقت /  گزارش سال « ایران » برنده جایزه رتبه اول چهارمین جشنواره چراغ حقیقت

جایزه رتبه اول روزنامه نگار « ایران» در جشنواره چراغ حقیقت / گزارش سال « ایران » برنده جایزه رتبه اول چهارمین جشنواره چراغ حقیقت

چهارمین جشنواره روزنامه‌نگاری «چراغ حقیقت» که از سوی  انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران برگزار شد، با معرفی برگزیدگان به کار  خود پایان داد.

 کارگردان مطرح انگلیسی درگذشت

کارگردان مطرح انگلیسی درگذشت

جان اروین، کارگردان بریتانیایی فیلم «تپه هامبورگر»، و«داستان ارواح» در سن ۸۶ سالگی درگذشت.

 جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

اما اهمیت «ادیسه» نولان در این نیست که بالاخره یکی از بزرگ‌ترین حماسه‌های جهان را با امکانات عظیم سینمای معاصر به تصویر کشیده است. اهمیت واقعی فیلم در پرسشی است که زیر تمام این شکوه و هیاهو جریان دارد:آیا انسان واقعاً می‌تواند به خانه بازگردد؟

 4 باور غلط که «متهم گریخت» در مردم ایران ایجاد کرد

4 باور غلط که «متهم گریخت» در مردم ایران ایجاد کرد

قرار نیست ارزش‌های این سریال را زیر سؤال ببریم. «متهم گریخت» در زمان خودش سریالی موفق، سرگرم‌کننده و حتی از بسیاری جهات اجتماعی بود و اتفاقاً کیفیت آن نشان می‌دهد تلویزیون می‌تواند با قصه‌های ساده و شخصیت‌های باورپذیر، مخاطب گسترده‌ای پیدا کند. اما بازپخش چندباره یک اثر قدیمی، فرصتی است برای اینکه آن را از فاصله‌ای بیشتر و با نگاه امروزی تماشا کنیم.

 جزئیات ارائه تسهیلات کم‌بهره برای ناشران و کتابفروشان

جزئیات ارائه تسهیلات کم‌بهره برای ناشران و کتابفروشان

ناشران غیردولتی و کتابفروشان سراسر کشور می‌توانند در آستانه هفته دولت، از شنبه (۳۱ مردادماه)‌ با مراجعه به درگاه خانه کتاب و ادبیات ایران برای دریافت تسهیلات کم‌بهره ثبت‌نام کنند؛ این تسهیلات پس از بررسی کارگروه تخصصی و در چهار سطح، از ۲۰۰ میلیون تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، ارائه می‌شود.