قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۴/۲۵

تاج: نتایج ما در جام جهانی نه فاجعه بود و نه به اندازه قهرمانی

تاج ضمن طرح این موضوع که تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ بازی به بازی بهتر شد، تأکید کرد: براساس قانون و مقررات باید دو روز زودتر به محل برگزاری بازی‌...
 تاج: نتایج ما در جام جهانی نه فاجعه بود و نه به اندازه قهرمانی



2
 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو - پارس فوتبال
۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو - پارس فوتبال

یک ماه پس از شکست آرژانتین مقابل اسپانیا در فینال جام جهانی ۲۰۲۶، فدراسیون فوتبال این کشور ویدیویی احساسی منتشر کرد که در آن بخش‌هایی از مهم‌ترین لحظات این تیم در مسیر رسیدن به فینال به تصویر کشیده شده است؛ از جمله پیروزی تاریخی مقابل انگلیس در مرحله نیمه‌نهایی.

فدراسیون آرژانتین تأکید کرد که تیم ملی این کشور با وجود انتقادات و تردیدهای فراوان، برای دومین دوره متوالی به فینال جام جهانی رسید.پیام کنایه‌آمیز به منتقدان

این ویدیو با تأکید بر روحیه جنگندگی بازیکنان آرژانتین آغاز می‌شود و سپس منتقدان این تیم را هدف قرار می‌دهد. در این پیام آمده است: «یک ماه پیش اتفاقی افتاد. چیزی که بسیاری نمی‌خواستند رخ دهد، اتفاق افتاد: آرژانتین بار دیگر در یک فینال بازی کرد.»

فدراسیون آرژانتین در ادامه نوشت: «ما در هر مسابقه‌ای که پشت سر گذاشتیم، بازگشتیم و با حذف انگلیس در مرحله نیمه‌نهایی تاریخ‌سازی کردیم.»

واکنش به ادعای کارزار ضد آرژانتین

در بخش دیگری از این پیام، فدراسیون به ادعاها درباره وجود یک کارزار سازمان‌یافته علیه تیم ملی واکنش نشان داد و تأکید کرد که شکست در فینال چیزی از ارزش‌های این تیم کم نمی‌کند.

در این ویدیو گفته می‌شود: «این گروه با هدف رساندن یک فینال دیگر به مردم آرژانتین وارد مسابقات شد و مهم نبود کارزار ضد آرژانتین چقدر گسترده باشد؛ ما در نهایت به فینال رسیدیم.»

در ادامه آمده است: «اگر کسی به شما گفت اتفاقی افتاده، به او بگویید بله. اتفاقی که افتاد این بود که تیمی برای پیروزی همه توانش را گذاشت، تا پایان جنگید و با سربلندی زمین را ترک کرد.»

پیام فدراسیون در پایان با اشاره به اشک‌های لیونل مسی به جمله‌ای احساسی ختم می‌شود: «اشک‌های کاپیتان ما بار دیگر به ما یادآوری کرد که ممکن است پیروز شوی، اما هر اتفاقی هم که بیفتد، چیزی که هرگز نباید انجام دهی، دست کشیدن از تلاش است.»آینده مسی همچنان در هاله‌ای از ابهام

آرژانتین پس از پایان جام جهانی حالا باید خود را برای رقابت‌های پیش رو و تغییرات احتمالی در ترکیب تیم آماده کند. اشک‌های مسی پس از شکست در فینال نشان داد که این رقابت‌ها چه اهمیت ویژه‌ای برای او داشته است.

با این حال، کاپیتان آرژانتین هنوز درباره ادامه حضورش در تیم ملی تصمیم نهایی خود را اعلام نکرده و گمانه‌زنی‌ها درباره آینده او همچنان ادامه دارد.

همچنین بخوانید: مسی پس از مرگ پدرش؛ او در زمین به آرامش رسیده است


2
 توجیه عجیب فدراسیون فوتبال درباره هزینه‌های اردوی ترکیه - پارس فوتبال
۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

توجیه عجیب فدراسیون فوتبال درباره هزینه‌های اردوی ترکیه - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ درباره هزینه‌های قابل تأمل اردوهای تیم‌های امید و جوانان در ترکیه، فدراسیون فوتبال توضیحاتی در واکنش به این گزارش ارائه کرد؛ توضیحاتی که با وجود اشاره به برخی خدمات جانبی، به ابهامات این هزینه کردها اضافه کرده است.

به گزارش تسنیم، یکی از محورهای پاسخ فدراسیون، انتقاد از مقایسه هزینه اردوها با قیمت‌های سایت Booking است. این در حالی است که، قیمت این سایت نه به‌عنوان فاکتور واقعی یک اردوی فوتبال، بلکه به‌عنوان یک معیار مقایسه برای سنجش حدود قیمت اقامت مورد استفاده قرار گرفته است. نکته دیگر اینکه در برخی موارد، قیمت‌های هتل در شهریورماه مبنای این مقایسه قرار گرفته؛ مقطعی که قیمت هتل‌های آنتالیا به دلیل تقاضای بالاتر عموماً بیشتر است.

نکته مهمی که در مورد هتل‌های محل اقامت تیم امید و جوانان در ترکیه وجود دارد، این است که بیشتر این هتل ها با سیستم All Inclusive فعالیت می‌کنند و بخش قابل توجهی از خدمات از جمله وعده‌های اصلی غذایی، میان‌وعده‌ها، نوشیدنی‌های مشمول پکیج و بسیاری از امکانات عمومی هتل در هزینه اقامت قرار دارد. بنابراین نمی‌توان صِرف اشاره به غذا و امکانات معمول هتل را توضیحی برای اختلاف چند ۱۰ هزار یورویی دانست.

فدراسیون همچنین به خدماتی مانند لاندری، اتاق جلسات، اتاق پزشکی، ماساژ و امکانات مورد نیاز تیم‌های ورزشی اشاره کرده است. اصل نیاز یک تیم فوتبال به چنین خدماتی محل بحث نیست؛ مسئله این است که این خدمات دقیقاً چه میزان هزینه داشته‌اند که اختلاف محاسبات این رسانه با مبلغ پرداختی فدراسیون فوتبال چند ۱۰ هزار یورو شده است. انتظار می‌رود مشخص شود سهم هر کدام از این خدمات از مبلغ نهایی قرارداد چقدر بوده است.

از سوی دیگر، یک تیم ۵۰ تا ۶۰ نفره که تعداد زیادی اتاق را برای چندین شب به‌صورت یکجا رزرو می‌کند، مشتری عادی هتل محسوب نمی‌شود. چنین قراردادی طبیعتاً امکان دریافت نرخ گروهی و مذاکره برای برخورداری از برخی مزایا و خدمات جانبی را نیز فراهم می‌کند. بنابراین اگر تفاوت رزرو تیم فوتبال با Booking مورد استناد قرار می‌گیرد، باید هر دو سوی ماجرا دیده شود؛ هم هزینه خدمات اختصاصی و هم تخفیف و امتیاز ناشی از یک رزرو عمده. یعنی خیلی از این موارد مانند لاندری یا ترانسفر فرودگاهی به عنوان مزایا رزرو گروهی بصورت رایگان به تیم‌ها ارائه می‌شود.

ابهام دیگر به هزینه‌های حمل‌ونقل مربوط می‌شود. براساس اسناد مورد بررسی، هزینه ترانسفر فرودگاهی و خودروها و ون‌های در اختیار تیم‌های امید و جوانان به‌صورت جداگانه پرداخت شده است. بنابراین اگر این مبالغ در ردیف‌های مستقلی پرداخت شده‌اند، نمی‌توان آنها را بار دیگر به‌عنوان بخشی از دلایل بالا بودن هزینه اقامت مطرح کرد.

موضوع مهم بعدی، نقش شرکت واسطه در این قراردادهاست. مشخص شدن مبلغی که هتل بابت اقامت و خدمات دریافت کرده و رقمی که در نهایت از سوی فدراسیون پرداخت شده، می‌تواند بخش عمده‌ای از ابهامات را برطرف کند. اگر اختلافی میان این دو رقم وجود دارد، میزان کارمزد یا سهم شرکت واسطه نیز باید مشخص باشد. آیا ده‌ها هزار یورو هزینه اختلاف هتل با «لاندری و اتاق جلسه» توجیه می‌شود؟


1
 فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد
۲ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اخباری که در یک ماه گذشته درباره معرفی مدیر عامل جدید باشگاه استقلال منتشر شده اما هنوز اتفاقی در این باره به صورت رسمی نیفتاده است .

به گزارش فوتبالی، حدود یک ماه پیش بود که اخباری درباره دو عضو جدید هیات مدیره باشگاه استقلال منتشر شد. گفته می‌شود مصطفی متدین و حسین علوی مقدم به عنوان اعضای جدید هیات مدیره استقلال معرفی شده‌‌اند . 

این دو نفر به جای مجتبی فریدونی و محمودرضا بابایی وارد ترکیب هیات مدیره استقلال شده‌‌اند. هر چند هنوز این جابجایی به صورت رسمی اعلام نشده اما به نظر می‌رسد هر دو نفر کارشان را در این باشگاه شروع کرده‌اند .

در این بین، ماجرای مطفی متدین کاملا متفاوت است. رسانه‌ها مدعی شده‌اند که او گزینه مدیرعاملی باشگاه استقلال است و مدیران این باشگاه مدتی است در حال انجام کارهای اداری معرفی او هستند .

چند ماهی می‌شود که علی تاجرنیا به عنوان نماینده هلدینگ خلیج فارس و رییس هیات مدیره باشگاه استقلال در این باشگاه فعالیت می‌کند. او مدتی پیش به عنوان سرپرست مدیرعاملی این باشگاه معرفی شد. اما طبق قانون او نمی‌تواند مدت زیادی را با این عنوان فعالیت کند و تکلیف مدیرعاملی این باشگاه باید هرچه زودتر مشخص شود .

برخی رسانه‌ها مدعی هستند که علی تاجرنیا به شدت علاقمند است رسما به عنوان مدیر عامل استقلال به فعالیتش در این باشگاه ادامه بدهد. هر چند خود تاجرنیا بارها این مساله را تکذیب کرده اما هیچ اقدام عملی هم از سوی درباره روشن شدن تکلیف این ماجرا مشاهده نشده است .

علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل اسبق استقلال روز گذشته و در گفت‌وگو با برنامه «پشت خط» فوتبالی در این باره صحبت و به نرمی و آرامی از تاجرنیا انتقاد کرد .

فتح‌الله‌زاده در این باره گفت: «من با آقای تاجرنیا رفاقت دارم ولی اگر ایشان نمی‌خواست مدیرعامل شود، تا الان ۱۰ تا مدیرعامل منصوب کرده بود. ایشان دوست دارد مدیرعامل شود اما اینکه چرا نمی‌شود یک بحث دیگر است .»

مدیرعامل اسبق استقلال در ادامه به تاجرنیا توصیه کرد: «اگر ایشان به هر دلیلی نمی‌تواند مدیرعامل شود، کسی را بگذارد که مورد وثوق خودش باشد و هر چه ایشان گفت و دستور داد انجام دهد .»

او البته یک انتقاد از هم تاجرنیا داشت: «جدا از این که او نمی‌تواند مدیرعامل شود چرا باید آدم‌تراشی کرد و آبروهای گزینه‌ها را وسط آورد و اسم برد از کسی و آخرش هم مدیرعامل نشوند؟ باید صادق بود که خودش دوست دارد مدیرعامل باشد.»


1
 ۵ مدال رنگارنگ؛ حاصل تلاش تکواندوکاران ایران در روز پایانی مسابقات پرزیدنت کاپ
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

۵ مدال رنگارنگ؛ حاصل تلاش تکواندوکاران ایران در روز پایانی مسابقات پرزیدنت کاپ

به گزارش برنا، نمایندگان ایران در آخرین روز رقابت‌های تکواندو پرزیدنت‌کاپ پاکستان با کسب یک مدال طلا و چهار برنز به کار خود پایان دادند.

دانیال بزرگی در وزن ۶۸- کیلوگرم مردان به نشان طلا دست پیدا کرد.

ساینا کریمی در وزن ۴۶- کیلوگرم زنان، ناهید کیانی در وزن ۵۷- کیلوگرم، سارا صوفی در وزن ۷۳- کیلوگرم و محمدحسین یزدانی در وزن ۸۷- کیلوگرم مردان نیز با رسیدن به نیمه‌نهایی صاحب مدال برنز شدند.

انتهای پیام/ 


1
 مدافع تیم ملی به دیدار خانواده شهید طباطبایی رفت +عکس
۳۶ دقیقه قبل / سایت مشرق

مدافع تیم ملی به دیدار خانواده شهید طباطبایی رفت +عکس

به گزارش مشرق ، آریا یوسفی، ملی‌پوش جوان تیم فوتبال سپاهان، در اقدامی تحسین‌برانگیز مصادف با شب شهادت امام حسن عسکری(ع)، با حضور در منزل شهید سید مرتضی طباطبایی، با خانواده این شهید دیدار و گفت‌وگو کرد.

شهید سید مرتضی طباطبایی از شهدای حمله دشمن در روزهای منتهی به سال ۱۴۰۵ بود که در جریان این حمله در شهرک صنعتی جی در حین کار به شهادت رسید. او غیرنظامی بود و در کنار تلاش برای تأمین معاش خانواده، پدر دو فرزند خردسال؛ یک کودک پنج‌ساله و نوزادی شش ماهه بود.

یوسفی در این دیدار ضمن دیدار با مادر، همسر و فرزندان خردسال شهید، دل‌نوشته‌ای را به صورت تابلو و همچنین لباس تیم ملی خود را به یادگار به خانواده این شهید اهدا کرد.

در بخشی از متن دل‌نوشته اهدایی یوسفی خطاب به خانواده این شهید آمده است:

«بنده در سرزمینی رشد کردم که خاکش به خون شهدای مظلومی عجین شده که مدیون آنان هستم و رسم جوانمردی و پهلوانی این است که خانواده شهدا تنها نمانند و این تاکید ولی امر ما نیز هست.

لذا وظیفه بود که محضر شما خانواده عزیز و محترم برسم و سلام همه ورزشکاران ، سرمربیان و مدیران ورزشی عزیز کشورمان را نیز خدمتتان منتقل نمایم. امیدوارم مشمول دعای خیر اهل بیت (ع) بویژه مولایمان امام زمان(عج)، آن شهید عزیز، شما خانواده محترم و سایر شهدای عزیز کشورمان قرار گیریم.»