قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

کرمانشاه در صدر استان‌های لرزه‌خیز/ ۳۴ زمین‌لرزه در یک هفته

در میان استان‌های کشور، کرمانشاه با ۳۴ زمین‌لرزه بیشترین تعداد رخدادهای لرزه‌ای را به خود اختصاص داده است. پس از آن یزد با ۱۲ زمین‌لرزه و خراسان شمالی با ۱۱...
 کرمانشاه در صدر استان‌های لرزه‌خیز/ ۳۴ زمین‌لرزه در یک هفته

بر اساس گزارش هفتگی مرکز لرزه‌نگاری کشوری مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، طی بازه زمانی ۲۷ تیر تا ۲ مرداد ۱۴۰۵ در مجموع ۱۲۸ زمین‌لرزه به ثبت رسیده است.

به گزارش ایرنا، بر اساس این گزارش، بزرگ‌ترین زمین‌لرزه هفته با بزرگی ۵.۷، ساعت ۰۷:۱۸:۴۹ روز ۲۹ تیر ۱۴۰۵ در کوزران استان کرمانشاه به وقوع پیوسته است.

بررسی آمار زمین‌لرزه‌های ثبت‌شده نشان می‌دهد ۱۱۳ زمین‌لرزه با بزرگی کمتر از ۳، ۱۰ زمین‌لرزه با بزرگی ۳ تا ۴، ۲ زمین‌لرزه با بزرگی ۴ تا ۵ و ۳ زمین‌لرزه با بزرگی ۵ تا ۶ ثبت شده است.

در میان استان‌های کشور، کرمانشاه با ۳۴ زمین‌لرزه بیشترین تعداد رخدادهای لرزه‌ای را به خود اختصاص داده است. پس از آن یزد با ۱۲ زمین‌لرزه و خراسان شمالی با ۱۱ زمین‌لرزه در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

همچنین سمنان ۱۰، خراسان رضوی ۸، فارس ۶، مازندران ۶، خوزستان ۶، ایلام ۵، هرمزگان ۴، گلستان ۴، اصفهان ۳، آذربایجان شرقی ۳ و کهگیلویه و بویراحمد ۳ زمین لرزه را طی هفته منتهی به دوم مردادماه تجربه کردند.

بر اساس این گزارش، در استان‌های تهران و گیلان هر کدام ۲ زمین لرزه و در استان های آذربایجان غربی، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، کردستان، لرستان و همدان نیز هر کدام یک زمین لرزه به ثبت رسیده است.

گزارش مرکز لرزه‌نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران همچنین نشان می دهد که در استان های اردبیل، البرز، خراسان جنوبی، زنجان، سیستان و بلوچستان، قم، قزوین و مرکزی زمین لرزه ای ثبت نشده است. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر روایت نیویورک تایمز و سی ان ان از دلیل توقف حملات آمریکا به ایران  نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : هوم‌اسکولینگ؛ توهم آگاهی در حبابِ آموزشی خانگی تماشاخانه کشف یک محوطه باستانی در خطر در نزدیکی شهر بهشهر ، احتمالا متعلق به بیش از یک میلیون سال قبل ۷+۱ تنگه دریایی استراتژیک جهان ؛ هرکدام بسته شوند چه اتفاقی می‌افتد فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران



۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

فراخوان انتقال خون کرمانشاه برای اهدای خون در روز جمعه

به‌گزارش خبرگزاری برنا از کرمانشاه؛ مریم میرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار برنا با اعلام این فراخوان، اظهار کرد: مرکز اهدای خون واقع در میدان فرمانداری کرمانشاه روز جمعه ۳۰ مردادماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ آماده پذیرش اهداکنندگان خون است.

وی افزود: با توجه به نیاز مستمر مراکز درمانی به خون و فرآورده‌های خونی، مشارکت شهروندان در اهدای خون می‌تواند نقش مهمی در تأمین ذخایر خونی و کمک به بیماران نیازمند داشته باشد.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه از شهروندان واجد شرایط خواست با اختصاص بخشی از وقت خود برای اهدای خون به این مرکز مراجعه کنند و ادامه داد: اهدای خون اقدامی انسان‌دوستانه است که می‌تواند به نجات جان بیماران و نیازمندان به خون و فرآورده‌های خونی کمک کند.

میرزاده خاطرنشان کرد: مرکز اهدای خون میدان فرمانداری کرمانشاه روز جمعه از ساعت ۸ تا ۱۳ پذیرای اهداکنندگان خواهد بود و همراه داشتن کارت شناسایی برای مراجعه‌کنندگان الزامی است.

وی با تأکید بر اهمیت تداوم اهدای خون، گفت: نیاز بیماران به خون محدود به زمان خاصی نیست و تأمین ذخایر خونی نیازمند مشارکت مستمر مردم است.

گفتنی است؛ مرکز اهدای خون میدان فرمانداری کرمانشاه، جمعه ۳۰ مردادماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ پذیرای شهروندان برای اهدای خون خواهد بود.

انتهای پیام/




 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۵ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد

در پی ابهام‌های اخیر درباره نحوه مصرف و کسر حجم بسته‌های اینترنت، همراه اول با تشریح سازوکار محاسبه ترافیک و اجرای یک آزمایش زنده، نحوه کسر حجم از بسته‌های اینترنتی را برای خبرنگاران توضیح داد.