قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

حملات آمریکا به جنوب ایران/ قطع برق مناطقی از بندرعباس/ تکذیب حمله به دزفول/ حمله پهپادی به بحرین و اردن /اسامی شهرهای مورد حمله

بر اساس اعلام صدا و سیما، اصابت موشک در اطراف اهواز، اندیمشک و امیدیه تأیید شده است. همچنین صدای انفجار در غرب بندرعباس، ساحل جنوبی قشم و کنارک شنیده شد
 حملات آمریکا به جنوب ایران/ قطع برق مناطقی از بندرعباس/ تکذیب حمله به دزفول/ حمله پهپادی به بحرین و اردن /اسامی شهرهای مورد حمله

بامداد امروز موج تازه‌ای از تنش‌های نظامی میان ایالات متحده و ایران شکل گرفت و در چندین استان کشور صدای انفجار شنیده شد. 

به گزارش عصر ایران ،‌ از ساعت ۲:۳۰ بامداد جمعه 2 مرداد صدای انفجار در مناطقی از جنوب کشور شنیده شده است. این صداها مربوط به موج تازه حملات آمریکا علیه ایران بود. سنتکام موج جدید حمله را تایید کرد و در بخشی از بیانیه خود اظهار داشت این سیزدهمین شب حملات به ایران است.

 بر اساس اعلام صدا و سیما، شنیده شدن صدای انفجار اطراف اهواز، اندیمشک و امیدیه تأیید شده است. همچنین صدای انفجار در غرب بندرعباس، ساحل جنوبی قشم و کنارک نیز گزارش شد.

مدیر کل مدیریت بحران بندرعباس هم اعلام کرد که برق بندرعباس در مناطقی قطع شده که تا یک ساعت آینده این مشکل برطرف خواهد شد.

استانداری خوزستان تأکید کرد که برخلاف برخی شایعات، انجام هیچ حمله‌ای به دزفول تأیید نشده و خاموشی برخی مناطق جنوبی این شهر ارتباطی با حملات آمریکا ندارد.

در جنوب شرق کشور نیز فرمانده سپاه کهنوج اعلام کرد یک فروند موشک کروز تاماهاک آمریکایی در آسمان این شهرستان رهگیری و منهدم شده است. تاکنون جزئیات بیشتری درباره محل دقیق انهدام یا خسارات احتمالی منتشر نشده است.

سپاه: انهدام زاغه مهمات و سوله‌های نفرات در پایگاه علی السالم کویت ۱۴۰۵/۰۵/۰۲ - ۱۱:۵۹

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: زاغه مهمات بسیار مهم و سوله‌های محل استقرار نفرات در پایگاه علی السالم، به طورکامل متلاشی شدند حمله هوایی به پیرانشهر ۱۴۰۵/۰۵/۰۲ - ۱۰:۳۵ مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌غربی گفت: 

حوالی ساعت ۹ صبح جمعه ۲ مرداد یک نقطه در شهرستان پیرانشهر در آذربایجان غربی مورد اصابت موشک …



 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آمریکا به تفاهم‌نامه برمی‌گردند | ️عاصم منیر دوشنبه می‌آید
۲۱ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آمریکا به تفاهم‌نامه برمی‌گردند | ️عاصم منیر دوشنبه می‌آید

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۳۸ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات، برخی رسانه‌ها از سفر احتمالی فرمانده ارتش پاکستان به ایران و دریافت دعوتنامه پیوستن به پیمان مکه در تهران خبر داده‌اند.

 ترامپ از سربازانش متنفر است؛ سربازان هم متوجه این شده‌اند! | شعارنویسی علیه ترامپ روی بدنه ناو!
۲۶ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ترامپ از سربازانش متنفر است؛ سربازان هم متوجه این شده‌اند! | شعارنویسی علیه ترامپ روی بدنه ناو!

دولت دونالد ترامپ تلاش می‌کند جنگ فرسایشی و بی‌پایان آمریکا با ایران را یک موفقیت جلوه دهد، اما آنچه از میان نیروهای نظامی آمریکایی و خانواده‌هایشان به گوش می‌رسد، تصویری کاملا متفاوت ارائه می‌کند.

 پزشکیان: کسانی که با تفاهم‌نامه مخالفت می‌کنند دستی بر آتش ندارند/ همان مردمی که از خود نمی‌دانستیم ایستادند و ترامپ را ناامید کردند
۵۲ دقیقه قبل / سایت عصرایران

پزشکیان: کسانی که با تفاهم‌نامه مخالفت می‌کنند دستی بر آتش ندارند/ همان مردمی که از خود نمی‌دانستیم ایستادند و ترامپ را ناامید کردند

رئیس دولت چهاردهم با بیان اینکه مردم عزیز ما کاری کردند کارستان، ادامه داد: ما در مقابل این سختی‌هایی که وجود دارد، با تمام وجود در حال تلاش هستیم، ولی شرمند...

 پزشکیان: حتی یک بند در تفاهم‌نامه پیدا نمی‌شود که نشان‌دهنده وادادگی باشد
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

پزشکیان: حتی یک بند در تفاهم‌نامه پیدا نمی‌شود که نشان‌دهنده وادادگی باشد

رئیس جمهور با اشاره به تفاهمنامه اخیر، آن را عزتمندانه و عاری از هر گونه وادادگی دانست و با تاکید بر ضرورت عبور از وضعیت نه جنگ و نه صلح با منطق و حفظ قدرت گ...

 پزشکیان: تفاهم‌نامه با آمریکا حاصل اجماع کارشناسی رزمندگان، مدیران، قانون‌گذاران و قضات بود
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پزشکیان: تفاهم‌نامه با آمریکا حاصل اجماع کارشناسی رزمندگان، مدیران، قانون‌گذاران و قضات بود

پزشکیان اظهار کرد: آنچه در روند تفاهم‌نامه پس از بحث‌ها و گفت‌و‌گو‌های طولانی به آن رسیدیم، بدون استثنا اجماع کارشناسی همۀ کسانی بود که دستی بر آتش داشتند؛ یعنی رزمندگانی که می‌جنگیدند، مدیرانی که امنیت کشور را حفظ می‌کردند، مجریانی که اجرا می‌کردند و قانون‌گذاران و قاضیان و عادلانی که بودند.



نقطه مشترک در سخنان سیدمحمد خاتمی و قالیباف/ این شاید مهم‌ترین درس سیاسی جنگ باشد؛ آنها اختلافات سیاسی جدی دارند اما بخاطر جنگ اشتراکات بسیاری در کلام هر دو دیده می شود/ آیا می‌توان این همگرایی را از «لحظه جنگ» به «دوران پس از جنگ» منتقل کرد؟
سایت اقتصادنیوز

نقطه مشترک در سخنان سیدمحمد خاتمی و قالیباف/ این شاید مهم‌ترین درس سیاسی جنگ باشد؛ آنها اختلافات سیاسی جدی دارند اما بخاطر …

اقتصادنیوز: قالیباف از «هسته سخت ۹۰ میلیونی» حرف می‌زند و خاتمی از «حتی ناراضیان»؛ اما هر دو در حال توصیف یک واقعیت هستند، ایران فقط مجموعه‌ای از موافقان وضع موجود نیست. دفاع از ایران، متعلق به همه ایرانیان است؛ حتی کسانی که با بخشی ازسیاست‌ها و عملکردهای حاکمیت موافق نیستند.
حمله به واقع‌گرایی؛ چرا حتی درباره بحران اقتصادی هم اجماع وجود ندارد؟
سایت رویداد‌ ۲۴

حمله به واقع‌گرایی؛ چرا حتی درباره بحران اقتصادی هم اجماع وجود ندارد؟

هشدار‌های تازه درباره وضعیت معیشتی در حالی شدت گرفته که اختلاف بر سر روایت واقعیت اقتصادی کشور بیش از همیشه است؛ از یک سو، مقاماتی از خطر گرسنگی و فرسایش قدرت خرید می‌گویند و از سوی دیگر، جریان‌های تندرو با انکار بحران، مشکلات اقتصادی را به «جنگ روانی» نسبت می‌دهند.
چرا دیوان محاسبات درباره تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی توضیح خواست؟ | پاسخ به ۵ ایراد منتقدان نامه دیوان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا دیوان محاسبات درباره تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی توضیح خواست؟ | پاسخ به ۵ ایراد منتقدان نامه دیوان - مردم سالاری آنلاین

نامه اخیر دیوان محاسبات کشور درباره نحوه تغییر مدیریت سازمان تأمین اجتماعی، به یک مناقشه حقوقی میان منتقدان این تصمیم و مدافعان آن تبدیل شده است. رویداد۲۴ در این گزارش به نقد وارد شده به نامه دیوان محاسبات پاسخ حقوقی داده است.
معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده
روزنامه ستاره صبح

معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده

دولت را نمی‌توان با تعداد جلسه‌ها، حجم گزارش‌ها یا فهرست اقدامات ارزیابی کرد. سیاست‌گذاری زمانی معنا پیدا می‌کند که اثر آن در زندگی دیده شود.
فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست
روزنامه ستاره صبح

فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست

اشاره: رییس سازمان بازرسی کل کشور روز چهارم مرداد از فساد عزیم تراستی ها پرده برداشت و گفت: 20 هزار و 676 نفر از تراستی ها 94 میلیارد یورو معادل 107 میلیارد دلار را به کشور باز نگردانده اند. رضا رمضانی خورشید دوست، استاد دانشگاه و نماینده دور اول مجلس به این موضوع پرداخته که در ادامه می آید.
آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟
سایت افکارنیوز

آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟

گاردین نوشت ترامپ در برابر مجموعه‌ای از گزینه‌های نامطلوب قرار گرفته و تنها راه پیش روی او، انتخاب گزینه‌ای است که «کمتر بد» باشد؛ اقدامی که ممکن است عملاً به معنای پذیرش شکست باشد.